Ухвала
від 29.01.2021 по справі 274/7966/20
БЕРДИЧІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 274/7966/20 Провадження № 2/0274/2172/20

УХВАЛА

29.01.2021 м.Бердичів

Суддя Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області Большакова Т.Б., за участю секретаря судового засідання Лободи В.Л., розглядаючи цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Житомиргаз збут до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні суду перебуває вищевказана цивільна справа.

В судове засідання учасники справи та/або їх представники не з`явились.

Представник позивача подав письмову заяву, в якій просить розгляд справи, призначений на 29.01.2021, проводити без його участі; позовні вимоги підтримав, не заперечив проти ухвалення заочного рішення.

Враховуючи відсутність відомостей про вручення відповідачу повідомлення про дане судове засідання та зважаючи на зміст статті 223 Цивільного процесуального кодексу України, Суд приходить до висновку, що розгляд справи підлягає відкладенню.

Керуючись статтями 223, 258 та 260-261 Цивільного процесуального кодексу України, Суд

П О С Т А Н О В И В:

Розгляд справи відкласти на 16.03.2021 о 10 год 00 хв у приміщенні Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області за адресою: Житомирська область, м.Бердичів, вул.Житомирська, 30-А.

Відповідача у справі, ОСОБА_1 , викликати до суду через оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України та поштовим зв`язком за зареєстрованим місцем проживання.

Повторно надісласти відповідачу за зареєстрованим місцем проживання разом з копією цієї ухвали суду про відкладення розгляду справи, копію ухвали про відкриття провадження у справі та копії позовних матеріалів.

Відповідно до вимог ч.1, 2 ст.174 ЦПК України при розгляді справи судом у порядку позовного провадження учасники справи викладають письмово свої вимоги, заперечення, аргументи, пояснення та міркування щодо предмета спору виключно у заявах по суті справи, визначених цим Кодексом. Заявами по суті справи є: позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення; пояснення третьої особи щодо позову або відзиву.

Відповідач має право подати до суду письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, який викладається у відзиві на позовну заяву. Вимоги до відзиву на позовну заяву встановлені ст.178 ЦПК України.

Продовжити відповідачу строк на 15 днів з дня вручення копії ухвали про відкладення розгляду справи для подачі відзиву на позов та доказів, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем. У разі подання відповідачем до суду відзиву на позовну заяву до нього повинні бути долучені документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк, без поважних причин, справа буде розглянута за наявними матеріалами.

Позивач має право надати відповідь на відзив упродовж 5 днів з моменту отримання відзиву.

Відповідач має право подати заперечення на відповідь на відзив протягом 5 днів з моменту отримання відповіді на відзив.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за електронною адресою https://bd.zt.court.gov.ua/sud0603/ на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Б. Большакова

Дата ухвалення рішення29.01.2021
Оприлюднено30.03.2021
Номер документу95835539
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —274/7966/20

Рішення від 27.04.2021

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Большакова Т. Б.

Ухвала від 29.01.2021

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Большакова Т. Б.

Ухвала від 18.01.2021

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Большакова Т. Б.

Ухвала від 14.12.2020

Цивільне

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області

Большакова Т. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні