Ухвала
від 03.03.2021 по справі 466/2789/20
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 466/2789/20

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду

та відкриття провадження у справі

03 березня 2021 року м. Київ

Суддя Подільського районного суду міста Києва Ковбасюк О.О., ознайомившись з матеріалами позовної заяви ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 (останнє відоме зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_2 ), третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору Товариство з обмеженою відповідальністю Укрриба ЛТД (місцезнаходження: м. Львів, вул. Городоцька, буд. 355Г) про стягнення заборгованості за договором позики,-

В С Т А Н О В И В :

У квітні 2020 року ОСОБА_1 звернувся до Шевченківського районного суду міста Львова з позовом до ОСОБА_2 , третя особа ТОВ Укрриба ЛТД , про стягнення заборгованості за договором позики.

Згідно з ухвалою судді Шевченківського районного суду міста Львова Єзерського Р.Б. від 12 травня 2020 року справу направлено до Київського апеляційного суду для визначення підсудності.

Ухвалою Київського апеляційного суду від 11 червня 2020 року справу передано за підсудністю до Подільського районного суду міста Києва та згідно з протоколом автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 22 червня 2020 року її було передано у провадження судді Корнілової Ж.О.

В порядку повторного авторозподілу справ між суддями 24 листопада 2020 року справу передано судді Ларіоновій Н.М., а в подальшому, 19 січня 2021 року - судді Ковбасюк О.О.

Ознайомившись зі змістом поданої позовної заяви та доданими до неї документами, суддею встановлено наступне.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175, 176, 177 ЦПК України.

Підсудність справи визначено за Подільським районним судом м. Києва.

Підстав, передбачених ст.185 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, її повернення, а також для відмови у відкритті провадження у справі згідно ст.186 ЦПК України, не вбачається.

У відповідності до ст. 274 ЦПК України дана справа не належить до категорії справ, які не можуть бути розглянуті судом в порядку спрощеного позовного провадження.

За таких обставин, дану справу слід призначити до судового розгляду за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись ст.ст. 175 - 177, 187 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти до розгляду позовну заяву та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ) до ОСОБА_2 (останнє відоме зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_2 ), третя особа Товариство з обмеженою відповідальністю Укрриба ЛТД (місцезнаходження: м. Львів, вул. Городоцька, буд. 355Г) про стягнення заборгованості за договором позики.

Розгляд справи провести за правилами спрощеного позовного провадження, з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити у справі судове засідання для розгляду справи по суті в приміщенні Подільського районного суду м. Києва (м. Київ, вул. Хорива, 21, каб. 212) на 19 квітня 2021 року о 12 год. 30 хв.

Викликати у судове засідання учасників справи.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати учасникам справи, а відповідачу та третій особі, крім того - копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідачу встановити строк у 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позов, в порядку визначеному ст.178 ЦПК України. Копія відзиву та доданих до нього документів іншим учасникам справи повинна бути надіслана (надана) відповідачем одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити третій особі, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета позову, право подати до суду письмові пояснення у семиденний строк з дня вручення копії ухвали про відкриття провадження.

Роз`яснити відповідачу його право пред`явити зустрічний позов у строк для подання відзиву (у 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі), який має відповідати вимогам статей 175 і 177 цього Кодексу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України https://pd.ki.court.gov.ua.

Учасниками справи з підстав, зазначених у ст.ст. 36, 37, 38 ЦПК України, судді, секретарю судового засідання, експерту, спеціалісту, перекладачу, може бути заявлено вмотивований відвід протягом десяти днів з дня отримання учасником справи ухвали про відкриття провадження у справі, але не пізніше початку підготовчого засідання або першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження. Після спливу вказаного строку заявляти відвід дозволяється лише у виняткових випадках, коли про підставу відводу заявнику не могло бути відомо до спливу вказаного строку, але не пізніше двох днів із дня, коли заявник дізнався про таку підставу.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

СуддяО. О. Ковбасюк

Дата ухвалення рішення03.03.2021
Оприлюднено05.03.2021
Номер документу95335783
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості за договором позики

Судовий реєстр по справі —466/2789/20

Рішення від 24.01.2022

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 03.03.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Ковбасюк О. О.

Ухвала від 11.06.2020

Цивільне

Київський апеляційний суд

Левенець Борис Борисович

Ухвала від 12.05.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Єзерський Р. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні