Ухвала
від 17.03.2010 по справі 2а-880/10/0770
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа №  2а-880/10/0770

Рядок статзвітності №  2.11.15

Код -  08

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження та призначення справи до попереднього судового засідання

"17" березня 2010 р.                                                                                              місто Ужгород

Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Іванчулинець Д.В., розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженої відповідальністю "П плюс К" до Ужгородської державної податкової інспекції та Головного управління державного казначейства України у Закарпатській області про стягнення бюджетної заборгованості,  -

В С Т А Н О В И В :

Позивач – Товариство з обмеженої відповідальністю "П плюс К" звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Ужгородської державної податкової інспекції та Головного управління державного казначейства України у Закарпатській області , якою просить стягнути з Державного бюджету України суму бюджетного відшкодування по податку на додану вартість в розмірі 128223,00 грн. на користь Товариства з обмеженої відповідальністю "П плюс К" (вул. Грушевського, 39/76, м.Ужгород, Закарпатська обл., код ЄДРПОУ 34022687).

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, копію заяви та копії усіх документів приєднано.

Зазначену  позовну заяву слід розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна даному адміністративному суду.

Підстави для  повернення позовної заяви, або відмови у відкритті провадження, встановлені Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні.

З метою з’ясування можливості врегулювання спору до судового розгляду справи або забезпечення всебічного та об’єктивного вирішення справи протягом розумного строку проведення попереднього судового засідання  вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст. 105-107, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом  Товариства з обмеженої відповідальністю "П плюс К"  до  Ужгородської державної податкової інспекції та Головного управління державного казначейства України у Закарпатській області  про стягнення бюджетної заборгованості.

Призначити попереднє судове засідання на  20 квітня 2010 року на 13:50 год. за київським часом; засідання відбудеться за адресою: м. Ужгород, вул. Загорська,30.

У відповідності до вимог ст. 107 Кодексу адміністративного судочинства довести до відома сторін їхні процесуальні права та обов’язки згідно зі ст. 49 Кодексу адміністративного судочинства.

Невідкладно надіслати сторонам копію ухвали та інформацію-пам’ятку про процесуальні права і обов’язки, яка міститься на звороті ухвали.

Надіслати відповідачу копію позовної заяви та копії доданих до неї матеріалів.

Запропонувати відповідачу надати письмові заперечення проти позову та докази, які в нього є в термін до 13 квітня 2010 року.

Справу буде розглянуто суддею Іванчулинцем Д.В. одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає. Згідно ч. 2 ст.185 КАС України заперечення на ухвалу сторони можуть викласти в апеляційній скарзі на постанову суду першої інстанції.

          Суддя                                                                                       Іванчулинець Д.В.

Дата ухвалення рішення17.03.2010
Оприлюднено13.07.2010
Номер документу9512529
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття провадження та призначення справи до попереднього судового засідання

Судовий реєстр по справі —2а-880/10/0770

Постанова від 02.11.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

Ухвала від 17.03.2010

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Іванчулинець Д.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні