Ухвала
від 10.03.2021 по справі 219/343/21
АРТЕМІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 219/343/21

Провадження № 1-кп/219/733/2021

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення судового розгляду

10 березня 2021 року Артемівський міськрайонний суд Донецької області у складі:

судді Лапченко О.М.,

за участі секретаря Андрусенка С.В.,

прокурора Мітіної В.О.,

обвинуваченого ОСОБА_1 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі судового засідання в м. Бахмут Донецької області обвинувальний акт у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12020050150001831 від 20.12.2020 року, складеного відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України,

в с т а н о в и в:

в провадження суду надійшов обвинувальний акт відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України.

Під час підготовчого судового засідання прокурор просила суд призначити справу до судового розгляду.

Представник потерпілої сторони ТОВ СІЛЬПО - ФУД Сітніков Д.М. не з`явився в підготовче судове засідання, про час, місце та дату судового засідання був повідомлений належним чином. Від представника надійшла заява, згідно якої просив підготовче судове засідання провести у його відсутність.

Обвинувачений ОСОБА_1 проти заявленого прокурором клопотання не заперечував, вказав, що захисник йому не потрібен, свої інтереси буде представляти сам.

Суд, заслухавши думки учасників підготовчого судового засідання, вивчивши обвинувальний акт, реєстр матеріалів досудового розслідування, приходить до наступного.

Обвинувальний акт відносно ОСОБА_1 складений у відповідності з вимогами КПК України.

Провадження за обвинувальним актом підсудне цьому суду.

Підстав для закриття провадження чи його направлення прокурору для проведення досудового провадження немає.

У підготовчому судовому засіданні будь-яких клопотань, які б перешкоджали призначенню судового розгляду, не заявлено.

Порушення вимог КПК України, які б унеможливлювали призначення кримінального провадження до судового розгляду, відсутні, відтак суд приходить до висновку про необхідність призначення провадження за обвинувальним актом відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України у судове засідання з викликом прокурора, представника потерпілої сторони ТОВ СІЛЬПО -ФУД Сітнікова Д.М., обвинуваченого ОСОБА_1 .

Відповідно до ч. 5 ст. 314 Кримінального процесуального кодексу України у підготовчому судовому засіданні суд у випадках, передбачених цим Кодексом, за власною ініціативою або за клопотанням обвинуваченого, його захисника чи законного представника, чи за клопотанням прокурора і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини вирішує питання щодо складання досудової доповіді, про що постановляє ухвалу із зазначенням строку підготовки такої доповіді.

За змістом ч. ч. 1,2 ст. 314-1 Кримінального процесуального кодексу України метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання представник уповноваженого органу з питань пробації складає досудову доповідь за ухвалою суду. Досудова доповідь складається щодо особи, обвинуваченої у вчиненні злочину невеликої або середньої тяжкості, або тяжкого злочину, нижня межа санкції якого не перевищує п`яти років позбавлення волі.

Частиною 4 ст. 314-1 Кримінального процесуального кодексу України передбачені випадки, коли досудова доповідь не складається. У підготовчому судовому засіданні не встановлено передбачених законом підстав для не складання досудової доповіді.

Враховуючи положення ч.5 ст. 314 Кримінального процесуального кодексу України , а також ступінь тяжкості злочину, суд вважає, що в інтересах захисту прав людини, з метою забезпечення суду інформацією, що характеризує обвинувачену, слід доручити представнику персоналу органу пробації скласти досудову доповідь щодо обвинуваченого ОСОБА_1 .

Відповідно до ст. 27 КПК України кримінальне провадження потребує відкритого судового засідання, а тому воно повинне бути розглянуте у відкритому судовому засіданні, і під час судового розгляду кримінального провадження забезпечується повне фіксування судового засідання за допомогою звуко- та відеозаписувального технічного засобу.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 314, 350, 372 КПК України, суд, -

у х в а л и в:

кримінальне провадження відносно ОСОБА_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ч. 3 КК України, призначити до судового розгляду на 13.30 годину 15 березня 2021 року у приміщенні Артемівського міськрайонного суду Донецької області за адресою: м. Бахмут Донецької області, вул. Миру, 5.

Доручити представнику персоналу органу пробації підготувати, відповідно до ст.9 Закону України Про пробацію , досудову доповідь щодо обвинуваченого ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яку подати до суду в строк до 13.30 години 15.03.2021 року.

У разі наявності або виникнення об`єктивних обставин, що унеможливлюють підготовку або своєчасне подання досудової доповіді, орган пробації невідкладно повідомляє про це суд з відповідним обґрунтуванням.

Судовий розгляд кримінального провадження проводити суддею одноособово у відкритому судовому засіданні за участю прокурора, представника потерпілої сторони ТОВ СІЛЬПО -ФУД Сітнікова Д.М., обвинуваченого ОСОБА_1 , представника Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.М.Лапченко

Дата ухвалення рішення10.03.2021
Оприлюднено11.03.2021
Номер документу95418062
СудочинствоКримінальне
Сутьпризначення судового розгляду 10 березня 2021 року Артемівський міськрайонний суд Донецької області у складі: судді Лапченко О.М.,

Судовий реєстр по справі —219/343/21

Ухвала від 05.04.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Худіна О. О.

Ухвала від 04.04.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 28.03.2024

Кримінальне

Дружківський міський суд Донецької області

Рибкіна Н. М.

Ухвала від 21.12.2021

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Лапченко О. М.

Ухвала від 02.08.2021

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Лапченко О. М.

Ухвала від 08.07.2021

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Лапченко О. М.

Ухвала від 20.05.2021

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Лапченко О. М.

Ухвала від 10.03.2021

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Лапченко О. М.

Ухвала від 25.01.2021

Кримінальне

Артемівський міськрайонний суд Донецької області

Лапченко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні