Ухвала
від 13.04.2021 по справі 499/683/20
ІВАНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Іванівський районний суд Одеської області

Іванівський районний суд Одеської області

Справа № 499/683/20

Провадження № 2/499/28/21

У Х В А Л А

про призначення справи до судового розгляду

"13" квітня 2021 р. смт. Іванівка

Іванівський районний суд Одеської області у складі головуючого судді Погорєлова І.В. за участю секретаря судового засідання Дібрової О.І., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в смт. Іванівка Іванівського району Одеської області цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , комунального некомерційного підприємства Іванівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Іванівської районної ради Одеської області про захист честі, гідності та ділової репутації та відшкодування моральної шкоди,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні суду перебуває вищевказана цивільна справа.

Позивач та його представник у судове засідання не з`явилися, однак представник позивача надав до суду заяву про можливість призначення справи до судового розгляду та заявив клопотання про виклик та допит свідків, а саме ОСОБА_3 , просив підготовче судове засідання проводити у їх відсутність.

Відповідач - ОСОБА_2 надала до суду заяву про можливість призначення справи до судового розгляду та заявила клопотання про виклик та допит свідків, а саме ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , просила підготовче судове засідання проводити у її відсутність.

Представник відповідача - комунального некомерційного підприємства Іванівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Іванівської районної ради Одеської області надала до суду заяву про можливість призначення справи до судового розгляду та заявила клопотання про виклик та допит свідків, а саме ОСОБА_5 , просила підготовче судове засідання проводити у її відсутність.

Відповідно до ч.2 ст.247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Суд, дослідивши клопотання про виклик свідків, вважає клопотанням таким, що підлягає задоволенню.

В силу положень ст.ст.12, 81ЦПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень.

Відповідно до ч.1,2 ст.76 ЦПК України доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: 1) письмовими, речовими і електронними доказами; 2) висновками експертів; 3) показаннями свідків.

Згідно з ч.1 ст.69 ЦПК України свідком може бути кожна особа, якій відомі будь-які обставини, що стосуються справи.

Як вбачається з положень ч.1 ст.90 ЦПК України показання свідка - це повідомлення про відомі йому обставини, які мають значення для справи. Не є доказом показання свідка, який не може назвати джерела своєї обізнаності щодо певної обставини.

З метою перевірки обставин, на які посилаються сторони у своїх заявах, задля об`єктивного та повного дослідження та встановлення обставин справи, враховуючи специфіку спору, суд вважає за необхідне клопотання про виклик свідків задовольнити в повному обсязі.

При підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені підготовчі дії, передбачені ст. 197 ЦПК України.

Суд вважає їх достатніми для закінчення підготовки справи до судового розгляду.

Визнавши підготовку справи до судового розгляду завершеною та керуючись ст. 200 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче судове засідання по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , комунального некомерційного підприємства Іванівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Іванівської районної ради Одеської області про захист честі, гідності та ділової репутації та відшкодування моральної шкоди.

Справу призначити до судового розгляду по суті на 06.05.2021 року о 14 годині 00 хвилин, повідомити осіб по справі.

Клопотання сторін про виклик свідків задовольнити в повному обсязі.

Викликати у судове засідання, призначене на 06.05.2021 року на 14:00 годину у якості свідка ОСОБА_3 , забезпечення явки якого покласти на позивача.

Викликати у судове засідання, призначене на 06.05.2021 року на 14:00 годину у якості свідка ОСОБА_4 , забезпечення явки якого покласти на відповідача ОСОБА_2 .

Викликати у судове засідання, призначене на 06.05.2021 року на 14:00 годину у якості свідка ОСОБА_5 , забезпечення явки якого покласти на відповідача - представника комунального некомерційного підприємства Іванівський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Іванівської районної ради Одеської області.

Попередити свідків, що за завідомо неправдиве показання в суді передбачена кримінальна відповідальність ч.1 ст.384 КК України та карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Ухвала набирає законної сини з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяІ. В. Погорєлов

Дата ухвалення рішення13.04.2021
Оприлюднено19.04.2021
Номер документу96310447
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —499/683/20

Рішення від 22.06.2021

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Рішення від 22.06.2021

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 13.04.2021

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 24.03.2021

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 16.10.2020

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 16.10.2020

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

Ухвала від 14.08.2020

Цивільне

Іванівський районний суд Одеської області

Погорєлов І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні