Ухвала
від 18.05.2010 по справі 6-55-10
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

         Справа № 6-55/2010

          УХВАЛА

                                                                 ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

  про звернення стягнення на грошові кошти боржника

18.05.2010 року                                                                                                       м. Запоріжжя

Комунарський   районний суд м. Запоріжжя у складі:

головуючого судді                                                                                                  Боровікова А.І.

при секретарі                                                                                                           Шол М.Д.                                                                    

розглянувши у відкритому судовому засіданні подання державного виконавця Комунарського відділу державної виконавчої служби Запорізького міського управління юстиції про звернення стягнення на грошові кошти боржника, -

        ВСТАНОВИВ:

До Комунарського районного суду м. Запоріжжя надійшло подання державного виконавця Комунарського відділу державної виконавчої служби Запорізького міського управління юстиції про звернення стягнення на грошові кошти боржника.

В судове засідання державний виконавець не з’явився, що не перешкоджає розгляду справи.

Дослідивши додані до подання документи, суд приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав

Державним виконавцем, Комунарського відділу державної виконавчої служби Запорізького міського управління юстиції, 29.01.2010 року винесено постанову про відкриття виконавчого провадження №379 про примусове виконання вимоги № ю-1687у від 04.01.2010 року УПФУ в Комунарському районі про стягнення з ТОВ «Бровасі» на користь УПФУ в Комунарському районі в обсязі 1922,09 грн.  

Боржник в встановлений строк для добровільного виконання (до 05.02.2010 року) постанову не виконав. Обмеження права клієнта щодо розпорядження коштами, що зберігаються на його рахунках, відповідно до ст. 1074 ЦК України не допускається, крім випадків обмеження права розпорядження рахунками за рішенням суду у випадках, встановлених законом. Вимога № ю-1687у від 04.01.2010 року УПФУ в Комунарському районі не є рішенням суду, а відповідно до п. 14 ст. 18 Закону України «Про виконавче провадження» є виконавчим документом, примусове стягення якого здійснюється на підставі визначеного закону.

Відповідно до ст. 377 ЦПК України питання про звернення стягнення на належні боржнику від інших осіб грошові кошти, що знаходяться на рахунках цих осіб в установах банків та інших фінансових установах, при виконанні судових рішень та рішень інших органів (посадових осіб), а також питання про звернення стягнення на грошові кошти боржника, що знаходяться на його рахунках в установах банків та інших фінансових установах, при виконанні рішень інших органів (посадових осіб) вирішується судом за поданням державного виконавця, погодженим з начальником державної виконавчої служби.

Керуючись ст.ст. 209, 377 ЦПК України, суд –

УХВАЛИВ:

Подання задовольнити.

Звернути стягнення на грошові кошти боржника: ТОВ «Бровасі», ЄДРПОУ 13620566, 69000, м. Запоріжжя, вул. Східна, 8-а, що знаходяться на рахунках боржника в установах банків та інших фінансових установах, для виконання вимоги № ю-1687у від 04.01.2010 року виданої УПФУ Комунарському районі.

Копію ухвали надіслати начальнику Комунарського відділу державної виконавчої служби Запорізького міського управління юстиції.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання заяви про її апеляційне оскарження протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали з наступною подачею апеляційної скарги протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Суддя                                                       А.І.Боровікова                                                                                              

СудКомунарський районний суд м.Запоріжжя
Дата ухвалення рішення18.05.2010
Оприлюднено12.05.2011
Номер документу9521769
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —6-55-10

Ухвала від 18.10.2010

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Решетар Василь Іванович

Ухвала від 18.08.2010

Цивільне

Голопристанський районний суд Херсонської області

Охтень Аліна Андріївна

Ухвала від 18.05.2010

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Боровікова Алла Іванівна

Ухвала від 16.04.2010

Цивільне

Хортицький районний суд м.Запоріжжя

Громов Ілля Борисович

Ухвала від 25.03.2010

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Ліпчанський Сергій Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні