Ухвала
від 06.05.2021 по справі 908/1139/21
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 14/25/21

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

06.05.2021 Справа № 908/1139/21

м.Запоріжжя Запорізької області

Суддя Сушко Лариса Миколаївна , розглянувши матеріали заяви

кредитора - Товариства з обмеженою відповідальністю «Інкомфінанс» , 03058, м. Київ, вул. Лебедєва-Кумача, 5, н/п 134

до боржника - Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Бізнес Страхування» , 69035, м. Запоріжжя, пр. Маяковського, 11, код ЄДРПОУ 39682694

про відкриття провадження у справі про банкрутство

УСТАНОВИВ:

23.04.2021. Товариство з обмеженою відповідальністю «Інкомфінанс» звернулося до господарського суду Запорізької області з заявою про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Бізнес Страхування» .

Дослідивши матеріали заяви та надані документи, суд визнав їх достатніми для прийняття заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство до розгляду.

Окрім того, суд зазначає, що з 17.10.2020 набули чинності зміни, які внесені до Кодексу України з процедур банкрутства Законом №686-ІХ від 05.06.2020.

Згідно п. 2-1 Прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи призначення арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією у разі відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) здійснюється з урахуванням особливостей, визначених цим пунктом.

Заява ініціюючого кредитора або боржника - фізичної особи про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність), крім відомостей, передбачених частиною першою статті 34, частиною другою статті 116 цього Кодексу, повинна містити пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для виконання повноважень розпорядника майна або керуючого реструктуризацією.

Ініціюючий кредитор або боржник - фізична особа додає до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство (неплатоспроможність) заяву арбітражного керуючого, зазначеного в абзаці другому цього пункту, про участь у справі, яка повинна відповідати вимогам, встановленим частиною третьою статті 28 цього Кодексу.

Враховуючи вказані вище положення Кодексу України з процедур банкрутства та те, що Товариством з обмеженою відповідальністю «Інкомфінанс» до заяви про відкриття провадження у справі про банкрутство, додана заява арбітражного керуючого Сиротенка Олександра Олександровича про надання згоди на виконання повноважень розпорядника майна Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Бізнес Страхування» , суд дійшов висновку про призначення підготовчого засідання у даній справі без застосування автоматизованої системи з визначення кандидатури арбітражного керуючого.

Керуючись ст. ст. 2, 28, 34, 35, п. 2-1 прикінцевих та перехідних положень Кодексу України з процедур банкрутства, ст. ст. 234, 235 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду заяву про відкриття провадження у справі про банкрутство Товариства з додатковою відповідальністю «Страхова компанія «Бізнес Страхування» , 69035, м. Запоріжжя, пр. Маяковського, 11, код ЄДРПОУ 39682694.

Присвоїти справі номер провадження 14/25/21.

Підготовче засідання суду призначити на 26.05.2021. о/об 12-45.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4, корп. 1, каб. 218.

Зобов`язати надати:

кредитора - оригінали доданих до заяви документів (для - огляду), докази вжиття заходів щодо отримання заборгованості, Витяг з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань стосовно підприємства-боржника станом на дату засідання;

боржника - правовстановлюючі документи, які посвідчують правовий статус юридичної особи (копії до справи) із зазначенням засновників підприємства-боржника; відзив на заяву ініціюючого кредитора, докази надсилання відзиву кредитору; обґрунтовані заперечення, докази на підтвердження заперечень; довідку про загальну суму заборгованості перед кредиторами, в т.ч. по заробітній платі працівникам, а також заборгованості по податках і зборах (обов`язкових платежах); довідку про майно, в т.ч. про кошти, які знаходяться на рахунках в банківських чи інших фінансово-кредитних установах, реквізити рахунків, їх поштові адреси; баланс підприємства на останню звітну дату щодо фінансового та майнового стану підприємства;

ГУ ДПС у Запорізькій області - довідку про податкову заборгованість боржника та про надання ним останньої податкової звітності; відомості про наявні у боржника рахунки в установах банків із зазначенням дати відкриття та закриття; інформацію про призначення та проведення податкових перевірок щодо боржника відповідно до закону, акти та матеріали перевірок станом на дату судового засідання;

Вознесенівський ВДВС м. Запоріжжя - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

Всім вище переліченим особам надати витребувані документи та довідки у строк до 26.05.2021 року.

Копію ухвали надіслати кредитору, боржнику, Департаменту реєстраційних послуг Запорізької міської ради, арбітражному керуючому Сиротенко О.О., ГУ ДПС у Запорізькій області, Вознесенівському ВДВС м. Запоріжжя, державному органу з питань банкрутства.

Ухвала набирає законної сили з 06.05.2021. та не підлягає оскарженню.

Суддя Л.М. Сушко

Дата ухвалення рішення06.05.2021
Оприлюднено07.05.2021

Судовий реєстр по справі —908/1139/21

Постанова від 14.06.2022

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Верхогляд Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 14.06.2022

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Верхогляд Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 17.04.2022

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Верхогляд Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 14.02.2022

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Верхогляд Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 01.12.2021

Господарське

Центральний апеляційний господарський суд

Верхогляд Тетяна Анатоліївна

Ухвала від 21.10.2021

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Сушко Л.М.

Ухвала від 21.10.2021

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Сушко Л.М.

Ухвала від 28.09.2021

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Сушко Л.М.

Ухвала від 09.09.2021

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Сушко Л.М.

Ухвала від 11.08.2021

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Сушко Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні