Ухвала
від 11.02.2021 по справі 308/1775/21
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

308/1775/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11.02.2021 місто Ужгород

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області в складі головуючої судді Голяни О.В., за участю секретаря судового засідання Тимко М.В., розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду в місті Ужгороді справу за адміністративним позовом Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області /Закарпатська область, м. Ужгород, Грибоєдова, 12 а/ до ОСОБА_1 ( ОСОБА_2 ), ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина Федеративної Республіки Нігерії, місце знаходження: Чернігівський ПТПІ ДМС України Розсудів , Чернігівської області, с. Розсудів, вул. Лісна, 5 про продовження строку тримання в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою забезпечення примусового видворення,-

В С Т А Н О В И В:

11.02.2021 року Головне управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області /Закарпатська область, м. Ужгород, Грибоєдова, 12 а /звернулося в суд з адміністративним позовом до ОСОБА_1 ( ОСОБА_2 ), ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина Федеративної Республіки Нігерії, місце знаходження: Чернігівський ПТПІ ДМС України Розсудів , Чернігівської області, с. Розсудів, вул. Лісна, 5 про продовження строку тримання в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою забезпечення примусового видворення.

Ухвалою Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 11.02.2021 року позов прийнято до розгляду та відкрито провадження у справі за вказаною позовною заявою, розгляд справи постановлено здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження та призначено справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням сторін та за їх обов`язкової участі на 11 лютого 2021 року о 16 год. 10 хв., постановлено забезпечити проведення судового засідання у справі в режимі відео конференції.

11.02.2021 року представником відповідача адвокатом Калинич О.І. подано до суду заяву, згідно з яким просить розгляд справи відкласти, у зв`язку з необхідністю ознайомитися з матеріалами справи.

Ознайомившись з заявою представника відповідача, суд дійшов висновку, що така є підставною та підлягає задоволенню.

Відповідно до п.п.1, 2 ч.2 ст. 205 КАС України суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку у випадку неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого немає відомостей про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання, а також першої неявки в судове засідання учасника справи, якого повідомлено про дату, час і місце судового засідання, якщо він повідомив про причини неявки, які судом визнано поважними.

Частиною 8 ст. 205 КАС України передбачено, що про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

У відповідності до вимог ч.4 ст.229 КАС України у разі неявки у судове засідання всіх учасників справи або якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи (у тому числі при розгляді справи в порядку письмового провадження), фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до ч. 2 ст. 241 КАС України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

У зв`язку з наведеним, розгляд справи слід відкласти на 16 лютого 2021 року о 15 год. 00 хв., забезпечивши проведення судового засідання у справі в режимі відео конференції з Чернігівським пунктом тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які не законно перебувають в Україні ДМС України, забезпечивши явку відповідача громадянина Федеративної Республіки Нігерії ОСОБА_1 ( ОСОБА_2 ), ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст. 6 , 16 , 195 , 248 , 256 , 289 КАС України , суд,-

П О С Т А Н О В И В:

Відкласти розгляд справи за адміністративним позовом Головного управління Державної міграційної служби України в Закарпатській області /Закарпатська область, м. Ужгород, Грибоєдова, 12 а/ до ОСОБА_1 ( ОСОБА_2 ), ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянина Федеративної Республіки Нігерії, місце знаходження: АДРЕСА_1 про продовження строку тримання в пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою забезпечення примусового видворення на 15.00 год. 16 лютого 2021 року , в режимі відео конференції, про що належним чином повідомити учасників справи.

Проведення відео конференції доручити Чернігівському пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які не законно перебувають в Україні ДМС України (Чернігівської області, с. Розсудів, вул. Лісна, 5; Е-mail: ptpi-rozsudiv@dmsu.gov.ua), за участю громадянина Федеративної Республіки Нігерії ОСОБА_1 ( ОСОБА_2 ), ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Голяна О.В.

Дата ухвалення рішення11.02.2021
Оприлюднено16.02.2021

Судовий реєстр по справі —308/1775/21

Ухвала від 06.05.2021

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Губська О.А.

Постанова від 25.03.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Большакова Олена Олегівна

Ухвала від 23.03.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Большакова Олена Олегівна

Ухвала від 15.03.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Большакова Олена Олегівна

Ухвала від 15.03.2021

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Большакова Олена Олегівна

Рішення від 17.02.2021

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Голяна О. В.

Ухвала від 11.02.2021

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Голяна О. В.

Ухвала від 11.02.2021

Адміністративне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Голяна О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні