Ухвала
від 02.03.2021 по справі 452/3443/18
САМБІРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 452/3443/18

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

"02" березня 2021 р. м.Самбір

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

у складі: головуючого - судді Галина В.П.,

секретар судового засідання Задорожна В.Б.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом Публічного акціонерного товариства Українська залізниця від імені якого діє Регіональна філія Львівська залізниця ПАТ Укрзалізниця до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Головне управління Держгеокадастру у Львівській області в особі відділу у Самбірському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Товариство з обмеженою відповідальністю АГРО ЛВ ЛІМІТЕД про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області; визнання недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку,

за участю представника позивача ОСОБА_2 ,

представника третьої особи Сторонянського О.З.,

в с т а н о в и в:

У провадженні Самбірського міськрайонного суду Львівської області знаходиться цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства Українська залізниця від імені якого діє Регіональна філія Львівська залізниця ПАТ Укрзалізниця до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Головне управління Держгеокадастру у Львівській області в особі відділу у Самбірському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Товариство з обмеженою відповідальністю АГРО ЛВ ЛІМІТЕД про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області; визнання недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку.

Ухвалою судді Самбірського міськрайонного суду Львівської області вказану справу прийнято до провадження та призначити до розгляду у підготовчому засіданні.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України, завданнями підготовчого провадження є: 1) остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; 2) з`ясування заперечень проти позовних вимог; 3) визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; 4) вирішення відводів; 5) визначення порядку розгляду справи; 6) вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Представника позивача ОСОБА_2 в підготовчому засіданні не заперечувала з приводу призначення справи до розгляду по суті.

Відповідач ОСОБА_1 в підготовче засідання не з`явилась, будучи належним чином повідомленою про день, час і місце розгляду справи.

Представник відповідача Самбірської районної державної адміністрації Львівської області Бринько М. в підготовче засідання не з`явилась, повідомила в телефонному режимі про неможливість прибуття в підготовче засідання.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Товариства з обмеженою відповідальністю АГРО ЛВ ЛІМІТЕД Сторонянський О.З. у підготовчому засіданні не заперечував щодо призначення справи до розгляду по суті.

Представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору Головного управління Держгеокадастру у Львівській області в особі відділу у Самбірському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області в підготовче засідання не з`явився, будучи належним чином повідомленим про день, час і місце розгляду справи.

У відповідності до ст. 223 ЦПК України, неявка в судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті. Підстав для відкладення підготовчого засідання, визначених ч.2 ст. 198 ЦПК України немає.

Судом вчинено дії, необхідні для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

До закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно.

Суд ознайомившись з матеріалами справи, доходить висновку, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись п. 3 ч. 2 ст. 200 , 260 , 261 ЦПК України , суд,-

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження по справі за позовом Публічного акціонерного товариства Українська залізниця від імені якого діє Регіональна філія Львівська залізниця ПАТ Укрзалізниця до Самбірської районної державної адміністрації Львівської області, ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору Головне управління Держгеокадастру у Львівській області в особі відділу у Самбірському районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області, Товариство з обмеженою відповідальністю АГРО ЛВ ЛІМІТЕД про визнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області; визнання недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку та призначити справу до розгляду по суті на 08.04.2021 року на 11 год. 00 хв.

У судове засідання викликати учасників процесу.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Суддя

Дата ухвалення рішення02.03.2021
Оприлюднено04.03.2021
Номер документу95292004
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання незаконним та скасування розпорядження Самбірської районної державної адміністрації Львівської області; визнання недійсним Державного акту на право власності на земельну ділянку,

Судовий реєстр по справі —452/3443/18

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 20.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 10.03.2023

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 02.03.2021

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 04.12.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 30.01.2020

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 23.12.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 28.10.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 28.02.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

Ухвала від 04.01.2019

Цивільне

Самбірський міськрайонний суд Львівської області

Галин В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні