Ухвала
від 05.05.2021 по справі 446/2061/20
КАМ'ЯНКА-БУЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 446/2061/20

УХВАЛА

05.05.2021

м.Кам`янка-Бузька

Кам`янка-Бузький районний суд Львівської області в складі:

головуючого - судді Костюк У. І.

за участю секретаря судового засідання Коваль В.А.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Кам`янка-Бузька цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Великосілківської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області про визнання права власності в порядку спадкування,

встановив:

У провадженні суду перебуває вказана цивільна справа, провадження в якій відкрито ухвалою суду від 27.11.2020.

В підготовче судове засідання позивач, через канцелярію суду, подав клопотання про заміну неналежного відповідача - Великосілківської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області належним - Новояричівською селищною радою Львівського району Львівської області.

Відповідно до положень частини 2, 4 статті 51 ЦПК України якщо позов подано не до тієї особи, яка повинна відповідати за позовом, суд до закінчення підготовчого провадження - до початку першого судового засідання за клопотанням позивача замінює первісного відповідача належним відповідачем, не закриваючи провадження у справі. Про залучення співвідповідача чи заміну неналежного відповідача постановляється ухвала.

У відповідності до ч.2 ст. 197 ЦПК України розгляд справи здійснювався за відсутності осіб, які беруть участь у справі, без фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу.

Розглянувши подане позивачем клопотання, суд вважає за потрібне клопотання задовольнити.

Керуючись ст.ст. 51,197 ЦПК України,

постановив:

Клопотання позивача задовольнити.

Замінити первісного відповідача - Великосілківської сільської ради Кам`янка-Бузького району Львівської області належним - Новояричівською селищною радою Львівського району Львівської області.

Справу призначити до підготовчого судового розгляду на 09.00 год. 24 травня 2021 року.

Про час і місце підготовчого засідання повідомити відповідача, направивши відповідачу копію позовної заяви, додані до неї документи, копію цієї ухвали.

Встановити відповідачу п`ятнадцятиденний строк для подання відзиву на позовну заяву, який обчислювати з дня вручення ухвали про заміну відповідача. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, та відповідні докази.

Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи.

Відповідно до ч.7 ст. 178 ЦПК України відповідачу направити іншим учасникам справи відзив і додані до нього документи з таким розрахунком, щоб інші учасники справи отримали відзив і додані до нього документи не пізніше наступного засідання у справі. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя У.І.Костюк

СудКам'янка-Бузький районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення05.05.2021
Оприлюднено07.05.2021
Номер документу96741542
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —446/2061/20

Рішення від 16.06.2021

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Ухвала від 05.05.2021

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

Ухвала від 27.11.2020

Цивільне

Кам'янка-Бузький районний суд Львівської області

Костюк У. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні