Ухвала
від 15.02.2021 по справі 805/4676/16-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

15 лютого 2021 р. Справа №805/4676/16-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Бабіч С.І., розглянувши заяву Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа та видачу дубліката виконавчого документу у справі за позовом Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Приватного акціонерного товариства «Криворізьке» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 2 в сумі 92 650,58 грн.,

В С Т А Н О В И В:

29 грудня 2020 року представник Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (далі - заявник) звернувся до суду із заявою про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа та видачу дубліката виконавчого документу у справі за позовом Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Приватного акціонерного товариства «Криворізьке» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 2 в сумі 92 650,58 грн.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 30 грудня 2020 року вказану заяву було залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви -10 днів з дня отримання копії ухвали про залишення позовної заяви без руху, шляхом надання суду: оригіналу платіжного доручення про сплату судового збору в розмірі 63,06 грн.

Суд зазначає, що до заяви про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа та видачу дубліката виконавчого документу у справі, яка не оформлена відповідно до вимог, встановлених Кодексом адміністративного судочинства України, застосовуються правила статті 169 цього Кодексу.

Відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 169 Кодексу адміністративного судочинства України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Як видно з відмітки Українського державного підприємства поштового зв`язку "Укрпошта" на поштовому повідомленні про вручення поштового відправлення, ухвала про залишення заяви без руху була отримана уповноваженим представником Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області 04 січня 2021 року.

Заявник не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, у встановлений судом строк.

Таким чином, оскільки заявником не виконані вимоги ухвали Донецького окружного адміністративного суду від 30 грудня 2020 року про залишення заяви про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа та видачу дубліката виконавчого документу у справі без руху щодо надання суду доказів сплати судового збору у розмірі 63,06 грн. за реквізитами, зазначеними на офіційному сайті Донецького окружного адміністративного суду, суд дійшов висновку про необхідність повернення заяви про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа та видачу дубліката виконавчого документу у справі разом з усіма доданими до неї матеріалами.

Керуючись статтями 169, 243, 248, 256 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Заяву Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про поновлення строку пред`явлення виконавчого документа та видачу дубліката виконавчого документу у справі за позовом Костянтинівсько-Дружківського об`єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Приватного акціонерного товариства «Криворізьке» про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 2 в сумі 92 650,58 грн. - повернути позивачеві разом з усіма доданими до неї матеріалами.

Повернення заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала складена та підписана 15 лютого 2021 року.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Першого апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд з одночасним надсиланням копії апеляційної скарги особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя С.І. Бабіч

Дата ухвалення рішення15.02.2021
Оприлюднено17.02.2021
Номер документу94865947
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій, призначених на пільгових умовах за Списком № 2 в сумі 92 650,58 грн

Судовий реєстр по справі —805/4676/16-а

Ухвала від 13.10.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 11.03.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 15.02.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 30.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 17.08.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Черникова А.О.

Постанова від 24.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 10.04.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 27.03.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 13.03.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

Ухвала від 21.02.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабіч С.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні