Ухвала
від 13.05.2021 по справі 521/2792/21
МАЛИНОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 521/2792/21

Провадження № 2/521/2621/21

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

13 травня 2021 року Малиновський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді - Мурзенко М.В.,

при секретарі - Корнієнко Л.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Інвестбанк в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ КБ Інвестбанк Паламарчука Віталія Віталійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвестгруп , за участі третіх осіб - Державного підприємства Прозорро.Продажі , Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання недійсним результатів відкритих торгів, протоколу відкритих торгів, договору купівлі-продажу майнових прав, відмінних від права власності, -

ВСТАНОВИВ:

До Малиновського районного суду м.Одеси звернувся з позовом представник ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Інвестбанк в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ КБ Інвестбанк Паламарчука Віталія Віталійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвестгруп , за участі третіх осіб - Державного підприємства Прозорро.Продажі , Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання недійсним результатів відкритих торгів, протоколу відкритих торгів, договору купівлі-продажу майнових прав, відмінних від права власності.

Ухвалою від 24.02.2021 року по справі було відкрито провадження в порядку загального позовного провадження та призначено по справі підготовче судове засідання на 30.03.2021 року.

В підготовче судове засідання, яке призначене на 13.05.2021 року сторони не з`явились, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином.

Згідно ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Враховуючи те, що спір не врегульовано в підготовчому судовому засіданні , суд вважає, що підготовче провадження підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 189, 196, 197, 200, 260 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Інвестбанк в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ КБ Інвестбанк Паламарчука Віталія Віталійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвестгруп , за участі третіх осіб - Державного підприємства Прозорро.Продажі , Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання недійсним результатів відкритих торгів, протоколу відкритих торгів, договору купівлі-продажу майнових прав, відмінних від права власності - закрити.

Призначити справу за позовом ОСОБА_1 до Публічного акціонерного товариства Комерційний банк Інвестбанк в особі уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ КБ Інвестбанк Паламарчука Віталія Віталійовича, Товариства з обмеженою відповідальністю Факторингова компанія Фінвестгруп , за участі третіх осіб - Державного підприємства Прозорро.Продажі , Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про визнання недійсним результатів відкритих торгів, протоколу відкритих торгів, договору купівлі-продажу майнових прав, відмінних від права власності до судового розгляду по суті на 19 липня 2021 року о 11 годині 30 хвилин.

Про час та місце судового засідання повідомити сторони у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на неї включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: М.В.Мурзенко

Дата ухвалення рішення13.05.2021
Оприлюднено19.05.2021

Судовий реєстр по справі —521/2792/21

Ухвала від 18.10.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 21.06.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Ухвала від 25.05.2023

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Литвиненко Ірина Вікторівна

Постанова від 15.03.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Ухвала від 13.03.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Ухвала від 22.02.2022

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Ухвала від 21.12.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Ухвала від 15.11.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Сегеда С. М.

Рішення від 26.08.2021

Цивільне

Малиновський районний суд м.Одеси

Мурзенко М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні