Ухвала
від 06.05.2021 по справі 757/18585/21-к
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/18585/21-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

06 травня 2021 року Слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянув у відкритому судовому засіданні клопотання адвоката ОСОБА_3 , який діє в інтересах Дочірнього підприємства «ДНІПРООПТБАКАЛІЯ», товариства з обмеженою відповідальністю «ІТ ТЕХНОМАРТ», ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , про скасування арешту майна та передачу майна в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів в кримінальному провадженні № 1202000000000888, -

В С Т А Н О В И В:

До Печерського районного суду м. Києва надійшло клопотання адвоката ОСОБА_3 , який діє в інтересах Дочірнього підприємства «ДНІПРООПТБАКАЛІЯ», товариства з обмеженою відповідальністю «ІТ ТЕХНОМАРТ», ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , про скасування передачі майна в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів в кримінальному провадженні № 1202000000000888, накладеного ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.01.2021 р.

Подане клопотання обґрунтоване тим, що ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 19.01.2021 р., з метою забезпечення збереження речових доказів та можливої спеціальної конфіскації, був накладений арешт, із забороною відчуження та розпорядження, на майно Дочірнього підприємства «ДНІПРООПТБАКАЛІЯ», товариства з обмеженою відповідальністю «ІТ ТЕХНОМАРТ», ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 .

Ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва у справі №757/15935/21-к від 01.04.2021 р. вказаний арешт було скасовано .

В судове засідання адвокат ОСОБА_3 не з`явився, подав заяву про розгляд клопотання у його відсутність, вимоги клопотання підтримав та просив їх задовольнити в повному обсязі, зазначивши, що прийняті рішення не відповідають практиці Європейського суду та порушують принципи верховенства права, розумності та справедливого балансу.

Прокурор в судове засідання не з`явився, про розгляд клопотання повідомлявся належним чином, про причини неявки суд не повідомив.

Згідно ч. 4ст. 107 КПК Українифіксування судового засідання здійснювалось за допомогою технічних засобів кримінального провадження.

Дослідивши матеріали клопотань, вважаю, що клопотання адвоката ОСОБА_3 підлягає задоволенню з наступних підстав.

Так, відповідно дост. 170 КПК Україниарештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Згідност. 174 КПК Українипідозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Відповідно до ч. 2ст. 173 КПК Українипри вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 1 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3) наявність обґрунтованої підозри у вчиненні особою кримінального правопорушення або суспільно небезпечного діяння, що підпадає під ознаки діяння, передбаченого законом України про кримінальну відповідальність (якщо арешт майна накладається у випадках, передбачених пунктами 3, 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 3-1) можливість спеціальної конфіскації майна (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 2 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 4) розмір шкоди, завданої кримінальним правопорушенням, неправомірної вигоди, яка отримана юридичною особою (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому пунктом 4 частини другоїстатті 170 цього Кодексу); 5) розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження; 6) наслідки арешту майна для підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб.

В ході судового розгляду клопотання встановлено, що Головним слідчим управлінням Національної поліції України здійснюється досудове розслідування у об`єднаних матеріалах кримінального провадження за єдиним №12020000000000888 відомості про яке 18.09.2020 внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 5 ст. 185, ч.3 ст.206, ч. 2 ст. 206 2, ч. 4 ст. 190 КК України.

Ухвалами суду № 757/1832/21-к від 19.01.2021, № 757/618/21-к від 12.01.2021 та № 757/613/21-к від 12.01.2021 накладено арешт на майно які входять у Агропромисловий холдинг та на підприємства на які було перереєстроване майно даного холдингу.

Підставою арешту вказаного майна було збереження речових доказів.

Що стосується розгляду клопотання адвоката ОСОБА_3 в частині скасування передачі майна в управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, застосованого ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.01.2021 р., то слідчий суддя приходить до наступного.

Так, відповідно дост. 1 КПК Українипорядок кримінального провадження на території України визначається лише кримінальним процесуальним законодавством України.

Кримінальне процесуальне законодавство України складається з відповідних положеньКонституції України, міжнародних договорів, згода на обов`язковість яких наданаВерховною Радою України, цього Кодексута інших законів України.

Відповідно до ч. 1ст. 9 КПК Українипід час кримінального провадження суд, слідчий суддя, прокурор, керівник органу досудового розслідування, слідчий, інші службові особи органів державної влади зобов`язані неухильно додержуватися вимогКонституції України, цього Кодексу, міжнародних договорів, згода на обов`язковість яких надана Верховною Радою України.

Частиною 4ст. 9 КПК Українипередбачено, що у разі якщо норми цьогоКодексусуперечать міжнародному договору, згода на обов`язковість якого надана Верховною Радою України, застосовуються положення відповідного міжнародного договору України.

Відповідно до ч. 5ст. 9 КПК Україникримінальне процесуальне законодавство України застосовується з урахуванням практики Європейського суду з прав людини.

Згідно ч. 6ст. 9 КПК Україниу випадках, коли положення цьогоКодексуне регулюють або неоднозначно регулюють питання кримінального провадження, застосовуються загальні засади кримінального провадження, визначені частиною першоюстатті 7 цього Кодексу.

Частиною 1ст. 24 КПК Українипередбачено, що кожному гарантується право на оскарження процесуальних рішень, дій чи бездіяльності суду, слідчого судді, прокурора, слідчого в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Згідно ч. 3ст. 26 КПК Українислідчий суддя, суд у кримінальному провадженні вирішують лише ті питання, що винесені на їх розгляд сторонами та віднесені до їх повноважень цим Кодексом.

Відповідно достатті 13 Конвенції «Про захист прав людини і основоположних свобод»кожен, чиї права та свободи, визнані в цій Конвенції, було порушено, має право на ефективний засіб юридичного захисту в національному органі, навіть якщо таке порушення було вчинене особами, які здійснювали свої офіційні повноваження. До аналогічного висновку дійшов і Верховний Суд (Рішення від 06.03.2018р., справа № 243/6674/17-к, провадження № 51-499км17).

Стаття 13 Конвенції вимагає «ефективного засобу правового захисту у відповідному національному органі» кожному, чиї права і свободи, що викладені в Конвенції, було порушено. Хоча це формулювання є цілком зрозумілим правовим поняттям, при витлумаченні статті 13 Комісія і Суд зіткнулись з більшою кількістю проблем, у порівнянні з витлумаченням інших статей Конвенції. Суд дійшов висновку, що захист, який пропонується в статті 13, має поширюватись на всі випадки обґрунтованих заяв про порушення прав і свобод, які гарантуються Конвенцією (Класс та інші проти Федеративної Республіки Німеччини (1978).

У справі Сільвер та інші проти Сполученого Королівства (1983) Суд навів таке роз`яснення: «Коли особа, наводячи аргументи, звертається із заявою про порушення гарантованих Конвенцією прав і свобод, вона повинна мати засоби правового захисту у відповідному національному органі як для того, щоб її питання було вирішене, так і з метою одержання, в разі необхідності, компенсації».

На додаток до статті 13 Конвенції, два інші положення Конвенції також вимагають від держав запровадити засоби правового захисту для запобігання порушенню прав, які захищає Конвенція: пункт 4 статті 5 (habeas corpus) і пункт 1 статті 6 (справедливий судовий розгляд). Оскільки в цих двох положеннях йдеться саме про судовий захист прав, Суд, як правило, визнає такий рівень захисту більш надійним, ніж той, який пропонується у статті 13. В результаті Суд концентрує свою увагу на розгляді статті 5 або статті 6, на які робиться посилання, і потім часто визнає, що немає необхідності розглядати також питання про ефективні засоби правового захисту ( Де Вільде, Оомс та Версип проти Бельгії (1971) (стаття 13 перекривалась пунктом 4 статті 5) та Ейрі проти Ірландії (1979) (стаття 13 перекривалась пунктом 1 статті 6). Однак слід відзначити, що стаття 13 може бути єдиним прийнятним положенням у справах, в яких йдеться про брак ефективних засобів захисту при порушенні прав, які за Конвенцією не визначаються ні як кримінальні, ні як цивільні.

В даному випадку, діючим кримінально-процесуальним кодексом України, на противагу вирішенню іншого питання (накладення арешту та скасування арешту майна), не передбачено, ні в апеляційному, ні в іншому порядку перегляд рішення про передачу активів в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, що істотно порушує право осіб на ефективний засіб юридичного захисту.

Зазначені обставини свідчать про наявність прогалин в праві стосовно процесуального врегулювання розгляду слідчим суддею питання щодо скасування передачі активів в управління Національного агентства України.

У рішенні по справі «Спорронґ і Льоннрот проти Швеції» Європейський суд з прав людини зазначив, що справедливість вимагає, щоб особам, які постраждали, було надано право оскаржувати рішення уряду з питань позбавлення власності, встановлення контролю за її використанням і було надане відшкодування.

За таких обставин, враховуючи, що питання про передачу активів в управління Національному агентству, відповідно до положеньКПК України та Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів»є похідним і напряму залежить від арешту майна, який повинен передувати, тому слідчий суддя вважає за можливим, з метою забезпечення права осіб на ефективний засіб юридичного захисту, розглянути в цій частині клопотання адвоката ОСОБА_3 та застосувати аналогію закону, за правилами, закріпленими вГлаві 17 КПК України.

Як встановлено в ході судового розгляду клопотання, ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.01.2021 було задоволено клопотання прокурора у кримінальному провадженні виконувача обов`язків прокурора першого відділу організації процесуального керівництва та підтримання публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів органами центрального апарату Національної поліції України Департаменту нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Офісу Генерального прокурора ОСОБА_7 у кримінальному провадженні № 12020000000000888 від 18.09.2020 про визначення порядку зберігання речових доказів, а саме: - 1. 100% корпоративних прав ТОВ «ДМК «Дніпромлин» (ЄДРПОУ 43846603), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_1 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн. та ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн.

2. 100% корпоративних прав ТОВ «Козацька Ферма» (ЄДРПОУ 43595084), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кімната 301, що належать ОСОБА_9 , адреса засновника: АДРЕСА_3 , у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 100 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Козацька Ферма» (ЄДРПОУ 43595084), а саме:

- Реєстраційний номер: 482760723215. земельна ділянка, Кадастровий номер: 2321582700:05:002:0221, Площа (га): 20.82. Запорізька обл., Вільнянський р., с/рада. Люцернянська;

- Реєстраційний номер: 450556323242. нерухоме майно майнового комплексу, Загальна площа (кв.м): 1013.2, Опис: -молокозавод, А, загальна площа 588,4 кв.м.; -холодильник, Б, загальна площа 62,5 кв.м.; -котельна, В, загальна площа 307,4 кв.м.; -приміщення для сховища вугілля, Г, загальна площа 54,9 кв.м.; -вбиральня, Т. Запорізька обл., Пологівський р., с. Пологи, провулок Ювілейний,буд. 25;

- Реєстраційний номер: 386939923242. земельна ділянка, Кадастровий номер: 2324285000:01:015:0001, Площа (га): 0.469. Запорізька обл., Пологівський р., с. Пологи;

- Реєстраційний номер: 219102623215. Опис: інв. №1010001 літ. Б{1}-1 - санпропуск, площею 238,4 кв.м; інв. №1010002 літ. Б{3}-1 - свинарник, літ. б{5} - перехід, літ. б{6} - перехід, площею 1227,2 кв.м; інв. №1010003 літ. Б{2}-1 - свинарник, літ. б{4} - перехід, площею 1551,3 кв.м; інв. №1010004 літ. Б{4}-1 - свинарник, літ. б{7} - перехід, площею 1525,7 кв.м; інв. №1010005 літ. Г{2}-1 - свинарник, літ. г{2} - перехід, площею 1004,9 кв.м; інв. №1010006 літ. Г{4} - свинарник, літ. г{4} - перехід, площею 1004,0 кв.м; інв. №1010007 літ. Г{5} - свинарник, літ. г{5} - перехід, площею 1005,1 кв.м; інв. №1010008 літ. Г{1}-1 - свинарник, літ. г{1} - перехід, площею 1006,3 кв.м; інв. №1010009 літ. Г{3}-1 склад кормових добавок, літ. г{3} - перехід, площею 743,4 кв.м; інв.№1010010 літ. Г-1 - вентпункт, літ. г - ганок, площею 125,6 кв.м; інв. №1010011 літ. В-1 - вагова, літ. В{1} - навіс, площею 15,7 кв.м; інв.№1010012 літ. Б-2 - адміністративно-побутовий корпус, літ. б{2} -перехід, літ. б{3} - перехід, літ. б - ганок, літ. б{1} - ганок, площею 987,7 кв.м; інв. №1010013 літ. З-1 - протеїновий цех, літ. з - сходи, площею 191,3 кв.м; інв. №1010016 літ. 1К-1 - КТП, площею 214,0 кв.м; інв. №1010017 літ. М-1 - ХППВС, площею 185,2 кв.м; інв.№1010018 літ. 2К-1 - КТП, площею 103,9 кв.м; інв. №№1010020, 1010028 літ. Т{1}-1 - склад, літ. т{1}-1 - склад, літ. т{1} - сходи, літ. Т{2}-1 - КТП, площею 597,5 кв.м; інв. №1010021 літ. Х-1 - цех по переробці м`яса, літ. х{1}-1 - навіс, літ. х{2}-1 - прибудова, літ. х{3}-1 - естакада з навісом, літ. х - ганок, літ. х{1} - ганок, літ. х{2} - естакада, площею 1265,1 кв.м; інв. №1010022 літ. Ц-1 - цех по переробці молока, літ. ц{1}-1 - тамбур, літ. Ц{2}-1 - прибудова, літ. ц{3}-1 - прибудова, літ. ц - ганок, літ. ц{1} - естакада, літ. ц{2} -ганок, літ. ц{3} - естакада, площею 479,8 кв.м; інв. №1010025 літ.3Н-1 - КПП, площею 59,7 кв.м; інв. №1010026 літ. 2Н-1 - гараж, літ.2н - оглядова яма, площею 464,7 кв.м; інв. №1010027 літ. Т-1 - склад,літ. т - естакада, площею 571,0 кв.м. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна, буд. 4а;

- Реєстраційний номер: 127461223215. інв.№1010032 - вольєр літ.С1-1 загальною площею 37,9 кв.м.; інв.№ 1010033 - ангар літ.1Р-1 загальною площею 544,4 кв.м.; інв.№1010034 - ангар літ.2Р-1 загальною площею 544,1 кв.м.; інв.№ 1010035 ангар літ.Н-1 загальною площею 536,2 кв.м.; інв.№ 1010036 - ангар літ. 3Р-1 загальною площею 544,4 кв.м.; інв.№ 1010037- мийка молоковозів загальною площею 101,1 кв.м.; інв.№№ 1010038,1010055 автоперекидач літ.Ф-1,Ф1-1 загальною площею 176,0 кв.м.; інв.№1010039 овощесховище літ.Є-1 загальною площею 68,6 кв.м.; інв.№ 1010049 АЗС1, АЗС2 літ. 1С, 2С; інв.№1010050 прибудова літ.х2-1 загальною площею 19,8 кв.м.; інв.№1010051 літ.У2 навіс загальною площею 641,0 кв.м.; інв.№ 1010052 КПП літ.А2-2 загальною площею 9,8 кв.м.; інв.№1010053 КПП літ.А1-2 загальною площею 10,0 кв.м.; інв.№ 1010054 КПП літ.А-1 загальною площею 22,7 кв.м.; інв.№1010056 цех по виробництву олії літ. У-1 загальною площею 1031,6 кв.м.; інв.№ 1010057 - ГРП літ. 2Ж-1 загальною площею 33,0 кв.м.; інв.№ 1010063 - котельня літ.3К-1 загальною площею 287,0 кв.м. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна, буд. 4а;

- Реєстраційний номер: 92759823215 будівля, будівля насосної (інв.№1010014) літ.О-1; генераторна (інв.№1010015) літ.ІЖ-1; будівля КТП ( інв.№1010019) літ. 4К-1; насосна ( інв.№1010048) літ.2П-1, Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна, буд. 4а;

- Реєстраційний номер: 90953923215 будівля, адміністративно-побутовий корпус, Л-3. Загальна площа (кв.м): 759.8. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна,буд. 4аРеєстраційний номер: 23663203. Будівля червоного кутка літ.А, склад літ.Б, склад літ.В, навіс літ.Г. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Садова,буд. 1в.

3. 100% корпоративних прав ТОВ «Дніпромлин» (ЄДРПОУ 37987680), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_4 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 160 000.00 грн. та ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 160 000.00 грн.

4. 100% корпоративних прав ДП «Дніпрооптбакалія» (ЄДРПОУ 36151341), місцезнаходження: місто Київ, вулиця Солом`янська, будинок 14, що належать та ТОВ "ФЕНІКС.2017" (ЄДРПОУ 41543013), адреса засновника: Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, вулиця Соборності, будинок 117 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 20 000.00 грн. кінцевий бенефіціарний власник (контролер) ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ДП «Дніпрооптбакалія» (ЄДРПОУ 36151341), а саме:

- Реєстраційний номер: 28925825, адреса нерухомого майна: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вулиця Героїв Сталінграда, будинок 154, Тип майна: будівлі та споруди, опис: комплекс будівль та споруд: літ. А-2,А'-2 адміністративна будівля, заг.площею 1099,8 кв.м, в т.ч. під А'-2 підвал, літ. а-1 тамбур, літ. а' ганок, літ. а{2} вхід в підвал, літ. а{3} ганок, літ.а{4} ганок, літ. а{5}-а{8} приямки, літ. Б-1 прохідна, заг.площею 37,4 кв.м, літ.б ганок, літ.б' ганок, літ. В-1 гараж, заг.площею 379,5 кв.м, в т.ч. під В-1 підвал, літ.в вхід в підвал, літ. Г-1 промсклад №1, заг.площею 3882,7 кв.м, в т.ч. під Г-1 пдівал, літ. г,г{5},г{1} рампи, літ. г{2}-г{3} ганки, літ.г{4} сходи, літ.г{6}навіс, літ.г{8} ветиляційна шахта, літ. Д ангра, заг.площею 472,4 кв.м в т.ч. д-1 прибудова, літ. д{1}рампа, літ. д{2} навіс, літ. д{3}, літ. д{4} навіс, літ. Е- туалет, літ. З-1 промсклад №2, заг.площею 4940,2 кв.м в т.ч. під З-1 підвал, літ.з рампа, з{1} навіс, літ. з{2} рампа з навісом, літ. з{3} вентиляційна шахта, літ. з{4} вентиляційна шахта, літ. з{5} пандус, літ. И туалет, літ. К-1 промсклад №3, заг.площею 3475,7 кв.м, в т.ч. літ. К{1}-1 прибудова, літ. К{2}прибудова, літ. к тамбур, літ. к{1} сходи, літ.Л трансформаторний кіоск, літ. С навіс, літ. Т навіс, літ. У навіс, літ. М навіс, літ. Н навіс, літ. Р альтанка, літ. Ф навіс, літ. Х навіс, літ. О навіс, ворота №1,4,8,9, огорожі № 2,3,5,7,10,11,13, хвіртка №6, №12 підпорна стінка, споруда №14, І,ІІ мостіння;

- Реєстраційний номер: 36715626, адреса нерухомого майна: Харківська обл., м. Харків, Повстання майдан, 7/8, Тип майна: нежитлові приміщення 1-го поверху №№ 1-15, 15а, 16-25, 25а, 26-48, антресолі 49, 49а, 50, 51, 52, 53, 19а, №№ І, ІІ, ІІІ, ІІІа, ІV, V, VІ загальною площею 1599,3 кв.м. в літ. "З-5".

5. 100% корпоративних прав ТОВ «ЗЕРНИЦЯ» (ЄДРПОУ 34775401), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 114 146.00 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 114 146.00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив.

6. 100% корпоративних прав ПрАТ «Дружба.» (ЄДРПОУ 00849014), місцезнаходження: Запорізька обл., Вільнянський р-н, село Люцерна, вул. Шкільна, будинок 1, що належать АКЦІОНЕРАМ - 288 осіб, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 8 835 850,00 грн. кінцевий бенефіціарний власник (контролер) юридичної особи - ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , адреса проживання - АДРЕСА_5 , кінцевий бенефіціарний власник (контролер) юридичної особи - ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_4 адреса проживання: АДРЕСА_6 .

7. 100% корпоративних прав ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат» (ЄДРПОУ 00381381), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Першотравнева, будинок 22/1, що належать АКЦІОНЕРАМ - 1098 фізичних осіб, 5 юридичних осіб, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 5 000 000,00 грн. Бенефіціар відсутній. Станом на 1 кв. 2020р. власниками великих акцій були: ОСОБА_12 - 9.9900%, ОСОБА_13 - 9.9900%, ОСОБА_14 - 9.9900%, ОСОБА_15 -9.9900%, ОСОБА_16 - 6.9032%, ОСОБА_17 - 6.9032%, ОСОБА_18 - 6.9032%, ОСОБА_10 - 6.9032%, ОСОБА_19 - 6.9032%, ОСОБА_20 - 6.9032% та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат» (ЄДРПОУ 00381381), а саме:

- Реєстраційний номер: 1221601412116. нежитлова будівля, Загальна площа (кв.м): 707.9. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вулиця Електрометалургів, буд. 33;

- Реєстраційний номер: 1221438212116 вбудоване нежитлове приміщення магазину продовольчих товарів, Загальна площа (кв.м): 17.6, Опис: 1-приміщення, площею 15,0 кв.м., 2-санвузол, площею 2,6 кв.м. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вулиця Електрометалургів, буд. 26;

- Реєстраційний номер: АДРЕСА_7 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Адміністративно-виробничий корпус , А Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1782.7, матеріали стін: з/бет. блоки; цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Виробничий корпус, кондитерський цех, котельня, Б Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 8272.8, матеріали стін: з/бет. Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гаражи, В Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 124, матеріали стін: з/бет. Блоки Складова частина об`єкта нерухомого майна: Водопровідна насосна станція , Г Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 65.9, матеріали стін: з/бет. Блоки Реєстраційний номер складової: 1205280212116. Складова частина об`єкта нерухомого майна: нежитлове приміщення, склад зберігання обладнання та запчастин, Е Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 201.2 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гаражи, в Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 208.3

- Реєстраційний номер: 1210682412116 Будівля, Загальна площа (кв.м): 784. Дніпропетровська обл., Нікопольський р., сщ. Кам`янське, вул. Будівельників, буд.7;

- Реєстраційний номер: 1210679112116 Нежитлова будівля , А-1. Загальна площа (кв.м): 262.7. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Каштанова, буд.51а;

- Реєстраційний номер: 1206019912116 магазин "Паляниця". Загальна площа (кв.м): 95.5. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Першотравнева,буд.22/1;

- Реєстраційний номер: 1205674812116 нежитлова будівля Б, загальна площа (кв.м): 49.1. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Перемоги, буд. 16

- Реєстраційний номер: 1205646112116 Нежитлове вбудоване приміщення: коридор 1=7,5 кв.м; приміщ. 2=9,1 кв.м; торговельна зала 3=16,2 кв.м; приміщ. 4=16,8 кв.м; склад 5=7,3 кв.м; мийка 6=2,2 кв.м; вбиральня 7=1,1 кв.м; шафа 8=1,3 кв.м. Загальна площа (кв.м): 61.5 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Херсонська, буд.367/7;

- Реєстраційний номер: 1205565512116 магазин загальна площа (кв.м): 71.4 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Отаманська, буд. 4;

- Реєстраційний номер: 1205369612116. нежитлове приміщення Загальна площа (кв.м): 114.9 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Шевченко, буд. 231;

- Реєстраційний номер: 1205280212116. нежитлове приміщення Загальна площа (кв.м): 201.2 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Першотравнева, буд.22/1;

- Реєстраційний номер: 1205259412116. Квартира, Загальна площа (кв.м): 42.5, житлова площа (кв.м): 26.9, Опис: двокімнатна квартира складається з: коридор 1=4,0 кв.м; санвузол 2=2,7 кв.м; кухня 3=6,2 кв.м; житлова кімната 4=16,7 кв.м; житлова кімната 5=10,2 кв.м; шафа 6=2,0 кв.м; балкон=0,7 кв.м. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Патріотів України, буд. 144б, кв. 3;

- Реєстраційний номер: 1205234612116. нежитлове приміщення. Загальна площа (кв.м): 69.2, Опис: нежитлове вбудоване приміщення;1/2 коридору 1-1,7 кв.м., приміщення 2 - 17,2 кв.м., коридор 3 - 4,6 кв.м., санвузол 4-1,0 кв.м., коридор 5 - 5,2 кв.м., приміщення 6 -16,9 кв.м., приміщення 7- 10,0 кв.м., приміщення 8 - 12,6 кв.м. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Жуковського, буд.104;

- Реєстраційний номер: 1205198212116. магазин з підвалом Загальна площа (кв.м): 226.7, Опис: вбудоване нежитлове приміщення магазину, І- й поверх 180,3 кв.м., підвал-46,4 кв.м., Дніпропетровська обл., м. Нікополь, проспект Трубників, буд. 37;

- Реєстраційний номер: 180891012116 комплекс, об`єкт житлової нерухомості, Опис: складається з: Виробничий корпус "А, А' " ; прибудови "а" ; "а'" ; "а" " ; "а-3" ; "а-4 " ; "а-5 " ; навіс "а-6" ; склад безтарного зберігання "Б; Б' "; виробничий корпус "Г ; г ; г' " ( млин, теслярна майстерня, пральня, навіс) ; матеріальний склад "Д" ; підвал "Дпд" ; вбиральня "Е , Е' " ; трансформаторна підстанція "Ж" ; газорозподільний пункт "З"; прохідна "И", вагова "И'", насосна "К , к', к" " ; сарай "Л,л " ; магазин "Колосок " "П"; фекальна "Р". Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 53 Спільна власність, розмір частки 56/1590;

8. 100% корпоративних прав ПрАТ «Павлоградхліб» (ЄДРПОУ 31381106), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м.Павлоград, вул. Шутя, буд. 5А, що належать бенефіціарному власнику - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, бенефіціарному власнику - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_1 відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ПрАТ «Павлоградхліб» (ЄДРПОУ 31381106), а саме:

- реєстраційний № 617082712126, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Першотравенськ, вул. Маркса К.,буд 17, а саме: Будівлі та споруди механічної пекарні №2, Загальна площа (кв.м): 480.6, Опис: Літ «А» будівля хлібзаводу (480,60 кв.м.), літ. «Б» сторожка (5 кв.м.), літ. «В» компресорна, літ. «Г» гараж (57,60 кв.м.), літ. «Д» склад (32,40 кв.м.), літ. «Ж» майстерня (61,40 кв.м.), літ. «З» склад (31,70 кв.м.), літ. «И» склад (43,50 кв.м.), літ. «М» вбиральня, літ. «Л» сарай, №1-5 огорожа, літ. «I» вимощення;

- реєстраційний № 46213012124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шутя, буд. 5а, а саме: Магазин №1, Загальна площа (кв.м): 29.6;

- реєстраційний № 46201512124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шевченко, 134д, а саме: Приміщення магазину непродовольчих і продовольчих товарів, Загальна площа (кв.м): 174.8;

- реєстраційний № 46184612124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, проспект Шахтобудівників, буд. 1/2, а саме: Магазин №10, Загальна площа (кв.м): 70.4, Опис: Приміщення магазину самовільно переобладнано під кафе;

- реєстраційний № 46159812124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Комарова, буд. 16, а саме: Магазин № 7, Загальна площа (кв.м): 33;

- реєстраційний № 45870412124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул..Нова, буд. 10, а саме: Магазин №2, Загальна площа (кв.м): 36.7;

- реєстраційний № 45833012124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шутя, буд. 5а, а саме: Головний цех, Складова частина об`єкта нерухомого майна: Цех по виготовленню хлібопродуктів , А Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 5641.9, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Прохідна , В Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 27.9, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Терези , Г Складова частина об`єкта нерухомого майна: Вагова , Д Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 19.3, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад солі , Є,Ж,З Складова частина об`єкта нерухомого майна: Градильня , К,І Складова частина об`єкта нерухомого майна: Башта , Б' Складова частина об`єкта нерухомого майна: Підсобна будівля , Л Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад , М Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гараж , О Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 129.8, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Насосна , П Складова частина об`єкта нерухомого майна: Ангар , Р Опис складової частини: матеріали стін: метал. Складова частина об`єкта нерухомого майна: Побутові приміщення , Ф Складова частина об`єкта нерухомого майна: Рефреджиратор , Х Складова частина об`єкта нерухомого майна: Огорожа , №1-10 Опис складової частини: матеріали стін: метал.,бетон Складова частина об`єкта нерухомого майна: Бочки ГЗМ , №11-13 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Тр.колодязь, №14,15 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Вимощення , І Опис складової частини: матеріали стін: асфальт Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад , Н Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 104.2, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гараж , С Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 463.9, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад , Ш Опис складової частини: матеріали стін: метал.

9. 100% корпоративних прав ТОВ «Торговий Дім «Хлібозавод №10» (ЄДРПОУ 43846865), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Варварівська, буд. 28, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_1 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн. та ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн.

10. 100% корпоративних прав ТОВ «Дніпровський Хлібокомбінат № 11» (ЄДРПОУ 38598916), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 305, що належать ТОВ «ЛЕПАР» (ЄДРПОУ 34775422), місцезнаходження: м. Київ, пров. Георгіївський, буд. 2, кім. 12 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 400 000,00 грн., кінцевий бенефіціарний власник (контролер) учасника (засновника) юридичної особи, - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_1 відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив.

11. 100% корпоративних прав ТОВ «Дніпровський Хлібокомбінат № 5» (ЄДРПОУ 39223296), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Ростовська, буд.141, що належать КОМПАНІЯ "БРАЙТСВІЧ ХОЛДІНГС ЛІМІТЕД" ( BRIGHTSWITCH HOLDINGS LIMITED), адреса засновника: ІОАННІ СТИЛІАНУ, 6, 2-Й ПОВЕРХ, КВАРТИРА/ОФІС 202, П.С. 2003, НІКОСІЯ, КІПР., у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1 000 000,00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник (контролер) юридичної особи - "БРАЙТСВІЧ ХОЛДІНГС ЛІМІТЕД (BRIGHTSWITCH HOLDINGS LIMITED - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Дніпровський Хлібокомбінат № 5» (ЄДРПОУ 39223296), а саме:

- реєстраційний № 144943912101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Ростовська, буд.141, а саме: літ. Б-4, В-1,В{1}-1, В{2}-1, в, в{1}, Д-1 - виробничий корпус з прибудовами, естакадою з навісом та дашком (у тому числі навіси Я, Я{1}, 1В, 1Д), загальною площею 1984,4 кв.м.; літ. Г-1, Г{1}-1, Г{2}-1, г, г{1}- склад БХМ з прибудовами, ґанками (у тому числі навіс літ. Я{2}), загальною площею 261,9 кв.м.; літ. Е-1, е-тістоприготувальний цех, ганок-естакада з навісом, загальною площею 1769,4 кв.м.; літ. Ж-1, ж{1}-1, ж, ж{2} - склад БХМ бараночного цеху, прибудова, ґанки, загальною площею 987,1 кв.м.; літ. З-1, з - кіоск, ґанок, загальною площею 12,7 кв.м; літ. И-1, и{1} прохідна, ґанок, загальною площею 35,8 кв.м.; літ. К-1- водонасосна станція, козирьок, загальною площею 30,7 кв.м.; літ. М- будка ГРП; літ. Н - дворова убиральня; літ. У- насосна; літ. Ф-1, Ф{1}-1, Ф{2}-1гараж з прибудовами та огляд. ямами, загальною площею 481,0 кв.м.; літ. Ш-1 - матеріальний склад, загальною площею 115,2 кв.м.; літ. Э, Ю - трансформаторна підстанція; літ. Л - блок кімната; літ. 2Ц- 2, 2ц{1}, 2ц{II}, 2ц{III} - млин і склад зберігання борошна, ґанки, сходи, загальною площею 273,2 кв.м.; літ. М{1}-1-ангар, загальною площею 552,7 кв.м.; літ.С{I}, С{II}, С{III}- навіси; літ. О - навіс; літ. Ч-2, Ч{1}-1, ч{1}-борошномельне відділення, прибудова, сходи, загальною площею 855,9 кв.м.; літ. Р-1-млин і склад зберігання борошна, загальною площею 453,7 кв.м.; літ. А-4, А{1}-1, а-1, а{1}-1, а-виробничий корпус з прибудовою та тамбурами, ґанок з навісом, загальною площею 1308,0 кв.м.; літ. 1А -металева будка; літ. 1Г, 1Е, 1Ж, 1И, 1К, 1Л, 1Н -навіси; літ. 1Ц - сарай (тимчасовий); №1-5, 10,11 - огорожі, №6-9,12 - споруди, І - замощення.

12. 100% корпоративних прав ТОВ «ДОКО» (ЄДРПОУ 34775417), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 303, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 47 855,50 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 47 855,50 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «ДОКО» (ЄДРПОУ 34775417), а саме:

- реєстраційний № 14938055, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_8 , а саме: житловому будинку літ.А-3 у підвалі: нежитлове приміщення №7площ.21,9 кв.м; приміщення №8 площ.86,9 кв.м; на І поверсіприміщення №1 площ.49,2 кв.м; приміщення №6 площ.58,7 кв.м; тамбур №ІІ площ.6,6 кв.м.

13. 100% корпоративних прав ТОВ «ІТ Техносмарт» (ЄДРПОУ 40251651), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Тверська, будинок 17, приміщення 222, що належать ОСОБА_6 , адреса засновника: АДРЕСА_9 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 20 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «ІТ Техносмарт» (ЄДРПОУ 40251651), а саме:

- Реєстраційний номер: 1359625612101. нежитлові приміщення Загальна площа (кв.м): 139.6, Опис: нежитлові приміщення на ІІІ поверсі в літ. А-4 складаються з: 301, 301а, 301б, 302, 302а, 302б приміщення, 301в-коридор, 302в, 303-санвузли Адреса: АДРЕСА_10 ;

- Реєстраційний номер: 280801512101. нежитлові будівлі та споруди, Опис об`єкта: Загальна площа (кв.м): 4828.6, Опис: Будівля виробничої бази літ. А-2 з прибудовою літ. А{1}-1 загальною площею: 2 144,8 кв.м; прибудовами літ. А{2}-2, А{3}-1, А{ІV}-1 загальною площею: 1 875,9 кв.м з підсобними приміщеннями А{5}, А{6}, А{7}, кіоск літ. 1А (під літ. А{6}), ганки літ. а, а{1}, а{4}; естакади з навісом літ. а{2}, а{3}, навіс літ. а{8}. Всього по літ. А-2, А{1}-1, А{2}-2, А{3}-1, А{ІV}-1 загальна площа: 4 020,7 кв.м; Будівля складу літ. Б-1 загальною площею: 380,6 кв.м з підвалом літ. під Б-1, естакада літ. б, підвал літ. під б, вхід до підвалу літ. {б-2}; Будівля трансформаторної підстанції літ. М; Незавершене будівництво літ. О-1 з прибудовою літ. О{1}-1 загальною площею: 427,3 кв.м, підсобне приміщення літ. О{2}, навіси літ. О{3}, О{4}; металева будівля літ. П, рампа з навісом літ. п, сторожка літ. Р, ганок з навісом літ. р, рампа літ. р{1}, навіс літ. С, підсобні приміщення літ. Т, Х, Ч, Ш, навіси літ. ч, ч{1}, кіоски літ. У, Ф, ворота №1, огорожа №6, огорожа №7, ворота №8, зливні ями №9,10, І - замощення. Адреса: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Варварівська, будинок 28;

- Реєстраційний номер: 6460112101. єдиний майновий комплекс Адреса: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Ольги княгині, будинок 10/14, Відомості про складові частини об`єкта нерухомого майна Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля млину, підвал, галерея транспортна, надбудова, тамбур, прибудова, ганок, сходи, навіс, ганок, сходи, навіс, рампа, навіс Додаткові відомості: В-7, під В-7, В{9}-1, над В-7, в-1, в{1}-1, в, в{1}, в{2}, в{3}, в{4},в{5},в{6}, в{7}, загальною площею 15794,5 кв.м Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля електроцеху, будівля електроцеху, будівля електроцеху, В{3}-2,В{4}-1,В{5}-1 Додаткові відомості: загальною площею 263,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля млину, В{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 83,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля цеху, В{1}-2 Додаткові відомості: загальною площею 354,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, в{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 2,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: насосна, Р-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля складу гот. прод., прибудова,, К{5}-4,К{6}-1 Додаткові відомості: загальною площею 1629,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля мол. заводу №2, будівля мол. заводу №2, прибудова, прибудова, прибудова, ганок, навіс, навіс, сходи, навіс, погрузочна рамка, Додаткові відомості: К-3, К{1}-1, К{11}-1, К{9}-1, К{10}-1,к, к{1}, к{2}, к{3}, к{4}, к{5}, загальною площею 1305,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля механічного цеху, будівля механічного цеху, прибудова, прибудова, прибудова Додаткові відомості: К{4}-3, К{7}-6, К{3}-5, К{2}-8, К{8}-1,загальною площею 1901,4 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля тп,будівля тп, будівля тп. Додаткові відомості: В{7}-1, В{8}-1,В{6}-1, загальною площею 65,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля овочесховища, прибудова, ганок, навіс, Н-2,Н{1}-1,н, н{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 77,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної, прибудова, Ж-1, Ж{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 225,1 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля котельної, прибудова, прибудова, навіс, навіс, сходи Додаткові відомості: Є-1, Є{2}-1, Є{1}-2, є, є{1}, є{2}, загальною площею 768,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля механічного цеху, будівля механічного цеху, будівля механічного цеху Додаткові відомості: И{2}-2, И{3}-1, И{4}-1, загальною площею 683,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля столярного цеху, И{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 298,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля рем. цеху, У{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 29,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля тепловозного депо, прибудова, У-1, У{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 125,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля цент. лабораторії, Й{4}-2 Додаткові відомості: загальною площею 170,8 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Й-2, Й{1}-1, Й{2}-1, й, й-1, й{1}-1, й{2}-1, й{3}-1, й{4}-1 будівля їдальні №842, прибудова, прибудова, ганок, тамбур, навіс з ганком, ганок, ганок, сходи, загальною площею 726,9 кв.м Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Б-5, над Б-5, Б{2}-2, Б{1}-1, б, б{1}- б{10} склад готової продукції, надбудова, прибудова, прибудова, навіс, ганок, ганок, рампа, навіс, ганок, сходи, кран, ганок, ганок, ганок, загальною площею 5403,0 кв.м. Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, А{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 14,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля складу, навіс, ганок, ганок з дашком, І-3, і, і{1}, і{2} Додаткові відомості: загальною площею 873,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: вежа зважування, ганок, , 2А-3, 2а Додаткові відомості: загальною площею 158,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля адмін.-побутова, тамбур, тамбур, тамбур, сходи Додаткові відомості: Г{4}-2,г-1, г{1}-1, г{2}-1, г , загальною площею 175,1кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля головної контори, підвал, прибудова, прибудова, ганок з дашком, ганок, ганок, приямок, приямок, навіс Додаткові відомості: А-4, під А-4, А{1}-1, А{3}-1, а, а{1}, а{2}, а{3}, а{4}, а{5},загальною площею 1360,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля архіву, козирок, ганок, ганок, ганок, сходи, Ц-2, ц,ц{1} -ц{4} Додаткові відомості: загальною площею 105,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля прохідної №1, ганок, Ч-1,ч Додаткові відомості: загальною площею 19,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля пожежного депо, сходи, навіс, навіс, навіс, навіс, И-2, и, и{1} -и{4} Додаткові відомості: загальною площею 364,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля прохідної №4, ганок з козирком, сходи,, Щ-1, щ , щ{1} Додаткові відомості: загальною площею 15,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля складу, навіс, 2Б-1, 2б-1 Додаткові відомості: загальною площею 115,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: галерея транспортна, Г{5}-1 Додаткові відомості: загальною площею 118,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля відвантаження, 2Е-1 Додаткові відомості: загальною площею 50,0 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Г{1}-8, під Г{1}-8, над Г{1}-8, Г{3}-1, Г{2}-1, під Г{2}-1,Г{6}-1-робоча вежа елеватору 1, підвал, надбудова, прибудова, прибудова, цокольний поверх, галерея транспортна,загальною площею 1142,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля елеватору 1, цокольний поверх, надбудова, Г-1, під Г-1,над Г-1 Додаткові відомості: загальною площею 1536,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля прийому зерна, будівля прийому зерна, О-1, О{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 303,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, Е{6}-1 Додаткові відомості: загальною площею 36,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: робоча вежа елеватору 2, цокольний поверх, надбудова, ганок, навіс, естакади, ганок, ганок, Додаткові відомості: Е-8, під Е-8, над Е-8, е, е{1} - е{4}, загальною площею 1126,4 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Е{5}-1, під Е{5}-1, Е{1}-1, Е{2}-1, Е{3}-1, Е{4}-1, Е{7}-1, Е{8}-1, Е{9}-1, Е{10}-1, 2А{1}-1, К{12}-1 силосний корпус, цокольний поверх, прибудова, галерея з`єднувальна, галерея з`єднувальна, галерея з`єднувальна, прибудова, прибудова, прибудова, прибудова, галерея, галерея з`єднувальна, загальною площею 3453,7кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: резервуар підземний для збереження запасної води, №29 Складова частина об`єкта нерухомого майна: підземний склад ГСМ, вхід у склад, 2Й-1, 2й Додаткові відомості: загальною площею 41,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: ангар, М-1 Додаткові відомості: загальною площею 445,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: ангар, 2Г-1 Додаткові відомості: загальною площею 636,8 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Л-2, Л{1}-1, Л{2}-1, Л{3}-1, Л-1, Л{4}-1,л, л{1}-л{8}, л{9}, л{10}, л{11} - будівля складу мішкотари, будівля матеріал. складу, прибудова, прибудова, прибудова, прибудова, навіс, навіс, навіс, сходи, сходи, ганок, навіс, навіс, навіс, козирок, ганок, козирок, загальною площею 1576,1кв.м. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної №3, Д-1 Додаткові відомості: загальною площею 235,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: огорожа Додаткові відомості: №№ 1,3,4,5,7,9,12,13,15,16,18,24,30,31,32,43,46 Складова частина об`єкта нерухомого майна: ворота Додаткові відомості: №№ 2,6,8,10,11,33,35,36,37,38,42,54 Складова частина об`єкта нерухомого майна: підпірна стінка, №№ 14,21,23,26 Складова частина об`єкта нерухомого майна: залізничні під`їзні колії, №25 Складова частина об`єкта нерухомого майна: баластна призма, баластна призма, №20, №22 Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної, ганок,, С-1, с Додаткові відомості: загальною площею 101,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної, Т-1 Додаткові відомості: загальною площею 35,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: споруда, №34 Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіси (тимчасові), Додаткові відомості: 2Н, 2О, 2П, 2С, 2Т, 2У Складова частина об`єкта нерухомого майна: сарай (тимчасовий) ;, 2Р Складова частина об`єкта нерухомого майна: підсобне приміщення (тимчасове);, 2К-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: підсобне приміщення (тимчасове);, 2І-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: сарай (тимчасовий);, 2і Складова частина об`єкта нерухомого майна: парник (тимчасовий);, 2Є-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс (тимчасовий);, 2Л Складова частина об`єкта нерухомого майна: кіоск (тимчасовий);, 2Ф Складова частина об`єкта нерухомого майна: підсобне приміщення (тимчасове);, 2Х, 2Ю Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс(тимчасовий);, 2 Ц Складова частина об`єкта нерухомого майна: вольєр (тимчасовий);, 2Ч Складова частина об`єкта нерухомого майна: сарай (тимчасовий);, 2Я Складова частина об`єкта нерухомого майна: автоваги , №17 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Димова труба, №19 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Хвіртка, №27, №39, №40, №53 Складова частина об`єкта нерухомого майна: бункер, №28 Складова частина об`єкта нерухомого майна: сходи, №41 Складова частина об`єкта нерухомого майна: обеліск, №44 Складова частина об`єкта нерухомого майна: бордюр, №45 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Фундамент, №47, №48 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Фундамент з ємністю, №49, 50, 51, 52 Складова частина об`єкта нерухомого майна: замощення, І, ІІ.

14. 100% корпоративних прав ТОВ «Маркетгруп» (ЄДРПОУ 37103370), місцезнаходження: місто Київ, вулиця Кіквідзе, будинок 37-Б, що належать ОСОБА_5 , адреса засновника: АДРЕСА_11 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 20 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Маркетгруп» (ЄДРПОУ 37103370), а саме:

- реєстраційний № 185408112101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вулиця Чкалова, будинок 11, а саме: будівлі та споруди Опис: нежитлова будівля літ.А-3, під літ.А-3, вхід в підвал літ.а, загальною площею 1818,9 кв.м., ганки літ.а{1}, а{2}, приямок літ.а{3}, споруди №1,2,3,6,7,І.

15. 100% корпоративних прав ТОВ «Лепар» (ЄДРПОУ 34775422), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 305, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 38 764,25 грн., ТОВ "Центральний Парк" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 38 764,25 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Лепар» ЄДРПОУ 34775422), а саме:

- реєстраційним № НОМЕР_1 , що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вулиця Головка М., будинок 7, а саме: адміністративно-побутовий корпус «А» загальною площею 974,2 кв.м; головний корпус «Г»-«Г2» загальною площею 954,5 кв.м; підсобний корпус «О» загальною площею 407,0 кв.м; цех по виготовленню хлібобулочних виробів з прибудовами та естакадами «В», «В4»-«В9» загальною площею 7039,6 кв.м; трансформаторна підстанція «М» площа основи 36,2 кв.м., адміністративно-побутове приміщення «Т» загальною площею 1785,1 кв.м; вагова «Х» загальною площею 76,3 кв. м; трансформаторна підстанція «Ц» загальною площею 57,6 кв. кв. м; гаражні блоки «Ж1» загальною площею 89,4 кв. м; майстерня «О1» загальною площею 31,5 кв.м.; відділення обжарки ядра «Л»-«Л1» загальною площею - 151,4 кв.м.; навіс «С» загальною площею 53,2 кв.м.; навіс «Н» загальною площею 18,0 кв.м.; халвичний цех «У» загальною площею 883,2 кв.м.; прибудова «У1» загальною площею 10,9 кв.м.; склад халви «У2» загальною площею 254,4 кв.м.; прибудова «У3» загальною площею 165,1 кв.м.; навіс «У4» загальною площею 90,7 кв.м.; насосна «У5» загальною площею 98,0 кв.м.; навіс «У6» загальною площею 100,3 кв.м., реєстраційний № 14914324, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_12 , а саме: житловий будинок літ.А-2 загальною площею 745,7 кв.м.

16. 100% корпоративних прав ТОВ «ПЖК-Запоріжжя» (ЄДРПОУ 38461580), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 106, що належать ОСОБА_21 , адреса засновника: Запорізька обл., Токмацький р-н, село Степове у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 19 293 605,84 грн.

17. 100% корпоративних прав ТОВ «ПРИМА - СТОК» (ЄДРПОУ 34408298), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «ПРИМА - СТОК» (ЄДРПОУ 34408298), а саме:

- реєстраційний № 1662934312101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, буд. 5Ж, а саме: виробничо-складська будівля літ. А-1 загальною площею 1190,0 кв.м., сарай (тимч.) літ. В, споруди,вимощення № 1,2,І.

18. 100% корпоративних прав ТОВ «Хлібзавод 10» (ЄДРПОУ 31911401), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Варварівська, буд. 28, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_4 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1 500 000,00 грн. та ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1 500 000,00 грн.

19. 100% корпоративних прав ТОВ «Центральний Парк» (ЄДРПОУ 34822152), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409, що належать ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 3 020 000,00 грн., ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_1 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 3 020 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Центральний Парк» (ЄДРПОУ 34822152), а саме:

- реєстраційний № 1551656412101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Ольги княгині, буд.10/14, а саме: будівлі та споруди, Загальна площа (кв.м): 2026.3, Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, сушарні , П-1 Додаткові відомості: загальна площа 81,5 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: гараж, Х-1 Додаткові відомості: загальна площа 48,8 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, ТП , Ф-1 Додаткові відомості: загальна площа 13,4 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, сміттєзбірника, Ш-1 Додаткові відомості: загальна площа 210,9 кв.м. Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, Ш{1} -1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: кіоск, Ю-1 Додаткові відомості: загальна площа 8,7 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс, Ю Складова частина об`єкта нерухомого майна: ганок, ю{1} Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля вагової , Я-1 Додаткові відомості: загальна площа 12,4 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова , Я{1}-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, автовагової, 2Д-1 Додаткові відомості: загальна площа 22,2 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, вагової, 2Ж-1 Додаткові відомості: загальна площа 4,3 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс, 2Ж Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, вагової, 2З-1 Додаткові відомості: загальна площа 15,6 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: кіоск, 2Л-1 Додаткові відомості: загальна площа 7,1 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, склад, 2М-1 Додаткові відомості: загальна площа 12,9 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс, 2М Складова частина об`єкта нерухомого майна: адміністративно-побутовий корпус , літ. З-4, Додаткові відомості: загальна площа 1588,5 кв.м., прибудова літ. З {1} -3; ганок літ. з; навіс літ. з {1}; ганок з козирком літ. з {2};

- реєстраційний № 6963419, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вулиця Горького (Кіровський район), будинок 10/14, а саме: комплекс виробничих будівель та споруд, Примітки: загальна площа в літ. В-7 зменшилась на 1,7 кв.м. за рахунок встановлення тимчасових перегородок та уточнення в архівній справі; загальна площа літ. Е{5}-1,Е'-1, Е{2}-1, Е{3}-1, Е{4}-1, Е{7}-1, Е{8}-1, Е{9}-1, Е{10}-1, 2І-1, 2А'-1, К{12}-1 збільшилась на 117, 5 кв.м. за рахунок включення площі літ. К{12}-1; загальна площа літ. Л-2,Л'-1,Л{2}-1,Л{3}-1,Л-1,Л{4}-1,л,л'-л{8} збільшилась на 31,2 кв.м. в літ. І-3 збільшилась на 58,9 кв.м. та в літ. Б-5 збільшилась на 41,1 кв.м. за рахунок демонтажу перегородок та уточнення в архівній справі; загальна площа в літ. А-4 зменьшилась на 3,0 кв.м. за рахунок демонтажу перегородок та виключення площі балкона. поз. в{І}, в{4} сходи, в{6} рампа, літ. л{9}, л{11} козирки, літ.л{10} ганок, ганки літ.ч, с, включени до опису за рахунок уточнення в архівній справі. Згідно інструкції "Про порядок проведення технічної інвентаризації об`єктів нерухомого майна" затвердженої наказом Держбуду України від 24.05.2001р № 127 та зареєстрованої в Мінестерстві Юстиції України 10.07.2001р № 582/5773 проставлена внутрішня площа в літ. М-1, яка складає 424,1 кв.м.;

- реєстраційним № 14157606, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вул. Ленінградська, будинок 35, а саме: спортивно-оздоровчий комплекс, який складається: літ. А-1- спортивно-оздоровчий комплекс, прибудови - літ. А'-1, А''-1,А'''-1, загальною площею 513,8 кв.м., ганок літ.а-1; літ. Б-2 спортивно-оздоровчий комплекс, прибудови літ. Б'-1, Б''-1, під Б-2 підвал, загальною площею 239,6 кв.м., ганок літ.б-1, вхід в підвал літ.б-2, металеві сходи літ. б-3; літ. В-1 майстерня; літ. Г-1 туалет; будівля-намет літ. Д-1; літ. Е-1 навіс; мостіння І,огорожі №1-3,8,9, ворота №4,5,7, хвіртки № 6,10. Примітка: гараж металевий літ.Є-1 знесено. Збільшення загальної площі в літ.А-1 на 0,7 кв.м. за рахунок включення площ дверних отворів до загальної площі, зменшення загальної площі по літ.Б-2 на 7,4 кв.м. за рахунок виключення площі балкону із загальної площі згідно інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об`єктів нерухомого майна станом на 01.06.2010р.

20. 100% корпоративних прав ТОВ «Парлеп» (ЄДРПОУ 34408282), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Парлеп» (ЄДРПОУ 34408282), а саме:

- реєстраційним № НОМЕР_2 , що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., Апостолівський р., с. Солдатське, вул. Миру, буд. 3б, а саме: будівлі та споруди польового стану відділення №2, Загальна площа (кв.м): 934.2; за реєстраційним № 272662012203, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_13 , а саме: будівлі та споруди тракторно-польового стану №2, Загальна площа (кв.м): 1260.1;

- реєстраційним № 16076628, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., Дніпровський р., с. Любимівка, вул. Красна, будинок 108а, а саме: база відпочинку, Площа земельної ділянки (кв.м): 22100.

21. 100% корпоративних прав ПОГ «Добробут» (ЄДРПОУ 36354124), місцезнаходження: місто Київ, провулок Георгіївський, будинок 2, кімната 12, що належать Дніпропетровській обласній Громадській організації "Управління соціального захисту ветеранів та інвалідів МВС України", (ЄДРПОУ:26510810), адреса засновника: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, будинок 23 А у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1000 грн.

Відповідно до абзацу 7 ч. 6ст. 100 КПК Україниречові докази вартістю понад 200 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, якщо це можливо без шкоди для кримінального провадження, передаються за письмовою згодою власника, а в разі її відсутності - за рішенням слідчого судді, суду Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження або збереження їхньої економічної вартості.

Згідно вимогст. 19 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів»(надалі Закон) Національне агентство здійснює управління активами, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, із встановленням заборони розпоряджатися та/або користуватися такими активами, сума або вартість яких дорівнює або перевищує 200 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня відповідного року.

Відповідно достатті 1 Закону, управління активами - це діяльність із володіння, користування та/або розпорядження активами, тобто забезпечення збереження активів, на які накладено арешт у кримінальному провадженні, та їх економічної вартості або реалізація таких активів чи передача їх в управління відповідно до цьогоЗакону, а також реалізація активів, конфіскованих у кримінальному провадженні.

Статтею 21 Закону передбачено, що управління активами, зазначеними у частині першій цієї статті, здійснюється на умовах ефективності, а також збереження та збільшення їх вартості.

Під час судового розгляду клопотання знайшли своє підтвердження доводи адвокатів з приводу того, що прийнятим рішенням про передачу активів в управління Національному агентству, не було досягнуто основної умови такої передачі, зокрема, не забезпечено збереження та збільшення вартості переданих активів.

Відповідно дост. 2 КПК Українизавданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Згідно п. 18 ч. 1ст. 3 КПК Українислідчий суддя - суддя суду першої інстанції, до повноважень якого належить здійснення у порядку, передбаченому цим Кодексом, судового контролю за дотриманням прав, свобод та інтересів осіб у кримінальному провадженні.

Європейський суд з прав людини при здійсненні правосуддя неодноразово звертав увагу на: структуру статті 1 Першого протоколу, а саме «три норми»: Ця стаття містить три окремі норми. Перша норма, яка має загальний характер, проголошує принцип мирного володіння майном; друга норма стосується випадків позбавлення майна і підпорядковує його певним умовам - вона міститься в другому реченні частини першої. Третя норма визнає, що держави мають право, зокрема, контролювати використання майна, відповідно до загальних інтересів, шляхом запровадження законів, які вони вважають необхідними для забезпечення такої мети; ця норма міститься в частині другій.

Перед тим як з`ясувати, чи було дотримано першу норму, Суд повинен встановити застосовність у цій справі решти двох норм. Рішення у справі «Спорронґ і Льоннрот проти Швеції» (Sporrong and Lonnroth v. Sweden) від 23 вересня 1982 р., заяви №№ 7151/75; 7152/75, серія А, № 52.

Крім того, Європейський суд з прав людини наголошує, що втручання у право власності допустиме лише тоді, коли воно переслідує легітимну мету в суспільних інтересах. Але, окрім того, втручання у право безперешкодного користування своїм майном передбачає «справедливу рівновагу» між інтересами суспільства та необхідністю дотримання фундаментальних прав людини.

Суд також наголошує на тому, що втручання, особливо коли воно має розглядатися в контексті частини другої статті 1 Протоколу № 1, має забезпечити «справедливу рівновагу» між вимогами загальних інтересів і вимогами захисту основних прав людини. Важливість забезпечення цієї рівноваги відбивається в структурі статті 1 загалом, а отже, й у частині другій. Має бути розумне співвідношення між засобами, що використовуються, і поставленою метою.

З`ясовуючи, чи дотримано цієї вимоги, Суд визнає, що держава має право користуватися широкими межами свободи розсуду як у виборі засобів примусового виконання наказів, так і у з`ясуванні виправданості наслідків такого виконання наказів у світлі загальних інтересів - виконання, що спрямоване на досягнення мети, поставленої даним законом. У таких сферах, як житлова, що відіграє центральну роль у забезпеченні добробуту й економічної політики в сучасному суспільстві, Суд поважатиме законодавчі рішення, якщо вони відповідають загальним інтересам і ґрунтуються на чітко сформульованому розумному вмотивуванні (див. рішення у справі «Мелахер та інші проти Австрії» (Mellacher and Others v. Austria), заяви №№ 10522/83; 11011/84; 11070/84, рішення від 19 грудня 1989 р., п. 48, та у справі «Шассанью та інші проти Франції» (Chassagnou and Others v. France) [GC], від 29 квітня 1999 р., заяви №№ 25088/94, 28331/95 та 28443/95, п. 75). Рішення у справі «"Іммобільяре Саффі" проти Італії» (Immobiliare Saffi v. Italy) [GC] від 28 липня 1999 р., заява № 22774/93, п. 49.

Так, у справі «Спорронґ і Льоннрот проти Швеції» заявники скаржились на те, що постанова муніципалітету міста Стокгольм, яка дозволяла місцевій владі відчужувати за своїм бажанням практично без обмежень будь-яку власність, порушувала їхнє право власності за статтею 1 Протоколу № 1. Суд ухвалив, що хоч подібне відчуження теоретично залишало за власниками право користуватися та розпоряджатися своєю власністю, однак практично їхні можливості робити це були обмежені настільки, що застосування шведськогозаконусправді порушувало їхнє право на вільне володіння своїм майном. Розглянувши справу, Суд також підкреслив свою думку про те, що Конвенція у цілому вимагає збереження балансу між інтересами суспільства і основними правами людини, та зауважив, що у випадку позбавлення власності, встановлені обмежень на користування нею чи в інших подібних випадках справедливість вимагає, щоб особам, які постраждали, було надано право оскаржувати рішення уряду з питань позбавлення власності, встановлення контролю за її використанням і було надане відшкодування.

Аналізуючи вказані норми, слідчий суддя приходить до висновку, що, основною метою застосування судом такого заходу обмеження права власності, як передача активів в управління Національному агентству, було забезпечення їх збереження та збереження їх економічної вартості.

Разом зтим,в даномувипадку,а самепісля скасуванняарешту зазначеноговище майнавідпала потребау зберіганнійого Національнимагентством Україниз питаньвиявлення,розшуку тауправління активами,одержаними відкорупційних таінших злочинів.

Тому, слідчий суддя вважає необхідним скасувати, застосовану ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.01.2021, передачу активів в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

За таких обставин, клопотання адвоката підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст.100,131-132,170,171,173,174,309,369,371-372,395 КПК України, слідчий суддя -

У Х В А Л И В:

Клопотання - задовольнити.

Скасувати застосовану ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва від 29.01.2021 р. у справі №757/4700/21-к, передачу в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ 41037901), нерухомого майна, а саме:

1. 100% корпоративних прав ТОВ «ДМК «Дніпромлин» (ЄДРПОУ 43846603), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_1 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн. та ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн.

2. 100% корпоративних прав ТОВ «Козацька Ферма» (ЄДРПОУ 43595084), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кімната 301, що належать ОСОБА_9 , адреса засновника: АДРЕСА_3 , у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 100 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Козацька Ферма» (ЄДРПОУ 43595084), а саме:

- Реєстраційний номер: 482760723215. земельна ділянка, Кадастровий номер: 2321582700:05:002:0221, Площа (га): 20.82. Запорізька обл., Вільнянський р., с/рада. Люцернянська;

- Реєстраційний номер: 450556323242. нерухоме майно майнового комплексу, Загальна площа (кв.м): 1013.2, Опис: -молокозавод, А, загальна площа 588,4 кв.м.; -холодильник, Б, загальна площа 62,5 кв.м.; -котельна, В, загальна площа 307,4 кв.м.; -приміщення для сховища вугілля, Г, загальна площа 54,9 кв.м.; -вбиральня, Т. Запорізька обл., Пологівський р., с. Пологи, провулок Ювілейний,буд. 25;

- Реєстраційний номер: 386939923242. земельна ділянка, Кадастровий номер: 2324285000:01:015:0001, Площа (га): 0.469. Запорізька обл., Пологівський р., с. Пологи;

- Реєстраційний номер: 219102623215. Опис: інв. №1010001 літ. Б{1}-1 - санпропуск, площею 238,4 кв.м; інв. №1010002 літ. Б{3}-1 - свинарник, літ. б{5} - перехід, літ. б{6} - перехід, площею 1227,2 кв.м; інв. №1010003 літ. Б{2}-1 - свинарник, літ. б{4} - перехід, площею 1551,3 кв.м; інв. №1010004 літ. Б{4}-1 - свинарник, літ. б{7} - перехід, площею 1525,7 кв.м; інв. №1010005 літ. Г{2}-1 - свинарник, літ. г{2} - перехід, площею 1004,9 кв.м; інв. №1010006 літ. Г{4} - свинарник, літ. г{4} - перехід, площею 1004,0 кв.м; інв. №1010007 літ. Г{5} - свинарник, літ. г{5} - перехід, площею 1005,1 кв.м; інв. №1010008 літ. Г{1}-1 - свинарник, літ. г{1} - перехід, площею 1006,3 кв.м; інв. №1010009 літ. Г{3}-1 склад кормових добавок, літ. г{3} - перехід, площею 743,4 кв.м; інв.№1010010 літ. Г-1 - вентпункт, літ. г - ганок, площею 125,6 кв.м; інв. №1010011 літ. В-1 - вагова, літ. В{1} - навіс, площею 15,7 кв.м; інв.№1010012 літ. Б-2 - адміністративно-побутовий корпус, літ. б{2} -перехід, літ. б{3} - перехід, літ. б - ганок, літ. б{1} - ганок, площею 987,7 кв.м; інв. №1010013 літ. З-1 - протеїновий цех, літ. з - сходи, площею 191,3 кв.м; інв. №1010016 літ. 1К-1 - КТП, площею 214,0 кв.м; інв. №1010017 літ. М-1 - ХППВС, площею 185,2 кв.м; інв.№1010018 літ. 2К-1 - КТП, площею 103,9 кв.м; інв. №№1010020, 1010028 літ. Т{1}-1 - склад, літ. т{1}-1 - склад, літ. т{1} - сходи, літ. Т{2}-1 - КТП, площею 597,5 кв.м; інв. №1010021 літ. Х-1 - цех по переробці м`яса, літ. х{1}-1 - навіс, літ. х{2}-1 - прибудова, літ. х{3}-1 - естакада з навісом, літ. х - ганок, літ. х{1} - ганок, літ. х{2} - естакада, площею 1265,1 кв.м; інв. №1010022 літ. Ц-1 - цех по переробці молока, літ. ц{1}-1 - тамбур, літ. Ц{2}-1 - прибудова, літ. ц{3}-1 - прибудова, літ. ц - ганок, літ. ц{1} - естакада, літ. ц{2} -ганок, літ. ц{3} - естакада, площею 479,8 кв.м; інв. №1010025 літ.3Н-1 - КПП, площею 59,7 кв.м; інв. №1010026 літ. 2Н-1 - гараж, літ.2н - оглядова яма, площею 464,7 кв.м; інв. №1010027 літ. Т-1 - склад,літ. т - естакада, площею 571,0 кв.м. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна, буд. 4а;

- Реєстраційний номер: 127461223215. інв.№1010032 - вольєр літ.С1-1 загальною площею 37,9 кв.м.; інв.№ 1010033 - ангар літ.1Р-1 загальною площею 544,4 кв.м.; інв.№1010034 - ангар літ.2Р-1 загальною площею 544,1 кв.м.; інв.№ 1010035 ангар літ.Н-1 загальною площею 536,2 кв.м.; інв.№ 1010036 - ангар літ. 3Р-1 загальною площею 544,4 кв.м.; інв.№ 1010037- мийка молоковозів загальною площею 101,1 кв.м.; інв.№№ 1010038,1010055 автоперекидач літ.Ф-1,Ф1-1 загальною площею 176,0 кв.м.; інв.№1010039 овощесховище літ.Є-1 загальною площею 68,6 кв.м.; інв.№ 1010049 АЗС1, АЗС2 літ. 1С, 2С; інв.№1010050 прибудова літ.х2-1 загальною площею 19,8 кв.м.; інв.№1010051 літ.У2 навіс загальною площею 641,0 кв.м.; інв.№ 1010052 КПП літ.А2-2 загальною площею 9,8 кв.м.; інв.№1010053 КПП літ.А1-2 загальною площею 10,0 кв.м.; інв.№ 1010054 КПП літ.А-1 загальною площею 22,7 кв.м.; інв.№1010056 цех по виробництву олії літ. У-1 загальною площею 1031,6 кв.м.; інв.№ 1010057 - ГРП літ. 2Ж-1 загальною площею 33,0 кв.м.; інв.№ 1010063 - котельня літ.3К-1 загальною площею 287,0 кв.м. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна, буд. 4а;

- Реєстраційний номер: 92759823215 будівля, будівля насосної (інв.№1010014) літ.О-1; генераторна (інв.№1010015) літ.ІЖ-1; будівля КТП ( інв.№1010019) літ. 4К-1; насосна ( інв.№1010048) літ.2П-1, Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна, буд. 4а;

- Реєстраційний номер: 90953923215 будівля, адміністративно-побутовий корпус, Л-3. Загальна площа (кв.м): 759.8. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Сонячна,буд. 4аРеєстраційний номер: 23663203. Будівля червоного кутка літ.А, склад літ.Б, склад літ.В, навіс літ.Г. Запорізька обл., Вільнянський р., с. Люцерна, вулиця Садова,буд. 1в.

3. 100% корпоративних прав ТОВ «Дніпромлин» (ЄДРПОУ 37987680), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_4 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 160 000.00 грн. та ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 160 000.00 грн.

4. 100% корпоративних прав ДП «Дніпрооптбакалія» (ЄДРПОУ 36151341), місцезнаходження: місто Київ, вулиця Солом`янська, будинок 14, що належать та ТОВ "ФЕНІКС.2017" (ЄДРПОУ 41543013), адреса засновника: Дніпропетровська обл., місто Кривий Ріг, вулиця Соборності, будинок 117 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 20 000.00 грн. кінцевий бенефіціарний власник (контролер) ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ДП «Дніпрооптбакалія» (ЄДРПОУ 36151341), а саме:

- Реєстраційний номер: 28925825, адреса нерухомого майна: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вулиця Героїв Сталінграда, будинок 154, Тип майна: будівлі та споруди, опис: комплекс будівль та споруд: літ. А-2,А'-2 адміністративна будівля, заг.площею 1099,8 кв.м, в т.ч. під А'-2 підвал, літ. а-1 тамбур, літ. а' ганок, літ. а{2} вхід в підвал, літ. а{3} ганок, літ.а{4} ганок, літ. а{5}-а{8} приямки, літ. Б-1 прохідна, заг.площею 37,4 кв.м, літ.б ганок, літ.б' ганок, літ. В-1 гараж, заг.площею 379,5 кв.м, в т.ч. під В-1 підвал, літ.в вхід в підвал, літ. Г-1 промсклад №1, заг.площею 3882,7 кв.м, в т.ч. під Г-1 пдівал, літ. г,г{5},г{1} рампи, літ. г{2}-г{3} ганки, літ.г{4} сходи, літ.г{6}навіс, літ.г{8} ветиляційна шахта, літ. Д ангра, заг.площею 472,4 кв.м в т.ч. д-1 прибудова, літ. д{1}рампа, літ. д{2} навіс, літ. д{3}, літ. д{4} навіс, літ. Е- туалет, літ. З-1 промсклад №2, заг.площею 4940,2 кв.м в т.ч. під З-1 підвал, літ.з рампа, з{1} навіс, літ. з{2} рампа з навісом, літ. з{3} вентиляційна шахта, літ. з{4} вентиляційна шахта, літ. з{5} пандус, літ. И туалет, літ. К-1 промсклад №3, заг.площею 3475,7 кв.м, в т.ч. літ. К{1}-1 прибудова, літ. К{2}прибудова, літ. к тамбур, літ. к{1} сходи, літ.Л трансформаторний кіоск, літ. С навіс, літ. Т навіс, літ. У навіс, літ. М навіс, літ. Н навіс, літ. Р альтанка, літ. Ф навіс, літ. Х навіс, літ. О навіс, ворота №1,4,8,9, огорожі № 2,3,5,7,10,11,13, хвіртка №6, №12 підпорна стінка, споруда №14, І,ІІ мостіння;

- Реєстраційний номер: 36715626, адреса нерухомого майна: Харківська обл., м. Харків, Повстання майдан, 7/8, Тип майна: нежитлові приміщення 1-го поверху №№ 1-15, 15а, 16-25, 25а, 26-48, антресолі 49, 49а, 50, 51, 52, 53, 19а, №№ І, ІІ, ІІІ, ІІІа, ІV, V, VІ загальною площею 1599,3 кв.м. в літ. "З-5".

5. 100% корпоративних прав ТОВ «ЗЕРНИЦЯ» (ЄДРПОУ 34775401), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 114 146.00 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 114 146.00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив.

6. 100% корпоративних прав ПрАТ «Дружба.» (ЄДРПОУ 00849014), місцезнаходження: Запорізька обл., Вільнянський р-н, село Люцерна, вул. Шкільна, будинок 1, що належать АКЦІОНЕРАМ - 288 осіб, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 8 835 850,00 грн. кінцевий бенефіціарний власник (контролер) юридичної особи - ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , адреса проживання - АДРЕСА_5 , кінцевий бенефіціарний власник (контролер) юридичної особи - ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_4 адреса проживання: АДРЕСА_6 .

7. 100% корпоративних прав ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат» (ЄДРПОУ 00381381), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Першотравнева, будинок 22/1, що належать АКЦІОНЕРАМ - 1098 фізичних осіб, 5 юридичних осіб, Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 5 000 000,00 грн. Бенефіціар відсутній. Станом на 1 кв. 2020р. власниками великих акцій були: ОСОБА_12 - 9.9900%, ОСОБА_13 - 9.9900%, ОСОБА_14 - 9.9900%, ОСОБА_15 -9.9900%, ОСОБА_16 - 6.9032%, ОСОБА_17 - 6.9032%, ОСОБА_18 - 6.9032%, ОСОБА_10 - 6.9032%, ОСОБА_19 - 6.9032%, ОСОБА_20 - 6.9032% та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ПрАТ «Нікопольський Хлібокомбінат» (ЄДРПОУ 00381381), а саме:

- Реєстраційний номер: 1221601412116. нежитлова будівля, Загальна площа (кв.м): 707.9. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вулиця Електрометалургів, буд. 33;

- Реєстраційний номер: 1221438212116 вбудоване нежитлове приміщення магазину продовольчих товарів, Загальна площа (кв.м): 17.6, Опис: 1-приміщення, площею 15,0 кв.м., 2-санвузол, площею 2,6 кв.м. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вулиця Електрометалургів, буд. 26;

- Реєстраційний номер: АДРЕСА_7 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Адміністративно-виробничий корпус , А Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 1782.7, матеріали стін: з/бет. блоки; цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Виробничий корпус, кондитерський цех, котельня, Б Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 8272.8, матеріали стін: з/бет. Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гаражи, В Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 124, матеріали стін: з/бет. Блоки Складова частина об`єкта нерухомого майна: Водопровідна насосна станція , Г Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 65.9, матеріали стін: з/бет. Блоки Реєстраційний номер складової: 1205280212116. Складова частина об`єкта нерухомого майна: нежитлове приміщення, склад зберігання обладнання та запчастин, Е Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 201.2 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гаражи, в Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 208.3

- Реєстраційний номер: 1210682412116 Будівля, Загальна площа (кв.м): 784. Дніпропетровська обл., Нікопольський р., сщ. Кам`янське, вул. Будівельників, буд.7;

- Реєстраційний номер: 1210679112116 Нежитлова будівля , А-1. Загальна площа (кв.м): 262.7. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Каштанова, буд.51а;

- Реєстраційний номер: 1206019912116 магазин "Паляниця". Загальна площа (кв.м): 95.5. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Першотравнева,буд.22/1;

- Реєстраційний номер: 1205674812116 нежитлова будівля Б, загальна площа (кв.м): 49.1. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Перемоги, буд. 16

- Реєстраційний номер: 1205646112116 Нежитлове вбудоване приміщення: коридор 1=7,5 кв.м; приміщ. 2=9,1 кв.м; торговельна зала 3=16,2 кв.м; приміщ. 4=16,8 кв.м; склад 5=7,3 кв.м; мийка 6=2,2 кв.м; вбиральня 7=1,1 кв.м; шафа 8=1,3 кв.м. Загальна площа (кв.м): 61.5 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Херсонська, буд.367/7;

- Реєстраційний номер: 1205565512116 магазин загальна площа (кв.м): 71.4 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Отаманська, буд. 4;

- Реєстраційний номер: 1205369612116. нежитлове приміщення Загальна площа (кв.м): 114.9 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Шевченко, буд. 231;

- Реєстраційний номер: 1205280212116. нежитлове приміщення Загальна площа (кв.м): 201.2 Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Першотравнева, буд.22/1;

- Реєстраційний номер: 1205259412116. Квартира, Загальна площа (кв.м): 42.5, житлова площа (кв.м): 26.9, Опис: двокімнатна квартира складається з: коридор 1=4,0 кв.м; санвузол 2=2,7 кв.м; кухня 3=6,2 кв.м; житлова кімната 4=16,7 кв.м; житлова кімната 5=10,2 кв.м; шафа 6=2,0 кв.м; балкон=0,7 кв.м. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Патріотів України, буд. 144б, кв. 3;

- Реєстраційний номер: 1205234612116. нежитлове приміщення. Загальна площа (кв.м): 69.2, Опис: нежитлове вбудоване приміщення;1/2 коридору 1-1,7 кв.м., приміщення 2 - 17,2 кв.м., коридор 3 - 4,6 кв.м., санвузол 4-1,0 кв.м., коридор 5 - 5,2 кв.м., приміщення 6 -16,9 кв.м., приміщення 7- 10,0 кв.м., приміщення 8 - 12,6 кв.м. Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Жуковського, буд.104;

- Реєстраційний номер: 1205198212116. магазин з підвалом Загальна площа (кв.м): 226.7, Опис: вбудоване нежитлове приміщення магазину, І- й поверх 180,3 кв.м., підвал-46,4 кв.м., Дніпропетровська обл., м. Нікополь, проспект Трубників, буд. 37;

- Реєстраційний номер: 180891012116 комплекс, об`єкт житлової нерухомості, Опис: складається з: Виробничий корпус "А, А' " ; прибудови "а" ; "а'" ; "а" " ; "а-3" ; "а-4 " ; "а-5 " ; навіс "а-6" ; склад безтарного зберігання "Б; Б' "; виробничий корпус "Г ; г ; г' " ( млин, теслярна майстерня, пральня, навіс) ; матеріальний склад "Д" ; підвал "Дпд" ; вбиральня "Е , Е' " ; трансформаторна підстанція "Ж" ; газорозподільний пункт "З"; прохідна "И", вагова "И'", насосна "К , к', к" " ; сарай "Л,л " ; магазин "Колосок " "П"; фекальна "Р". Дніпропетровська обл., м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 53 Спільна власність, розмір частки 56/1590;

8. 100% корпоративних прав ПрАТ «Павлоградхліб» (ЄДРПОУ 31381106), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м.Павлоград, вул. Шутя, буд. 5А, що належать бенефіціарному власнику - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, бенефіціарному власнику - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_1 відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ПрАТ «Павлоградхліб» (ЄДРПОУ 31381106), а саме:

- реєстраційний № 617082712126, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Першотравенськ, вул. Маркса К.,буд 17, а саме: Будівлі та споруди механічної пекарні №2, Загальна площа (кв.м): 480.6, Опис: Літ «А» будівля хлібзаводу (480,60 кв.м.), літ. «Б» сторожка (5 кв.м.), літ. «В» компресорна, літ. «Г» гараж (57,60 кв.м.), літ. «Д» склад (32,40 кв.м.), літ. «Ж» майстерня (61,40 кв.м.), літ. «З» склад (31,70 кв.м.), літ. «И» склад (43,50 кв.м.), літ. «М» вбиральня, літ. «Л» сарай, №1-5 огорожа, літ. «I» вимощення;

- реєстраційний № 46213012124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шутя, буд. 5а, а саме: Магазин №1, Загальна площа (кв.м): 29.6;

- реєстраційний № 46201512124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шевченко, 134д, а саме: Приміщення магазину непродовольчих і продовольчих товарів, Загальна площа (кв.м): 174.8;

- реєстраційний № 46184612124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, проспект Шахтобудівників, буд. 1/2, а саме: Магазин №10, Загальна площа (кв.м): 70.4, Опис: Приміщення магазину самовільно переобладнано під кафе;

- реєстраційний № 46159812124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Комарова, буд. 16, а саме: Магазин № 7, Загальна площа (кв.м): 33;

- реєстраційний № 45870412124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул..Нова, буд. 10, а саме: Магазин №2, Загальна площа (кв.м): 36.7;

- реєстраційний № 45833012124, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Павлоград, вул. Шутя, буд. 5а, а саме: Головний цех, Складова частина об`єкта нерухомого майна: Цех по виготовленню хлібопродуктів , А Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 5641.9, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Прохідна , В Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 27.9, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Терези , Г Складова частина об`єкта нерухомого майна: Вагова , Д Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 19.3, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад солі , Є,Ж,З Складова частина об`єкта нерухомого майна: Градильня , К,І Складова частина об`єкта нерухомого майна: Башта , Б' Складова частина об`єкта нерухомого майна: Підсобна будівля , Л Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад , М Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гараж , О Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 129.8, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Насосна , П Складова частина об`єкта нерухомого майна: Ангар , Р Опис складової частини: матеріали стін: метал. Складова частина об`єкта нерухомого майна: Побутові приміщення , Ф Складова частина об`єкта нерухомого майна: Рефреджиратор , Х Складова частина об`єкта нерухомого майна: Огорожа , №1-10 Опис складової частини: матеріали стін: метал.,бетон Складова частина об`єкта нерухомого майна: Бочки ГЗМ , №11-13 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Тр.колодязь, №14,15 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Вимощення , І Опис складової частини: матеріали стін: асфальт Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад , Н Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 104.2, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Гараж , С Опис складової частини: Загальна площа (кв.м): 463.9, матеріали стін: цегла Складова частина об`єкта нерухомого майна: Склад , Ш Опис складової частини: матеріали стін: метал.

9. 100% корпоративних прав ТОВ «Торговий Дім «Хлібозавод №10» (ЄДРПОУ 43846865), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Варварівська, буд. 28, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_1 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн. та ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 250 000.00 грн.

10. 100% корпоративних прав ТОВ «Дніпровський Хлібокомбінат № 11» (ЄДРПОУ 38598916), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 305, що належать ТОВ «ЛЕПАР» (ЄДРПОУ 34775422), місцезнаходження: м. Київ, пров. Георгіївський, буд. 2, кім. 12 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 400 000,00 грн., кінцевий бенефіціарний власник (контролер) учасника (засновника) юридичної особи, - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_1 відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив.

11. 100% корпоративних прав ТОВ «Дніпровський Хлібокомбінат № 5» (ЄДРПОУ 39223296), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Ростовська, буд.141, що належать КОМПАНІЯ "БРАЙТСВІЧ ХОЛДІНГС ЛІМІТЕД" ( BRIGHTSWITCH HOLDINGS LIMITED), адреса засновника: ІОАННІ СТИЛІАНУ, 6, 2-Й ПОВЕРХ, КВАРТИРА/ОФІС 202, П.С. 2003, НІКОСІЯ, КІПР., у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1 000 000,00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник (контролер) юридичної особи - "БРАЙТСВІЧ ХОЛДІНГС ЛІМІТЕД (BRIGHTSWITCH HOLDINGS LIMITED - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Дніпровський Хлібокомбінат № 5» (ЄДРПОУ 39223296), а саме:

- реєстраційний № 144943912101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Ростовська, буд.141, а саме: літ. Б-4, В-1,В{1}-1, В{2}-1, в, в{1}, Д-1 - виробничий корпус з прибудовами, естакадою з навісом та дашком (у тому числі навіси Я, Я{1}, 1В, 1Д), загальною площею 1984,4 кв.м.; літ. Г-1, Г{1}-1, Г{2}-1, г, г{1}- склад БХМ з прибудовами, ґанками (у тому числі навіс літ. Я{2}), загальною площею 261,9 кв.м.; літ. Е-1, е-тістоприготувальний цех, ганок-естакада з навісом, загальною площею 1769,4 кв.м.; літ. Ж-1, ж{1}-1, ж, ж{2} - склад БХМ бараночного цеху, прибудова, ґанки, загальною площею 987,1 кв.м.; літ. З-1, з - кіоск, ґанок, загальною площею 12,7 кв.м; літ. И-1, и{1} прохідна, ґанок, загальною площею 35,8 кв.м.; літ. К-1- водонасосна станція, козирьок, загальною площею 30,7 кв.м.; літ. М- будка ГРП; літ. Н - дворова убиральня; літ. У- насосна; літ. Ф-1, Ф{1}-1, Ф{2}-1гараж з прибудовами та огляд. ямами, загальною площею 481,0 кв.м.; літ. Ш-1 - матеріальний склад, загальною площею 115,2 кв.м.; літ. Э, Ю - трансформаторна підстанція; літ. Л - блок кімната; літ. 2Ц- 2, 2ц{1}, 2ц{II}, 2ц{III} - млин і склад зберігання борошна, ґанки, сходи, загальною площею 273,2 кв.м.; літ. М{1}-1-ангар, загальною площею 552,7 кв.м.; літ.С{I}, С{II}, С{III}- навіси; літ. О - навіс; літ. Ч-2, Ч{1}-1, ч{1}-борошномельне відділення, прибудова, сходи, загальною площею 855,9 кв.м.; літ. Р-1-млин і склад зберігання борошна, загальною площею 453,7 кв.м.; літ. А-4, А{1}-1, а-1, а{1}-1, а-виробничий корпус з прибудовою та тамбурами, ґанок з навісом, загальною площею 1308,0 кв.м.; літ. 1А -металева будка; літ. 1Г, 1Е, 1Ж, 1И, 1К, 1Л, 1Н -навіси; літ. 1Ц - сарай (тимчасовий); №1-5, 10,11 - огорожі, №6-9,12 - споруди, І - замощення.

12. 100% корпоративних прав ТОВ «ДОКО» (ЄДРПОУ 34775417), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 303, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 47 855,50 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 47 855,50 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «ДОКО» (ЄДРПОУ 34775417), а саме:

- реєстраційний № 14938055, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_8 , а саме: житловому будинку літ.А-3 у підвалі: нежитлове приміщення №7площ.21,9 кв.м; приміщення №8 площ.86,9 кв.м; на І поверсіприміщення №1 площ.49,2 кв.м; приміщення №6 площ.58,7 кв.м; тамбур №ІІ площ.6,6 кв.м.

13. 100% корпоративних прав ТОВ «ІТ Техносмарт» (ЄДРПОУ 40251651), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Тверська, будинок 17, приміщення 222, що належать ОСОБА_6 , адреса засновника: АДРЕСА_9 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 20 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «ІТ Техносмарт» (ЄДРПОУ 40251651), а саме:

- Реєстраційний номер: 1359625612101. нежитлові приміщення Загальна площа (кв.м): 139.6, Опис: нежитлові приміщення на ІІІ поверсі в літ. А-4 складаються з: 301, 301а, 301б, 302, 302а, 302б приміщення, 301в-коридор, 302в, 303-санвузли Адреса: АДРЕСА_10 ;

- Реєстраційний номер: 280801512101. нежитлові будівлі та споруди, Опис об`єкта: Загальна площа (кв.м): 4828.6, Опис: Будівля виробничої бази літ. А-2 з прибудовою літ. А{1}-1 загальною площею: 2 144,8 кв.м; прибудовами літ. А{2}-2, А{3}-1, А{ІV}-1 загальною площею: 1 875,9 кв.м з підсобними приміщеннями А{5}, А{6}, А{7}, кіоск літ. 1А (під літ. А{6}), ганки літ. а, а{1}, а{4}; естакади з навісом літ. а{2}, а{3}, навіс літ. а{8}. Всього по літ. А-2, А{1}-1, А{2}-2, А{3}-1, А{ІV}-1 загальна площа: 4 020,7 кв.м; Будівля складу літ. Б-1 загальною площею: 380,6 кв.м з підвалом літ. під Б-1, естакада літ. б, підвал літ. під б, вхід до підвалу літ. {б-2}; Будівля трансформаторної підстанції літ. М; Незавершене будівництво літ. О-1 з прибудовою літ. О{1}-1 загальною площею: 427,3 кв.м, підсобне приміщення літ. О{2}, навіси літ. О{3}, О{4}; металева будівля літ. П, рампа з навісом літ. п, сторожка літ. Р, ганок з навісом літ. р, рампа літ. р{1}, навіс літ. С, підсобні приміщення літ. Т, Х, Ч, Ш, навіси літ. ч, ч{1}, кіоски літ. У, Ф, ворота №1, огорожа №6, огорожа №7, ворота №8, зливні ями №9,10, І - замощення. Адреса: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Варварівська, будинок 28;

- Реєстраційний номер: 6460112101. єдиний майновий комплекс Адреса: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Ольги княгині, будинок 10/14, Відомості про складові частини об`єкта нерухомого майна Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля млину, підвал, галерея транспортна, надбудова, тамбур, прибудова, ганок, сходи, навіс, ганок, сходи, навіс, рампа, навіс Додаткові відомості: В-7, під В-7, В{9}-1, над В-7, в-1, в{1}-1, в, в{1}, в{2}, в{3}, в{4},в{5},в{6}, в{7}, загальною площею 15794,5 кв.м Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля електроцеху, будівля електроцеху, будівля електроцеху, В{3}-2,В{4}-1,В{5}-1 Додаткові відомості: загальною площею 263,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля млину, В{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 83,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля цеху, В{1}-2 Додаткові відомості: загальною площею 354,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, в{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 2,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: насосна, Р-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля складу гот. прод., прибудова,, К{5}-4,К{6}-1 Додаткові відомості: загальною площею 1629,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля мол. заводу №2, будівля мол. заводу №2, прибудова, прибудова, прибудова, ганок, навіс, навіс, сходи, навіс, погрузочна рамка, Додаткові відомості: К-3, К{1}-1, К{11}-1, К{9}-1, К{10}-1,к, к{1}, к{2}, к{3}, к{4}, к{5}, загальною площею 1305,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля механічного цеху, будівля механічного цеху, прибудова, прибудова, прибудова Додаткові відомості: К{4}-3, К{7}-6, К{3}-5, К{2}-8, К{8}-1,загальною площею 1901,4 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля тп,будівля тп, будівля тп. Додаткові відомості: В{7}-1, В{8}-1,В{6}-1, загальною площею 65,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля овочесховища, прибудова, ганок, навіс, Н-2,Н{1}-1,н, н{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 77,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної, прибудова, Ж-1, Ж{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 225,1 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля котельної, прибудова, прибудова, навіс, навіс, сходи Додаткові відомості: Є-1, Є{2}-1, Є{1}-2, є, є{1}, є{2}, загальною площею 768,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля механічного цеху, будівля механічного цеху, будівля механічного цеху Додаткові відомості: И{2}-2, И{3}-1, И{4}-1, загальною площею 683,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля столярного цеху, И{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 298,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля рем. цеху, У{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 29,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля тепловозного депо, прибудова, У-1, У{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 125,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля цент. лабораторії, Й{4}-2 Додаткові відомості: загальною площею 170,8 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Й-2, Й{1}-1, Й{2}-1, й, й-1, й{1}-1, й{2}-1, й{3}-1, й{4}-1 будівля їдальні №842, прибудова, прибудова, ганок, тамбур, навіс з ганком, ганок, ганок, сходи, загальною площею 726,9 кв.м Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Б-5, над Б-5, Б{2}-2, Б{1}-1, б, б{1}- б{10} склад готової продукції, надбудова, прибудова, прибудова, навіс, ганок, ганок, рампа, навіс, ганок, сходи, кран, ганок, ганок, ганок, загальною площею 5403,0 кв.м. Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, А{2}-1 Додаткові відомості: загальною площею 14,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля складу, навіс, ганок, ганок з дашком, І-3, і, і{1}, і{2} Додаткові відомості: загальною площею 873,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: вежа зважування, ганок, , 2А-3, 2а Додаткові відомості: загальною площею 158,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля адмін.-побутова, тамбур, тамбур, тамбур, сходи Додаткові відомості: Г{4}-2,г-1, г{1}-1, г{2}-1, г , загальною площею 175,1кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля головної контори, підвал, прибудова, прибудова, ганок з дашком, ганок, ганок, приямок, приямок, навіс Додаткові відомості: А-4, під А-4, А{1}-1, А{3}-1, а, а{1}, а{2}, а{3}, а{4}, а{5},загальною площею 1360,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля архіву, козирок, ганок, ганок, ганок, сходи, Ц-2, ц,ц{1} -ц{4} Додаткові відомості: загальною площею 105,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля прохідної №1, ганок, Ч-1,ч Додаткові відомості: загальною площею 19,3 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля пожежного депо, сходи, навіс, навіс, навіс, навіс, И-2, и, и{1} -и{4} Додаткові відомості: загальною площею 364,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля прохідної №4, ганок з козирком, сходи,, Щ-1, щ , щ{1} Додаткові відомості: загальною площею 15,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля складу, навіс, 2Б-1, 2б-1 Додаткові відомості: загальною площею 115,5 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: галерея транспортна, Г{5}-1 Додаткові відомості: загальною площею 118,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля відвантаження, 2Е-1 Додаткові відомості: загальною площею 50,0 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Г{1}-8, під Г{1}-8, над Г{1}-8, Г{3}-1, Г{2}-1, під Г{2}-1,Г{6}-1-робоча вежа елеватору 1, підвал, надбудова, прибудова, прибудова, цокольний поверх, галерея транспортна,загальною площею 1142,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля елеватору 1, цокольний поверх, надбудова, Г-1, під Г-1,над Г-1 Додаткові відомості: загальною площею 1536,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля прийому зерна, будівля прийому зерна, О-1, О{1}-1 Додаткові відомості: загальною площею 303,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, Е{6}-1 Додаткові відомості: загальною площею 36,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: робоча вежа елеватору 2, цокольний поверх, надбудова, ганок, навіс, естакади, ганок, ганок, Додаткові відомості: Е-8, під Е-8, над Е-8, е, е{1} - е{4}, загальною площею 1126,4 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Е{5}-1, під Е{5}-1, Е{1}-1, Е{2}-1, Е{3}-1, Е{4}-1, Е{7}-1, Е{8}-1, Е{9}-1, Е{10}-1, 2А{1}-1, К{12}-1 силосний корпус, цокольний поверх, прибудова, галерея з`єднувальна, галерея з`єднувальна, галерея з`єднувальна, прибудова, прибудова, прибудова, прибудова, галерея, галерея з`єднувальна, загальною площею 3453,7кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: резервуар підземний для збереження запасної води, №29 Складова частина об`єкта нерухомого майна: підземний склад ГСМ, вхід у склад, 2Й-1, 2й Додаткові відомості: загальною площею 41,9 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: ангар, М-1 Додаткові відомості: загальною площею 445,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: ангар, 2Г-1 Додаткові відомості: загальною площею 636,8 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: інше Додаткові відомості: Л-2, Л{1}-1, Л{2}-1, Л{3}-1, Л-1, Л{4}-1,л, л{1}-л{8}, л{9}, л{10}, л{11} - будівля складу мішкотари, будівля матеріал. складу, прибудова, прибудова, прибудова, прибудова, навіс, навіс, навіс, сходи, сходи, ганок, навіс, навіс, навіс, козирок, ганок, козирок, загальною площею 1576,1кв.м. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної №3, Д-1 Додаткові відомості: загальною площею 235,6 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: огорожа Додаткові відомості: №№ 1,3,4,5,7,9,12,13,15,16,18,24,30,31,32,43,46 Складова частина об`єкта нерухомого майна: ворота Додаткові відомості: №№ 2,6,8,10,11,33,35,36,37,38,42,54 Складова частина об`єкта нерухомого майна: підпірна стінка, №№ 14,21,23,26 Складова частина об`єкта нерухомого майна: залізничні під`їзні колії, №25 Складова частина об`єкта нерухомого майна: баластна призма, баластна призма, №20, №22 Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної, ганок,, С-1, с Додаткові відомості: загальною площею 101,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля компресорної, Т-1 Додаткові відомості: загальною площею 35,2 кв.м.; Складова частина об`єкта нерухомого майна: споруда, №34 Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіси (тимчасові), Додаткові відомості: 2Н, 2О, 2П, 2С, 2Т, 2У Складова частина об`єкта нерухомого майна: сарай (тимчасовий) ;, 2Р Складова частина об`єкта нерухомого майна: підсобне приміщення (тимчасове);, 2К-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: підсобне приміщення (тимчасове);, 2І-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: сарай (тимчасовий);, 2і Складова частина об`єкта нерухомого майна: парник (тимчасовий);, 2Є-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс (тимчасовий);, 2Л Складова частина об`єкта нерухомого майна: кіоск (тимчасовий);, 2Ф Складова частина об`єкта нерухомого майна: підсобне приміщення (тимчасове);, 2Х, 2Ю Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс(тимчасовий);, 2 Ц Складова частина об`єкта нерухомого майна: вольєр (тимчасовий);, 2Ч Складова частина об`єкта нерухомого майна: сарай (тимчасовий);, 2Я Складова частина об`єкта нерухомого майна: автоваги , №17 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Димова труба, №19 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Хвіртка, №27, №39, №40, №53 Складова частина об`єкта нерухомого майна: бункер, №28 Складова частина об`єкта нерухомого майна: сходи, №41 Складова частина об`єкта нерухомого майна: обеліск, №44 Складова частина об`єкта нерухомого майна: бордюр, №45 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Фундамент, №47, №48 Складова частина об`єкта нерухомого майна: Фундамент з ємністю, №49, 50, 51, 52 Складова частина об`єкта нерухомого майна: замощення, І, ІІ.

14. 100% корпоративних прав ТОВ «Маркетгруп» (ЄДРПОУ 37103370), місцезнаходження: місто Київ, вулиця Кіквідзе, будинок 37-Б, що належать ОСОБА_5 , адреса засновника: АДРЕСА_11 у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 20 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Маркетгруп» (ЄДРПОУ 37103370), а саме:

- реєстраційний № 185408112101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вулиця Чкалова, будинок 11, а саме: будівлі та споруди Опис: нежитлова будівля літ.А-3, під літ.А-3, вхід в підвал літ.а, загальною площею 1818,9 кв.м., ганки літ.а{1}, а{2}, приямок літ.а{3}, споруди №1,2,3,6,7,І.

15. 100% корпоративних прав ТОВ «Лепар» (ЄДРПОУ 34775422), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 305, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 38 764,25 грн., ТОВ "Центральний Парк" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 38 764,25 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Лепар» ЄДРПОУ 34775422), а саме:

- реєстраційним № НОМЕР_1 , що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Новомосковськ, вулиця Головка М., будинок 7, а саме: адміністративно-побутовий корпус «А» загальною площею 974,2 кв.м; головний корпус «Г»-«Г2» загальною площею 954,5 кв.м; підсобний корпус «О» загальною площею 407,0 кв.м; цех по виготовленню хлібобулочних виробів з прибудовами та естакадами «В», «В4»-«В9» загальною площею 7039,6 кв.м; трансформаторна підстанція «М» площа основи 36,2 кв.м., адміністративно-побутове приміщення «Т» загальною площею 1785,1 кв.м; вагова «Х» загальною площею 76,3 кв. м; трансформаторна підстанція «Ц» загальною площею 57,6 кв. кв. м; гаражні блоки «Ж1» загальною площею 89,4 кв. м; майстерня «О1» загальною площею 31,5 кв.м.; відділення обжарки ядра «Л»-«Л1» загальною площею - 151,4 кв.м.; навіс «С» загальною площею 53,2 кв.м.; навіс «Н» загальною площею 18,0 кв.м.; халвичний цех «У» загальною площею 883,2 кв.м.; прибудова «У1» загальною площею 10,9 кв.м.; склад халви «У2» загальною площею 254,4 кв.м.; прибудова «У3» загальною площею 165,1 кв.м.; навіс «У4» загальною площею 90,7 кв.м.; насосна «У5» загальною площею 98,0 кв.м.; навіс «У6» загальною площею 100,3 кв.м., реєстраційний № 14914324, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_12 , а саме: житловий будинок літ.А-2 загальною площею 745,7 кв.м.

16. 100% корпоративних прав ТОВ «ПЖК-Запоріжжя» (ЄДРПОУ 38461580), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 106, що належать ОСОБА_21 , адреса засновника: Запорізька обл., Токмацький р-н, село Степове у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 19 293 605,84 грн.

17. 100% корпоративних прав ТОВ «ПРИМА - СТОК» (ЄДРПОУ 34408298), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «ПРИМА - СТОК» (ЄДРПОУ 34408298), а саме:

- реєстраційний № 1662934312101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, буд. 5Ж, а саме: виробничо-складська будівля літ. А-1 загальною площею 1190,0 кв.м., сарай (тимч.) літ. В, споруди,вимощення № 1,2,І.

18. 100% корпоративних прав ТОВ «Хлібзавод 10» (ЄДРПОУ 31911401), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Варварівська, буд. 28, що належать ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_4 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1 500 000,00 грн. та ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1 500 000,00 грн.

19. 100% корпоративних прав ТОВ «Центральний Парк» (ЄДРПОУ 34822152), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409, що належать ОСОБА_4 , адреса засновника: АДРЕСА_2 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 3 020 000,00 грн., ОСОБА_8 , адреса засновника: АДРЕСА_1 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 3 020 000,00 грн. та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Центральний Парк» (ЄДРПОУ 34822152), а саме:

- реєстраційний № 1551656412101, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вулиця Ольги княгині, буд.10/14, а саме: будівлі та споруди, Загальна площа (кв.м): 2026.3, Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, сушарні , П-1 Додаткові відомості: загальна площа 81,5 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: гараж, Х-1 Додаткові відомості: загальна площа 48,8 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, ТП , Ф-1 Додаткові відомості: загальна площа 13,4 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, сміттєзбірника, Ш-1 Додаткові відомості: загальна площа 210,9 кв.м. Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова, Ш{1} -1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: кіоск, Ю-1 Додаткові відомості: загальна площа 8,7 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс, Ю Складова частина об`єкта нерухомого майна: ганок, ю{1} Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля вагової , Я-1 Додаткові відомості: загальна площа 12,4 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: прибудова , Я{1}-1 Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, автовагової, 2Д-1 Додаткові відомості: загальна площа 22,2 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, вагової, 2Ж-1 Додаткові відомості: загальна площа 4,3 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс, 2Ж Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, вагової, 2З-1 Додаткові відомості: загальна площа 15,6 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: кіоск, 2Л-1 Додаткові відомості: загальна площа 7,1 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: будівля, склад, 2М-1 Додаткові відомості: загальна площа 12,9 кв.м.. Складова частина об`єкта нерухомого майна: навіс, 2М Складова частина об`єкта нерухомого майна: адміністративно-побутовий корпус , літ. З-4, Додаткові відомості: загальна площа 1588,5 кв.м., прибудова літ. З {1} -3; ганок літ. з; навіс літ. з {1}; ганок з козирком літ. з {2};

- реєстраційний № 6963419, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вулиця Горького (Кіровський район), будинок 10/14, а саме: комплекс виробничих будівель та споруд, Примітки: загальна площа в літ. В-7 зменшилась на 1,7 кв.м. за рахунок встановлення тимчасових перегородок та уточнення в архівній справі; загальна площа літ. Е{5}-1,Е'-1, Е{2}-1, Е{3}-1, Е{4}-1, Е{7}-1, Е{8}-1, Е{9}-1, Е{10}-1, 2І-1, 2А'-1, К{12}-1 збільшилась на 117, 5 кв.м. за рахунок включення площі літ. К{12}-1; загальна площа літ. Л-2,Л'-1,Л{2}-1,Л{3}-1,Л-1,Л{4}-1,л,л'-л{8} збільшилась на 31,2 кв.м. в літ. І-3 збільшилась на 58,9 кв.м. та в літ. Б-5 збільшилась на 41,1 кв.м. за рахунок демонтажу перегородок та уточнення в архівній справі; загальна площа в літ. А-4 зменьшилась на 3,0 кв.м. за рахунок демонтажу перегородок та виключення площі балкона. поз. в{І}, в{4} сходи, в{6} рампа, літ. л{9}, л{11} козирки, літ.л{10} ганок, ганки літ.ч, с, включени до опису за рахунок уточнення в архівній справі. Згідно інструкції "Про порядок проведення технічної інвентаризації об`єктів нерухомого майна" затвердженої наказом Держбуду України від 24.05.2001р № 127 та зареєстрованої в Мінестерстві Юстиції України 10.07.2001р № 582/5773 проставлена внутрішня площа в літ. М-1, яка складає 424,1 кв.м.;

- реєстраційним № 14157606, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпропетровськ, вул. Ленінградська, будинок 35, а саме: спортивно-оздоровчий комплекс, який складається: літ. А-1- спортивно-оздоровчий комплекс, прибудови - літ. А'-1, А''-1,А'''-1, загальною площею 513,8 кв.м., ганок літ.а-1; літ. Б-2 спортивно-оздоровчий комплекс, прибудови літ. Б'-1, Б''-1, під Б-2 підвал, загальною площею 239,6 кв.м., ганок літ.б-1, вхід в підвал літ.б-2, металеві сходи літ. б-3; літ. В-1 майстерня; літ. Г-1 туалет; будівля-намет літ. Д-1; літ. Е-1 навіс; мостіння І,огорожі №1-3,8,9, ворота №4,5,7, хвіртки № 6,10. Примітка: гараж металевий літ.Є-1 знесено. Збільшення загальної площі в літ.А-1 на 0,7 кв.м. за рахунок включення площ дверних отворів до загальної площі, зменшення загальної площі по літ.Б-2 на 7,4 кв.м. за рахунок виключення площі балкону із загальної площі згідно інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об`єктів нерухомого майна станом на 01.06.2010р.

20. 100% корпоративних прав ТОВ «Парлеп» (ЄДРПОУ 34408282), місцезнаходження: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, що належать ОСОБА_10 , адреса засновника: АДРЕСА_5 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн., ТОВ "ЦЕНТРАЛЬНИЙ ПАРК" (ЄДРПОУ 34822152), адреса засновника: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Княгині Ольги, буд. 10/14, кім. 409 у вигляді 50% (п`ядесяти відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 17 500,00 грн. та кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , місце проживання - АДРЕСА_2 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив, кінцевий бенефіціарний власник - ОСОБА_8 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце проживання - АДРЕСА_4 , відсоток частки статутного капіталу або відсоток права голосу в юридичній особі - 50%, тип бенефіціарного володіння - непрямий вирішальний вплив та на нерухоме майно, яке на праві приватної власності належить ТОВ «Парлеп» (ЄДРПОУ 34408282), а саме:

- реєстраційним № НОМЕР_2 , що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., Апостолівський р., с. Солдатське, вул. Миру, буд. 3б, а саме: будівлі та споруди польового стану відділення №2, Загальна площа (кв.м): 934.2; за реєстраційним № 272662012203, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., Апостолівський р., с. Солдатське, вул. Миру, буд. 2а, а саме: будівлі та споруди тракторно-польового стану №2, Загальна площа (кв.м): 1260.1;

- реєстраційним № 16076628, що знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., Дніпровський р., с. Любимівка, вул. Красна, будинок 108а, а саме: база відпочинку, Площа земельної ділянки (кв.м): 22100.

21. 100% корпоративних прав ПОГ «Добробут» (ЄДРПОУ 36354124), місцезнаходження: місто Київ, провулок Георгіївський, будинок 2, кімната 12, що належать Дніпропетровській обласній Громадській організації "Управління соціального захисту ветеранів та інвалідів МВС України", (ЄДРПОУ:26510810), адреса засновника: Дніпропетровська обл., місто Дніпро, проспект Богдана Хмельницького, будинок 23 А у вигляді 100% (ста відсотків) статутного капіталу підприємства у розмірі 1000 грн.

У суб`єкта державної реєстрації прав на нерухоме майно здійснити реєстрацію скасування передачі Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (код ЄДРПОУ: 41037901) в управління в порядку та на умовах, визначених Законом України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів»

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення06.05.2021
Оприлюднено30.01.2023

Судовий реєстр по справі —757/18585/21-к

Ухвала від 06.05.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Волкова С. Я.

Ухвала від 06.05.2021

Кримінальне

Печерський районний суд міста Києва

Волкова С. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні