Ухвала
від 16.03.2010 по справі 01-16/3905-01-63
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                                                      

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

          "16" березня 2010 р.                                                  № 01-16/3905- 01-63

Суддя господарського суду Черкаської області Чевгуз О.В., розглянувши матеріали за  заявою Христинівського районного центру зайнятості, м. Христинівка, Черкаської області

до Христинівського міжгосподарського виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці і електрифікації “Райсільгоспенерго”, м. Христинівка,  Черкаської області

про визнання банкрутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Христинівський районний центр зайнятості звернувся до суду із заявою про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника - Христинівського міжгосподарського виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці і електрифікації “Райсільгоспенерго” (вул. Стадіонна, 3, м. Христинівка,  Черкаської області, код ЄДР 02778882) на підставі ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника  або  визнання  його банкрутом” (далі-Закон).

Заява і додані до неї документи підлягає поверненню без розгляду, виходячи з наступного.

Суддя, відповідно до ст. 9 Закону, не пізніше п’яти днів з дня надходження повертає заяву про порушення справи про банкрутство і додані до неї документи без розгляду, з підстав, передбачених статтею 63 Господарського процесуального кодексу України, з  урахуванням вимог цього Закону, про що виносить ухвалу.

Відповідно до п. 3 ст. 63 ГПК України позовна заява повертається в разі, якщо в ній не вказано обставин, на яких ґрунтується позовна вимога, доказів, що підтверджують викладені в заяві обставини.  

У даному випадку у заяві про порушення провадження у справі про банкрутство кредитор  зазначив, що боржник являється відсутнім, проте не надав доказів відсутності боржника за місцем знаходження (ст. 17 Закону України “Про держану реєстрацію юридичних та фізичних осіб”).

Повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню з нею до господарського суду в загальному порядку після усунення допущеного порушення.

На підставі зазначеного, керуючись ст. 9 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 63, 86 ГПК України, -

УХВАЛИВ:

Повернути заяву Христинівського районного центру зайнятості про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника - Христинівського міжгосподарського виробничо-експлуатаційного підприємства по енергетиці і електрифікації “Райсільгоспенерго” без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена у встановленому порядку до Київського міжобласного апеляційного господарського суду.

Суддя                                                                                   О.В. Чевгуз

  

          

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення16.03.2010
Оприлюднено17.06.2010
Номер документу9476289
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01-16/3905-01-63

Ухвала від 16.03.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні