Рішення
від 26.03.2021 по справі 758/3854/21
ПОДІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 758/3854/21

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

26 березня 2021 року ' м. Київ

Подільський районний суд м. Києва у складі

головуючого судді - Якимець О. І.,

присяжних: Шакун О. М., Школьний Є. В.,

за участю секретаря судового засідання Гайдай К. В.,

учасники справи:

заявник Комунальне некомерційне підприємство Клінічна лікарня ПСИХІАТРІЯ виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) - представник Крапивко О. С. з`явився,

заінтересована особа/законний представник ОСОБА_1 з`явилась,

прокурор Подільської окружної прокуратури міста Києва Угринюк Б. С. з`явився,

особа відносно якої вирішується питання надання психіатричної допомоги у примусовому порядку ОСОБА_2 з`явився в режимі відеоконференції,

розглянувши в порядку окремого провадження в режимі відеоконференції у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві справу за заявою Комунального некомерційного підприємства Клінічна лікарня ПСИХІАТРІЯ виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), заінтересована особа ОСОБА_1 про госпіталізацію особи до психіатричного закладу в примусовому порядку,

в с т а н о в и в:

враховуючи, що виготовлення описової і мотивувальної частини рішення суду, вимагає тривалого часу, суд, вважає можливим оголосити вступну та резолютивну частини рішення, відклавши складання повного рішення суду на строк не більше десяти днів з дня закінчення розгляду справи.

Керуючись ч. 6 ст. 259 Цивільного процесуального кодексу України, суд

у х в а л и в:

заяву Комунального некомерційного підприємства Клінічна лікарня ПСИХІАТРІЯ виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), заінтересована особа ОСОБА_1 про госпіталізацію особи до психіатричного закладу в примусовому порядку - задовольнити.

Госпіталізувати в примусовому порядку ОСОБА_2 ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстроване місце проживання - АДРЕСА_1 ) до психіатричного Комунального некомерційного підприємства Клінічна лікарня ПСИХІАТРІЯ виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Судові витрати, пов`язані з розглядом справи віднести на рахунок держави.

Рішення суду допустити до негайного виконання. Оскарження рішення суду не зупиняє його виконання.

Рішення може бути оскаржене безпосередньо до Київського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складання повного судового рішення. Строк апеляційного оскарження може бути поновлено у відповідності до ч.2 ст.354 Цивільного процесуального кодексу України.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або про прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного розгляду.

Роз`яснити, що відповідно до пункту 3 розділ ХІІ Прикінцеві положення Цивільного процесуального кодексу України, в редакції Закону України від 18 червня 2020 року № 731-ІХ, під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Учасники справи:

заявник Комунальне некомерційне підприємство Клінічна лікарня ПСИХІАТРІЯ виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), місцезнаходження - місто Київ, вулиця Кирилівська, будинок № 103, код ЄДРПОУ 01994072;

заінтересована особа ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , зареєстроване місце проживання - АДРЕСА_2 , серія та номер паспорта НОМЕР_1 .

Суддя О. І. Якимець

Присяжні Шакун О. М.

Школьний Є. В.

Дата ухвалення рішення26.03.2021
Оприлюднено28.03.2021

Судовий реєстр по справі —758/3854/21

Рішення від 26.03.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

Рішення від 26.03.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

Ухвала від 26.03.2021

Цивільне

Подільський районний суд міста Києва

Якимець О. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні