Постанова
від 11.04.2007 по справі 25/95/07
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

25/95/07

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПОСТАНОВА

про визнання боржника банкрутом

11.04.07                                                                      Справа № 25/95/07

Кредитор –Відкрите акціонерне товариство по газопостачанню та газифікацї “Запоріжгаз”, м. Запоріжжя, 69035, вул. Заводська, 7

Боржник – Запорізьке колективне підприємство Компанія “Тепломережа”, м. Запоріжжя, 69002, вул. Ілліча, 45

банківська установа, що здійснює розрахунково-касове обслуговування боржника –Облдирекція УСБ, м. Запоріжжя                                                                                                            

                                                                                                           Суддя  Дьоміна А.В.

Представники:

Від кредитора –Власова І.Ю. дов.№08/34 від 05.01.2007.

Від боржника –не з'явився.

        

        У судовому засіданні розглядається заява Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікацї “Запоріжгаз”, м. Запоріжжя про визнання банкрутом Запорізьке колективне підприємство Компанію “Тепломережа”, м. Запоріжжя у  зв'язку із неспроможністю останнього  виконати  свої грошові зобов'язання перед кредитором.

        У судовому засіданні від представника кредитора надійшло клопотання про ведення справи про банкрутство Запорізького колективного підприємства Компанії “Тепломережа”, м. Запоріжжя відповідно вимогав ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

        Представник боржника у судове засідання не з'явився, відзиву на заяву не надав про що, був повідомленний своєчасно та належним чином.

        Заслухавши представника кредитора, вивчивши надані документи, суд

ВСТАНОВИВ:

        05.09.2001. господарським судом Запорізької області винесено рішення у справі №6/3/10 про стягнення з Запорізького колективного підприємства Компанії “Тепломережа”, м. Запоріжжя на користь Відкритого акціонерного товариства по газопостачанню та газифікацї “Запоріжгаз”, м. Запоріжжя 179 232,93 грн. основного боргу, 1769,00 грн. судових витрат. У зв'язку з чим, видано наказ.

         Загальний розмір вимог кредитора складає 181 001,93 грн.

        22.10.2001. Відділом державної виконавчої служби Жовтневого РУЮ, м. Запоріжжя винесено постанову про відкриття виконавчого провадження.

        28.04.2004. Відділом державної виконавчої служби Жовтневого РУЮ, м. Запоріжжя винесено постанову про повернення виконавчого документа стягувачеві у зв'язку з тим, що при проведенні виконавчих дій, боржник за юридичною адресою не знаходиться, згідно з відповідю наданою БТІ зареєстрованих об'єктів нерухомості не має, на арештованих рахунках грошові кошти –відсутні, згідно відомостей ДАІ за ЗКПК “Тепломережа” зареєстровані транспортні засоби, які виявити не вдалося.

        07.07.2006. повторно ДВС у Жовтневому районі м. Запоріжжя винесено постанову про повернення виконавчого документа стягувачеві у зв'язку з тим, що у боржника відсутнє майно на яке може бути звернено стягнення, і здійснені державним виконавцем заходи щодо розшуку такого майна виявилися безрезультатними, а саме: за адресою: м. Запоріжжя, вул. Вольська, 99 –боржник не знаходиться, про що складено акт державного виконавця від 10.02.2006. За адресою: м. Запоріжжя, вул. Ілліча, 45 боржник не знаходиться тривалий час, про що складено акт державного виконавця від 11.03.2006. Згідно повідомлень з ДАІ, БТІ за ЗКПК “Тепломережа” не зареєстровано об'єктів нерухомості та автотранспортних засобів. На р/рахунках кошти відсутні.

        Крім того згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб –підприємців, станом на 19.02.2007. інформація про наявність або відсутність записів про наявність або відсутність у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців запис про щорічне підтвердження відомостей про юридичну особу –відсутній.

        Таким чином вищевказані факти свідчать про те, що боржник Запорізьке колективне підприємство Компанія “Тепломережа”, м. Запоріжжя підприємницьку  чи іншу діяльність не здійснює.

        Відповідно до ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у разі, якщо керівні органи боржника – юридичної особи відсутні за її місцезнаходженням, або у разі ненадання боржником протягом року до органів податкової служби згідно із законодавством податкових декларацій, документів бухгалтерської звітності, а також за наявності інших ознак, що свідчать про відсутність підприємницької діяльності боржника, заява про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника може бути подана кредитором незалежно від розміру його вимог до боржника та строку виконання зобов'язань.

        За таких обставин слід визнати Запорізьке колективне підприємство Компанію “Тепломережа”, м. Запоріжжя банкрутом, відкрити ліквідаційну процедуру.

        За клопотанням ініціюючого кредитора ліквідатором банкрута призначити   арбітражного керуючого Коршуна В.В. /ліцензія АБ №216922/, який надав відповідну згоду.

        Зобов'язати ліквідатора згідно зі ст.23 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” здійснити опублікування відомостей про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Примірник оголошення надати суду у строк до 18.05.2007.

        Зобов'язати ліквідатора здійснити ліквідаційну процедуру згідно Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у строк до 10.10.2007.

        Керуючись  ст.ст. 22, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,   суд

                                                            ПОСТАНОВИВ:

        Задовольнити клопотання представника кредитора про ведення справи про банкрутство Запорізького колективного підприємства Компанії “Тепломережа”, м. Запоріжжя відповідно вимогав ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

        Визнати Запорізьке колективне підприємство Компанію “Тепломережа”, м. Запоріжжя банкрутом.

        Відкрити ліквідаційну процедуру.

         Ліквідатором призначити  арбітражного керуючого Коршуна В.В. /ліцензія АБ №216922/.

        Зобов'язати ліквідатора згідно зі ст.23 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” здійснити опублікування відомостей про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. Примірник оголошення надати суду у строк до 18.05.2007.

        Зобов'язати ліквідатора здійснити ліквідаційну процедуру згідно Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у строк до 10.10.2007.

         Копію постанови надіслати кредитору, банкруту, ліквідатору Коршуну В.В. (м. Запоріжжя, пр-т Ювілейний, 17А/24).

                           Суддя                                                                             

          

дата призначення ліквідатора  11.04.07

ліквідатор:   Коршун Владислав Володимирович

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення11.04.2007
Оприлюднено24.09.2007
Номер документу957118
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —25/95/07

Ухвала від 21.11.2007

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

Постанова від 11.04.2007

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Дьоміна А.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні