Ухвала
від 08.02.2021 по справі 366/3183/20
ІВАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 366/3183/20

Провадження № 2/366/231/21

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

08 лютого 2021 року суддя Іванківського районного суду Київської області Ткаченко Ю.В., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Заруддянської сільської ради Іванківського району Київської області, третя особа: Іванківська районна державна нотаріальна контора про встановлення факту постійного проживання зі спадкодавцем по день його смерті та визнання права на земельний пай в порядку спадкування за законом, -

В С Т А Н О В И В :

Форма і зміст позовної заяви відповідають вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України.

Даний позов підсудний Іванківському районному суду Київської області.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі немає.

Приймаючи до уваги характер спірних правових відносин, вимоги ст. ЦПК України дана справа буде розглядатися за правилами позовного загального провадження.

Проведення підготовчого засідання по справі є необхідним.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст.187 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Заруддянської сільської ради Іванківського району Київської області (07201, Київська область Іванківський район с.Заруддя вул.Шкільна,1) , третя особа: Іванківська районна державна нотаріальна контора (07201, Київська область Іванківський район смт.Іванків вул.І. Проскури,26) про встановлення факту постійного проживання зі спадкодавцем по день його смерті та визнання права на земельний пай в порядку спадкування за законом.

Розгляд справи провести в порядку загального позовного провадження.

Розпочати підготовче провадження з дня постановлення цієї ухвали.

Призначити підготовче засідання по даній справі в судовому засіданні на 10 березня 2021 року на 10 год. 30 хв. в залі судових засідань Іванківського районного суду Київської області за адресою: 07201, Київська область Іванківський район смт.Іванків вулиця Івана Проскури,14а з повідомленням учасників справи.

Надіслати позивачу копію ухвали про відкриття провадження у справі, відповідачу - копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Запропонувати відповідачу подати відзив на позов протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів учасникам справи повинна бути надіслана (надана) одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п`яти днів із дня його отримання.

Крім того, сторони мають можливість отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет. Веб-адреса сторінки: https://court.gov.ua/sud1012/ .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Ю.В. Ткаченко

Дата ухвалення рішення08.02.2021
Оприлюднено15.02.2021
Номер документу94859543
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —366/3183/20

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 08.02.2021

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 30.12.2020

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

Ухвала від 30.12.2020

Цивільне

Іванківський районний суд Київської області

Ткаченко Ю. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні