Ухвала
від 12.04.2021 по справі 161/6683/21
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/6683/21

Провадження № 1-кс/161/3033/21

ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи

м. Луцьк 12 квітня 2021 року

Слідчий суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області ОСОБА_1 , з участю секретаря ОСОБА_2 , слідчого ОСОБА_3 , розглянувши клопотання старшого слідчого СУ ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 про дозвіл на обшук житла чи іншого володіння особи, -

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий СУ ГУНП у Волинській області ОСОБА_3 звернувся до суду з клопотанням про дозвіл на проведення обшуку за місцем знаходження ПП «ЮАІНЕТ» (ЄДРПОУ 36523021), що на третьому поверсі офісного приміщення, де на дверях наявне оголошення по наданню послуг «UAinet», за юридичною адресою: АДРЕСА_1 , яке на праві приватної власності частково належить ОСОБА_4 , на підставі договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення від 04.10.2019 року, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, зокрема виявлення та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, а саме: договори укладені між Рівненською територіальною громадою (ЄДРПОУ 04332621), або іншими суб`єктами з ПП «ЮАІНЕТ» (ЄДРПОУ 36523021) у 2019 році про надання послуг з підключення та технічного обслуговування локальної інтернет мережі в населених пунктах Рівненської територіальної громади, а саме: в с. Рівне, с. Гуща, с. Забужжя, с. Столинські-Смоляри, с. Полапи, с. Гороховище, а також підведення кабельної локальної мережі інтернет до начальних закладів в даних населених пунктах, всі наявні додатки до даного договору, додаткові угоди до даного договору, проектно-кошторисна документація на проведення робіт, довідки про вартість виконаних робіт та витрати (форми КБ-3), договірна ціна, акти приймання виконаних робіт (Форми КБ-2в), підсумкова відомість ресурсів, платіжні доручення, тендерна документація на закупівлю послуг, копія наказів та посадових інструкцій на осіб, які підписували вище вказаний договір та акти виконаних робіт, відомості про закупівлю матеріалів на виконання даного роду робіт по вище вказаних об`єктах, відомості про наявність працівників, які виконували роботи, сертифікати відповідності використаних матеріалів, дозволи на проведення монтажних робіт.

Клопотання мотивує тим, що СУ ГУНП Волинської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні №12020030000000599, яке внесено до ЄРДР 02.09.2020 року за ч. 3 ст. 191 КК України, в ході якого виникла необхідність у проведенні обшуку за вищевказаною адресою, а тому слідчий, за погодженням із прокурором, звернувся з даним клопотанням до суду.

Перевіривши надані матеріали клопотання та дослідивши додані докази, заслухавши думку слідчого, який підтримав клопотання, слідчий суддя дійшов наступного висновку.

Згідно ч.ч.1, 2 ст.234 КПК України обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Обшук проводиться на підставі ухвали слідчого судді місцевого загального суду, в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування, а у кримінальних провадженнях щодо злочинів, віднесених до підсудності Вищого антикорупційного суду, - на підставі ухвали слідчого судді Вищого антикорупційного суду.

Зважаючи на те, що слідчим в судовому засіданні доведено наявність достатніх підстав вважати, що було вчинено кримінальне правопорушення, відшукувані речі і документи мають значення для досудового розслідування кримінального провадження №12020030000000599, яке внесено до ЄРДР 02.09.2020 року за ч. 3 ст. 191 КК України, відомості, які містяться у відшукуваних речах, можуть бути доказами під час судового розгляду, відшукуванні речі знаходяться у зазначеному в клопотанні приміщенні, а тому слідчим слідчої групи СУ ГУНП у Волинській області - ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , слід надати дозвіл на обшук за місцем знаходження ПП «ЮАІНЕТ» (ЄДРПОУ 36523021), що на третьому поверсі офісного приміщення, де на дверях наявне оголошення по наданню послуг «UAinet», за юридичною адресою: АДРЕСА_1 , яке на праві приватної власності частково належить ОСОБА_4 , на підставі договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення від 04.10.2019 року.

З наведених мотивів клопотання слідчого є підставним та підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 234, 235, 369, 372 КПК України, слідчий суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання задовольнити.

Надати слідчим слідчої групи СУ ГУНП у Волинській області - ОСОБА_3 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , дозвіл на проведення обшуку за місцем знаходження ПП «ЮАІНЕТ» (ЄДРПОУ 36523021), що за юридичною адресою: м. Ковель, вул. Косачів, 8, Волинської області, яке на праві приватної власності частково належить ОСОБА_4 , на підставі договору купівлі-продажу частки нежитлового приміщення від 04.10.2019 року, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, зокрема виявлення та вилучення речей і документів, які мають значення для досудового розслідування, а саме: договори укладені між Рівненською територіальною громадою (ЄДРПОУ 04332621), або іншими суб`єктами з ПП «ЮАІНЕТ» (ЄДРПОУ 36523021) у 2019 році про надання послуг з підключення та технічного обслуговування локальної інтернет мережі в населених пунктах Рівненської територіальної громади, а саме: в с. Рівне, с. Гуща, с. Забужжя, с. Столинські-Смоляри, с. Полапи, с. Гороховище, а також підведення кабельної локальної мережі інтернет до начальних закладів в даних населених пунктах, всі наявні додатки до даного договору, додаткові угоди до даного договору, проектно-кошторисна документація на проведення робіт, довідки про вартість виконаних робіт та витрати (форми КБ-3), договірна ціна, акти приймання виконаних робіт (Форми КБ-2в), підсумкова відомість ресурсів, платіжні доручення, тендерна документація на закупівлю послуг, копія наказів та посадових інструкцій на осіб, які підписували вище вказаний договір та акти виконаних робіт, відомості про закупівлю матеріалів на виконання даного роду робіт по вище вказаних об`єктах, відомості про наявність працівників, які виконували роботи, сертифікати відповідності використаних матеріалів, дозволи на проведення монтажних робіт.

Строк дії ухвали до 19 квітня 2021 року включно.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї може бути подано під час підготовчого провадження у суді.

Слідчий суддя

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення12.04.2021
Оприлюднено26.01.2023
Номер документу96225032
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про проведення обшуку житла чи іншого володіння особи

Судовий реєстр по справі —161/6683/21

Ухвала від 12.04.2021

Кримінальне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Ясельський І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні