Ухвала
від 09.03.2021 по справі 161/4296/21
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/4296/21

Провадження № 1-кс/161/1948/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

м. Луцьк 09 березня 2021 року

Слідчий суддяЛуцького міськрайонногосуду Волинської області ОСОБА_1 ,при секретарі ОСОБА_2 ,розглянувши клопотанняслідчого СВЛуцького РУПГУНП уВолинській області ОСОБА_3 про наданнядозволу напроведення обшукуна об`єктівнерухомого майнадеревообробного підприємства(пилорами),що заадресою: АДРЕСА_1 ,з усіманаявними житловими,нежитловими тапідвальними приміщеннями,власником якихявляється ТОВ «УА БРУК» (код ЄДРПОУ 36347599), -

В С Т А Н О В И В:

Слідчий СВЛуцького РУПГУНП уВолинській області ОСОБА_3 звернувся доЛуцького міськрайонногосуду Волинськоїобласті зклопотанням,яке погодженепрокурором Луцькоїмісцевої прокуратури ОСОБА_4 про наданнядозволу напроведення обшукуна об`єктівнерухомого майнадеревообробного підприємства(пилорами),що заадресою: Волинська обл.,м.Луцьк,вул.Марцинюка Андрія,18,з усіманаявними житловими,нежитловими тапідвальними приміщеннями,власником якихявляється ТОВ «УА БРУК» (код ЄДРПОУ 36347599), з метою виявлення та вилучення знаряддя кримінального правопорушення, або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а саме мобільних телефонів, які використовувались під час вчинення злочинів, сім карт, електронно обчислювальної техніки, грошових коштів, здобутих незаконним шляхом, банківських карток, по яких здійснювались грошові операції, щодо реалізації незаконно порубаної деревини, документів чи записників з чорновими записами, які мають інформацію щодо порубаної деревини, бензопил, пил ручних, стрічкових пилорам, стовбурів свіжо-спиляної деревини без «номерних чипів» та підтверджуючих документів їх походження, пульти керування роботи пилорамами, транспортних засобів та причепів до них, якими здійснювалась перевозка незаконно порубаної деревини, тощо, в рамках кримінального провадження № 12021030580000381 від 19.02.2021, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України. Просить клопотання задовольнити, з підстав викладених в ньому.

В судове засідання не прибув прокурор та слідчий, однак подали до суду письмову заяву в якій просять проводити розгляд даного клопотання у їх відсутності, а також просять клопотання задовольнити.

Відповідно до ст.107 ч.4 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя вважає, що клопотання до задоволення не підлягає.

Враховуючи ті обставини, що в матеріалах клопотання відсутні переконливі підстави для надання дозволу на проведення обшуку, що передбачені ст.234 КПК України, тому слідчий суддя приходить до висновку, що в задоволенні даного клопотання, слід відмовити.

На підставі викладеного, керуючись ст.234 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання слідчогоСВ ЛуцькогоРУП ГУНПу Волинськійобласті ОСОБА_3 про наданнядозволу напроведення обшукуна об`єктівнерухомого майнадеревообробного підприємства(пилорами),що заадресою: Волинська обл.,м.Луцьк,вул.Марцинюка Андрія,18,з усіманаявними житловими,нежитловими тапідвальними приміщеннями,власником якихявляється ТОВ «УА БРУК» (код ЄДРПОУ 36347599) залишити без задоволення.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя:

Дата ухвалення рішення09.03.2021
Оприлюднено27.01.2023
Номер документу95378735
СудочинствоКримінальне
Сутьнаданнядозволу напроведення обшукуна об`єктівнерухомого майнадеревообробного підприємства(пилорами),що заадресою: АДРЕСА_1 ,з усіманаявними житловими,нежитловими тапідвальними приміщеннями,власником якихявляється ТОВ «УА БРУК» (код ЄДРПОУ 36347599

Судовий реєстр по справі —161/4296/21

Ухвала від 09.03.2021

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Сівчук А. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні