Ухвала
від 18.03.2021 по справі 398/747/21
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/747/21

провадження №: 1-кс/398/250/21

УХВАЛА

Іменем України

"18" березня 2021 р. слідчий суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області ОСОБА_1 за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши у закритому судовому засіданні клопотання слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області ОСОБА_3 , про надання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019120100000348 від 27.12.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України,

встановив:

18 березня 2021 року слідчий Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області ОСОБА_4 звернувся до Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області із вказаним вище клопотанням, у якому просить надати групі слідчих по кримінальному провадженні № 12019120100000348 від 27.12.2019 року у складі старшого слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області майора поліції ОСОБА_5 , старшого слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області капітана поліції ОСОБА_6 , слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_7 , дозвіл на проведення обшуку об`єкта нерухомого майна: житлового будинку, об`єкта житлової нерухомості (опис об`єкта: Загальна площа (кв.м): 68.4, житлова площа (кв.м): 47.5, Опис: житловий будинок літера за планом "Аа", сарай "Б", убиральня "В", погріб "Г", гараж "Дд", колонка питна "+", огорожа "N N1", ганок, навіс "а1а2", відмощення "І"), розташованого по АДРЕСА_1 , який належить на праві спільної часткової власності ОСОБА_8 та ОСОБА_9 , та перебуває у фактичному користуванні Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», код ЄДРПОУ 37503137, з метою відшукання і вилучення оригіналів звітної документації (актів примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуючої документації на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуючої документації на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо).

Клопотання слідчого вмотивовано такими обставинами. 27.12.2019 року до Онуфріївського ВП Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області надійшла заява першого заступника голови Онуфріївської районної державної адміністрації Кіровоградської області ОСОБА_10 про те, що у 2018 році ТОВ «Техноенергомонтаж-2» в особі директора ОСОБА_8 згідно умов договору на виконання робіт по проекту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. 50 років Жовтня,24 в сел. Онуфріївка Кіровоградської області» від 11.06.2018 року проводило реконструкції системи опалення Онуфріївської загальноосвітньої школи I-III ступенів. У результаті проведення реконструкції система опалення Онуфріївської загальноосвітньої школи I-III ступенів виконана поліпропіленовими трубами різних діаметрів, а не металевими трубами та встановлені біметалічні радіатори опалення, а не радіатори чавунні МС-140м-300, що були зазначені у договорі, внаслідок чого ТОВ «Техноенергомонтаж-2» привласнило бюджетні кошти за реконструкцію системи опалення Онуфріївської загальноосвітньої школи I-III ступенів.

За вказаним фактом слідчим відділенням Онуфріївського ВП Олександрійського ВП ГУНП в Кіровоградській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження №12019120100000348 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України.

Під час допиту в якості свідка начальник Відділу освіти Онуфріївської районної державної адміністрації Кіровоградської області ОСОБА_11 повідомила, що 11.06.2018 року між ТОВ «Техноенергомонтаж-2» в особі директора ОСОБА_8 та відділом освіти Онуфріївської РДА в її особі укладено договір на виконання підрядних робіт по проекту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. 50 років Жовтня,24 в сел. Онуфріївка Кіровоградської області», а саме проведення реконструкції системи опалення Онуфріївської загальноосвітньої школи I-III ступенів. Проте, під час підготовки до виконання вказаних робіт нею спільно із головою Онуфріївської районної державної адміністрації Кіровоградської області ОСОБА_12 , заступником голови Онуфріївської районної державної адміністрації Кіровоградської області ОСОБА_10 , директором Онуфріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ОСОБА_13 , та директором ТОВ «Техноенергомонтаж-2» ОСОБА_8 було вирішено замінити у проекті «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. 50 років Жовтня,24 в сел. Онуфріївка Кіровоградської області» металеві труби та регістри опалення на поліпропіленові труби та біметалічні радіатора опалення. Тому вона звернулася до ТОВ «Ефект-комплекс», яке розробляло проектно-кошторисну документацію по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. 50 років Жовтня,24 в сел. Онуфріївка Кіровоградської області» із проханням внесення змін до даної проектно-кошторисної документації. Зміни до проектно-кошторисної документації по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи I-III ступенів за адресою: вул. 50 років Жовтня,24 в сел. Онуфріївка Кіровоградської області» ТОВ «Ефект-комплекс» було погоджено при умові, що загальна кошторисна вартість не збільшиться.

На підтвердження своїх показань свідком ОСОБА_11 надано копії:

- Листа погодження Об`єкту капітального ремонту теплової мережі школи І-ІІІ ступенів за адресою: АДРЕСА_2 , підписані замовником в особі ОСОБА_11 та підрядником ОСОБА_8 без дати складання та реєстрації у журналі вихідної кореспонденції;

- Листа Відділу освіти Онуфріївської районної державної адміністрації Кіровоградської області до ТОВ «Ефект-комплекс» вих. № 01-23/143/1 від 06.07.2018 року;

- Відповіді ТОВ «Ефект-комплекс» на лист Відділу освіти Онуфріївської районної державної адміністрації Кіровоградської області від 06.07.2018 року № 01-23/143/1, вих. ТОВ «Ефект-комплекс» № 53 від 09.07.2018 року.

Показання свідка ОСОБА_11 в частині використання вказаних матеріалів підтверджуються оглядом місця події приміщення будівлі Онуфріївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів корпусу № 2, розташованої по вул. Центральна, 24 в сел. Онуфріївка Кіровоградської області, від 20.02.2020 року, в ході якого встановлено, що система опалення у вказаній будівлі виготовлена із полівенілхлоридних труб та біметалевих радіаторних батарей.

З метою встановлення відповідності обсягів та переліку фактично виконаних робіт з капітального ремонту по об`єкту Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградської області, обсягам та переліку, визначеним проектно-кошторисною документацією, а також встановлення відповідності обсягів та переліку фактично виконаних робіт з капітального ремонту по вказаному об`єкту обсягам та переліку, визначеним первинною звітною документацію (форми КБ-2в, КБ-3), у даному кримінальному провадженні проведено судову будівельно-технічну експертизу.

Відповідно до висновку експерта № 2 від 30.04.2020 року:

- вартість фактично невиконаних будівельних робіт з капітального ремонту по об`єкту Загальноосвітня школа НОМЕР_1 ступенів за адресою: АДРЕСА_2 , відповідно до наданої первинної звітної документації складає 17173,5 грн.

- вартість будівельних робіт згідно наданої первинної звітної документації, що не передбачені наданою проектно-кошторисною документацію (локальним кошторисом №2-1-1 на опалення Капітальний ремонт школи від 08.11.2017), складає 390 393,3 грн.

- резюмуючи вищевикладене, завищення вартості з капітального ремонту (в частині «Опалення») по об`єкту Загальноосвітня школа І-Ш ступенів за адресою: АДРЕСА_2 , відповідно до наданої первинної звітної документації (акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за 20 вересня 2018 року та акт № 1 приймання виконаних будівельних робіт за 23 жовтня 2018 року) складає 407 566,8 грн.

Таким чином, під час розслідування вказаного кримінального провадження здобуто докази вчинення службовими особами ТОВ «Техноенергомонтаж-2» в особі директора ОСОБА_8 привласнення грошових коштів під час проведення Капітального ремонту загальноосвітньої школи I-III ступенів.

11.11.2020 року у кримінальному провадженні з метою визначення відповідності потужності фактично встановленої системи опалення по вказаному об`єкту, потужності, заявленої проектно-кошторисною документацією, вартості фактично виконаних робіт та вартості фактично використаних матеріалів призначено додаткову судову будівельно-технічну експертизу, до проведення якої залучено експертів Кропивницького відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

03.12.2020 року надійшло клопотання судового експерта Кропивницького відділення Київського науково-дослідного інституту судових експертиз, у якому він просить надати:

- Оригінали звітної документації (акти примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат;

- Підтверджуючу документацію на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі;

- Підтверджуючу документацію на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо) в повному обсязі.

З метою встановлення всіх обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення виникла необхідність в отриманні тимчасового доступу до документів, а саме до оригіналів звітної документації (актів примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуючої документації на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуючої документації на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо) в повному обсязі, які знаходяться у володінні Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», код ЄДРПОУ 37503137, юридична адреса: м. Кропивницький, вул. Юрія Бутусова, 21, електронна адреса: texenergokr@gmail.com, керівник ОСОБА_8 , тел. НОМЕР_2 , НОМЕР_3 , з можливістю їх вилучення.

В зв`язку із викладеним слідчим у кримінальному провадженні подано до Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2».

Ухвалою слідчого судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 15.02.2021 року вказане клопотання задоволено та надано дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів, які знаходяться у володінні Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», а саме: до оригіналів звітної документації (актів примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуючої документації на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товарно-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуючої документації на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо) в повному обсязі та вилучити їх (здійснити їх виїмку).

Копію ухвали слідчого судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 15.02.2021 року одержано 23.02.2021 року особисто керівником Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2» ОСОБА_8 .

Проте, 05.03.2021 року під час проведення тимчасового доступу до вказаних документів, керівником Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2» ОСОБА_8 було надано доступ лише до акту приймання виконаних будівельних робіт за 23 жовтня 2018 року на 9 аркушах та акту приймання виконаних будівельних робіт за 2018 року на 8 аркушах, які в ході тимчасового доступу до речей і документів було вилучено. Надавати інші документи керівник Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2» ОСОБА_8 відмовився.

Згідно ч. 1 ст. 166 КПК України у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, суд за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, місцезнаходження юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», код ЄДРПОУ 37503137, є м. Кропивницький, вул. Юрія Бутусова, 21.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна від 17.03.2021 року № 248521058, об`єкт нерухомого майна: житловий будинок, об`єкт житлової нерухомості (опис об`єкта: Загальна площа (кв.м): 68.4, житлова площа (кв.м): 47.5, Опис: житловий будинок літера за планом "Аа", сарай "Б", убиральня "В", погріб "Г", гараж "Дд", колонка питна "+", огорожа "N N1", ганок, навіс "а1а2", відмощення "І"), розташований по АДРЕСА_1 , є спільною частковою власністю ОСОБА_8 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_4 , країна громадянства: Україна, та ОСОБА_9 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_5 , країна громадянства: Україна.

За клопотанням слідчого матеріали кримінального провадження містять достатні дані, які дають підстави вважати, що за місцезнаходженням юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», в житловому будинку, об`єкті житлової нерухомості, розташованого по АДРЕСА_1 , знаходяться оригінали звітної документації (акти примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуюча документація на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуюча документація на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо).

Враховуючи вищевикладене, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення слідчий звернувся до суду із даним клопотанням.

У судовому засіданні слідчий підтримав клопотання та просив його задовольнити.

Заслухавши слідчого, дослідивши матеріали клопотання, суд дійшов висновку, про те, що клопотання підлягає задоволенню з таких підстав.

Відповідно до вимог статей 234, 235 КПК України суд встановив наявність усіх передбачених законом підстав для проведення обшуку.

Відшукувати речі, а саме звітна документація (акти примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуюча документація на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуюча документація на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо), дійсно можуть знаходитися за місцезнаходженням юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», в житловому будинку, об`єкті житлової нерухомості, розташованого по вул. Юрія Бутусова, 21, в м. Кропивницький,, що підтверджується наланими суду матеріалами кримінального провадження.

Відповідно до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, місцезнаходження юридичної особи Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», код ЄДРПОУ 37503137, є м. Кропивницький, вул. Юрія Бутусова, 21.

Відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об`єктів нерухомого майна щодо об`єкта нерухомого майна від 17.03.2021 року № 248521058, об`єкт нерухомого майна: житловий будинок, об`єкт житлової нерухомості (опис об`єкта: Загальна площа (кв.м): 68.4, житлова площа (кв.м): 47.5, Опис: житловий будинок літера за планом "Аа", сарай "Б", убиральня "В", погріб "Г", гараж "Дд", колонка питна "+", огорожа "N N1", ганок, навіс "а1а2", відмощення "І"), розташований по АДРЕСА_1 , є спільною частковою власністю ОСОБА_8 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_4 , країна громадянства: Україна, та ОСОБА_9 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_5 , країна громадянства: Україна.

Дозвіл на проведення обшуку слід надати з метою виявлення та вилучення оригіналів звітної документації (акти примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуюча документація на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуючу документацію на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо), що відноситься до предмету доказування у даному кримінальному провадженні.

За встановлених обставин обшук є найбільш доцільним та ефективним способом відшукання та вилучення речей, які мають значення для досудового розслідування, а також є заходом, пропорційним втручанню в особисте і сімейне життя особи.

Керуючись ст.ст. 233, 234, 235 КПК України, слідчий суддя

ухвалив:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати групі слідчих по кримінальному провадженні № 12019120100000348 від 27.12.2019 року у складі старшого слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області майора поліції ОСОБА_5 , старшого слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області капітана поліції ОСОБА_6 , слідчого СВ Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області старшого лейтенанта поліції ОСОБА_7 , дозвіл на проведення обшуку об`єкта нерухомого майна: житлового будинку, об`єкта житлової нерухомості (опис об`єкта: Загальна площа (кв.м): 68.4, житлова площа (кв.м): 47.5, Опис: житловий будинок літера за планом "Аа", сарай "Б", убиральня "В", погріб "Г", гараж "Дд", колонка питна "+", огорожа "N N1", ганок, навіс "а1а2", відмощення "І"), розташованого по АДРЕСА_1 , який належить на праві спільної часткової власності ОСОБА_8 та ОСОБА_9 , та перебуває у фактичному користуванні Товариства з обмеженою відповідальністю «Техноенергомонтаж-2», код ЄДРПОУ 37503137, з метою відшукання і вилучення оригіналів звітної документації (актів примірної форми КБ-2В, КБ-3, М-29) по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область», зокрема із підсумковими відомостями ресурсів та розрахунками загальновиробничих витрат, підтверджуючої документації на придбання матеріалів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (товаро-транспортні накладні, тощо) в повному обсязі, та підтверджуючої документації на використання машин і механізмів по об`єкту «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів за адресою: вул. 50-років Жовтня, 24 сел. Онуфріївка Кіровоградська область» (подорожні листи, акти виконаних робіт, договори, тощо).

Ухвала окремому оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Строк дії ухвали до 18 квітня 2021 року.

Повний текст ухвали буде оголошений 18 березня 2021 року о 17 год. 20 хв.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення18.03.2021
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу95957810
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019120100000348 від 27.12.2019 року, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 191 КК України

Судовий реєстр по справі —398/747/21

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Орловський В. В.

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Орловський В. В.

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Орловський В. В.

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Орловський В. В.

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Орловський В. В.

Ухвала від 18.03.2021

Кримінальне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Орловський В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні