Ухвала
від 12.02.2021 по справі 125/207/21
БАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

125/207/21

2/125/70/2021

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

12.02.2021 м. Бар Вінницької області

Суддя Барського районного суду Вінницької області Салдан Ю.О., ознайомившись із позовною заявою ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ДІНЕРО про захист прав споживачів ,

УСТАНОВИЛА:

Позовна заява ОСОБА_1 не відповідає вимогам, встановленими статтею 175 ЦПК України, виходячи з такого.

Відповідно до пункту 2 частини 3 статті 175 ЦПК України позовна заява повинна містити повне найменування (для юридичних осіб) або ім`я (прізвище, ім`я та по батькові - для фізичних осіб) сторін та інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України (для юридичних осіб, зареєстрованих за законодавством України), а також реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серію паспорта для фізичних осіб - громадян України (якщо такі відомості позивачу відомі), відомі номери засобів зв`язку, офіційної електронної адреси та адреси електронної пошти.

У поданій заяві відповідачем вказано Товариство з обмеженою відповідальністю ДІНЕРО і зазначено код ЄДРПОУ 41350844. За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних-осіб підприємців за вказаним кодом зареєстрована юридична особа з іншою назвою, а саме Товариство з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія ДІНЕРО .

Крім того, місцем проживання позивача вказано село Мальківці, населений пункт з назвою Мальківці у Барському районі відсутній, в копії паспорта позивача адресою реєстрації вказано село Маньківці.

Відповідно до ч. 1, 2 ст. 185 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п`яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху; в ухвалі про залишення позовної заяви без руху зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб і строк їх усунення, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Ураховуючи викладене, заяву слід залишити без руху і надати ОСОБА_1 п`ятиденний строк для усунення вказаних недоліків.

Відповідно до ч. 3 ст. 185 ЦПК України, якщо позивач не виконає вимоги суду у встановлений строк, заява вважається неподаною та повертається позивачеві.

Керуючись ч. 1 ст. 185 ЦПК України,

УХВАЛИЛА:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю ДІНЕРО про захист прав споживачів - залишити без руху .

Надати позивачу п`ятиденний строк з дня отримання копії ухвали суду для усунення вказаних недоліків, а саме подання нової редакції позовної заяви із зазначенням правильної назви відповідача і адреси позивача, а також подання копії нової редакції позовної заяви для відповідача.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ю.О.Салдан

Дата ухвалення рішення12.02.2021
Оприлюднено16.02.2021

Судовий реєстр по справі —125/207/21

Ухвала від 22.03.2021

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Салдан Ю. О.

Ухвала від 12.02.2021

Цивільне

Барський районний суд Вінницької області

Салдан Ю. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні