Ухвала
від 10.03.2021 по справі 757/11834/21-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/11834/21-ц

У Х В А Л А

10 березня 2021 року суддя Печерського районного суду м. Києва, Підпалий В.В., при секретарі Луцюк А.В., розглянувши питання про витребування доказів у справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Укр Кредит Фінанс про визнання кредитного договору недійсним, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до Печерського районного суду з позовом до ТОВ Укр Кредит Фінанс про визнання кредитного договору недійсним.

Разом з позовною заявою ОСОБА_1 звернулася з клопотанням про витребування доказів у якому просить суд витребувати у ТОВ Укр Кредит Фінанс оригінал електронного доказу (інформацію в електронній (цифровій) формі), який підтверджує укладення кредитного договору між ОСОБА_1 та ТОВ Укр Кредит Фінанс , а саме:

- кредитний договір укладений в електронній формі;

- графік розрахунків, що є невід`ємною частиною договору в електронному вигляді.

Сторони в судове засідання не з`явилися, про дату час та місце розгляду повідомлені належним чином.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до наступного висновку.

Так, відповідно до ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом, в якому зокрема мають бути зазначені вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

Таким чином, суд, керуючись принципом всебічного та повного дослідження обставин справи, а також засадами змагальності та диспозитивності вважає за необхідне постановити ухвалу про задоволення клопотання про витребування доказів в рамках цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до ТОВ Укр Кредит Фінанс про визнання кредитного договору недійсним.

Враховуючи викладене, керуючись ст. ст. 84, 260, 352 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів, - задовольнити.

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю Укр Кредит Фінанс (01133, м. Київ, б-р. Лесі Українки, 26, оф. 407; код ЄДРПОУ 38548598) оригінал електронного доказу (інформацію в електронній (цифровій) формі), який підтверджує укладення кредитного договору між ОСОБА_1 та ТОВ Укр Кредит Фінанс , а саме:

- кредитний договір укладений в електронній формі;

- графік розрахунків, що є невід`ємною частиною договору в електронному вигляді.

Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Підпалий

Дата ухвалення рішення10.03.2021
Оприлюднено29.04.2021

Судовий реєстр по справі —757/11834/21-ц

Ухвала від 10.03.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

Ухвала від 10.03.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Підпалий В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні