Ухвала
від 06.09.2007 по справі 6/70-4/68
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/70-4/68

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

79014, м. Львів, вул. Личаківська, 128

УХВАЛА

          

06.09.07                                                                                 Справа№ 6/70-4/68

  

Господарський суд Львівської області в складі судді Гриців В.М. при секретарі Москалі Р.М. за учстю арбітражного керуючого Сибаля А.М., представника кредитора Сай Т.П. розглянув у відкритому судовому засіданні справу про банкрутство споживчого товариства „Кооператор”

ВСТАНОВИВ:

Провадження у справі про банкрутство споживчого товариства „Кооператор” порушене 21 травня 2007 року за заявою державної податкової інспекції у Буському районі Львівської області. Провадження у справі здійснюється з урахуванням особливостей, передбачених ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду Львівської області від 05.06.07р. споживче товариство „Кооператор” визнано банкрутом і відкрито ліквідаційну процедуру. Розмір вимог державної податкової інспекції у Буському районі Львівської області суд визначив в сумі 4508,00 грн. Ліквідатором банкрута суд призначив арбітражного керуючого Сибаля А.М., якого зобов'язав судову процедуру ліквідації споживчого товариства „Кооператор” здійснити в порядку, встановленому ст.ст. 22-34,41,52 закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, документально підтверджений звіт про виконану роботу подати суду.

Ліквідатор банкрута споживчого товариства „Кооператор” подав суду звіт про виконану роботу, ліквідаційний баланс на затвердження, просить провадження у справі припинити, банкрута ліквідувати. Оголошення про визнання споживчого товариства „Кооператор” банкрутом опубліковане в газеті „Голос України” №106 від 19.06.2007р. До поданих суду документів додано також дані про відсутність майнових активів споживчого товариства „Кооператор”.

З ліквідаційного балансу та доданих документів вбачається, що вимоги кредиторів у сумі 4743,23 грн., а саме –державної податкової інспекції у Буському районі у сумі 4508,00 грн., Буського районного центру зайнятості у сумі 235,23 грн. не задоволені, майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси не виявлено.

Представник кредитора клопотання ліквідатора підтримав, пропонує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс затвердити, банкрута ліквідувати.

Заслухав звіт ліквідатора, думку представника кредитора суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс слід затвердити, а ліквідаційну процедуру завершити.

Керуючись ст.ст.32, 40 п.6 закону України “Про визнання платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд

УХВАЛИВ:

1.          Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута –споживчого товариства „Кооператор” (смт.Красне Буського району Львівської області ; код ЄДР 30613381) затвердити.

2.          Споживче товариство „Кооператор” ліквідувати.

3.          Провадження у справі про банкрутство споживчого товариства „Кооператор” припинити.

4.          Копію ухвали надіслати учасникам провадження у справі про банкрутство, державному реєстратору Буської районної державної адміністрації –для виключення юридичної особи з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, обласному управлінню статистики, органам державної податкової служби, пенсійного фонду, Львівському регіональному управлінню з питань банкрутства.

  

Суддя                                                                                               

СудГосподарський суд Львівської області
Дата ухвалення рішення06.09.2007
Оприлюднено20.09.2007
Номер документу948845
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —6/70-4/68

Ухвала від 06.09.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

Ухвала від 21.05.2007

Господарське

Господарський суд Львівської області

Гриців В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні