Ухвала
від 12.05.2010 по справі 2а-2206/10/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

12 травня 2010 року Справа № 2а-2206/10/0870

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружн ого адміністративного суду Щ ербак А.А., перевіривши матері али адміністративної справи за позовною заявою Державно ї податкової інспекції у Зав одському районі м. Запоріжжя до науково - виробничого това риства з обмеженою відповіда льністю «Монтаженерго, ЛТД» про стягнення податкового бо ргу,

ВСТАНОВИВ:

14 квітня 2010 р. до Запорізько го окружного адміністрати вного суду звернулася Держав на податкова інспекція у Зав одському районі м. Запоріжжя з позовною заявою до до науко во - виробничого товариства з обмеженою відповідальністю «Монтаженерго, ЛТД» про стяг нення податкового боргу у су мі 5 224 грн 50 коп.

Ухвалою від 15 квітня 2010 року п озовну заяву залишено без ру ху і позивачеві наданий стро к для усунення його недолікі в. Суд приходить до висновку, щ о недоліки позовної заяви ус унені позивачем у визначений судом термін.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких ДПІ у Зав одському районі м. Запоріжжя є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

На підставі викладеного, су д вважає можливим закінчити підготовче провадження і пр изначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 160, 165 КАС У країни, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за адміністративни м позовом Державної податков ої інспекції у Заводському р айоні м. Запоріжжя до науково - виробничого товариства з об меженою відповідальністю «М онтаженерго, ЛТД» про стягне ння податкового боргу у сумі 5 224 грн. 50 коп.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на < Дата поперед нього судового засідання (да та) (АДМ) > 02 червня 2010 року о 09:30 яке буде проводитися су ддею Щербаком А.А. одноособов о, у приміщенні Запорізьког о окружного адміністратив ного суду за адресою: м. Запорі жжя, вул. Кремлівська, 65в, каб.132.

Запропонувати відповідачу надати: довіреність на предс тавника; у разі невизнання ад міністративного позову нада ти письмові заперечення на п озов та документи на обґрунт ування заперечень; при незго ді з розрахунком позивача на дати контррозрахунок; докази сплати податкової заборгова ності у повному обсязі або ча стково; належно засвідчені к опії витребуваних документі в надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Зобов' язати позивача над ати у судове засідання: довір еність на представника; особ исті картки відповідача; дов ідку з Єдиного державного ре єстру щодо місцезнаходження юридичної особи на час розгл яду справи; докази вжиття зах одів по погашенню податковог о боргу відповідно до Закону України №2181 від 21.12.2000р, всі докум енти, зазначені у позові; дока зи узгодження щодо спірної с уми; розрахунок боргу з вказі вкою точних дат періоду його виникнення, довідку про стан заборгованості на момент ро згляду адміністративної спр ави; належно засвідчені копі ї витребуваних та доданих до позову документів надати у с праву.

Копію ухвали та повістки пр о виклик направити особам, як і беруть участь у справі, відп овідачу - копію позовної за яви та додані до неї документ и.

Ухвала оскарженню не підля гає.

Суддя А.А. Щ ербак

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.05.2010
Оприлюднено07.07.2010
Номер документу9605521
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2206/10/0870

Постанова від 21.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Постанова від 21.06.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 12.05.2010

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні