Ухвала
від 13.05.2021 по справі 612/228/21
БЛИЗНЮКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

612/228/21

2-о/612/8/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

13 травня 2021 року смт Близнюки

Суддя Близнюківського районного суду Харківської області Лобановська С.М., розглянувши матеріали позовної заяви Близнюківської територіальної громади в особі Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області, зацікавлена особа: Близнюківська державна нотаріальна контора про визнання спадщини відумерлою,

в с т а н о в и в:

До Близнюківського районного суду Харківської області надійшла заява Близнюківської територіальної громади в особі Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області, заінтересована особа: Близнюківська державна нотаріальна контора, про визнання спадщини відумерлою.

Заява відповідає вимогам статей 316, 318 ЦПК України.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Згідно ч. 2 ст. 294 ЦПК України з метою з`ясування обставин справи суд може за власною ініціативою витребувати необхідні докази. Враховуючи положення ч. 2 ст. 294 ЦПК України, з метою встановлення фактичних обставин справи, суд вважає за необхідне витребувати з Близнюківської державної нотаріальної контори Харківської області інформаційну довідку про наявність або відсутність спадкової справи після смерті ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст.ст. 316, 318 ЦПК України, суддя,

у х в а л и в:

Відкрити провадження у справі за заявою Близнюківської територіальної громади в особі Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області, зацікавлена особа: Близнюківська державна нотаріальна контора про визнання спадщини відумерлою.

Призначити судове засідання на 01 червня 2021 року о 09 годині 00 хвилин у залі судових засідань в приміщенні Близнюківського районного суду Харківської області, розташованому за адресою: вул. Свободи, 46а смт Близнюки, Харківська область.

Витребувати з Близнюківської державної нотаріальної контори Харківської області інформаційну довідку про наявність або відсутність спадкової справи після смерті ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Заінтересованій особі надіслати копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати їй подати у строк протягом п`яти днів з дня отримання копії ухвали письмові пояснення щодо заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за вебадресою: http://court.gov.ua/sud2003/.

Копію ухвали направити заявнику та заінтересованим особам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С.М. Лобановська

СудБлизнюківський районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення13.05.2021
Оприлюднено13.05.2021
Номер документу96853993
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —612/228/21

Рішення від 07.06.2021

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

Ухвала від 13.05.2021

Цивільне

Близнюківський районний суд Харківської області

Лобановська С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні