Ухвала
від 19.05.2021 по справі 555/563/20
БЕРЕЗНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 555/563/20

Номер провадження 1-в/555/37/21

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

"19" травня 2021 р. м.Березне

Березнівський районний суд Рівненської області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1

за участю секретаря судового засідання ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3

засудженого ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Березне подання старшого інспектора Березнівського районного сектору філії державної установи "Центр пробації" в Рівненській області ОСОБА_5 про звільнення від відбування покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку, щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , жителя АДРЕСА_1 , засудженого 06 травня 2020 року вироком Березнівського районного суду Рівненської області за ст. 246 ч.1 КК України до 1 (одного) року позбавлення волі, звільненого від відбування покарання з випробуванням згідно ст. 75 КК України з іспитовим строком 1 рік, з покладанням на нього обов`язків ст. 76 КК України,-

ВС Т АНОВИВ :

Вироком Березнівського районного суду Рівненської області ОСОБА_4 було засуджено за ч.1 ст. 246 КК України до 1 (одного) року позбавлення волі, звільненого від відбування покарання з випробуванням згідно ст. 75 КК України з іспитовим строком 1 рік, з покладанням на нього обов`язків ст. 76 КК України

В період іспитового строку засуджений ОСОБА_4 зарекомендував себе з позитивної сторони, ухилень від виконання покладених на нього судом обов`язків не допускав, вчасно з`являвся на реєстрацію, нові злочини не скоїв, став на шлях виправлення, за місцем проживання характеризується позитивно, в побуті веде здоровий спосіб життя, ввічливий по відношенню до односельчан.

На даний час ОСОБА_4 проживає разом із дочкою, допомагає у вихованні її дітей, пенсіонер, також займається веденням домашнього селянського господарства. В громадських місцях поводить себе спокійно та врівноважено, скарг від сусідів та жителів села до сільської ради на його поведінку не надходило.

Представник органу пробації зазначає, що індивідуальний план роботи з громадянином ОСОБА_4 для задоволення його криміногенних потреб, виявлених за результатами оцінки ризиків щодо попередження протиправної поведінки особи та скоєння ним повторного кримінального правопорушення виконаний у повному обсязі.

Представник Березнівського районного сектору ОСОБА_5 у судове засідання не з`явився, надіслав до суду заяву про розгляд подання без участі представника, вимоги заявлені у поданні про звільнення ОСОБА_4 від призначеного покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку підтримав повністю.

Прокурор ОСОБА_3 в судовому засіданні подання підтримала з обставин викладених в ньому.

Засуджений ОСОБА_4 у судовому засіданні не заперечував проти подання про звільнення його від покарання.

Розглянувши подання та матеріали особової справи № 26/2020 р., враховуючи думку прокурора, засудженого, суд вважає, що подання обґрунтоване і підлягає до задоволення.

Відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Керуючись ст.ст. ч. 1 ст. 78 КК України, ст. п. 9 ч. 1 ст. 537, ст. 539 КПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Звільнити ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 від призначеного покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена до Рівненського апеляційного суду через Березнівський районний суд Рівненської області протягом семи днів з дня її проголошення.

Суддя ОСОБА_1

СудБерезнівський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення19.05.2021
Оприлюднено30.01.2023
Номер документу97009640
СудочинствоКримінальне
КатегоріяСправи в порядку виконання судових рішень у кримінальних провадженнях про звільнення від призначеного покарання з випробовуванням після закінчення іспитового строку

Судовий реєстр по справі —555/563/20

Ухвала від 19.05.2021

Кримінальне

Березнівський районний суд Рівненської області

Собчук А. Ю.

Вирок від 06.05.2020

Кримінальне

Березнівський районний суд Рівненської області

Собчук А. Ю.

Ухвала від 16.04.2020

Кримінальне

Березнівський районний суд Рівненської області

Собчук А. Ю.

Ухвала від 01.04.2020

Кримінальне

Березнівський районний суд Рівненської області

Собчук А. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні