Ухвала
від 22.03.2021 по справі 320/3687/20
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

судового засідання для розгляду справи по суті

22 березня 2021 року м. Київ № 320/3687/20

Суддя Київського окружного адміністративного суду Журавель В.О., розглянувши адміністративну справу за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області до Морозівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів - ясла-садок" імені Дениса Поповича Баришівської селищної ради, треті особи, які не заявили самостійних вимог на предмет спору: Управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації Київської області, Баришівська селищна рада, про застосування заходів реагування,

в с т а н о в и в:

29 квітня 2020 р. до Київського окружного адміністративного суду звернулось Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області (далі - позивач) з позовом до Морозівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів - ясла-садок" імені Дениса Поповича Баришівської селищної ради (далі - відповідач), в якому просить суд:

- застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) будівлі відповідача за адресою: Київська область, Баришівський район, с. Морозівка, вул. садова, буд. 15, шляхом зобов`язання відповідача повністю зупинити експлуатацію вказаного об`єкта до повного усунення порушень зазначених в акті від 24 січня 2020 р. № 21.

Ухвалою судді Київського окружного адміністративного суду від 30 квітня 2020 р. відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 15 червня 2020 р. залучено до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації Київської області (далі - треті особи-1) та Баришівську селищну раду (далі - третя особа-2).

15 та 21 жовтня 2020 р. до суду від третьої особи-2 надійшло клопотання про залучення у якості третьої особи Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради.

Дослідивши вказане клопотання та матеріали справи, суд зазначає, що ухвалою суду було залучено Баришівську селищну раду у якості третьої особи, як орган, на обліку якого перебуває відповідач. Суд зазначає, що Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради є її структурним підрозділом та підпорядковується треті особі-2, а тому всі права і обов`язки які можуть настати для третьої особи-2, будуть обов`язковими і для Відділу освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради. Баришівська селищна рада для безпосереднього представництва своїх інтересів в суді може доручати опрацювання документів вказаному відділу, а також залучати у встановленому порядку працівників цього відділу. У зв`язку з цим суд вважає, що клопотання третьої особи-2 про залучення у якості третьої особи Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради є безпідставним та не підлягає задоволенню.

15 червня 2020 р., 31 серпня 2020 р., 12 жовтня 2020 р., 25 листопада 2020 р., 27 січня 2021 р., 22 березня 2021 р. суддею проведено підготовчі засідання.

Суддею проведено підготовчі дії, які необхідні для всебічного та об`єктивного розгляду і вирішення адміністративної справи та які є достатніми для закінчення підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 173, 183, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. У задоволенні клопотання Баришівської селищної ради про залучення у якості третьої особи Відділ освіти, молоді та спорту Баришівської селищної ради - відмовити.

2. Закрити підготовче провадження в адміністративній справі № 320/3687/20 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області до Морозівського навчально-виховного комплексу "Спеціалізована загальноосвітня школа I-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів - ясла-садок" імені Дениса Поповича Баришівської селищної ради, треті особи, які не заявили самостійних вимог на предмет спору: Управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації Київської області, Баришівська селищна рада, про застосування заходів реагування.

3. Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 24 травня 2021 року о 12:00 год.

Судове засідання відбуватиметься у приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 1-й під`їзд, 6-й поверх).

4. Викликати для участі у судовому засіданні учасників справи (їх представників).

5. Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

6. Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Журавель В.О.

Дата ухвалення рішення22.03.2021
Оприлюднено25.03.2021
Номер документу95713074
СудочинствоАдміністративне
Сутьзастосування заходів реагування

Судовий реєстр по справі —320/3687/20

Рішення від 22.12.2022

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 22.03.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 15.06.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

Ухвала від 30.04.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Журавель В.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні