Ухвала
від 27.04.2021 по справі 200/1227/21-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

27 квітня 2021 р. Справа №200/1227/21-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд, у складі головуючого судді Зінченка О.В., розглянувши в порядку письмового провадження заяву представника позивача про виправлення описки у рішенні суду та у виконавчих листах по адміністративній справі за позовною заявою Комунального підприємства Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва до Слов`янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків), за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Товариства з обмеженою відповідальністю УКРБІЛРОС та Приватного виконавця Солонька Миколи Миколайовича, про зобов`язання вчинити певні дії, -

У С Т А Н О В И В:

22 квітня 2021 року представник позивача звернувся до Донецького окружного адміністративного суду із заявою про виправлення описки у виконавчих листах по адміністративній справі за позовною заявою Комунального підприємства Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва до Слов`янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків), за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Товариства з обмеженою відповідальністю УКРБІЛРОС та Приватного виконавця Солонька Миколи Миколайовича, про зобов`язання вчинити певні дії, яка вмотивована тим, що виконання рішення суду є неможливим, оскільки і в рішенні суду, і у виконавчих листах невірно зазначено назву позивача.

Представник позивача, представник відповідача та представник третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, приватний виконавець Солонько М.М. в судове засідання не з`явились, належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання.

Дослідивши матеріали справи, всебічно і повно з`ясувавши всі фактичні обставини справи, об`єктивно оцінивши докази, які мають юридичне значення для розгляду справи і вирішення питання щодо виправлення описки, суд дійшов до наступного.

16 лютого 2021 року рішенням Донецького окружного адміністративного суду по справі №200/1227/21-а, яке набрало законної сили відповідно до постанови Першого апеляційного адміністративного суду від 08 квітня 2021 року, позовні вимоги Комунального підприємства Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва до Слов`янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків), за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Товариства з обмеженою відповідальністю УКРБІЛРОС та Приватного виконавця Солонька Миколи Миколайовича про зобов`язання вчинити певні дії задоволено частково, зобов`язано Слов`янський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління

юстиції (м.Харків) перерахувати на депозитний рахунок № НОМЕР_1 (код отримувача 3165303296, банк АТ КБ Приватбанк ) Приватного виконавця Солонька Миколи Миколайовича, стягнуті з Комунального підприємства Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва кошти у розмірі 345 578,41 грн. (триста сорок п`ять тисяч п`ятсот сімдесят вісім гривень 41 копійка) в рахунок погашення боргу за зведеним виконавчим провадженням ВП 63977407 від 22.12.2020 про стягнення заборгованості з боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю УКРБІЛРОС , в задоволенні іншої частини позовних вимог - відмовлено.

Стягнуто за рахунок бюджетних асигнувань Слов`янського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Східного міжрегіонального управління юстиції (м. Харків) на користь Комунального підприємства Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва судовий збір у сумі 2270,00 грн. (дві тисячі двісті сімдесят гривень 00 копійок).

За текстом рішення суду зазначено назву позивача - Комунальне підприємство Слов`янської міської ради Донецької області Управління капітального будівництва , поряд з цим, згідно інформації розміщеній в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, за кодом ЄДРПОУ 39422626 зареєстровано юридичну особу Комунальне підприємство Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва .

Таким чином, судом в рішенні суду допущено описку в назві позивача.

21 квітня 2021 року Донецьким окружним адміністративним судом видано виконавчі листи по справі № 200/1227/21-а.

У вказаних виконавчих листах в резолютивній частині помилково зазначено назву позивача - Комунальне підприємство Слов`янської міської ради Донецької області Управління капітального будівництва , поряд з цим, як вже встановлено судом, згідно інформації розміщеній в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, за кодом ЄДРПОУ 39422626 зареєстровано юридичну особу Комунальне підприємство Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва .

Відповідно до частини першої статті 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Відповідно до частини першої статті 374 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, який видав виконавчий документ, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, чи визнати виконавчий документ таким, що не підлягає виконанню.

З огляду на зазначене, враховуючи той факт, що описка у рішенні суду та виконавчому листі унеможливлює виконання судового рішення, суд вважає за необхідне виправити описку у рішенні суду та у виконавчих листах по справі № 200/1227/21-а, виданих 21 квітня 2021 року.

На підставі викладеного, керуючись ст. 243,248,253,293,374 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В:

Заяву представника позивача про виправлення описки у рішенні суду та у виконавчих листах - задовольнити.

Виправити описку в рішенні суду Донецького окружного адміністративного суду по справі № 200/1227/21-а від 16 лютого 2021 року.

Вважати вірною в рішенні Донецького окружного адміністративного суду по справі

№200/1227/21-а від 16 лютого 2021 року назву позивача - Комунальне підприємство Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва

Виправити описку у виконавчих листах № 200/1227/21-а виданих 21 квітня 2021 року.

Вважати вірним у виконавчих листах в резолютивній частині назву позивача - Комунальне підприємство Слов`янської районної ради Донецької області Управління капітального будівництва замість невірно зазначеної Комунальне підприємство Слов`янської міської ради Донецької області Управління капітального будівництва .

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня його проголошення, відповідно до статті 295 КАС України.

Згідно приписів статті 297 КАС України, апеляційна скарга подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Ухвала складена та підписана 27 квітня 2021 року.

Суддя О.В. Зінченко

Дата ухвалення рішення27.04.2021
Оприлюднено29.04.2021

Судовий реєстр по справі —200/1227/21-а

Ухвала від 27.04.2021

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Зінченко О.В.

Постанова від 08.04.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Ухвала від 06.04.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Постанова від 31.03.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Ухвала від 01.04.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Ухвала від 01.04.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Постанова від 31.03.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Ухвала від 26.03.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Ухвала від 25.03.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

Ухвала від 17.03.2021

Адміністративне

Перший апеляційний адміністративний суд

Міронова Галина Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні