Ухвала
від 04.03.2021 по справі 617/317/21
ВОВЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 617/317/21

Провадження № 2/617/333/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 березня 2021 року Суддя Вовчанського районного суду Харківської області Уханьова І.С., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області , ОСОБА_2 та Відділу державної реєстрації Вовчанської районної державної адміністрації Харківської області, про визнання недійсним та скасування наказу, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяження, запису про право власності ,-

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області , ОСОБА_2 та Відділу державної реєстрації Вовчанської районної державної адміністрації Харківської області, про визнання недійсним та скасування наказу, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяження, запису про право власності .

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Розглянувши матеріали позову, приходжу до переконання, що позовну заяву слід прийняти до провадження та з врахуванням положень п.1 ч.4ст.274 ЦПК України, розглядати у порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ст. ст.187,189 ЦПК України слід відкрити провадження у справі та призначити судове засідання для розгляду справи по суті з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст.187,189,274 ЦПК України, -

У Х В А Л И Л А:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Харківській області , ОСОБА_2 та Відділу державної реєстрації Вовчанської районної державної адміністрації Харківської області, про визнання недійсним та скасування наказу, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяження, запису про право власності .

Провести розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання для розгляду вищезазначеної справи по суті

на 14.30 год. 08 квітня 2021 року у приміщенні Вовчанського районного суду Харківської області за адресою: м. Вовчанськ , вул. Торгова, 2.

У судове засідання викликати осіб які беруть участь у справі.

Позивачу надіслати судову повістку та копію ухвали про відкриття провадження у справі, а відповідачам - копію ухвали про відкриття провадження разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї документів.

Роз`яснити особам, які беруть участь у справі, що відповідно до ст. 278 ЦПК України відзив на позов подається відповідачем протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Отримати інформацію по справі, що розглядається, участники справи можуть на веб-адресі сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі інтернет за адресою: http://vv.hr.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудВовчанський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення04.03.2021
Оприлюднено04.03.2021
Номер документу95301177
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —617/317/21

Рішення від 24.11.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Рішення від 24.11.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 06.07.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 27.04.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 08.04.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 04.03.2021

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні