Ухвала
від 05.03.2021 по справі 712/2299/21
СОСНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРКАС

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

Справа №712/2299/21

Провадження №1-кс/712/1247/21

04 березня 2021 року м. Черкаси

Слідчий суддя Соснівського районного суду м.Черкаси ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участі слідчого ОСОБА_3 , прокурора ОСОБА_4 , розглянувши клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 , погоджене заступником начальника відділу Черкаської обласної прокуратури ОСОБА_4 про проведення обшуку у кримінальному провадженні № 12020250000000190 від 12.06.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України,-

ВСТАНОВИВ:

До суду звернувся старший слідчий в ОВС СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 з клопотанням про проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 .

Клопотання мотивує тим, що СВ Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області здійснюється досудове розслідування кримінального провадження №12020250000000190 від 12.06.2020 за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України.

До СУ ГУНП в Черкаській області надійшли матеріали УСР в Черкаській області ДСР НП України про те, що посадові особи органів місцевого самоврядування, діючи спільно та за попередньою змовою із посадовими особами групи суб`єктів господарської, вчинили розтрату та привласнення бюджетних коштів під час ремонтно-будівельних робіт дорожнього покриття на території Черкаської області протягом 2017 -2020 років.

Так, в ході проведення оперативних та практичних заходів працівниками УСР в Черкаській області встановлено, що уродженець Грузії співзасновник та директор Місцевої профспілкової організації працівників-мігрантів в Україні та за її межами м. Черкаси, Черкаської області (код ЄДРПОУ 41163713) ОСОБА_5 з метою привласнення бюджетних коштів організував діяльність фінансово-промислової групи, що діє на території Черкаської області, до якої входять: ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ТОВ «БУД - СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ТОВ «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680), та ряд інших суб`єктів господарської діяльності, повний перелік яких на даний час встановлюється.

Засновниками та директорами вказаних підприємств в загальному виступають особи що раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, мають низький рівень соціального та матеріально-побутового забезпечення, частково залежні та підконтрольні уродженцю Грузії, крім того переважна більшість підприємств зареєстрована за однією юридичною адресою: АДРЕСА_2 , але фактично за вказаною адресою свою діяльність не здійснюють.

Так ОСОБА_5 , маючи повний доступ до установчих документів, електронних бланків, печаток, підписів факсиміле керівників та доступ до банківських та карткових рахунків вищевказаних суб`єктів господарської діяльності, організовує та контролює їх фінансово-господарську діяльність. Крім того, з метою систематизації та ведення бухгалтерського обліку ОСОБА_5 залучив громадянку ОСОБА_6 .

Аналізом фінансово-господарської діяльності вказаної групи підприємств встановлено, що основними їх замовниками (розпорядниками бюджетних коштів) є Деньгівська сільська рада та Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Так, встановлено, що протягом 2019 року Управлінням житлово-комунального господарства виконавчого комітету Смілянської міської ради укладено із ПП «НОП СТРОЙ» 12 (дванадцять) договорів загальною вартістю 1 877 208,62 грн. з поточного дрібного ремонту дорожнього покриття наступних вулиць у м. Сміла Черкаської області: вул. Севастопольська, вул. Перемоги, вул. Одеська, вул. Незалежності, вул. Родини Бобринських, вул. Трипільська, вул. Мічуріна, вул. Кременчуцька на загальну суму 1 877 208,62 грн. По вказаних об`єктах технічний нагляд здійснював ФОП ОСОБА_7 , а під час виконання ремонтних робіт ним було виявлено та письмово повідомлено замовника про порушення підрядною організацією державних будівельних норм та невідповідності асфальтобетонної суміші вимогам ДСТУ б В.2.7-119:2011 «Суміші асфальтобетонні і асфальтобетон дорожній та аеродромний. Технічні умови» до суміші гарячої, дрібнозернистої, асфальтобетон щільний, типу Б, марки 1, бітум БНД 60/90 та підтверджено протоколами випробувань лабораторії TOB «Центрдоресурс».

Одночасно встановлено, що в це й же період вищевказана група компаній виконувала дорожні роботи на замовлення Деньгівської сільської ради та використовувала аналогічну асфальтобетонну суміш, а для документального прикриття своєї діяльності надавали технічні паспорти на асфальтобетонну суміш нібито придбану у TOB «АБЗ-1», яка має ймовірні ознаки «транзитності» та «ризиковості».

В ході розслідування проведено ряд будівельно-технічних експертиз, відповідно до висновків яких встановлено, що:

- завищення вартості виконаних будівельних робіт, що виконувались ТОВ «Буд-Агро-Трейд» по об`єкту «Капітальний ремонт вул. Перемоги в с. Деньги Золотоніського району Черкаської області» становить 477057,39 грн.;

- завищення вартості виконаних будівельних робіт, що виконувались ТОВ «Будсервіс» по об`єкту «Капітальний ремонт вул. Шевченка в с. Деньги Золотоніського району Черкаської області» становить 504 494,17 грн.;

- завищення вартості виконаних будівельних робіт, що виконувались ТОВ «Будівельник-Плюс» по об`єкту «Капітальний ремонт вул. Березова в с. Хвильово-Сорочин Золотоніського району Черкаської області» становить 250816,60 грн.

Крім того, в ході досудового розслідування встановлено, що частина вказаних бюджетних коштів, що отримала фінансово-промислова група підприємств, перераховувалась, за придбання будівельних матеріалів, на розрахункові рахунки ТОВ «МТС БУД ЦЕНТР» (код ЄДРПОУ 41502140), ПП «МТС БУД ЦЕНТР» (код ЄДРПОУ 39937956), ТОВ «МТС БУДСЕРВІС» (код ЄДРПОУ 42812091) та ТОВ «МТС БУД ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 41502129), співзасновником яких є ОСОБА_6 .

Також, з метою отримання необхідних фінансово-господарських документів на адресу ТОВ «Будівель-Плюс», ТОВ «Буд-Агро-Трейд», ПП «НОП СТРОЙ», ТОВ «БУД - СЕРВІС», ПП «БУД-СЕРВІС ПЛЮС» направлялися запити в порядку ст.. 93 КПК України, відповідь на які володільцем документів надані не були. Останнє свідчить про приховування даних документів від органу досудового розслідування, тому іншим способом, окрім проведення обшуку отримати дані документи не представляється можливим.

В ході розслідування встановлено, що ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка у 2015-2020 роках обіймала посаду сільського голови с. Деньги Золотоніського району Черкаської області, сприяла ОСОБА_5 у незаконному заволодінні бюджетними коштами шляхом підписання актів виконаних будівельних робіт з внесеними до них недостовірними відомостями по зазначеним об`єктам. Зважаючи на викладене за місцем проживання ОСОБА_8 може зберігатися виконавча документація щодо виконання робіт на об`єктах Деньгівської сільської ради ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ПП «БУД-СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ПП «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680) у паперовому та електронному вигляді на носіях інформації, а також чорнові записи, листування між ОСОБА_8 та іншими особами, причетними до вчинення злочину.

Встановлено, що ОСОБА_8 проживає за адресою: АДРЕСА_1 . Вказане домоволодіння відповідно до інформації КП ЧОБТІ належить її чоловікові ОСОБА_9 (договір від 11.08.1995).

На теперішній час з метою швидкого, повного, всебічного та неупередженого розслідування кримінального провадження, встановлення повного кола осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення на вказаних підприємствах, встановлення суб`єктів, яким були перераховані бюджетні кошти,проведення судово-економічної експертизи для встановлення суми завданих збитків,виникла обґрунтована необхідність у проведенні обшуку, за місцем проживання та реєстрації ОСОБА_8 , у будинку за адресою: АДРЕСА_1 , з метою виявлення, фіксації та вилучення документів у паперовому та електронному вигляді:

- копії установчих та реєстраційних документів (свідоцтво про державну реєстрацію, довідка про внесення до ЄДРПОУ, довідка про взяття на облік платника податку, довідка або витяг з ЄДР)ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ПП «БУД-СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ПП «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680);

- печаток, підписів факсиміле та карткових рахунків; штатного розкладу; наказів про призначення, функціональні обов`язки (посадові інструкції), трудові угоди, паспорти та трудові книжки працівників, табелі обліку робочого часу, інструктажі з охорони праці; оригіналів дозвільної документацію на проведення будівельних робіт (декларація про початок будівельних робіт тощо); оригіналів договорів, додатковихугод, додатків до них, договірної ціни, актів приймання виконаних будівельних робіт, кошторисів, відомостей ресурсів, дефектних актів, актів на закриття прихованих робіт, платіжних доручень, сертифікатів якості (накладні, технічні паспорти, товаро-транспортні накладні, атестати виробництва) на матеріали; договорів на поставку (купівлю-продаж) будматеріалів та обладнання, які використовувалися (з додатками, додатковими угодами, специфікаціями тощо); договорів на оренду машин і механізмів, які використовувалися на об`єкті (з додатками, додатковими угодами, специфікаціями тощо); договорів субпідряду (з додатками, додатковими угодами, специфікаціями, актами приймання виконаних будівельних робіт, кошторисами, відомостями ресурсів, дефектними актами, актами на закриття прихованих робіт тощо); журналів робіт, журналів обліку роботи машин і механізмів; податкових накладних, оборотних відомостей з надходження та вибуття матеріалів, реєстрів вибуття матеріалів, прибуткових ордерів та накладних на матеріали, матеріальних звітів відповідальної особи (майстра) та звіти про витрати матеріалів;платіжних доручень, рахунків-фактури, лімітно-заборних карток, карток складського обліку, актів звірки взаєморозрахунків; виписок з бухгалтерських програм по роботі с контрагентами, оборотно-сальдових відомостей, банківських виписок, відомостей нарахування та виплати заробітної плати, посвідчень про відрядження, звітів про відрядження, наказів на відрядження, журналів реєстрації наказів на відрядження, тощо; чорнових записів щодо виконання робіт на об`єктах Деньгівської сільської ради ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ПП «БУД-СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ПП «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680) за період з 01.01.2018 по 31.12.2020

- огляду комп`ютерної техніки, електронних носіїв, накопичувачів інформації - які містять електронні документи, стосовно діяльності ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ПП «БУД-СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ПП «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680)на об`єктах Деньгівськоїсіської ради за період з 01.01.2018 по 31.12.2020, а також огляду мобільних телефонів із встановленими в них мобільними додатками Viber, WhatsApp, Telegram.

Вказані предмети та документи мають важливе значення для досудового розслідування, а відомості, які містяться у вказаних документах, можуть бути доказами під час судового розгляду, а також використовуватися для проведення судових експертиз, інших слідчих та процесуальних дій.

У кримінальному провадженні планується проведення судово-економічної експертизи з метою встановлення. Відповідно до 3.3. «Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень та Науково-методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень», затвердженої Наказом Міністерства юстиції України 08.10.98 № 53/5, разом з документом про призначення експертизи (залучення експерта) експерту слід надати документи бухгалтерського та податкового обліку, які містять вихідні дані для вирішення поставлених питань. Такими документами можуть бути прибуткові та видаткові накладні, податкові накладні, ордери, звіти матеріально відповідальних осіб, картки складського обліку, касові книжки, матеріали інвентаризації, акти ревізій, табелі, наряди, акти приймання виконаних робіт, трудові договори, розрахункові платіжні відомості, виписки банку, платіжні доручення і вимоги, договори про матеріальну відповідальність, накопичувальні (оборотні) відомості, журнали-ордери, меморіальні ордери за балансовими рахунками, головні книги, реєстри податкових накладних, податкові декларації, баланси та інші первинні і зведені документи бухгалтерського та податкового обліку і звітності.

Також, у кримінальному провадженні планується проведення судово-почеркознавчих експертиз з метою встановлення осіб, що здійснювали фактичне підписання зазначених документів, а відповідно до «Інструкції про призначення та проведення судових експертиз та експертних досліджень та Науково-методичних рекомендацій з питань підготовки та призначення судових експертиз та експертних досліджень», затвердженої Наказом Міністерства юстиції України від 08.10.98 № 53/5, для проведення почеркознавчих досліджень рукописних записів та підписів надаються оригінали документів.

Приймаючи до уваги вищевикладене, враховуючи тяжкість даного кримінального правопорушення та той факт, що дослідження документів має суттєве значення для досягнення дієвості цього провадження.

У судовому засіданні слідчий та прокурор клопотання підтримали повністю та просили задовольнити заявлені вимоги, з викладених у ньому підстав.

Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши слідчого, прокурора, суд приходить до наступного.

Відповідно до вимог ст.223КПК України підставами для проведення слідчої дії є наявній достатніх відомостей, що вказують на можливість досягнення її мети.

Відповідно до ч.1 статті 234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Згідно ізст.235КПК Україниухвала слідчогосудді продозвіл наобшук житлачи іншоговолодіння особиз підстав,зазначених уклопотанні прокурора,слідчого,надає правопроникнути дожитла чиіншого володінняособи лишеодин раз. Ухваласлідчого суддіпро дозвілна обшукжитла чиіншого володінняособи повиннавідповідати загальнимвимогам досудових рішень,передбачених цимКодексом,а такожмістити відомостіпро: 1)строк діїухвали,який неможе перевищуватиодного місяцяз дняпостановлення ухвали; 2)прокурора,слідчого,який подавклопотання прообшук; 3)положення закону,на підставіякого постановляєтьсяухвала; 4)житло чиінше володінняособи абочастину житлачи іншоговолодіння особи,які маютьбути підданіобшуку; 5)особу,якій належитьжитло чиінше володіння,та особу,у фактичномуволодінні якоївоно знаходиться; 6)речі,документи абоосіб,для виявленняяких проводитьсяобшук. 3. Виготовляються дві копії ухвали, які чітко позначаються як копії.

Аналіз положень ст. ст.233- 235 КПК України дає підстави для висновку про те, що особа, яка звертається до слідчого судді із клопотанням про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи, має навести докази, які б давали підстави з великою ймовірністю вважати, що розшукувані речі чи документи перебувають у конкретному житлі чи іншому володінні особи. Обов`язок довести наявність достатніх для обшуку підстав покладається на слідчого, прокурора, який звернувся до слідчого судді з клопотання, а ступінь обґрунтованості таких підстав визначається в кожному конкретному випадку.

Згідно з витягом з ЄРДР №12020250000000190 від 12.06.2020 до СУ ГУНП в Черкаській області надійшли матеріали УСР в Черкаській області ДСР НП України про те, що службові особи органів місцевого самоврядування на території Черкаської області діючи за попередньою змовою і службовими особами ПП "БУД-СЕРВІС", ПП "БУД-СЕРВІС ПЛЮС", ТОВ "БУД-АГРО-ТРЕЙД", ПП "НОП СТРОЙ", ТОВ "БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС", які фактично контролюються однією особою, вчинили розтрату бюджетних коштів під час виконання робіт з ремонту асфальтобетонного покриття на Черкаської області у 2018-2020 роках.

Імовірність вчинення кримінального правопорушення підтверджена договорами підряду № 4 від 17.04.2020 року, № 3 від 22.05.2018 року, № 5 від 14.05.2019 року, № 15 від 09.10.2019 року між вказаними у витязі з ЄРДР підприємствами та Деньгівською сільською радою в особі сільського голови ОСОБА_8 , довідками про трансакції про перерахування коштів на підставі вказних договорів, висновками експертизи № 02/21 від 01.02.2021 року, № 03/21 від 02.02.2021 року, № 04/21 від 03.02.2021 року, якими встановлено різницю між вартістю матеріальних ресурсів, зазначених в актах приймання виконаних будівельних робіт по об`єктам: «Капітальний ремонт вул.. Перемоги с. Деньги Золотоніського району Черкаської області», «Капітальний ремонт вул.. Шевченка в с. Деньги Золотоніського району Черкаської області», «Капітальний ремонт дороги по вул.. Березова с. Хвильово-Сорочин Золотоніського району Черкаської області» та вартістю матеріальних ресурсів, фактично використаних під час виконання робіт на вказаних об`єктах.

Протоколами негласних слідчих розшукових дій щодо зняття інформації від 02.12.2020 року підтверджено імовірну причетність до вчинення кримінального правопорушення ОСОБА_5 , який відповідно до витягу з реєстру довіреностей від 27.01.2021 року № 43752371 є уповноваженою особою підприємств, стосовно діяльності, яких здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 12020250000000190, а також ОСОБА_8 , яка проживає за адресою АДРЕСА_1 .

Власником вказаного домоволодіння є чоловік ОСОБА_8 ОСОБА_9 , що підтверджено витягом з Державного реєстру актів цивільного стану громадян щодо актового запису про народження від 22.02.2021 року № 00029667019, інформацією КП ЧОБТІ домоволодіння за адресою АДРЕСА_1 належить - ОСОБА_9 на підставі договору від 11.08.1995, інформацією з Держаного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна від 03.03.2021 року № 246836802.

Слідчий суддя приходить до висновку, що вищевказні додані до клопотання документи доводять наявність достатніх підстав вважати, що у вказаному у клопотанні приміщенні з високою імовірністю можуть зберігатись вказані у клопотанні речі та документи, які можуть бути знаряддями вчинення злочину або зберігати на собі слідчи вчинення злочину, пов`язаного із привласненням, розтратою майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем та які можуть мати значення для розкриття кримінального правопорушення в рамках кримінального провадження № 12020250000000190, що в силу ст. 234 КПК України, що є підставою для часткового задоволення клопотання про проведення обшуку.

Оцінюючи дотримання права кожної фізичної особи на мирне володіння своїм майном, декларованого ч.1 ст.1 Першого протоколу до Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, слідчий суддя зважає на те, що проведення обшуку у даному кримінальному провадженні становить втручання у право власності, однак таке втручання на даним час є виправданим з огляду на суспільний інтерес, який у даному конкретному випадку стосується результату розслідування обставин вчинення кримінального правопорушення проти власності.

В частині надання обшуку з метою відшукання, виявлення та вилучення "тощо" клопотання не підлягає до задоволення з таких підстав.

Мета обшуку не може містити невизначене формулювання обсягу обшуку - " тощо", які передбачається відшукати в ході обшуку, оскільки у такому випадку слідчі органи наділяються невиправдано широкими повноваженнями і тому обшук не буде пропорційним меті розслідування.

Також метою проведення обшуку не може бути проведення огляду, оскільки проведення огляду є окремою слідчою дією, дозвіл на проведення якої вирішується за встановленою законом процедурою.

Керуючись ст.ст. 233, 234, 236, 369, 372 КПК України, слідчий суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання старшого слідчого в ОВС СУ ГУНП в Черкаській області ОСОБА_3 задовольнити частково.

Надати дозвіл на проведення обшуку за адресою АДРЕСА_1 , з метою виявлення, фіксації та вилучення наступних речей і документів:

- копії установчих та реєстраційних документів (свідоцтво про державну реєстрацію, довідка про внесення до ЄДРПОУ, довідка про взяття на облік платника податку, довідка або витяг з ЄДР) ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ПП «БУД-СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ПП «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680);

- печаток, підписів факсиміле та карткових рахунків; штатного розкладу; наказів про призначення, функціональні обов`язки (посадові інструкції), трудові угоди, паспорти та трудові книжки працівників, табелі обліку робочого часу, інструктажі з охорони праці; оригіналів дозвільної документацію на проведення будівельних робіт (декларація про початок будівельних робіт); оригіналів договорів, додаткових угод, додатків до них, договірної ціни, актів приймання виконаних будівельних робіт, кошторисів, відомостей ресурсів, дефектних актів, актів на закриття прихованих робіт, платіжних доручень, сертифікатів якості (накладні, технічні паспорти, товаро-транспортні накладні, атестати виробництва) на матеріали; договорів на поставку (купівлю-продаж) будматеріалів та обладнання, які використовувалися (з додатками, додатковими угодами, специфікаціями); договорів на оренду машин і механізмів, які використовувалися на об`єкті (з додатками, додатковими угодами, специфікаціями); договорів субпідряду (з додатками, додатковими угодами, специфікаціями, актами приймання виконаних будівельних робіт, кошторисами, відомостями ресурсів, дефектними актами, актами на закриття прихованих робіт); журналів робіт, журналів обліку роботи машин і механізмів; податкових накладних, оборотних відомостей з надходження та вибуття матеріалів, реєстрів вибуття матеріалів, прибуткових ордерів та накладних на матеріали, матеріальних звітів відповідальної особи (майстра) та звіти про витрати матеріалів; платіжних доручень, рахунків-фактури, лімітно-заборних карток, карток складського обліку, актів звірки взаєморозрахунків; виписок з бухгалтерських програм по роботі с контрагентами, оборотно-сальдових відомостей, банківських виписок, відомостей нарахування та виплати заробітної плати, посвідчень про відрядження, звітів про відрядження, наказів на відрядження, журналів реєстрації наказів на відрядження; чорнових записів щодо виконання робіт на об`єктах Деньгівськоїсіської ради ПП «НОП СТРОЙ» (код ЄДРПОУ 42805372); ТОВ «БУДІВЕЛЬНИК-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 43049196); ПП «БУД-СЕРВІС-ПЛЮС» (код ЄДРПОУ 42251742); ПП «БУД-СЕРВІС» (код ЄДРПОУ 41435351); ПП «БУД-АГРО-ТРЕЙД» (код ЄДРПОУ 43498680) за період з 01.01.2018 по 31.12.2020

Строк дії цієї ухвали 30 діб з дня її винесення.

Ухвала слідчого судді про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи надає право проникнути до житла чи іншого володіння особи лише один раз.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Повний текст ухвали проголошений 05березня 2021року о09год.20хв.

Дата ухвалення рішення05.03.2021
Оприлюднено27.01.2023
Номер документу95347567
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення обшуку у кримінальному провадженні № 12020250000000190 від 12.06.2020 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —712/2299/21

Ухвала від 05.03.2021

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

Ухвала від 04.03.2021

Кримінальне

Соснівський районний суд м.Черкас

Марцішевська О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні