Ухвала
від 15.03.2021 по справі 446/2357/20
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/2357/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15.03.2021 м.Кам`янка-Бузька

Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області в складі:

головуючого - судді Котормус Т. І.

секретар судового засідання Карпа Г.М.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Тріумф захід", третя особа Стародобротвірська сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області про виселення,

встановив:

01.12.2020 ОСОБА_1 подав до Кам`янка-Бузького районного суду Львівської області позовну заяву до ТзОВ "Тріумф захід", третя особа Стародобротвірська сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області, в якій просить виселети відповідача з об`єктів нерухомості за адресою: АДРЕСА_1 .

Ухвалою суду від 02.12.2020 відкрито провадження в справі, визначено, що розгляд справи проводитиметься за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

У підготовче судове засідання 15.03.2021 позивач не прибув, однак через канцелярію суду подав заяву про залишення позову без розгляду. Розгляд справи просив провести без його участі.

Представник відповідача в підготовче судове засідання не з`явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце судового засідання, прчин неявки суду не повідомив.

Представник третьої особи Стародобротвірської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області в підготовче судове засідання також не з`явився, причин неявки суду не повідомив.

Вирішуючи заяву позивача про залишення позову без розгляду, суд виходить з наступного.

За змістом п. 5 ч. 1 ст. 257 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

Беручи до уваги, що позивач подав заяву про залишення позову без розгляду, чим реалізував надане йому законом право, розгляд справи по суті ще не розпочався, тому суд дійшов висновку про необхідність залишення без розгляду позову ОСОБА_1 до ТзОВ "Тріумф захід", третя особа Стародобротвірська сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області про виселення.

Керуючись п. 5 ч. 1 ст. 257, 260 ЦПК України,

ухвалив:

Позовну заяву позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю "Тріумф захід", третя особа Стародобротвірська сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області про виселення - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Львівського апеляційного суду.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу. У разі порушення порядку подання апеляційної чи касаційної скарги відповідний суд повертає таку скаргу без розгляду.

Ухвала постановлена 15.03.2021.

Суддя Т.І. Котормус

Дата ухвалення рішення15.03.2021
Оприлюднено16.03.2021
Номер документу95523775
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —446/2357/20

Ухвала від 15.03.2021

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

Ухвала від 02.12.2020

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Котормус Т. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні