Ухвала
від 11.05.2010 по справі 01/3069
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКА СЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"11" травня 2010 р. С права № 01/3069

Господарський суд Черкас ької області в складі: голову ючого - судді Чевгуза О.В., секр етаря судового засідання Олі йник І.С., за участю представни ків:

від кредиторів: ОСОБА_1 - представник за довіреніс тю ОСОБА_2,

ліквідатора - Левченко В.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черка си справу за заявою фізичної особи - підприємця ОСОБА_2 , м.Золотоноша, Черкаської о бласті

до товариства з обмеженою в ідповідальністю «Вальтер-Тр ейд», м. Черкаси

про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

Господарським судом Чер каської області 11 грудня 2009 рок у за заявою фізичної особи - підприємця ОСОБА_2 поруше но провадження у справі про б анкрутство товариства з обме женою відповідальністю «Вал ьтер-Трейд»(бул. Шевченка, 205, м. Черкаси, код ЄДР 33456906).

Постановою суду від 02 берез ня 2010 року боржника визнано ба нкрутом та відкрито ліквідац ійну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного кер уючого Левченка Василя Мик олайовича.

До суду з клопотанням про затвердження звіту ліквідат ора про проведену роботу та л іквідаційного балансу банкр ута звернувся ліквідатор.

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону У країни “Про відновлення пла тоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” (д алі - Закон) заслуховування звіту ліквідатора призначен о в судовому засіданні за уча стю повноважних представник ів кредиторів.

У судовому засіданні лікві датор просив затвердити звіт про проведення ліквідаційно ї процедури та ліквідаційний баланс банкрута, провадженн я у справі припинити. Предста вник кредитора, що з' явився у судове засідання, проти зад оволення клопотання ліквіда тора не заперечив.

Дослідивши матеріали спра ви, звіт ліквідатора та лікві даційний баланс, а також засл ухавши в судовому засіданні ліквідатора та представника кредитора, встановивши, що лі квідатором виконані всі необ хідні дії для встановлення а ктивів боржника, задоволення вимог кредиторів, приймаючи до уваги, що за результатами л іквідаційного балансу у банк рута не залишилося майна, суд вважає за необхідне затверд ити звіт ліквідатора та лікв ідаційний баланс, а боржника як юридичну особу ліквідува ти.

При цьому, суд також прийм ає до уваги ту обставину, що зв іт ліквідатора та ліквідацій ний баланс погоджено з коміт етом кредиторів у засіданні 16 квітня 2010 року.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закон у господарський суд припиня є провадження у справі про банкрутство, якщо затвердже но звіт ліквідатора в поря дку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

На підставі зазначен ого, керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Зако ну України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст. 86 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквіда тора, арбітражного керуючого Левченка Василя Миколайов ича та ліквідаційний балан с товариства з обмеженою від повідальністю «Вальтер-Трей д».

Ліквідувати товариство з о бмеженою відповідальністю « Вальтер-Трейд»(бул. Шевченка , 205, м. Черкаси, код ЄДР 33456906) як юри дичну особу в зв' язку із бан крутством.

Провадження по справі при пинити.

Ухвала може бути оскаржен а до Київського міжобласного апеляційного господарськог о суду.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення11.05.2010
Оприлюднено14.10.2010
Номер документу9580467
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01/3069

Постанова від 02.03.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 11.05.2010

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні