Судовий наказ
від 24.05.2021 по справі 428/3919/21
СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 428/3919/21

Провадження № 2-н/428/550/2021

СУДОВИЙ НАКАЗ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 травня 2021 року м. Сєвєродонецьк

Суддя Сєвєродонецького міського суду Луганської області Шубочкіна Т.В., розглянувши заяву Комунального підприємства Сєвєродонецьккомунсервіс про видачу судового наказу про стягнення з ОСОБА_1 заборгованості за оплату послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів, -

ВСТАНОВИВ:

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 161 ЦПК України судовий наказ може бути видано, якщо заявлено вимогу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг, телекомунікаційних послуг, послуг телебачення та радіомовлення з урахуванням індексу інфляції та 3 відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Частиною 2 ст. 7 Закону України Про житлово-комунальні послуги встановлений обов`язок споживача оплачувати надані житлово-комунальні послуги за цінами/тарифами, встановленими відповідно до законодавства, у строки, встановлені відповідними договорами.

Згідно з абз. 2 ст. 9 Закону України Про житлово-комунальні послуги споживач не звільняється від оплати житлово-комунальних послуг, отриманих ним до укладення відповідного договору.

Відповідно до статті 67 Житлового кодексу Української РСР, плата за комунальні послуги (водопостачання, газ, теплова енергія та інші послуги) береться крім квартирної плати за затвердженими в установленому порядку тарифами.

При цьому під час розгляду вимог у порядку наказного провадження та видачі судового наказу не розглядається обґрунтованість заявлених стягувачем вимог по суті.

Керуючись ст.ст. 13, 160-169, 170, 172 ЦПК України, суддя, -

НАКАЗАВ:

Видати судовий наказ про стягнення з ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_1 , паспорт серії НОМЕР_2 , зареєстрованої за адресою: АДРЕСА_1 , на користь Комунального підприємства Сєвєродонецьккомунсервіс , ідентифікаційний код 03327983, розташованого за адресою: Україна, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, буд. 89, заборгованості за оплату послуг з вивезення та захоронення твердих побутових відходів з травня 2018 року по квітень 2021 року в сумі 2429 (дві тисячі чотириста двадцять дев`ять) грн. 46 коп. та суму сплаченого судового збору в розмірі 227 (двісті двадцять сім) грн. 00 коп.

Копію цього наказу направити боржнику разом з копією заяви стягувача про видачу судового наказу та доданими до неї документами.

Копія судового наказу у Єдиному державному реєстрі судових рішень міститься за веб-адресою: http://reyestr.court.gov.ua/ (в рядку Справа № необхідно ввести номер справи, по якій видано цей судовий наказ).

Судовий наказ оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Боржник має право протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування до Сєвєродонецького міського суду Луганської області. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

У разі ненадходження до суду заяви від боржника про скасування судового наказу, наказ набирає законної сили протягом п`яти днів після закінчення п`ятнадцятиденного строку з дня вручення боржнику копії судового наказу та доданих до неї документів.

Судовий наказ, після набрання ним законної сили, видати стягувачу для пред`явлення до виконання.

Суддя Т. В. Шубочкіна

Дата ухвалення рішення24.05.2021
Оприлюднено01.06.2021
Номер документу97280106
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —428/3919/21

Судовий наказ від 24.05.2021

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Шубочкіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні