Постанова
від 21.01.2021 по справі 914/1923/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014,м.Львів, вул.Личаківська, 128

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21.01.2021 Справа № 914/1923/20

Господарський суд Львівської області, розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали заяви: Товариства з обмеженою відповідальністю Центральний енергетичний контрагент , м. Київ

про: банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412)

Суддя В.М. Артимович,

секретар судового засідання Н.Р. Когут

За участю представників:

розпорядник майна: не з`явився;

від кредитора: не з`явився;

від боржника: не з`явився.

ВСТАНОВИВ:

На розгляд Господарського суду Львівської області надійшла заява Товариства з обмеженою відповідальністю Центральний енергетичний контрагент , м. Київ, про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412).

31.07.2020 господарським судом здійснено електронний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого у відповідності до ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства та Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство.

Згідно запиту до суду надійшла довідка від 31.07.2020, відповідно до якої автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство визначено три кандидатури арбітражних керуючих: 1. Лакиза Сергій Миколайович; 2. Ковальський Ігор Ігорович; 3.Сєдова Наталя Іванівна.

Ухвалою суду від 31.07.2020 заяву Товариства з обмеженою відповідальністю «Центральний енергетичний контрагент» про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКМ Плюс» (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) прийнято до розгляду, підготовче засідання суду призначено на 02.09.2020, зобов`язано арбітражних керуючих Лакизу Сергія Миколайовича, Ковальського Ігора Ігоровича, Сєдову Наталю Іванівну до дати проведення судового засідання у справі надати суду заяви про участь у справі з повідомленням про неналежність до жодної з категорії осіб, зазначених у ч. 3 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства, із долученням додаткових документів.

31.08.2020 від боржника надійшов відзив на заяву про відкриття провадження. У поданому відзиві просить відкрити провадження у справі про банкрутство ТзОВ ТКМ Плюс , розгляд справи здійснювати без участі уповноваженого представника.

31.08.2020 від кредитора ТзОВ Центральний енергетичний контрагент надійшло клопотання на виконання вимог ухвали Господарського суду Львівської області від 31.07.2020, до якого долучено на підтвердження відсутності забезпечення вимог кредитора копію витягу з Державного реєстру обтяжень рухомого майна від 10.07.2020 № 66832001 та копію інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження обєктів нерухомого майна щодо суб`єкта № 215892820 від 10.07.2020.

Ухвалою суду від 02.09.2020 відкрито провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКМ Плюс» (ідентифікаційний код 37269412); визнано вимоги кредитора - Товариства з обмеженою відповідальністю «Центральний енергетичний контрагент» в сумі 16817723,04 грн; введено мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКМ Плюс» ; введено процедуру розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКМ Плюс» ; розпорядником майна боржника призначено арбітражного керуючого Лакизу Сергія Миколайовича.

21.10.2020 розпорядником майна на розгляд суду подано звіт про виконану роботу в процедурі розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс у період з 02.09.2020 по 19.10.2020.

17.11.2020 від ТзОВ ТКМ Плюс надійшло клопотання про розгляд справи без участі представника боржника.

18.11.2020 від ТзОВ Центральний енергетичний контрагент надійшло клопотання про розгляд справи без участі представника кредитора.

22.12.2020 від боржника надійшло клопотання про розгляд справи без участі представника боржника.

Ухвалою суду від 24.12.2020 визначено перелік та розмір визнаних вимог кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКМ Плюс» (ідентифікаційний код 37269412) які підлягають внесенню розпорядником майна до реєстру вимог кредиторів боржника, підсумкове засідання суду призначено на 21.01.2021.

18.01.2021 від ТзОВ ТКМ Плюс надійшло клопотання про розгляд справи без участі представника боржника.

19.01.2021 від арбітражного керуючого Лакизи С.М. надійшло клопотання про закінчення процедури розпорядження майном ТзОВ ТКМ Плюс , визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. У даному клопотання також просить затвердити звіт про нарахування і виплату основної грошової винагороди арбітражного керуючого Лакизи С.М. за виконання повноважень розпорядника майна ТзОВ ТКМ Плюс та здійснити виплату грошової винагороди за період з 02.09.2020 по 24.11.2020.

20.01.2021 на розгляд суду ТзОВ Центральний енергетичний контрагент подано клопотання з проханням припинити процедуру розпорядження майном боржника та повноваження розпорядника майна, визнати ТзОВ ТКМ Плюс банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру, призначити ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Шимана Є.О., розгляд справи здійснювати без участі представника.

21.01.2021 від арбітражного керуючого Шимана Є.О. надійшла заява про згоду на участь у даній справі.

В судове засідання 21.01.2021 представники ініціюючого кредитора, боржника та розпорядник майна не з`явилися, хоча належним чином були повідомлені про дату, час та місце судового засідання.

Розглянувши матеріали справи та оцінивши наявні в матеріалах справи документи, суд зазначає наступне.

Відповідно до ч. ч. 1-3 ст. 49 Кодексу України з процедур банкрутства у підсумковому засіданні суду у процедурі розпорядження майном боржника здійснюється перехід до наступної судової процедури (процедури санації, ліквідації) або закривається провадження у справі. До закінчення процедури розпорядження майном боржника збори кредиторів приймають одне з таких рішень: схвалити план санації та подати до господарського суду клопотання про введення процедури санації і затвердження плану санації; подати до господарського суду клопотання про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури. У разі наявності обставин, що не дають зборам кредиторів можливості у встановлені строки прийняти одне з таких рішень, збори кредиторів можуть прийняти рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про продовження строку процедури розпорядження майном у межах граничних строків, визначених цим Кодексом. У підсумковому засіданні господарський суд ухвалює одне з таких судових рішень: ухвалу про продовження строку процедури розпорядження майном у межах граничних строків, визначених цим Кодексом; ухвалу про введення процедури санації та затвердження плану санації у разі схвалення плану санації боржника зборами кредиторів та погодження його забезпеченими кредиторами в порядку, встановленому цим Кодексом; постанову про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури; ухвалу про закриття провадження у справі про банкрутство.

Відповідно до ч. 1 ст. 58 Кодексу України з процедур банкрутства у випадках, передбачених цим Кодексом, господарський суд у судовому засіданні за участю сторін ухвалює постанову про визнання боржника банкрутом і відкриває ліквідаційну процедуру строком на дванадцять місяців.

З системного аналізу норм Кодексу України з процедур банкрутства вбачається, що боржник визнається банкрутом, коли господарським судом встановлено неспроможність боржника відновити свою платоспроможність та задовольнити визнані вимоги кредиторів інакше як через застосування ліквідаційної процедури. Відповідно до реєстру вимог кредиторів, визначенню підлягає розмір пасиву боржника. Відомості про актив боржника, мають міститися у звіті арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією) про фінансово - майновий стан божника, що повинен бути наданий комітету кредиторів та на основі якого комітет кредиторів вирішує питання про введення наступної судової процедури. Завдання підсумкового засідання суду полягає у з`ясуванні ознак банкрутства та наявності можливості визначення наступної судової процедури і подальшого здійснення провадження по справі, виходячи з клопотання зборів кредиторів, однак остаточна їх оцінка надається судом.

Суд зазначає, що встановлення факту неоплатності боржника здійснюється на підставі аналізу активів і пасивів підприємства, зокрема активи визначаються відповідно до даних інвентаризації майна підприємства, пасиви боржника визначаються згідно реєстру вимог кредиторів.

У поданих арбітражним керуючим Лакизою С.М. клопотаннях та звітах розпорядника майна у справі № 914/1923/20 про визнання банкрутом ТзОВ ТКМ Плюс зазначено, що у ході розпорядження майна проведена інвентаризація ТзОВ ТКМ Плюс , матеріали інвентаризації подані до Господарського суду Львівської області. Також розпорядником майна подано звіт за результатами проведення аналізу фінансово-господарської діяльності боржника. Відповідно до наданої інформації ознаки доведення до банкрутства чи приховування банкрутства відсутні. Зазначено, що на фінансово-господарську діяльність роботи підприємства впливають зовнішні фактори та без проведення заходів щодо відновлення платоспроможності підприємства, подальша його діяльність неможлива.

Розпорядником майна також укладено 14.09.2020 договір № 14/09/2020 про надання послуг з ТзОВ Оціночна фірма Полінформ для проведення аналізу фінансово-господарської діяльності ТзОВ ТКМ Плюс . За результатами проведення вказаного аналізу встановлено, що ознаки дій приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства на початок періоду порушення справи про банкрутство на підставі наданих для досліджень документів не встановлені. На фінансово-господарську діяльність роботи підприємства важливу роль відіграють зовнішні фактори, а у підприємства немає можливості впливати на зовнішні чинники або цей вплив дуже слабкий. Встановлено, що підприємство має ознаки стійкої фінансової неспроможності з негативними тенденціями у бік поглиблення нестійкого стану.

У звітах розпорядника майна у справі зазначено, що з метою виявлення активів підприємства-банкрута розпорядник майна звернувся до відповідних державних органів реєстрації. У своїх звітах розпорядник майна вказує, що за результатами розгляду його запитів управлінням підтримання льотної придатності Державної авіаційної служби України, Державною службою морського та річкового транспорту України, Держпродспоживслужбою України, Регіональним сервісним центром ГСЦ МВС у Львівській області, Головним управлінням статистики у Львівській області, Регіональним відділенням ФДМ України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях, Львівською міською радою повідомлено, що у Державному реєстрі цивільних повітряних суден України за ТзОВ ТКМ Плюс повітряні судна не зареєстровані; відсутні записи щодо суден, власником або судновласником яких є боржник; згідно з даними уніфікованої автоматизованої електронно-облікової системи трактори, самохідні шасі, самохідні сільськогосподарські, дорожньо-будівельні, меліоративні машини, сільськогосподарська техніка та інші механізми за боржником не зареєстровані; боржником за останні три роки статистична та фінансова звітність не подавалася; згідно Єдиного державного реєстру транспортних засобів транспортні засоби за ТзОВ ТКМ Плюс не зареєстровані; відсутні відомості про нерухоме майно яке перебувало на балансі Боржника у Єдиному реєстрі об`єктів державної власності; рішення, ухвали про передачу у власність чи надання в користування (оренду), продаж боржнику земельних ділянок не приймалися.

Розпорядник майна зазначає, що він прозвітував про проведену роботу на засіданні зборів кредиторів 13.01.2021.

Зборами кредиторів ТзОВ ТКМ Плюс вирішено визначити кількісний склад комітету кредиторів ТОВ ТКМ Плюс у кількості однієї особи, обрати членом комітету кредиторів кредитора ТОВ Центральний енергетичний контрагент , схвалити рішення про закінчення процедури розпорядження майном, визнання ТОВ ТКМ Плюс банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури та призначення ліквідатором ТОВ ТКМ Плюс арбітражного керуючого Піймана Євгена Олександровича (свідоцтво арбітражного керуючого № 1747 від 05.11.2015 року), за його згодою, затвердити звіт арбітражногго керуючого Лакизи С.М. про виконану роботу при виконання повноважень розпорядника майна ТзОВ ТКМ Плюс , схвалити звіт розпорядника майна TзOB ТКМ Плюс арбітражного керуючого Лакизи Сергія Миколайовича про нарахування і виплату основної грошової винагороди за період з 02.09.2020 по 24.11.2020 на загальну суму 42 500,00 грн. Вказані рішення оформлені протоколом зборів кредиторів Товариства з обмеженою відповідальністю «ТКМ Плюс» у справі № 914/1923/20 від 13.01.2021.

З протоколу зборів комітету кредиторів від 13.01.2021 вбачається, що кредиторами вирішено звернутись до Господарського суду Львівської області з клопотанням про визнання ТзОВ ТКМ Плюс банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, призначення ліквідатором арбітражного керуючого Шимана Є.О.

Як встановлено судом, загальний розмір визнаних судом вимог кредиторів, відповідно до ухвали суду від 24.12.2020 становить 16838743,04 грн. (21020,00 грн. судового збору та 16817723,04 грн. основного боргу), про що також відображено в наданому розпорядником майна реєстрі вимог кредиторів.

Як вбачається з матеріалів справи, згідно з актом про результати інвентаризації грошових коштів, актом інвентаризації грошових документів, бланків документів суворої звітності, актом інвентаризації фінансових інвестицій, актом інвентаризації розрахунків з дебіторами і кредиторами, актом розрахунків щодо відшкодування матеріальних збитків, відомістю результатів інвентаризації необоротних активів та запасів, та згідно інвентаризаційними описами необоротних активів, які підписані розпорядником майна та директором ТзОВ ТКМ Плюс , жодних майнових та фінансових активів Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс не виявлено.

Отже, фінансовий стан боржника характеризується ознаками неплатоспроможності, суми грошових коштів та активів ТзОВ ТКМ Плюс недостатньо для погашення поточних боргів, строк сплати яких настав, пропозицій щодо санації боржника чи укладення мирової угоди не поступало, тому погашення визнаних судом вимог кредитора можливе не інакше як через застосування ліквідаційної процедури.

З огляду на викладене, враховуючи встановлені обставини та наведені положення законодавства, беручи до уваги рішення зборів комітету кредиторів, оформлене протоколом від 13.01.2021, суд дійшов висновку про необхідність припинення процедури розпорядження майном ТзОВ ТКМ Плюс , припинення повноважень розпорядника майна Лакизи С.М. у справі № 914/1923/20, визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

Відповідно до ч. 1 ст. 60 Кодексу України з процедур банкрутства у постанові про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури господарський суд призначає ліквідатора банкрута з урахуванням вимог, установлених цим Кодексом, з числа арбітражних керуючих, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

При вирішенні питання про призначення ліквідатора у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (ідентифікаційний код 37269412), суд виходить з наступного.

Відповідно до абз. 2 ч.1 ст. 28 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, у разі відсторонення розпорядника майна або керуючого реструктуризацією, визначеного Єдиною судовою інформаційно-телекомунікаційною системою, від виконання повноважень, керуючий санацією, керуючий реалізацією та ліквідатор призначаються господарським судом за клопотанням комітету кредиторів.

Пунктом 4 ч. 8 ст. 48 Кодексу України з процедур банкрутства визначено, що до компетенції комітету кредиторів належить прийняття рішення про звернення до господарського суду з клопотанням про призначення арбітражного керуючого, припинення повноважень арбітражного керуючого та про призначення іншого арбітражного керуючого.

Згідно з протоколом засідання комітету кредиторів від 13.01.2021 прийнято рішення призначити ліквідатором арбітражного керуючого Шимана Є.О.

Арбітражним керуючим Шиманом Є.О. 18.01.2021 подано до суду відповідну заяву за вих. № 01-34/50 про згоду на участь у справі про банкрутство.

Як вбачається з матеріалів справи, відповідно до доданих до заяви про участь у справі документів арбітражний керуючий Шиман Є.О. не відноситься до категорії осіб, визначених ч. 2 ст. 11 та ч. 3 ст. 28 Кодексу (доказів протилежного суду не надано). До заяви долучено копію свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1747 від 05.11.2015, копії свідоцтв про підвищення кваліфікації від 25.03.2017, від 02.02.2018, від 13.07.2019, копію договору договору добровільного страхування цивільно-правової відповідальності арбітражного керуючого від 13.07.2020 за № ДЦВАК/232/20.

З огляду на викладене, враховуючи рішення зборів комітету кредиторів, оформлене протоколом від 13.01.2021, суд дійшов висновку призначити ліквідатором у даній справі арбітражного керуючого Шимана Є.О.

В судовому засіданні судом також розглянуто клопотання арбітражного керуючого Лакизи С.М. про виплату основної грошової винагороди за період з 02.09.2020 по 24.11.2020.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 12 Кодексу України з процедур банкрутства арбітражний керуючий користується усіма правами розпорядника майна, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією, ліквідатора відповідно до законодавства, у тому числі має право отримувати винагороду в розмірі та порядку, передбачених цим Кодексом.

Частиною 1 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що арбітражний керуючий виконує повноваження за грошову винагороду. Грошова винагорода арбітражного керуючого складається з основної та додаткової грошових винагород.

Згідно з абз. 1, 5, 6 ч. 2 ст. 30 Кодексу України з процедур банкрутства розмір основної грошової винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна або ліквідатора визначається в розмірі середньомісячної заробітної плати керівника боржника за останніх 12 місяців його роботи до відкриття провадження у справі, але не менше трьох розмірів мінімальної заробітної плати за кожний місяць виконання арбітражним керуючим повноважень.

Право вимоги основної грошової винагороди виникає в арбітражного керуючого в останній день кожного календарного місяця виконання ним повноважень.

Сплата основної винагороди арбітражного керуючого за виконання ним повноважень розпорядника майна, ліквідатора, керуючого санацією, керуючого реструктуризацією, керуючого реалізацією здійснюється за рахунок коштів, авансованих заявником (кредитором або боржником) на депозитний рахунок господарського суду, який розглядає справу, до моменту подання заяви про відновлення відкриття провадження у справі.

Відповідно до ч. 3, ч. 4, ч. 7 ст. 43 Конституції України використання примусової праці забороняється; кожен має право на заробітну плату, не нижчу від визначеної законом; право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом. Відповідно до ч. 2 ст. 4 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (ратифікованої Законом № 475/97-ВР від 17.07.1997 р.) ніхто не може бути присилуваний виконувати примусову чи обов`язкову працю.

Нормами ч. 2 ст. 34 Кодексу України з процедур банкрутства встановлено, що до заяви кредитора про відкриття провадження у справі про банкрутство додаються докази авансування винагороди арбітражному керуючому трьох розмірів мінімальної заробітної плати за три місяці виконання повноважень.

Як вбачається з матеріалів справи, на депозитний рахунок Господарського суду Львівської області ініціюючим кредитором було авансовано грошові кошти в сумі 42507,00 грн. згідно квитанції від 10.07.2020 за № 223.

З огляду на наведене, врахувавши право арбітражного керуючого на отримання грошової винагороди, перевіривши нараховану розпорядником майна Лакизою С.М. грошову винагороду за період з 02.09.2020 по 24.11.2020 в сумі 42500,00 грн., суд дійшов висновку про її обґрунтованість та наявність підстав для задоволення клопотання.

Суд звертає увагу на те, що відповідно до ч. 4 ст. 9 Кодексу України з процедур банкрутства ухвали та постанова про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури, прийняті господарським судом у справі про банкрутство, набирають законної сили з моменту їх прийняття, якщо інше не передбачено цим Кодексом.

Керуючись ст. ст. 1, 2, 12, 30, 48, 49, 58-67 Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

1. Клопотання арбітражного керуючого Лакизи С.М. від 15.01.2021 за № 02-01/914/1923/20/4-1 та Товариства з обмеженою відповідальністю Центральний енергетичний контрагент від 15.01.2021 за № 15/01/21 задовольнити. Припинити процедуру розпорядження майном Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412).

2. Припинити повноваження арбітражного керуючого Лакизи Сергія Миколайовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1924 від 19.12.2019 р., адреса: 02095, м. Київ, вул. Княжий Затон, буд. 19, кв. 106), як розпорядника майна Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412).

3. Визнати Товариство з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) банкрутом та відкрити ліквідаційну процедуру.

4. Заяву арбітражного керуючого Шимана Є.О. від 18.01.2021 за № 01-34/50 задовольнити. Призначити ліквідатором Товариство з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) арбітражного керуючого Шимана Євгена Олександровича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1747 від 05.11.2015, адреса: 49038, м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 101).

5. Зобов`язати ліквідатора: 1) здійснити ліквідаційну процедуру банкрута в порядку, встановленому Кодексом України з процедур банкрутства; 2) надати суду документально підтверджений звіт про виконану роботу з інформацією про фінансове становище і майно боржника при проведенні ліквідаційної процедури станом на день подання звіту; 3) у разі отримання ним заяв з вимогами до банкрута письмово повідомити про це суд та надати докази їх визнання або ж відхилення у встановленому порядку.

6. Господарську діяльність Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) завершити.

7. Строк виконання всіх грошових зобов`язань Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) вважати таким, що настав.

8. Припинити нарахування неустойки (штрафу, пені), процентів та інших економічних санкцій за всіма видами заборгованості банкрута.

9. Оприлюднити у встановленому ч. ч. 3, 4 ст. 59 КУзПБ порядку на офіційному веб-порталі судової влади України повідомлення про визнання боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

10. Припинити повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном.

11. Зобов`язати посадових осіб Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) протягом 15 днів з дня призначення ліквідатора банкрута передати бухгалтерську та іншу документацію, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору. У разі ухилення від виконання зазначених обов`язків відповідні посадові особи банкрута несуть відповідальність відповідно до закону.

12. Сплатити арбітражному керуючому Лакизі Сергію Миколайовичу (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 1924 від 19.12.2019 р., адреса: 02095, м. Київ, вул. Княжий Затон, буд. 19, кв. 106); ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ) на рахунок IBAN НОМЕР_2 UAH, в АТ Комерційний банк ПриватБанк (ідентифікаційний код 14360570) основну грошову винагороду за виконання повноважень розпорядника майна у справі № 914/1923/20 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю ТКМ Плюс (вул. Пилипа Орлика, буд. 2, оф. 320, м. Львів, 79059, ідентифікаційний код 37269412) за період з 02.09.2020 по 24.11.2020 в сумі 42500,00 грн. за рахунок коштів, авансованих Товариством з обмеженою відповідальністю Центральний енергетичний контрагент на депозитний рахунок Господарського суду Львівської області, згідно квитанції від 10.07.2020 за № 223.

13. Судове засідання призначити на 03.03.2021 о 12:00 год., яке відбудеться в приміщенні господарського суду Львівської області за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 128.

14. Участь у судовому засіданні ліквідатора та інших учасників провадження - на власний розсуд.

15. Копію постанови направити банкруту, ліквідатору, кредиторам, державній виконавчій службі за місцезнаходженням боржника, державному реєстратору та арбітражному керуючому Лакизі С.М., Західному міжрегіональному управлінню Міністерства юстиції (м. Львів).

16. Постанова набирає законної сили негайно після її оголошення та може бути оскаржена до Західного апеляційного господарського суду в порядку та строки, встановлені ст. ст. 256, 257 ГПК України.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається - http://lv.arbitr.gov.ua /sud5015/.

Повний текст постанови складено 28.01.2021.

Суддя В.М. Артимович

Дата ухвалення рішення21.01.2021
Оприлюднено01.02.2021
Номер документу94489168
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —914/1923/20

Ухвала від 11.08.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 04.08.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 09.06.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 19.04.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 15.04.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 04.03.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 09.02.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Постанова від 21.01.2021

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 24.12.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

Ухвала від 18.11.2020

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні