Ухвала
від 27.01.2021 по справі 521/21392/18
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 521/21392/18

Номер провадження 2/521/498/21

У Х В А Л А

"27" січня 2021 р. Малиновський районний суд м. Одеси в складі:

головуючого - судді Лічмана Л.Г.

при секретарі - Тимофієнко Н.М.,

представника відповідача - адвоката Драгомира А.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Одесі цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) до ОСОБА_3 ( АДРЕСА_3 ), за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - державного нотаріуса Малиновської державної нотаріальної контори у м. Одеса Ігнатенко Марини Миколаївни (м. Одеса, вул. Прохорівська, 20) про визнання заповіту недійсним, -

В С Т А Н О В И В:

17.12.2018 р. до Малиновського районного суду м. Одеси з позовною заявою звернувся ОСОБА_4 , правонаступниками якого у зв`язку зі смертю є ОСОБА_1 та ОСОБА_2 , у якій просили визнати заповіт від 06.04.2017 р., посвідчений державним нотаріусом П`ятої одеської державної нотаріальної контори Ігнатенко М.М. на ім`я ОСОБА_3 , заповідачем якого є ОСОБА_5 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 - недійсним.

У підготовче засідання позивачі ОСОБА_1 та ОСОБА_2 не з`явилися, про дату та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки суду не повідомили.

Відповідач ОСОБА_3 та її представник адвокат Драгомир А.П. проти закриття підготовчого провадження і призначення справи до розгляду по суті не заперечували.

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - державний нотаріус Малиновської державної нотаріальної контори у м. Одеса Ігнатенко М.М. у підготовче засідання не з`явилася, про дату та місце розгляду справи повідомлена належним чином, причини неявки суду не повідомила, надала заяву про розгляд справи у її відсутність.

В ході підготовчого судового засідання з`ясовано, що сторони не бажають укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду або звернутися до суду для проведення врегулювання спору за участю судді; представник позивача не подав уточнення позовних вимог; відсутня необхідність вступу у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об`єднання справ і роз`єднання позовних вимог, прийняття зустрічного позову; з`ясовано, які обставини входять до предмета доказування, які докази мають бути подані тим чи іншим учасником справ; з`ясовано, що позивачем повідомлено про всі обставини справи, які йому відомі, надано докази, на які він посилається у позові; вирішено питання про відсутність необхідності проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, витребування додаткових доказів, про забезпечення доказів, про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста; клопотань учасників справи про забезпечення позову, про зустрічне забезпечення та будь-яких інших клопотань по суті позову не надходило; з`ясовано розмір заявлених позивачем судових витрат. Необхідність колегіального розгляду справи - відсутня.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: 1) залишення позовної заяви без розгляду; 2) закриття провадження у справі; 3) закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Дослідивши матеріали справи, суд прийшов до висновку, що маються достатні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Судом виконані вимоги ст. 196 ЦПК України.

Керуючись ст. 200 ЦПК України, -

С У Д

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 ( АДРЕСА_2 ) до ОСОБА_3 ( АДРЕСА_3 ), за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - державного нотаріуса Малиновської державної нотаріальної контори у м. Одеса Ігнатенко Марини Миколаївни (м. Одеса, вул. Прохорівська, 20) про визнання заповіту недійсним .

Призначити справу до судового розгляду по суті о 11 годині 00 хвилин 17 лютого 2021 року у відкритому судовому засіданні, в залі судового засідання № 304 у приміщенні Малиновського районного суду м. Одеси (вул. Василя Стуса, 1а, м. Одеса, 65033).

Про дату, час та місце судового засідання повідомити сторони.

Можливість отримати інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи мають на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Веб-адреса сторінки:

http://ml.od.court.gov.ua/sud1519/gromadyanam/csz/

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

С У Д Д Я:

Дата ухвалення рішення27.01.2021
Оприлюднено29.01.2021

Судовий реєстр по справі —521/21392/18

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Ухвала від 21.05.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Ухвала від 05.04.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Рішення від 01.03.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Лічман Л. Г.

Рішення від 17.02.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Лічман Л. Г.

Ухвала від 27.01.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Лічман Л. Г.

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Маркарова С. В.

Ухвала від 22.01.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Леонов О. С.

Ухвала від 20.01.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Лічман Л. Г.

Ухвала від 20.01.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Лічман Л. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні