Ухвала
від 08.02.2021 по справі 542/161/21
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження у справі

08 лютого 2021 року справа № 542/161/21

провадження № 2/542/203/21

Новосанжарський районний суд Полтавської області у складі головуючого судді Стрельченко Т.Г ., розглянувши позовну заяву:

ОСОБА_1 , місце проживання: с. Лелюхівка, Новосанжарський район, Полтавська область, 39363;

представника позивача, адвоката Берлименко Тетяни Володимирівни, місцезнаходження: АДРЕСА_1 ;

до територіальної громади в особі Великокобелячківської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області , місцезнаходження: вул. Шевченка, 31А, с. Великий Кобелячок, Новосанжарський район, Полтавська область, 39331;

про визнання права власності на земельну ділянку, -

встановив:

Представник позивача звернулася до суду з позовом до територіальної громади в особі Великокобелячківської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області про визнання права власності на земельну ділянку .

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України, а тому за даними вимогами може бути відкрито провадження за правилами загального провадження у зв`язку з відсутністю - клопотання позивача про розгляд справи у спрощеному провадженні.

На підставі викладеного і керуючись ст.ст. 13, 187, 190, 197 ЦПК України,-

ухвалив:

Відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , представника позивача, адвоката Берлименко Тетяни Володимирівни до територіальної громади в особі Великокобелячківської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області про визнання права власності на земельну ділянку .

Призначити підготовче судове засідання на 09 березня 2021 року на 09 год. 00 хв. в залі судового засідання Новосанжарського районного суду Полтавської області (смт. Нові Санжари, вул. Незалежності, 32).

В підготовче судове засідання викликати сторони.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи.

Відповідачу надіслати копію позовної заяви із додатками та роз`яснити, що відповідно до ст.ст. 178, 191 ЦПК України він має право у п`ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали, надіслати:

1) суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи;

2) позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

3) пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Роз`яснити відповідачу, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до ст. 199 ЦПК України, у строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі до початку підготовчого судового засідання позивач має право подати відповідь на відзив, а відповідач заперечення, а інші учасники справи мають право надати свої письмові пояснення щодо відповіді на відзив та заперечення до закінчення підготовчого провадження, якщо судом не встановлено інший строк.

Роз`яснити, що відповідно до ст. 192 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмета спору, у строк, встановлений судом в ухвалі про відкриття провадження у справі або ухвалі, постановленій у підготовчому засіданні (якщо третіх осіб було залучено у підготовчому засіданні), мають право подати письмові пояснення щодо позову або відзиву. Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до закінчення підготовчого провадження.

Інформацію щодо справи, сторони можуть отримати за веб-адресою: http://ns.pl.court.gov.ua/sud1621 веб-сторінки Новосанжарського районного суду Полтавської області на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Полтавського апеляційного суду.

Суддя Новосанжарського районного суду

Полтавської області Т.Г. Стрельченко

Дата ухвалення рішення08.02.2021
Оприлюднено09.02.2021
Номер документу94705590
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —542/161/21

Рішення від 09.03.2021

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Стрельченко Т. Г.

Ухвала від 08.02.2021

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Стрельченко Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні