Постанова
від 16.12.2008 по справі 4-3220/08
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 4-3220/08

ПОСТАНОВА

16 грудня 2008- року Шевченківський районний суд м. Києва в складі:

головуючого - судді Кормушина К.О.

при секретарі - Біленькому Б.М.

розглянувши подання слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА у м. Києві про розкриття банківської таємниці та надання дозволу на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю,

встановив:

Слідчий з ОВС СВ ПМ ДПА в м. Києві за погодженням із заступником прокурора м. Києва звернулась до суду з поданням про розкриття інформації, що становить банківську таємницю, та надання дозволу на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю, стосовно ТОВ «Комерційна фірма» Престиж-Трейд».

Подання обґрунтоване тим, що за результатами даної слідчої дії можуть бути вилучені документи, які мають значення для встановлення істини в кримінальній справі, порушеній за фактом заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовим становищем службовими особами ТОВ «Комерцйна фірма» Престиж-Трейд», за ознаками злочину, передбаченого ч.ч.1, 2 ст. 205 КК України.

Вивчивши доводи подання, дослідивши необхідні для вирішення порушеного питання матеріали кримінальної справи, суд вважає подання таким, що підлягає задоволенню.

У поданні містяться точні дані про те, що зазначені в його резолютивній частині документи знаходяться в ТОВ «Партнер-Банк» і мають значення для встановлення фактичних обставин подій в даній кримінальній справі.

Таким чином, наявні достатні підстави для розкриття банківської таємниці та дачі дозволу на проведення виїмки документів, що становлять банківську таємницю.

На підставі викладеного, керуючись ст. 62 Закону України "Про банки і банківську діяльність", ст.ст. 14-1, 178 КПК України, суд,

постановив:

Подання слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА в м. Києві задовольнити.

Розкрити банківську таємницю та дозволити слідчому з ОВС СВ ПМ ДПА в м. Києві проведення виїмки в ТОВ «Партнер-Банк» (МФО 339339), розташованого за адресою: м. Київ, Солом'янська, 33 таких документів:

- банківської виписки (роздруківки руху коштів) по рахунку № 260081103301, який належить ТОВ «Комерцйна фірма» Престиж-Трейд» (код за ЄДРПОУ 34645092) із зазначенням платежу, повних даних платника та отримувача із зазначенням коду ЄДРПОУ, номеру рахунку та МФО банківської установи, конкретного часу та дати платежу; номеру платіжного документу, сумою платежу, а також із зазначенням вхідного та вихідного залишків з моменту відкриття даного рахунку по 11.12.2008 року;

- юридичної справи ТОВ «Комерцйна фірма» Престиж-Трейд» (код за ЄДРПОУ 34645092), а саме статутні, реєстраційні та установчі документи, картки із зразками підпису та печатки підприємств, договорів на обслуговування банківських рахунків, заявок на відкриття та закриття банківських рахунків, платіжні документи на підставі яких перераховувалися грошові кошти, чеки по яких проводилось зняття коштів з рахунку.

Постанова оскарженню не підлягає.

Дата ухвалення рішення16.12.2008
Оприлюднено13.12.2022
Номер документу9536800
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-3220/08

Постанова від 16.12.2008

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Кормушин К.О.

Постанова від 16.12.2008

Кримінальне

Шевченківський районний суд міста Києва

Кормушин К.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні