Ухвала
від 03.02.2021 по справі 537/2176/20
КРЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРЕМЕНЧУКА

Провадження № 2/537/78/2021

Справа № 537/2176/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03.02.2021 р.Крюківський районний суд м. Кременчука Полтавської області в складі: головуючого судді: Маханькова О.В., за участю секретаря судового засідання Костюкевич Н.В., представника позивача ОСОБА_1 , представника відповідача ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі Крюківського районного суду м.Кременчука цивільну справі за позовом Кременчуцької міської ради Полтавської області до ОСОБА_3 про стягнення безпідставно збережених коштів,-

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Крюківського районного суду м.Кременчука перебуває цивільна справа за позовом Кременчуцької міської ради Полтавської області до ОСОБА_3 про стягнення безпідставно збережених коштів.

До Крюківського районного суду м.Кременчука 08.10.2020 року надійшла заява від ОСОБА_3 про проведення розгляду справи за правилами загального позовного провадження.

23.09.2020р. ухвалою судді відкрито провадження по справі в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами , за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше.

За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

В судовому засіданні представник відповідача про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Відповідно до ч. 6 ст. 277 ЦПК України якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі.

У такому випадку повернення до розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження не допускається.

Враховуючи обґрунтованість заперечень відповідача щодо розгляду справи в порядку спрощеного провадження, суд дійшов висновку про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Представник позивача ОСОБА_1 в судовому засіданні не заперечувала проти розгляду справи за загальними правилами позовного провадження.

Представник відповідача ОСОБА_2 в судовому засіданні підтримала заяву про слухання справи в загальному порядку.

Суд, вислухавши сторони в судовому засіданні, враховуючи вищенаведене, заперечення представника відповідача щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, суд переходить від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження до розгляду за правилами загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.260,261, 277 ЦПК України , -

У Х В А Л И В :

Перейти від розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження та здійснювати розгляд справи за позовом Кременчуцької міської ради Полтавської області до ОСОБА_3 про стягнення безпідставно збережених коштів - за правилами загального позовного провадження.

Призначити розгляд справи у підготовчому засіданні на 08 лютого 2021 р. на 08-10 год. у приміщенні Крюківського районного суду м. Кременчука.

Розгляд справи розпочати зі стадії відкриття провадження у справі.

Викликати учасників справи в підготовче засідання.

Ухвала набирає законної сили негайно після її підписання суддею та окремому оскарженню не підлягає.

Суддя : Маханьков О.В.

СудКрюківський районний суд м.Кременчука
Дата ухвалення рішення03.02.2021
Оприлюднено04.02.2021
Номер документу94603093
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —537/2176/20

Ухвала від 24.05.2021

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Маханьков О. В.

Ухвала від 08.02.2021

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Маханьков О. В.

Ухвала від 03.02.2021

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Маханьков О. В.

Ухвала від 23.09.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Маханьков О. В.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Автозаводський районний суд м.Кременчука

Кривич Ж. О.

Ухвала від 16.07.2020

Цивільне

Крюківський районний суд м.Кременчука

Маханьков О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні