Ухвала
від 26.03.2021 по справі 757/14043/21-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/14043/21-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

26 березня 2021 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна, в рамках кримінального провадження за №32020100000000574,

В С Т А Н О В И В :

В провадження слідчого судді Печерського районного суду м. Києва надійшло клопотання про арешт майна.

Мотивуючи означене клопотання прокурор вказує наступне.

Під процесуальним керівництвом Київської міської прокуратури, здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеного 03.12.2020 до ЄРДР за №32020100000000574, за фактом умисного ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України.

У клопотанні вказано, що відповідно до висновку експертного дослідження від 30.10.2020 №1-30/10/2020-дос та матеріалів ОУ ГУ ДФС у м. Києві встановлено, що службові особи ТОВ "ДЕЙВЕСТ" (код 39430951) по взаємовідносинах з ТОВ "ЗАХІДНА НАФТОГАЗОВА КОМПАНІЯ" (код 33064160), ПП "САЛИВОНІВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД" (код 00372517), ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» (код 41846549), ТОВ «АКРІС ГРУП» (код 41848145) за період з січня по серпень 2020 року завищили податковий кредит декларацій з податку на додану вартість у сумі 13,9 млн. грн., що призвело до фактичного ненадходження до бюджету коштів в особливо великих розмірах.

У ході аналізу фінансово-господарської діяльності ТОВ "ДЕЙВЕСТ" встановлено, що дане підприємство лише документально придбало дизельне пальне у ТОВ "ЗАХІДНА НАФТОГАЗОВА КОМПАНІЯ" на суму 14,4 млн. грн. ПДВ, та цукор у ТОВ "САЛИВОНКІВСЬКИЙ ЦУКРОВИЙ ЗАВОД" на суму 1,4 млн. грн. ПДВ у той час як реалізація придбаних ТМЦ відсутня, тобто проведені безтоварні операції з метою формування "штучного" податкового кредиту, оскільки згідно податкової звітності на балансі підприємства транспортні засоби, які могли б здійснювати будь-які сільськогосподарські роботи відсутні.

За рахунок безтоварних операцій з вказаними підприємствами ТОВ "ДЕЙВЕСТ" сформував у 2020 році податковий кредит з ПДВ та здійснив експорт сої та кукурудзи, яку придбав у виробників, на адресу підприємств-нерезидентів, та у подальшому відшкодував ПДВ на суму 21,9 млн. грн.

Крім того, у ході досудового розслідування встановлено, що вигодонабувачі вказаної схеми ухилення від сплати податків є ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП», які входять до групи компаній "АГРАРНІ СИСТЕМНІ ТЕХНОЛОГІЇ", де ТОВ "ДЕЙВЕСТ" є лише одним із учасників групи.

У ході аналізу номенклатури товарів (за даними ЄРПН) підприємствами ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП" задекларовано придбання добрив, оренду с/г техніки, обробку землі, суборенду рухомого майна та транспортні послуги від наступних суб`єктів господарської діяльності: ТОВ "ДЕЙВЕСТ", ТОВ "ФГ АГРАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ", ТОВ "РОНАЛДО КОМПАНІ", ТОВ "АКРІС АГРО" на суму 33,7 млн. грн. ПДВ, які мають ознаки «транзитних» підприємств.

24.12.2020 проведено обшук, на підставі ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 17.12.2020 у справі №1-кс/759/6675/20, за адресою офісного приміщення ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП", а саме: м. Київ, вул. Жилянська, 106-Б, де виявлено та вилучено без документального походження купюри схожі на готівкові грошові кошти на суму 210 тис. дол. США та 183 300 грн., а також електронний носій інформації та господарські документи товариств.

Особи, які були присутні під час проведення обшуку, не змогли повідомити про власника грошових коштів та надати документи про їх походження у іноземній та національній валютах.

В ході досудового розслідування документів, які підтверджують, що грошові кошти вилучені під час проведення обшуку є приватною власністю ОСОБА_4 , надано не було.

24-25.12.2020 проведено обшук, на підставі ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 17.12.2020 у справі №1-кс/759/6726/20, за адресою офісного приміщення ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП", а саме: м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 54, де виявлено та вилучено установчі документи вказаних товариств та господарські документи товариств, а також 60 печаток та 15 штампів резидентів України, т.ч. ТОВ «АГРАРНІ СИСТЕМНІ ТЕХНОЛОГІЇ» та ТОВ «ФГ АГРАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ», ТОВ "ДЕЙВЕСТ", які документально обробили землю для ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП" на суму 38 135 тис. грн. ПДВ, чим сформували експортерам податковий кредит з ПДВ.

Підприємства, печатки яких вилучено у ході обшуку, не зареєстровані за адресою обшукуваного приміщення та їх службові особи були відсутні під час проведення слідчої дії, а також особи які були присутні при обшуку не змогли повідомити кому належать печатки нерезидентів України, а також інших країн.

Крім того, за вказаною адресою вилучено печатки нерезидентів України (Великої Британії, Британських Віргінських Островів, Белізу, Кіпру, Сейшел, інших), у т. ч. компанії «AST GLOBAL TRADING LIMITED» (ОАЕ) на адресу якої ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП" у 2020 році вивезено з України сільськогосподарської продукції (сої та кукурудзи) на суму 158 млн. грн. та у подальшому незаконно відшкодовано 46 млн. грн. ПДВ.

Отже, ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП" штучно сформували податковий кредит з ПДВ за рахунок безтоварних операцій з пов`язаними підприємствами, печатки яких знайдено у ході обшуків.

24-25.12.2020 проведено обшук, на підставі ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 17.12.2020 у справі №1-кс/759/6669/20, за адресою офісного приміщення ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ "АКРІС-ГРУП" та ТОВ "АКРІС АГРО ГРУП", а саме: м. Київ, вул. Жилянська 108, де виявлено та вилучено 13 печаток резидентів України (у т.ч. пов`язаних ТОВ «АГРАРНІ СИСТЕМНІ ТЕХНОЛОГІЇ» та ТОВ «ФГ АГРАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ»), електронні носії інформації та господарські документи товариств.

Підприємства, печатки яких вилучено у ході обшуку, не зареєстровані за адресою обшукуваного приміщення та їх службові особи були відсутні під час проведення слідчої дії. Також, за обшукуванню адресою зберігались документи товариств, які не зареєстровані за адресою обшукуваного приміщення та їх службові особи були відсутні під час проведення слідчої дії. Крім того, вилучені у ході обшуку електронні носії інформації були заблоковані паролями, що унеможливлювало копіювання інформації з них.

Слідчим проведено огляд речей та документів, а також купюр схожих на грошові кошти в національній та іноземній валютах, які вилучені на підставі ухвал Святошинського районного суду м. Києва, та встановлено, що вони мають доказове значення у кримінальному провадженні.

У зв`язку із цим, слідчим винесено постанову про визнання речовими доказами речей та документів, а також купюр схожих на грошові кошти в національній та іноземній валютах, які вилучені на підставі ухвал Святошинського районного суду м. Києва.

Зважаючи на викладене, у органу досудового розслідування є всі підстави вважати, що вилучені документи, електронний носій інформації, грошові кошти, використовувались невстановленими особами з метою умисного ухиленню від сплати податків в особливо великих розмірах.

У клопотанні прокурор вказує, що метою арешту майна є забезпечення збереження речових доказів, що відповідає положенням п. 1 ч. 2 ст. 170 КПК України.

В судове засідання слідчий не з`явився. До суду прокурор ОСОБА_3 подав заяву про розгляд клопотання за його відсутності, вимоги підтримує, просить задовольнити.

Власник майна у судове засідання не з`явився, про розгляд клопотання повідомлявся належним чином.

Слідчий суддя, дослідивши матеріали провадження за клопотанням, приходить до наступного висновку.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження.

Частиною 2 ст. 170 КПК України визначено, що арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Відповідно ч. 3 ст. 170 КПК України, у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

Відповідно до ч. 11 ст. 170 КПК України заборона або обмеження користування, розпорядження майном можуть бути застосовані лише у разі, коли існують обставини, які підтверджують, що їх незастосування призведе до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна.

Статтею 100 КПК України визначено, що на речові докази може бути накладено арешт в порядку ст.ст. 170-174 КПК України, та згідно ч.ч. 2, 3 ст. 170 КПК України, слідчий суддя накладає арешт на майно, якщо є достатні підстави вважати, що воно відповідає критеріям, визначеним в ч. 1 ст. 98 КПК України.

Статтею 98 КПК України, визначено, що речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Постановою слідчого з особливо важливих справ восьмого слідчого відділу розслідування кримінальних проваджень СУ ГУ ДФС у м. Києві ОСОБА_5 від 28.12.2020 вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні.

Таким чином, є передбачені кримінальним процесуальним законом підстави для накладення арешту на майно з метою забезпечення збереження речових доказів.

Слідчий суддя, враховуючи вище викладені обставини, приходить до висновку про задоволення клопотання частково, оскільки застосування такого заходу забезпечення кримінального провадження, як арешт майна є співрозмірним завданням кримінального провадження, спрямоване на досягнення цілей розслідуваного кримінального провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170-173, 175, 309, 372, 392 КПК України, -.

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання прокурора відділу Київської міської прокуратури ОСОБА_3 про арешт майна, в рамках кримінального провадження за № 32020100000000574 задовольнити.

Накласти арешт на речові докази, які вилучені 24.12.2020 у справі №1-кс/759/6675/20, під час проведення обшуку, на підставі ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 17.12.2020, за адресою офісного приміщення ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ «АКРІС-ГРУП» та ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП», а саме: м. Київ, вул. Жилянська, 106-Б, де виявлено та вилучено наступне:

- купюри схожі на грошові кошти у національній валюті різними номіналами у загальній сумі 183 300 (сто вісімдесят три тисячі триста) гривень України;

- купюри схожі на грошові кошти у іноземній валюті номіналом 100 (сто) доларів США у кількості 2100 (дві тисячі сто) штук із наступними номерами:

LH 11602802C

LB 35392310F

ML 48411063C

ML 48411064C

LD 09270163C

LB 37230989H

LL 21884417F

MB 72227280G

MB 85391598D

LL 72825640F

LD 64045590C

LB 43137322M

LB 93170925J

LA 04658550C

LC 07291848A

MB 75453100D

LB 85612636D

LB 938001157J

LB 938001158J

MB 61036401I

MF 72365499B

LF 10913470A

LB 05615013N

LL 39757828F

LB 86911827B

LB 61176575A

LB 18909287J

LD 02911805C

LI 43503642A

MB 41174105I

LB 57680547L

LE 60935720D

MF 88385718A

MK 24616834C

LF 15561996G

LF 58199539D

LE 05375075A

LD 01184285C

LD 56896092C

LA 74884079B

LF 15376264F

LF 48249846L

MB 34095363M

MG 33622330A

LL 01272172A

LL 67508763A

LF 10694493C

LS 18896269A

LB 86980496G

MB 01372749E

MB 65405857A

LB 33715968A

MB 55529235B

LE 79143717E

LH 37845995B

LB 55450716M

LL 29384026A

LB 90241858K

LD 73032287D

MB 59638588I

LB 87593561A

MB 81155372R

LB 31532651R

MF 15039198E

PB 67925620A

PB 67925686A

LL 18105440F

LI 74775992A

LC 92044340A

MB 15867717F

LF 59740640K

ME 76843525A

ME 00302721C

LS 81327880A

MF 51685885D

LF 39062469F

MB 06046273M

MB 06046276M

MF 40273394C

ML 72431476C

MB 62081877C

MB 62081878C

MB 62081846C

MF 10058461E

LF 88390529B

LF 79424163J

LB 85670615H

LF 38334480E

LF 38334018E

LF 38334038E

MB 60922490F

LK 95831027C

LB 17604098K

LL 87793581G

MG 57901856A

LL73831519C

LF 75817950F

LF 49403334D

LB 26288703N

LG 32058861B

HB 80546741Q

KB 00247589A

HL 34080528G

HD 50996981B

HK 88937507B

HH 01570826A

HB 38712053Q

HD 21332448B

HB 28497335B

FF 13554287C

HF 01746535F

HI 47854726A

KG 24951922A

KB 07307664A

HF 77199266E

DB84032340C

KF 04497906A

HB 44936829A

HH 06936297A

HB 71781467I

FF 33514168B

HB 06948403E

HE 98120274A

LB 26288703N

LB 26288718N

LB 26288719N

LB 26285674N

LB 26288675N

LB 26288730N

LB 26288731N

LB 26288694N

LB 26288693N

LB 26288692N

LB 26288691N

LB 26288688N

LB 26288685N

LB 26288715N

LB 12891548N

LB 26288717N

LB 26288722N

LB 26288723N

LB 26288724N

LB 26288695N

LB 26288700N

LB 26288701N

LB 26288706N

LB 26288707N

LB 26288708N

LB 26288709N

LB 26288710N

LB 26288711N

LB 26288712N

LB 26288713N

LB 26288714N

LB 26288627N

LB 26288626N

LB 26288667N

LB 26288670N

LB 26288671N

LB 26288672N

LB 26288673N

LB 26288676N

LB 26288677N

LB 26288678N

LB 26288679N

LB 26288680N

LB 26288681N

LB 26288682N

LB 26288683N

LB 26288684N

LB 26288755N

LB 26288756N

LB 26288757N

LB 26288758N

LB 26288759N

LB 26288760N

LB 26288761N

LB 26288762N

LB 26288725N

LB 26288728N

LB 26288729N

LB 26288732N

LB 26288733N

LB 26288736N

MB 34038677E

LB 26288737N

LB 26288740N

LB 26288741N

LB 26288744N

LB 26288745N

LB 26288746N

LB 26288747N

LB 26288748N

LB 26288751N

LH 61518828C

LK 88999803C

LF 02985490H

LK 05760157D

LE 88648025C

LC 82088828F

LI 31972104A

LI 51464907A

KB 18814672M

LB 32481072P

MB 59676232P

LH 55261802C

LF 62758712F

LB 21424283Q

LB 21424282Q

LL 17170559G

LL 17170560G

LC 82146858A

LF 23187067A

LC 82088828F

LB 41860156C

LK 76371481A

LG 02122716C

LG 02122717C

LB 46979061J

LB 53035827H

LC 06160639A

LL 19407229D

MB 34038677E

LA 12287352B

LB 68528409S

LF 54421684G

LB 71687602C

KK 15561646A

LB 15366184T

MB 42446816N

ML 58785714C

ME 29434316B

ME 29434317B

LF 23187067A

ME 29434370B

ME 29434458B

ME 29434453B

LB 51869151B

ME 29434457B

ME 29434341B

ME 29434356B

LF 54421688G

HB 62073287G

HB 92049700I

MB 30256658G

MB 76161368D

KF 16800715C

KB 18814672M

HA 18137931B

HI 37793134A

HF 70297875B

HF 75628601B

KE 71415212A

HF 53360608E

HB 10452419K

AE 81956083A

LB 51869151B

HB 19948551J

ME 56444586A

LC 23127267A

LD 84893372C

LF 73561501D

LC 07225840B

LC 07225838B

LC 07225837B

LG 16063155D

LL 89086068E

LK 81736146A

HD 79948520A

HB 39902650Q

KJ 55597069A

HB 31711020P

KB 59687637H

KF 78086940C

LB 49424516L

HK 70839320C

KL 44708823D

KB 14667487M

KB 11599590I

HB 63755270K

KA 16406821A

DF 73134743A

AD 26402640A

LB 85353934F

PB 72937635C

LL 78515396C

LB 05236860A

LB 43654826D

KS 59613852A

HB 54418013P

KB 59687637H

HL 50280458F

CH 25328456A

CH 25328455A

CH 25328310A

CH 25328308A

CH 25328454A

KF 82409380C

KB 22859933A

HB 16751278Q

HB 32501595P

MG 11441925B

LF 76413258A

LF 47464755G

LE 63482916E

LH 63095753C

LD 36266833D

PB 12457473C

LL 15463358E

LB 26285375B

PH 18790980A

PH 18790981A

PH 18790977A

PB 80753559A

JF 89816229B

LF 76600960J

LF 09659237K

MB 35409471C

PB 80753560A

PB 80753561A

LK 45372929D

LB 77423055K

MK 01890323C

MB 94092614I

PF 65329528B

PB 06624220D

ME 49324887B

PF 45537277A

PF 45537216A

PF 45537274A

ME 27385093B

LB 06595579H

MA 49132379A

ME 25933190B

MG 66725498A

PL 12420576B

MB 85692090E

ME 25933187B

ME 25933189B

JG 15457519A

LF 55721705D

MB 87917501S

MF 67543422D

ML 80297785E

LE 38702460D

LI 00256853*

LF 37549885F

LB 41113395L

LB 31143195R

LF 18480853L

LB 90657416Q

MB 39341360C

MI 04172092A

MF 08333579G

MB 05077758B

MB 05077757B

MB 40223795R

LB 47981211I

MB 14935345I

LB 05388999N

MB 15734356N

LF 86612846A

MF 76164884E

HF 84531705B

PB 11879821D

PB 11879880D

KB 7308672R

PL 04466234C

MK 10011556A

MK 10011555A

MK 10011561A

MK 10011562A

MK 10011564A

MK 10011524A

MK 10011525A

LB 15602181K

MK 10011557A

MB 27424312E

LK 27651298G

MK 56611167A

MF 69420088A

MF 69420034A

LK 70259839E

LL 17801340A

LL 17801372A

LL 17801376A

KB 25569663E

KL 89527579C

KF 19214285D

KL 89527578C

FB 78178897C

FB 78178896C

FB 78178899C

FB 78178898C

KB 70626863J

KL 76014763A

KB 00752020L

HC 28694622B

FL 50678054A

HB 62569720H

KL 89527576C

KL 89527577C

HB 61661989E

KB 31485102G

KC 09431610A

HB 15248294H

KB 95569825A

AB 74540096Q

HK 04677259B

HD 68788020A

HB 68867722L

ML 81646223E

PK 13563260B

PK 13563261B

PK 13563255B

MJ 66994397A

PK 13563238B

PK 13563241B

PB 11879472D

PB 11879466D

PB 11879462D

PB 11879459D

PB 11879458D

PB 11879457D

PB 11879456D

PB 11879452D

PB 11879451D

PB 11879450D

PB 11879447D

PB 11879446D

PB 11879440D

PB 11879439D

PB 11879433D

PB 11879429D

PB 11879428D

PB 11879427D

PB 11879426D

PB 11879425D

PB 11879424D

LL 73657958I

LA 93114870A

LB 405767221H

LL 457377116G

LJ 81073613B

LG 53664020B

LB 67016722M

LB 88997623A

MH 23527333A

MB 83060996G

HF 26278158C

KB 92103111J

HB 00628363H

KF 84660771B

LB 90918675L

LC 22188857B

PL 59060292B

PB 05667034F

MP 95215789F

LB 40579333H

LB 56664597K

LB 56664598K

DL 65052880B

MB 04736320Q

HD 04881431B

LJ 87491175B

ML 33948370C

LB 96623451N

LL 35605643D

MB 43058607E

LJ 41636916B

JL 91518597B

LL 74627644C

LB 88211130N

MB 30252051E

LA 05689829*

MB 83060995G

MB 83060996G

LB 29788819Q

LB 42440331

ІНФОРМАЦІЯ_1

AH68602076A

LL62415927A

KB23291886H

HB67433557M

KB49006577G

Hl62255686G

KK68145752A

HB23998978I

KB02378676B

DF20625318B

KB18913319M

LB12044688J

BK15835497A

PF73362581B

PJ29858207A

PJ29858307A

LF05481785B

LB23834516E

LB82215459B

LB37438865F

LL65707788C

KB06343370K

HL51922082F

HH00319326A

AB74330482A

KB26296094J

KG14599307A

HD54201312A

KB90186772I

HB60351120Q

KB79491574E

KB44739981J

FF40599668B

HD22047760B

KF86826430B

KB17814000K

HB25740072G

HK62756378B

FB90670255B

KK05971502B

KL38862155C

HJ45301751A

HF43730353P

KB37200265L

HF74046719B

AB18205839U

HK68458010B

KE66276603A

HF71264199D

HD47864196A

KL97861613D

HB64920484P

BG46742414A

KB97410470L

KL82338806B

KB57951378R

KB10480466R

KL19250809B

HF72207677E

HD44127820A

KB05914222C

KB46355001C

KB68388406F

KC09171906A

KK69251812C

KK69251813C

KF13095252D

KB71729708E

FG11260663A

AB32388779I

HF55237395C

AB66835244E

AB53219114B

HB61231918I

KB06635669K

KG39060502A

BB73667715A

HK93562730C

FF39922030B

HK45485197C

AB00917070D

HE46909972C

KG68241034A

HB55514386P

KF22403326B

KG29790873B

FF23774265B

AB11804260J

AK31800505A

LG61169624B

LK42562531E

ML63779230D

LK26081346D

MJ77070932A

AD77887658A

HL17645553F

LB55984839L

KK30402736B

LC34818415A

LL66906608P

MJ77070976A

LF34460561H

PB25600603C

PB25600631C

LF89448312G

LF89448311G

LB93551891N

LB12377141L

LB12377144L

LB74701665J

LB74701664J

LB97704543E

LL45290023E

ML59277672C

LB12377134L

MF89573139D

L969353048A

LL76100545A

LB02904501F

LE96722010C

LB93551892V

MI01440890A

ML48411068C

LB90471737T

MF29719909E

LB70760212T

LB74701663J

LB12377143L

LB35774362S

LB35774369S

PH18790978A

PH18790997A

KH11345023A

HB74114487L

KB54797757F

KF54203974C

KB16401751C

HB25434981D

KE30934120B

HL29879722

KF20777474C

HD66550887A

HB75358846B

FG51886367A

MB04274149A

HE08772989A

LL20626354B

MB23595327J

MC03221935A

MC03221936A

LD35964069C

HE32796211A

HC65381548A

KC39268047A

PL88741370A

PL88741371A

HD53864631A

KK33078390B

HA15261749A

HK95851286A

KD32959993A

MA20865995B

HD34694052A

KD49387123A

HE76166473E

FF31360719A

HA72415421A

MA72415418A

KF86543893B

HF35963122C

CK24207394A

CD17064530A

HC29279332B

KB11940367D

HK28863457C

HK28863459C

HK06863883E

KH62890046A

KL54844778A

DF09980859A

HB65438290M

FC96749142B

HF78934578E

FF19545821B

CL75076931A

AB22316949E

KJ39040988A

HB04031506K

LB48301735R

LB44176690C

MB69813141F

MB38576094B

MK63873971C

MB65313245C

ML75534258B

MK69013712A

MB14515798L

LC56872006B

LB30311033L

LB68871132D

MB35129012N

ML85965755E

MC85965767E

ML01904999B

LB74628541J

LL32777751A

MB25797875P

DF20714476B

KL04345304B

LD10061087A

ML62901999C

LB14657549H

LB14657548H

MJ62970072A

MJ62970069A

MB95611807S

MF85609786F

PB24481000В

PA30986299A

PA30986201A

PB97920420C

PB97920418C

PB97920419C

PB49228849B

PB49228848B

MB45055006Q

MB39741031H

LE01153950F

MK35752413A

LF12406299K

PB10915822D

PB10915821D

KA23822258A

AB27217329A

BA28994067A

AB51851663R

HL76651167C

AB80550156V

MB13818437M

LB44453576J

LB31792050A

LB40894704A

KF05881057A

LD24459177D

LE93117503E

PF79854402B

PE79854401B

HK88646757A

HJ59545393A

KB93248253I

K929246886A

HB20744384C

KB28634688J

BB17012273B

KB77441095I

HB037837359

FF55487974B

KB08967792C

MB74810666J

KB88621772F

KB46313986B

LB20985470Q

LL302231249

KB30630016F

HB11407325Q

KE69014051A

MD95973770A

LJ85051603A

LB77367922K

HF22262756D

KB75498433C

KF47506281B

FB75683889A

HB68434007M

FF94277677C

LD77977000D

LL72148208C

KD29750330B

HK01268435C

HK01268436C

KD98908467A

HB22551998R

KB41838054Q

KB16916444Q

HB57256641I

HB24474746H

HL39817605F

HB72845504J

KL88808380A

KL61870907A

KK33888588B

KK25006663C

KA67288089A

HA73620318A

HB25461457J

HB32976721I

HF88551113B

HK97803485B

KB40498392M

KB51331821B

KB03695305B

RB01604296B

KB08558684F

KF32728220A

KB08558642F

KB08558643F

HE78302423B

HE78302411B

HB92160008F

HQ05209986A

HK94129922B

HB37761323D

KB41857417A

HB93633508N

HB91088057M

KC16542568A

KB41857420A

FF69155703C

KB41857419A

FB69724412B

HL49908479G

ML26963808F

ML26963809F

ML26963806F

HL26963807F

ML26963805F

MB10383802A

MB10383828A

PB81959591B

ME58017063B

PL04466741C

PL04466747C

PL04466233C

KB70484002H

KB48691823C

HJ16818373A

HC01677829B

AB56563230B

MB477344575

LB43143779H

LB54841104J

LB54841103J

LQ17322855D

HE78302487B

KB80398905D

KB41357437A

HJ91312229A

HF80584112A

LH70298328C

HB01519213M

HL13533470F

MB77459297I

LF64393358Q

LF64393357Q

LF64393360Q

LF64393359Q

LF64393361Q

LF64393362Q

LE70570547E

LE70570545E

LE70570544E

LL38988459J

LE70570549E

LL58545625C

LB19676858T

PB53322957B

PB53322956B

PB53322955B

PB53322950B

MB61361856R

LL45261531C

LL75261530C

LL75261523C

LB84668114D

LF05311174H

LJ73441509B

LJ73441509B

MB73067787S

KL86313126D

KE95680365D

HF84531712B

KC27875927A

KL82605493C

HB12234175H

HK37203284C

HD05197083B

KK33691333B

PB82142513A

KB07222032H

LL03706931F

LL03706934F

LL94235380D

ME44140968B

MB75785336N

LB37772986J

LB09614442L

LB86750310D

CB46098162K

KB21115372J

KK71017502B

KA31296261A

AF25146780A

LB56502766D

LB56502765D

MB10119549E

MB83612115K

MB83912117K

MB22500996J

LD34700863D

LB39166966K

LB91697845J

LF36337414F

LE60421391C

LG87500683C

LG04475199D

LE96667221C

LE96667222C

LL89885144C

LI31983245A

LF40842575F

LK88316402C

LK80798111C

LG03092106D

LF41952878G

LC71241945A

KD47497817A

AB92557562C

HC04090868A

KK81985764A

HK15574170C

KE81831263A

FL64641336C

HF33277647E

KB30399110K

BB02705736B

FG76998289A

KG01154550B

FB70664835C

HB54506468G

KB79558080G

KB55407745J

KG94149654A

KG94149614A

HI25071108A

HB90795316F

HB38195768F

HB61178671E

HB76696247D

KB49951195P

HK18541552B

KA49223560A

AB22229708P

KL31666118C

HB40896651G

KL56923992B

KF54383474C

HL710697787F

KB48227029C

KG11036762B

HG81726055A

KB71510108F

KA28069496A

HB00467237P

KB35665493E

KB12919939C

KG95111859A

KK49548921C

FG72603338A

KB23969911A

KB80971184J

HE03905537A

LB95853469F

LD30222633D

MK13452347B

CB63684144K

LB74994077K

MF64938390B

PA30986298A

LE29648785E

FE21237676A

LB59389711Q

LK62710569A

LK44676797F

LK17206690A

LF34094686B

LL73224335B

LK44336069F

LD42538000A

LG47801583E

LB65833724Q

ML08434793D

LK82259247C

LD69028238D

MF82808721B

MD87582597A

MD87582538A

MD87582526A

MD87582579A

HB34820455H

KB80915224J

HL47290509E

KL70080246B

LB51747874P

LB51747873P

LB51747872P

LF12344103K

MK78771354C

MK78771353C

PB05813387D

MF23519295B

MF23519296B

MK78771355C

MK78771333C

MK78771321C

PB23805746B

LC38226364A

PB70719790A

MK75784262A

PB84771675C

PL39904508B

ML02077155C

LB18559852J

LJ21196656B

LB51747887P

LB51747888P

LB51747889P

LB82064728J

LK07021856D

LB26288704N

LB26288705N

LB26288668N

LB26288669N

LB26288720N

LB26288721N

LB26288702N

HB17832987C

HB56411547H

HF00744562F

CK36354994A

HI23622007A

HG36514931B

HK37967783C

HK37967786C

HG57818369A

CB43949261A

HB11743266H

HE98524203A

HB09743685L

HH29808265A

HB86338201P

HB54482070P

AB38009641E

FB65505179C

AB09294870E

GF66045608B

FE24886350A

FJ09709891A

AB94723239G

HB25640572P

FK49077178A

HK21569414B

HK21569415B

HB36654297M

HB70991426R

HB05455871H

HL88116238D

HL67528101D

HG91885778B

KG19858367A

HB34429696Q

HB41523065G

HB41523035G

KF72902052A

KF72902051A

KE49080707A

KB20723896C

HG28475232A

KK12922456A

HB70991411R

HB70991413R

HB70991412R

HB70991415R

HB70991414R

HB20828873Q

HG87626241B

KB49898893F

KB49898892F

KB85598954E

KB85598955E

KB10373525C

KB10373523C

HE41684247D

KB10373526C

KJ07618291A

HL06841741G

HL06841740G

HL06841739G

HL06841738G

HB13988798J

HB29686951F

HL27166418E

HB80546740Q

KG82951433A

DB50535671C

HL12749247F

HL12749245F

LF32672930G

PB50065571B

MH42158855A

LB46889678L

LB18889579M

LB87810283M

LB40238555K

PB70541240E

PB01510164B

PB05667023F

HL12749246F

KF57129977A

HB51404335G

HB14079148J

HL06758054F

HB72806881Q

HF964031151A

HF63279054A

LL44264933C

LB15990991J

MH23535812A

MB62986305P

FF93689461B

KH24218874A

MF39175280A

LB10259843E

MB04245827S

CJ48741098B

LM21400276C

LE02378838A

LF62401046H

MB12372459J

KP89594021A

HB03640442A

HB93823750C

LL55932259F

LL86580383C

LD64677221C

MB17574169A

LB36950606J

LL03592434C

LB82399035A

LG92914138B

LB92112950L

HB96066232P

PL88741389A

PL88741388A

PL88741387A

PL88741386A

PL88741385A

PL88741384A

PL88741383A

PL88741382A

PL88741381A

PL88741380A

PL88741379A

PL88741378A

PL88741377A

PL88741376A

PL88741375A

PL88741374A

PL88741373A

PL88741372A

AL11689900C

HC52815775B

HB12199628R

HL81388022F

PJ29858611A

PJ29858412A

PJ29858413A

PJ29858414A

PB39717734B

AG73295815B

CH23361113A

KB90075078F

AE49388055B

KK86230062A

KI09436382A

MF59721547E

KB81390606F

HF00777984F

HK18710560P

KB97213382K

KB10921015F

HB93993562I

HB79954092I

PL04466740C

PL04466787C

PL04466788C

PL04466364C

PL04466365C

PL04466360C

PL04466363C

PL04466358C

PL04466359C

PL04466349C

PL04466357C

PL04466340C

PL04466341C

PL04466326C

PL04466325C

PL04466316C

PL04466314C

PL04466315C

PL04466801C

PL04466802C

PL04466803C

PL04466804C

PL04466805C

PL04466806C

PL04466817C

PL04466820C

PL04466833C

PL04466841C

PL04466847C

PL04466848C

PL04466849C

PL04466850C

PL04466854C

PL04466859C

PL04466865C

ІНФОРМАЦІЯ_2

LG59766330B

LL80615803E

ML00370386E

LB17451222G

MB34865288G

LK04591068F

MB23894248G

MB23894219G

MB23894221G

MB23894220G

MB63434168C

LB39059198S

LB39059109S

LB39059110S

LB39059197S

LB39059196S

LB39059181S

LB39059185S

LB39059186S

LB39059187S

LB39059188S

LF75733502P

LL04376360F

ML442172005A

LB52677314L

MK81219444A

ML22935776F

ML22935777F

ML22935778F

ML22935779F

ML22935780F

ML22935781F

ML26963801F

ML26963802F

ML26963803F

ML26963804F

CB51747886P

CB51747885P

CB51747884P

CB51747881P

CB51747880P

CB51747879P

CB51747878P

CB51747877P

CB51747876P

CB51747875P

KJ41064966A

KJ41064965A

KJ41064964A

KB93380146P

HE05593402C

KB01514558K

HB47955666J

KF35058476B

AB27503957E

KG27627980B

LK83807942E

LB38670147K

LB17656228H

ML17408453A

LA06810150C

MF98724648A

MB83874698B

LF17325827C

MH34761525A

LI74539172A

MB60842736L

ML555419779B

LG02534289B

LB36420709Q

LG27059496C

MF18816201G

MF18816205G

LG25291253B

LB61918154S

LB93244871J

LK39382579E

LK25843661P

LB67494557E

MB21547628I

HK43852622C

LF50349788P

LB64179072K

LF75564249F

LG19195597B

LF31908954E

LK17405918E

MG59043492A

PL87854452A

LD77250877C

HI42233402A

DA16042654A

FF34114587A

DF25644680B

CB25562628E

HF37896609C

HF92783874E

HF02130041P

FF86846421B

KB30036851A

KB15568102K

CB13361487B

CB05637840C

FB14392092B

AK93835103A

HC34936919B

HB86892045Q

KL59559330A

HC48890144A

KB84849872J

HF17081884F

HK52384722C

HF52384722C

HF51950476E

HC60341365A

KB74847528G

HL35987108D

AB29393219D

KF42104016C

AB28392186L

CB61314422B

CB73250256F

AB25445015P

AB11226216X

HB33876720E

FH48968525A

AB24324490Q

KB79060186N

HF93256300P

AB22923829C

KG43357690A

KC04629471A

HB44324818M

KB805538931M

KB 45196008L

AE40603366C

KB79329483I

HB46961095H

KB46280093D

KM53999866A

AB19442519E

KB15704808L

HH16705079A

HB93983301G

KK70230176C

KB73419035R

KB25967740G

HB25912514H

HE52519987A

KF36115179A

HB44324812M

AB89053962U

FB52379399B

HB82370437J

HB70666571N

HB76215949K

PF47646349A

PF47646350A

PF47646351A

PF47646352A

PF47646353A

PF47646354A

PF47646355A

PF47646356A

PF47646357A

PF47646358A

PF47646359A

PF47646360A

PF47646363A

PF47646364A

PF47646365A

PF47646366A

PF47646367A

PF47646368A

PF47646369A

PF47646370A

PF47646371A

LH5255300C

LK88527389C

LF76052067H

LK80776442C

LE86798262C

LF84164988H

LL76015772E

LK06366901D

LC06198448B

LC88154835A

LG09888990D

LG96158397C

LH53461479C

LK94965980C

LE00949320D

LI78496297A

LA86899395A

LH52910909C

LD16632111D

LK95403947C

LB81112340N

LE77253817C

LE88293762C

LK96359210C

LE88776984C

LE89499129C

LI28513141A

LL76909453E

LE88254781C

LK96364331C

LI56835994A

LE89491499C

LE89491498C

LE96667223C

LE96667224C

LC08167093B

LE89496265C

LH52681199C

LL77095285E

LG16726318D

LG01358740D

LC77261610A

LC05812916B

LB37392445H

LK81347673C

LB37392446H

PF47646256A

PF47646257A

PF47646260A

PF47646261A

PF47646262A

PF47646263A

PF47646264A

PF47646265A

PF47646266A

PF47646267A

PF47646268A

PF47646269A

PF47646270A

PF47646271A

PF47646272A

PF47646273A

PF47646274A

PF47646275A

PF47646276A

PF47646277A

PF47646278A

PF47646279A

PF47646280A

PF47646281A

PF47646282A

PF47646283A

PF47646284A

PF47646285A

PF47646286A

PF47646287A

PF47646288A

PF47646289A

PF47646290A

PF47646291A

PF47646292A

PF47646293A

PF47646294A

PF47646295A

PF47646296A

PF47646297A

PF47646298A

PF47646299A

PF47646300A

PF47646226A

PF47646232A

PF47646301A

PF47646302A

PF47646303A

PF47646304A

PF47646305A

PF47646306A

PF47646307A

PF47646308A

PF47646313A

PF47646314A

PF47646315A

PF47646320A

PF47646321A

PF47646324A

PF47646325A

PF47646326A

PF47646327A

PF47646328A

PF47646331A

PF47646332A

PF47646333A

PF47646334A

PF47646335A

PF47646336A

PF47646337A

PF47646338A

PF47646339A

PF47646340A

PF47646341A

PF47646342A

PF47646345A

PF47646346A

PF47646347A

PF47646348A

LF38173537I

LA10256123B

LG67251344C

LD48471168C

LC76768462A

LG35290084B

LF72899030D

LF97665294F

LF07257610H

LG05000171C

LG09059201D

LF54552921I

LE86482644C

LK94636902C

LG05791769D

LD36534115D

LD36534114D

LK94636929C

LD36632656D

LJ92458046A

LB00720014H

PF47646201A

PF47646202A

PF47646203A

PF47646204A

PF47646205A

PF47646206A

PF47646207A

PF47646210A

PF47646211A

PF47646212A

PF47646215A

PF47646216A

PF47646217A

PF47646222A

PF47646227A

PF47646230A

PF47646233A

PF47646236A

PF47646237A

PF47646238A

PF47646243A

PF47646244A

PF47646245A

PF47646246A

PF47646247A

PF47646248A

PF47646249A

PF47646250A

PF47646251A

PF47646252A

PF47646253A

PF47646254A

PF47646255A

LJ12457550A

HF54418239E

KB71651640K

HL63134992E

HE32309390C

KJ59442979A

HB20882225C

MB19539875G

LK11324398D

LB15206142H

LB00317598H

LB19561077J

LL17979746D

LB31400559H

LD40328783D

LD40328779D

LD40328778D

LF13197685C

LE93812111C

LE64978003C

LA34622883B

LG71781019B

PB89219522B

PB89219523B

PB89219541B

PB89219542B

PB89219543B

PB89219544B

PB89219545B

PB89219548B

PB89219549B

PB89219550B

PB89219551B

PB89219552B

PB89219553B

PB89219554B

PB89219555B

PB06282724D

JF97877984A

LF78297969F

LC01616837B

PL87843418A

KB80183988D

BE51889211A

HA26580381B

CB54482111D

LE34278089E

LK30954068C

MB21384804N

LK22840496A

ML45916775E

HK44450865B

KK20329577C

HJ69684116A

HB74364704L

HK10257822D

HA89656236A

KK35745701B

HL54953018F

FK39700657B

KL90939767C

KB52203315I

KB37480563I

HA28144988B

HF81220764E

FF35820529C

KB18850313D

KG09992368A

KL39896376A

KB74756694B

RB74756695B

DC09487119A

CF49602132A

HI49032275A

HA13508737B

HF 37303574F

HL50322105D

AB22611263Q

MB33687627M

MB68702499K

CB18611034J

LB 18611031J

LL10189662G

PB32232088L

MC13966856A

LF83566291G

LB72910513Q

LK90540190A

LB46276627A

LG43388595E

MB62636450C

ML42342419E

LF14413128H

LB11922685L

LB91680593L

LB12957589P

LB47872214A

ML25313688C

MB02923380R

MB02923381R

PB11879423D

PB11879419D

PB11879418D

PB11879412D

PB11879411D

PB11879408D

PB11879403D

PB11879402D

PB11879401D

PB11879442D

PB11879441D

PB11879445D

PB11879448D

PB11879417D

PB11879454D

PB11879420D

PB11879461D

PB11879460D

PB11879414D

PB11879413D

PB11879717D

PB11879716D

PB11879744D

PB11879753D

MB59990533M

PB11879822D

KB84692307H

HF65915128D

KB57553329B

KL68819616E

LB08810792H

LH67501506B

LB073712222K

PL04466795C

PF47646312A

MJ77070931A

PL04466800C

PF47646309A

HB28227387N

PL04466792C

PF47646310A

MJ77070973A

PL04466776C

PF47646213A

BJ20269147A

PL04466765C

PF47646214A

LK42562519E

PL04466760C

PF47646231A

MD10380105B

PL04466761C

PF47646225A

LI06271664B

PL04466744C

PF47646258A

LK82781664F

PL04466735C

PF47646259A

MB68746716N

PL04466736C

PF47646241A

ML39911731C

PL04466732C

PF47646242A

MH88907761A

PL04466733C

PF47646239A

MB42104731R

PL04466725C

PF47646240A

PL04466701C

PL04466726C

PF47646234A

PL04466702C

PL04466727C

PF47646235A

PL04466705C

PL04466722C

PF47646228A

PL04466711C

PL04466723C

PF47646229A

PL04466716C

PL04466718C

PF47646223A

PL04466717C

PL04466719C

PF47646224A

PL04466724C

PL04466720C

PF47646220A

PL04466728C

PL04466721C

PF47646221A

PL04466729C

PL04466708C

PF47646218A

PL04466730C

PL04466739C

PF47646219A

PL04466731C

LB26288763N

PF47646208A

PL04466734C

LB26288764N

PF47646209A

PL04466728C

PF47646395A

LC94070152A

PL04466751C

PF47646396A

LB26288749N

PL04466752C

LB29734901M

LB26288750N

PL04466753C

LH53080746C

LB26288742N

PL04466756C

LL76999209E

LB26288743N

PL04466759C

PF47646398A

LB26288738N

PL04466762C

PF47646399A

LB26288739N

PL04466766C

PF47646361A

LB26288734N

PL04466767C

PF47646362A

LB26288735N

PL04466768C

PF47646343A

LB26288726N

PL04466769C

PF47646344A

LB26288727N

PL04466747C

PF47646329A

LB26288698N

PL04466775C

PF47646330A

LB26288699N

PL04466777C

PF47646322A

LB26288696N

PL04466780C

PF47646323A

LB26288697N

PL04466781C

PF47646318A

LB26288690N

PL04466782C

PF47646319A

LB26288689N

PL04466783C

PF47646316A

LB26288686N

PL04466786C

PF47646317A

LB26288687N

PL04466791C

ІНФОРМАЦІЯ_3

KB73284838Q

PF47646379A

LB49119813R

KL70528166B

PF47646380A

LB38744915C

KJ06485983A

PF47646381A

LB28069281P

HI13982806A

PF47646382A

LB28069282P

HD41244946A

PF47646383A

MC39288099A

HB28227371N

PF47646384A

LB36077211C

HC47827162A

PF47646385A

LL74536607C

PK13555778B

PF47646386A

LB66259490K

PK13555777B

PF47646387A

LB66259475K

PK13555779B

PF47646388A

LB66259472K

KG01887312B

PF47646389A

LB66259471K

HB63691375K

PF47646390A

LB66259470K

HB75209745G

PF47646391A

LB66259476K

HB43160500L

PF47646392A

LB66259478K

KC14984935A

PF47646393A

LB66259477K

KB92834516K

PF47646394A

LB66259461K

KG20552939B

PF47646397A

LB66259460K

KF28254093B

PF47646400A

LB66259459K

KB72791769C

HB70991427R

LB66259479K

KC39268046A

HB70991428R

LB66259480K

KC39268038A

HB70991409R

LB66259481K

HC22984193B

HB70991410R

LB35774374S

HC22984194B

HE54031498C

LB35774361S

HB15219896H

HB70991408 R

LB35774399S

HB12476066G

HB35193035K

LB35774350S

HG34157817B

KB90942098B

MF68668096A

KC39268037A

KB90942099B

LF60842799G

BB17799455B

HB53177261I

LH85067281C

KL05000715*

HK14748779D

MB43910884B

AB25636885I

KG97681227A

MB74394832B

AB41175255K

HB51330901Q

MB74394823B

LB90065697G

DL22703065A

LB06193398S

LB90065700G

KG41810160B

LK21571067F

AB58827496Q

DF49794043A

MF96567336A

LD50109806C

LE76189500C

PJ13114003A

KC41796079B

MB83060907G

MB02287766B

FB45108860A

HK40005468D

HB62864647P

KF79031348C

PF47747832A

HF32663710F

KL80336545B

PF47747833A

KB21115369

HB12695952D

HB87326895H

PB11879432D

AB79397979M

HB03665924B

PB11879437D

KB69550778J

KD32910812A

PB11879438D

KF46691082C

KE10324081B

PB11879443D

HK10279045D

KE22865277B

PB11879882D

KG29790842B

KB59814271E

PB11879881D

KB44107718I

HB51388866H

PL04466254C

HL05298522G

HB50083052G

PL04466255C

HL05298507G

KI03681155A

LB51747883P

KI03681159A

LB51747882P

FG96764917A

KF24952034A

AG78526390B

HG37106836B

KF90516201A

HG37106837B

KK44274396A

KB53688363A

HG48466127B

KB53688364A

HK75691130B

KB53688374C

KB98801911F

KB38404275C

KB60247712H

KB38404276C

HB81398914B

KB38404277C

HB37426074H

KB38404288C

HF94450503C

HI42179462A

HF94450502C

KB53688358A

KF15625386D

PB11879743D

KK65732722C

PB11879757D

HB24975168C

PB11879453D

AG14868819A

PB11879455D

KB15705771D

PB11879416D

KG29675959B

PB11879415D

KB70268333F

PB11879444D

HC58727239A

PB11879449D

AG35765293B

PB11879407D

AB45463532X

PB11879404D

KB15561165K

PB11879431D

KD12008043B

PB11879430D

KB03864650L

PB11879741D

HE03801181B

PB11879742D

HG12186642A

PL04466235C

HB51362982L

PL04466236C

KF09561725G

HB79984634E

HB86575993G

HB28227372N

LF68021639G

HL50239730D

LG17322854D

KB27294180E

MB75249834E

KB24376479I

HB19674523J

MB33448229A

HL49908476G

MB33448228A

- жорсткий диск HITACHI s/n Z2TETGUJ у кількості 1 шт.

- документи ТОВ "ДЕЙВЕСТ" та інших юридичних осіб відповідно до протоколу обшуку.

Задовольнити клопотання та накласти арешт на речові докази, які вилучені 24-25.12.2020 під час проведення обшуку, на підставі ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 17.12.2020 у справі №1-кс/759/6726/20, за адресою офісного приміщення ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ «АКРІС-ГРУП» та ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП», а саме: м. Київ, проспект Валерія Лобановського, 54, де виявлено та вилучено наступне:

- печатка ТОВ "ДЕЙВЕСТ" (39430951);

- печатка ТОВ «Аграрні Системні Технології» (код 03568089);

- печатка ТОВ «Аграрні Системні Технології» (код 03568089);

- печатка ТОВ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство» (код 02041925);

- печатка ПАТ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство» » (код 02041925);

- печатка ТОВ «Фермер «Слюсар» (код 38221743);

- печатка ТОВ «ДЕАС ТРЕЙД» (код 39287574);

- печатка ТОВ «Укрзернопром-Троянів» (код 36083055);

- печатка ТОВ «Агроспілка» (код 32816739);

- печатка ТОВ «Стоктайм» (код 36008879);

- печатка ТОВ «Віз Агро» (код 03568089);

- печатка ПП «Колос» (код 03568089);

- печатка ТОВ «Спартехнотрейд» (36008788);

- печатка ПП «Теком Агро» (код 05262374);

- печатка ЗАТ «Технологічна Аграрна Компанія» (код 33939991);

- печатка ПАТ «Технологічна Аграрна Компанія» (код 33939991);

- печатка ПАТ «Технологічна Аграрна Компанія» для митного оформлення (код 33939991);

- печатка ТОВ «Агросвіт» (код 01053035);

- печатка ТОВ «Зарічне Агро Переробка» (код 41756288);

- печатка ТОВ «Скай Трейд Груп» (код 38915554);

- печатка ПП «СК Херсонський Морський термінал» (код 32208595);

- печатка ПП «СК Херсонський Морський термінал» (код 32208595);

- печатка ДСП «ОВАС-АГРО»;

- печатка ТОВ «Преміум Трейдс» (код 39035334);

- печатка ТОВ «Гранд Хол» (код 03510732);

- печатка ТОВ «Пост Преміум» (код 38651246);

- печатка ТОВ «ТВК» (код 39590635);

- печатка ТОВ «Дуоторг» (код 39284867);

- печатка ТОВ «Аграрні Технології» (код 38335407);

- печатка ФГ «АС Агро» (код 39590635);

- печатка ТОВ «Інкон» (код 32071774);

- печатка ТОВ «Шамраївський Цукровий Завод» (код 37082686);

- печатка ТОВ «Ліберс» (код 38392711);

- печатка ПАТ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство» » (код 02041925);

- печатка ТОВ «Укрзернопром-Бердичів» (код 34065998);

- печатка ТОВ «Укрзернопром-Бердичів» (код 34065998);

- печатка ТОВ «Оріана» (код 30716746);

- печатка ТОВ «Нектарин» (код 37082686);

- печатка ТОВ «Нектарин» (код 37082686);

- печатка ТОВ «Євроінвестбуд» (код 32544116);

- печатка ТОВ «Євроінвестбуд» (код 32544116);

- печатка ТОВ «Євроінвестбуд» (код 32544116);

- печатка ТОВ «Рівненський Насіннєвий Завод»(євро насіння) № НОМЕР_1 (код НОМЕР_2 );

- печатка ТОВ «Рівненський Насіннєвий Завод» (євро насіння) № НОМЕР_3 (код НОМЕР_2 );

- печатка ТОВ «Рівненський Насіннєвий Завод» (євро насіння) № НОМЕР_4 (код НОМЕР_2 );

- печатка ТОВ «Рівненський Насіннєвий Завод» (євро насіння) № НОМЕР_5 (код НОМЕР_2 );

- печатка ТОВ «Рівненський Насіннєвий Завод» (спеціалізована лабораторія по насінню цукрових буряків») (код 32451624);

- печатка ТОВ «Агро ХХІ» (код 34430102);

- печатка ТОВ «Агро ХХІ» (код 34430102);

- печатка ТОВ «Агро ХХІ» (код 34430102);

- печатка ТОВ «Агро ХХІ» (код 34430102);

- печатка ТОВ «Агро ХХІ» для кадрів (код 34430102);

- печатка ТОВ «Агро ХХІ» для документів (код 34430102);

- печатка ТОВ «Рівне Агро Плюс» (код 38290010);

- печатка ТОВ «Рівне Агро Плюс» (код 38290010);

- печатка ТОВ «Попільнянська Аграрна Компанія» ( код 37473375);

- печатка ТОВ «Шамраївський Цукровий Завод» (код 38713697);

- печатка ТОВ «Шамраївський Цукровий Завод» (код 38713697);

- печатка ТОВ «Технологічна Машинобудівна Компанія» (код 37569114);

- печатка ТЗОВ « СЗП Стодола» (код 00687505);

- штапм ТЗОВ « СЗП Стодола» (код 00687505);

- штапм ТОВ «Рівненський Насіннєвий Завод»(євро насіння) (код 32451624);

- штапм ТОВ «Рівне Агро Плюс» (код 38290010);

- штапм ПАТ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство» (код 02041925);

- штапм ВАТ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство»;

- штапм ПРАТ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство»;

- штапм ТОВ «Ружин Агро» (код 33621793);

- штапм ТОВ «Крок Інвест» (код 35592185);

- штапм ТОВ «Укрзернопром-Бердичів» (код 34065998);

- штапм ПАТ «Тако»;

- штапм ВАТ «Брусилівське Хлібоприймальне підприємство» » (код 261530);

- штапм ТОВ «Агро ХХІ» (код 34438102);

- штапм ТОВ «Ружин Агро» (код 33621793);

- штапм ФГ «Суховець» (код 33337525);

- штапм ТОВ «Хауленд» (код 39655545);

- Кліше з підписом;

- печатка нерезидента «Lakewood Solutions LTD» Reg. N 151,103;

- печатка нерезидента Republic of Seychelles «Amivista Holding Inc» (151418);

- печатка нерезидента «Ace Bridge Limited» (9203284);

- печатка нерезидента «Ace Bridge Limited» (9203284);

- печатка нерезидента «BVI SBC Ordinance 1984»;

- печатка нерезидента «Dalecity Industries Limited»;

- печатка нерезидента «Lianex Group Inc»;

- печатка нерезидента Belize city «Lakewood Solutions LTD Reg. N 151,103»;

- печатка нерезидента Barneo Limited «Nicosia Cyprus»;

- печатка нерезидента Barneo Limited «Nicosia Cyprus»;

- печатка нерезидента AST Agrarian system Technologies LTD «Cyprus»;

- печатка нерезидента AST Global Trading Limited «RAK-UAE»;

- печатка нерезидента AST Global Trading Limited «RAK-UAE»;

- печатка нерезидента AST Global Trading Export Limited;

- печатка нерезидента «Loramor Limated» reg. № 8475406;

- печатка нерезидента Lakewood Solutions;

- печатка нерезидента NoYex Capital Limited Cyprus ( HE 283829);

- печатка нерезидента Qwated Group LTD. ( 153213);

- печатка нерезидента Republic Business LTD (122501);

- печатка нерезидента British Virgin Islands, Lianex Group Inc. (reg 1890888);

- печатка нерезидента Republic of Seychelles Ftarlon Business Corp.(153208);

- установчі та господарські документи ТОВ "АКРІС-ГРУП" та інших юридичних осіб відповідно до протоколу обшуку.

Задовольнити клопотання та накласти арешт на речові докази, які вилучені 24-25.12.2020 під час проведення обшуку, на підставі ухвали Святошинського районного суду м. Києва від 17.12.2020 у справі №1-кс/759/6669/20, за адресою офісного приміщення ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ «АКРІС-ГРУП» та ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП», а саме: м. Київ, вул. Жилянська 108, де виявлено та вилучено наступне:

- електронний пристрій «DELL» серійний номер CW-OWCVPT-PE200-BQ-0024-AOO у кількості 1 шт.;

- електронний пристрій «ASUS» серійний номер DBLMTF264311 у кількості 1 шт.;

- комп`ютер «SAMSUNG» серійний номер 02WSHCL6700103J у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CVB7026BQH у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CVB00116FW у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CVB90116NW у кількості 1 шт.;

- сумка сірого кольору з круглими візерунками із змістом бухгалтерського звіту ТОВ «Івентпрайс» та ТОВ «ДЕЙВЕСТ»;

- ноутбук сірого кольору «Lenovo» серійний номер R 90RjLSL у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер SW_CWP90115V2 у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CVP6473V06 у кількості 1 шт.;

- портативний комп`ютер «Samsung» серійний номер 02N5HCAF6009674 у кількості 1 шт.;

- портативний комп`ютер «Samsung» серійний номер 02WSHCJFsoos06b у кількості 1 шт.;

- системний блок «Logik power» серійний номер 00439 у кількості 1 шт.;

- системний блок «Logik power» серійний номер 00494 у кількості 1 шт.;

- системний блок чорного кольору «Thearmaltavs» № 000427 у кількості 1 шт.;

- моноблок «acer» модель «Aspires 3771» № 0000414 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Toshiba» R950-S9520 чорного кольору W 0000441 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Lenovo» модель MP1MOH58 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Toshiba» модель 7E033793p у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Toshiba» модель 0000014 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Vinga» модель S14009190276 у кількості 1 шт.;

- моноблок «Dell» модель 88FLBQ1 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Toshiba» модель 0000073 у кількості 1 шт.;

- моноблок «Acer» модель PQSL6ME00330802D3E9200 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Apple» модель C02NJ7656083 у кількості 1 шт.;

- жорсткий диск 500 gb, модель WD5000AAKX у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CWD7449YTI у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CWD7024XVC у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер CWD7315XIH у кількості 1 шт.;

- ноутбук чорного кольору «DELL» серійний номер J35HK52 у кількості 1 шт.;

- ноутбук чорного кольору «Toshiba» модель 6e334888p у кількості 1 шт.

- ноутбук 7wRx у кількості 1 шт.;

- ноутбук чорного кольору «Toshiba» модель 9E13044op у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «HP» серійний номер twb90116Q8 у кількості 1 шт.;

- ноутбук чорного кольору «DELL» серійний номер 2ew4CL2 у кількості 1 шт.;

- моноблок сірого кольору «HP» модель СZС32555HM у кількості 1 шт.;

- ноутбук чорного кольору «Lenovo» модель ReRORXCOL у кількості 1 шт.;

- моноблок «Acer» серійний номер 0000306 у кількості 1 шт.;

- ноутбук сірого кольору «Lenovo» серійний номеру ReRLL у кількості 1 шт.;

- ноутбук «Toshiba» модель 7E033793p у кількості 1 шт.;

- моноблок «Acer» серійний номер 0000383 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «HP» серійний номер CwB9135Y80 у кількості 1 шт.;

- ноутбук «HP» серійний номер CwB83204MM у кількості 1 шт.;

- портативний комп`ютер «Samsung» серійний номер 02nsncaf600101F1 у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видатних накладних» ТОВ «Акріс Груп» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для рахунків» ТОВ «Фортек Груп» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для товарно-транспортних накладних» ТОВ «Г Аграрні Технології» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «Акріс Агро Груп» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «Акріс Агро Груп» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для рахунків» ТОВ «ФГ Аграрні Технології» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «ФГ Аграрні Технології» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для рахунків» ТОВ «Акріс Груп» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «АСТ Агро» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для рахунків» ТОВ «Аграрні Системні технології» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «А.С.Т» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «АК Полісся» у кількості 1 шт.;

- печатка «Для видаткових накладних» ТОВ «Фортек Груп» ідентифікаційний код 39461765 у кількості 1 шт.;

- акт прийому-передачі б/н від 25.10.2018 на 1 арк.;

- наказ №30-ПП від 20.12.2019 на 1 арк.;

- наказ №29-ПП від 20.12.2019 на 1 арк.;

- наказ №26-ПП від 20.12.2019 на 1 арк.;

- наказ №31-ПП від 20.12.2019 на 1 арк.;

- наказ №32-ПП від 20.12.2019 на 1 арк.;

- чекова книжка ТОВ «Від Агро» на 11 арк.;

- чекова книжка ТОВ «Аст» на 11 арк.;

- чекова книжка ТОВ «Аграрні Системні технології» на 1 арк.;

- чекова книжка ТОВ «Аст» на 1 арк.;

- чекова книжка ТОВ «Аграрні Системні технології» на 18 арк.;

- чекова книжка ТОВ «Аст» на 1 арк.;

- документи ТОВ «ДЕЙВЕСТ», ТОВ «АКРІС-ГРУП» та ТОВ «АКРІС АГРО ГРУП» та інших юридичних осіб відповідно до протоколу обшуку.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудПечерський районний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення26.03.2021
Оприлюднено28.05.2024
Номер документу96330795
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —757/14043/21-к

Ухвала від 21.07.2021

Кримінальне

Київський апеляційний суд

Глиняний Віктор Петрович

Ухвала від 26.03.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

Ухвала від 26.03.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Вовк С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні