Ухвала
від 27.05.2021 по справі 127/12449/21
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Cправа № 127/12449/21

Провадження № 1-кс/127/5567/21

У Х В А Л А

Іменем України

27 травня 2021 року м. Вінниця

Вінницький міський суд Вінницької області в складі:

слідчого судді: ОСОБА_1 ,

секретар судового засідання: ОСОБА_2 ,

за участю:

заявника клопотання: адвоката ОСОБА_3 ,

слідчого: ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання адвоката ОСОБА_3 , поданого в інтересах ТОВ «УКРНЕОХІМ», про скасування арешту майна у кримінальному провадженні №32020120010000001, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 11.01.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

Адвокат ОСОБА_3 , в інтересах ТОВ «УКРНЕОХІМ», звернувся до суду з клопотанням, в якому просив скасувати арешт на майно, вилучене 09.06.2020 в ході проведення обшуку за місцем знаходження ТОВ «УКРНЕОХІМ» за адресою: Вінницька область, Бершадський район, с. Флорине, вул. Чкалова (Ковалена),1, а саме:

- 1 (одна) ємність об`ємом 5 літрів в яку було наповнено речовиною коричневого кольору з характерним запахом спирту;

- 3 (три) каністри ємністю 20 літрів кожна з яких наповнена прозорою речовиною подібною до харчової добавки лимонним концентратом;

- устаткування для виробництва з кранами, які на момент обшуку виявилися незаповненими:

- 4 (чотири) тримачі для скочу;

29 (двадцять дев ять) упаковок наповнених 5-ти літровими пустими каністрами загальною кількістю 928 штук (баклажки);

- 30 (тридцять) картонних упаковок в кожній з яких знаходяться ємності об`ємом по 3 літра. 5 літрів наповнені прозорою речовиною з характерним запахом спирто-хімічної суміші, при вимірюванні якої спиртометром було встановлено, що дана речовина становить 70%;

- 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування з етикеткою 'Ansept;

- коробка з червоними корками в приблизній кількості 100 (сто) штук;

- 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування без етикеток;

- 5 (п`ять) ящиків з корками червоного кольору;

- 104 (сто чотири) коробки для фурнітури в розібраному стані;

- 2 (дві) каністри об`ємом по 20 літрів кожна наповнених прозорою речовиною з запахом наповнювача;

- 4480 (чотири тисячі чотириста вісімдесят) пустих баклажок ємністю по 5 літрів:

- 13 (тринадцять) мотків стреч плівки;

- 2 (два) фільтри;

- 2 (два) аркуші формату А4 з чорновими записами;

- Феірі см. 1л.; 4 (чотири) мотка з етикеткою «Ansepf»;

- Захисні окуляри в кількості 10 пар;

- 32 піддонів кожний з яких наповнений 60-тю коробками в кожній коробці знаходиться по З (три), 5 (п`ять) літрових антисептика загальним об`ємом приблизно 28800 (двадцять вісім тисяч вісімсот) літрів;

- 1 (один) піддон в якому на момент обшуку обшуку знаходиться 49 (сорок дев`ять) коробок в кожній з яких було по 3 (три). 5 (п`ять) літрових ємності наповнених прозорою речовиною з характерним запахом спиртово-хімічної суміші, приблизним об`ємом 735 (сімсот тридцять п`ять) літрів;

- договір №4/04-20 на 3 арк.

Клопотання мотивовано тим, що в провадженні Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Вінницькій області перебуває кримінальне провадження за №32020120010000001, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України.

Ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 11 червня 2021 року, у справі №127/12362/20, накладено арешт на вище зазначені речі, що належать ТОВ «УКРНЕОХІМ».

Так, на думку органу досудового розслідування, вилучене майно може бути пов`язане з незаконним виготовленням алкогольних напоїв із спирту етилового, що є небезпечним для життя і здоров`я людей.

Разом з тим, відповідно до листа Міністерства охорони здоров`я України №26.1-04/22306/2-20 від 03.08.2020, засіб «ANSEPT» відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.9.027-99 (п.8.3.), тобто зазначений засіб може використовуватись та знаходитись на ринку України, як косметичний засіб.

Згідно до висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 12.2-18-1/8547 від 17.04.2020 засіб дезінфікуючий «ANSEPT» відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України і може бути використаний в заявленій сфері застосування.

З моменту накладення арешту на вказане майно минув майже рік, однак посадові особи підприємства жодного разу не викликались на допит з метою отримання відомостей щодо наявного у товариства майна та його походження. Також посадовим особам ТОВ «УКРНЕОХІМ» не повідомлено про підозру у вчиненні будь-яких кримінальних правопорушень.

На думку заявника, подальше збереження заходу забезпечення порушує право власника, володільця на володіння майном, не відповідає завданням кримінального провадження, визначеним ст. 2 КПК України.

Враховуючи вищевикладене, заявник вважає, що викладені в клопотанні доводи та додані до нього матеріали, які в силу відсутності представника ТОВ «УКРНЕОХІМ» під час вирішення клопотання слідчого не були предметом вивчення слідчим суддею під час розгляду клопотання про накладення арешту на майно, переконують в необґрунтованості накладення арешту, а тому клопотання підлягає задоволенню.

Враховуючи вищевикладене заявник просив клопотання задовольнити.

В судовому засіданні адвокат ОСОБА_3 клопотання підтримав та просив суд його задоволити.

Слідчий ОСОБА_4 в судовому засіданні не заперечував з приводу скасування арешту майна, оскільки вказане майно було ним оглянуте та встановлено, що воно не має жодного відношення до кримінального провадження №32020120010000001, так як вилучена речовина «ANSEPT» не відноситься до спирту етилового та не пов`язана з незаконним виготовленням алкогольних напоїв.

Прокурор ОСОБА_5 , який здійснює процесуальне керівництво у даному кримінальному провадженні, заявою від 26.05.2021 просив клопотання про повернення майно розглядати без участі прокурора.

Відповідно до частини четвертої статті 107 КПК України фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження під час розгляду питань слідчим суддею, крім вирішення питання про проведення негласних слідчих (розшукових) дій, та в суді під час судового провадження є обов`язковим. У разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у судовому провадженні, чи в разі, якщо відповідно до положень цього Кодексу судове провадження здійснюється судом за відсутності осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Враховуючи наведене, судовий розгляд клопотання здійснювався за фіксації судового процесу технічними засобами.

Слідчий суддя, вислухавши пояснення представника заявника, слідчого, дослідивши вказане клопотання, додані до нього матеріали та матеріали кримінального провадження №32020120010000001, дійшов висновку що клопотання підлягає задоволенню, з огляду на таке.

Згідно зі статтею 170 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом кримінального правопорушення, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до частини першої статті 174 КПК України підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Відповідно до пункту 5 частини п`ятої статті 173 КПК України у разі задоволення клопотання слідчий суддя, суд постановляє ухвалу, в якій зазначає порядок виконання ухвали із зазначенням способу інформування заінтересованих осіб.

В судовому засіданні встановлено, що в провадженні слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області перебувають матеріали кримінального провадження, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №32020120010000001 від 11.01.2020 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України.

З матеріалів оглянутого кримінального провадження №32020120010000001 від 11.01.2020 слідує, що до Слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Вінницькій області надійшли матеріали правоохоронних та контролюючих державних органів про виявлення фактів вчинення чи підготовки до вчинення кримінальних правопорушень про те, що з повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення №192/11-28-21-06 від 12.12.2019, яке надійшло від ОУ ГУ ДФС у Кіровоградській області 10.01.2020 встановлено, що протягом 2019 року та по теперішній час невстановлена особа систематично здійснює незаконне виготовлення алкогольних напоїв зі спирту етилового, що є небезпечними для життя і здоров`я людини, які розповсюджує шляхом продажу від імені ОСОБА_6 з с. Серебрія Могилів-Подільського району Вінницької області різним замовникам засобами ТОВ «Нова Пошта» на територію Кіровоградської та інших областей України. При цьому, 27.11.2019 вказана невстановлена особа збула мешканцю м. Кровивницького ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_1 одну картонну упаковку з написом «Фінляндія» з поліетиленовим пакетом «Bag-in-Box», ємністю 2 л., заповнений незаконно виготовленим алкогольним напоєм, внаслідок вживання якого у останнього погіршився стан здоров`я. Крім того, залишки незаконно виготовлених алкогольних напоїв придбаних ОСОБА_7 відповідно до протоколу випробувань ДП «Черкасистандартметрологія» №6815/19-ВЦ/1 від 11.12.2019 не відповідають вимогам нормативної документації (ДСТУ 4222:2003) за показниками: аромат, колір, масова концентрація альдегідів в перерахунку на оцтовий альдегід в безводному спирті, масова концентрація естерів у перерахунку на оцтово-етиловий естер в безводному спирті, масова концентрація сивушного масла в перерахунку на суміш пропілового, ізобутилового та ізоамілового спиртів (3:1:1) в безводному спирті. Також, згідно акту СМЕ КЗ «Кіровоградське обласне бюро судово-медичної експертизи» №80 від 12.12.2019 вищевказані зразки алкогольних напоїв є загрозливими для життя людини при їх вживанні.

09.06.2020, на підставі ухвали слідчого судді Вінницького міського суду від 04.06.2020 (справа №127/11771/20) проведено обшук в будівлях, нежитлових будівлях та спорудах розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , в ході якого виявлено та вилучено наступне майно:

- 1 (одна) ємність об`ємом 5 літрів в яку було наповнено речовиною коричневого кольору з характерним запахом спирту;

- 3 (три) каністри ємністю 20 літрів кожна з яких наповнена прозорою речовиною подібною до харчової добавки лимонним концентратом;

- устаткування для виробництва з кранами, які на момент обшуку виявилися незаповненими:

- 4 (чотири) тримачі для скочу;

29 (двадцять дев ять) упаковок наповнених 5-ти літровими пустими каністрами загальною кількістю 928 штук (баклажки);

- 30 (тридцять) картонних упаковок в кожній з яких знаходяться ємності об`ємом по 3 літра. 5 літрів наповнені прозорою речовиною з характерним запахом спирто-хімічної суміші, при вимірюванні якої спиртометром було встановлено, що дана речовина становить 70%;

- 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування з етикеткою 'Ansept;

- коробка з червоними корками в приблизній кількості 100 (сто) штук;

- 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування без етикеток;

- 5 (п`ять) ящиків з корками червоного кольору;

- 104 (сто чотири) коробки для фурнітури в розібраному стані;

- 2 (дві) каністри об`ємом по 20 літрів кожна наповнених прозорою речовиною з запахом наповнювача;

- 4480 (чотири тисячі чотириста вісімдесят) пустих баклажок ємністю по 5 літрів:

- 13 (тринадцять) мотків стреч плівки;

- 2 (два) фільтри;

- 2 (два) аркуші формату А4 з чорновими записами;

- Феірі см. 1л.; 4 (чотири) мотка з етикеткою «Ansepf»;

- Захисні окуляри в кількості 10 пар;

- 32 піддонів кожний з яких наповнений 60-тю коробками в кожній коробці знаходиться по З (три), 5 (п`ять) літрових антисептика загальним об`ємом приблизно 28800 (двадцять вісім тисяч вісімсот) літрів;

- 1 (один) піддон в якому на момент обшуку обшуку знаходиться 49 (сорок дев`ять) коробок в кожній з яких було по 3 (три). 5 (п`ять) літрових ємності наповнених прозорою речовиною з характерним запахом спиртово-хімічної суміші, приблизним об`ємом 735 (сімсот тридцять п`ять) літрів;

- договір №4/04-20 на 3 арк.

Постановою слідчого вилучені під час обшуку 09.06.2020 речі визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №32020120010000001.

Ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області №127/12362/20 від 11.06.2020 клопотання слідчого задоволено, накладено арешт на майно, яке вилучено 09.06.2020 під час проведення обшуку за адресою: АДРЕСА_1 , а саме на: 1 (одна) ємність об`ємом 5 літрів в яку було наповнено речовиною коричневого кольору з характерним запахом спирту; 3 (три) каністри ємністю 20 літрів кожна з яких наповнена прозорою речовиною подібною до харчової добавки лимонним концентратом; устаткування для виробництва з кранами, які на момент обшуку виявилися незаповненими; 4 (чотири) тримачі для скочу; 29 (двадцять дев`ять) упаковок наповнених 5-ти літровими пустими каністрами загальною кількістю 928 штук (баклажки); 30 (тридцять) картонних упаковок в кожній з яких знаходяться ємності об`ємом по 3 літра, 5 літрів наповнені прозорою речовиною з характерним запахом спирто-хімічної суміші, при вимірюванні якої спиртометром було встановлено, що дана речовина становить 70%; 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування з етикеткою Ansept; коробка з червоними корками в приблизній кількості 100 (сто) штук; 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування без етикеток; 5 (п`ять) ящиків з корками червоного кольору; 104 (сто чотири) коробки для фурнітури в розібраному стані; 2 (дві) каністри об`ємом по 20 літрів кожна наповнених прозорою речовиною з запахом наповнювача; 4480 (чотири тисячі чотириста вісімдесят) пустих баклажок ємністю по 5 літрів; 13 (тринадцять) мотків стреч плівки; 2 (два) фільтри; 2 (два) аркуші формату А4 з чорновими записами; Феірі см. 1л.; 4 (чотири) мотка з етикеткою Ansept; Захисні окуляри в кількості 10 пар; 32 піддонів кожний з яких наповнений 60-тю коробками в кожній коробці знаходиться по 3 (три), 5 (п`ять) літрових антисептика загальним об`ємом приблизно 28800 (двадцять вісім тисяч вісімсот) літрів; 1 (один) піддон в якому на момент обшуку обшуку знаходиться 49 (сорок дев`ять) коробок в кожній з яких було по 3 (три), 5 (п`ять) літрових ємності наповнених прозорою речовиною з характерним запахом спиртово-хімічної суміші, приблизним об`ємом 735 (сімсот тридцять п`ять) літрів; договір №4/04-20 на 3 арк.

Як вбачається з матеріалів кримінального провадження жодній посадовій особі ТОВ «УКРНЕОХІМ» не повідомлено про підозру у вчиненні будь-яких кримінальних правопорушень.

На даний час досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

Крім того, до матеріалів справи заявником було додано Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань відповідно до якого ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРНЕОХІМ", ТОВ "УКРНЕОХІМ" зареєстровано відповідно до статті 11 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань". Серед зареєстрованих видів економічної діяльності під індексом 46.75 зазначено "Оптова торгівля хімічними продуктами (основний)", місцезнаходження юридичної особи: м. Київ, вулиця Генерала Алмазова, буд. 18/7, офіс 201-01.

Разом з тим, як слідує з матеріалів справи, ТОВ "УКРНЕОХІМ" для здійснення господарської діяльності, на підставі договору оренди №4/04-20 від 07.04.2020 укладеного з ТОВ "Новап", орендує приміщення виробничого цеху за адресою с. Флорино, Бершадського району, вул. Коваленка, 1.

Відповідно до листа Міністерства охорони здоров`я України №26.1-04/22306/2-20 від 03.08.2020, засіб «ANSEPT» відповідає вимогам ДСанПіН 2.2.9.027-99 (п.8.3.), тобто зазначений засіб може використовуватись та знаходитись на ринку України, як косметичний засіб.

Крім того, згідно висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи № 12.2-18-1/8547 від 17.04.2020 засіб дезінфікуючий «ANSEPT» відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України і може бути використаний в заявленій сфері застосування.

Згідно з договором поставки дезінфекційного засобу на внутрішній ринок №16дз від 02 квітня 2020 року ДП Спиртової та Лікеро-горілчаної промисловості «Укрспирт» зобов`язалось передати у власність ТОВ "УКРНЕОХІМ" дезінфекційний засіб 80%, дезінфекційний засіб 90%.

З вищенаведеного слідує висновок, що майно, яке перебуває у власності ТОВ «УКРНЕОХІМ», добросовісно набуте на підставі договору поставки дезінфекційного засобу.

Разом з тим, як зазначено вище, в судовому засіданні слідчий ОСОБА_4 не заперечував того, що речі, які належать ТОВ "УКРНЕОХІМ", що були вилучені під час обшуку 09.06.2020, в будівлях, нежитлових будівлях та спорудах розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , та на які ухвалою суду від 11.06.2020 було накладено арешт, були ним оглянуті та встановлено, що зазначені речі не мають жодного відношення до кримінального провадження №32020120010000001, оскільки вилучена речовина «ANSEPT» не пов`язана з незаконним виготовленням алкогольних напоїв, вилучені речі не були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, не зберегли на собі його сліди та не містять інших відомостей, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Згідно зі статтею 2 КПК України завданнями кримінального провадження є захист особи, суспільства та держави від кримінальних правопорушень, охорона прав, свобод та законних інтересів учасників кримінального провадження, а також забезпечення швидкого, повного та неупередженого розслідування і судового розгляду з тим, щоб кожний, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності в міру своєї вини, жоден невинуватий не був обвинувачений або засуджений, жодна особа не була піддана необґрунтованому процесуальному примусу і щоб до кожного учасника кримінального провадження була застосована належна правова процедура.

Відповідно до статті 16 КПК України позбавлення або обмеження права власності під час кримінального провадження здійснюється лише на підставі вмотивованого судового рішення, ухваленого в порядку, передбаченого цим кодексом. На підставах та в порядку, передбачених цим Кодексом, допускається тимчасове вилучення майна без судового рішення.

Як зазначалося вище, арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

Враховуючи вищевикладене, взявши до уваги думку слідчого ОСОБА_4 , який не заперечував проти скасування арешту майна, а також враховуючи те, що вилучені у ТОВ «УКРНЕОХІМ» речі не являються знаряддям вчинення кримінального правопорушення та не зберегли на собі його сліди, а відтак не є речовими доказами у кримінальному провадженні, а також те, що подальше збереження такого заходу порушує права власника та перешкоджає здійсненню його господарської діяльності, слідчий суддя приходить до висновку, що клопотання слід задовольнити та скасувати арешт накладений ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 11 червня 2020 року, (справа №127/12362/21), в рамках кримінального провадження №32020120010000001, внесеного до ЄРДР 11.01.2020.

Враховуючи наведене, керуючись ст. ст. 98, 170, 173, 174, 309, 372 КПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Скасувати арешт, накладений ухвалою Вінницького міського суду Вінницької області від 11 червня 2020 року (справа №127/12362/20) у кримінальному провадженні №32020120010000001 від 11.01.2020, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 204 КК України, а саме на:

- 1 (одну) ємність об`ємом 5 літрів, в яку було наповнено речовину коричневого кольору з характерним запахом спирту;

- 3 (три) каністри ємністю 20 літрів, кожна з яких наповнена прозорою речовиною подібною до харчової добавки лимонним концентратом;

- устаткування для виробництва з кранами, які на момент обшуку виявилися незаповненими;

-4 (чотири) тримачі для скочу;

- 29 (двадцять дев`ять) упаковок наповнених 5-ти літровими пустими каністрами загальною кількістю 928 штук (баклажки);

- 30 (тридцять) картонних упаковок, в кожній з яких знаходяться ємності об`ємом по 3 літра та 5 літрів, які наповнені прозорою речовиною з характерним запохом спирто-хімічної суміші, при вимірюванні якої спиртометром було встановлено, що дана речовина становить 70%;

- 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування з етикеткою Ansept;

- коробку з червоними корками в приблизній кількості 100 (сто) штук;

- 17 (сімнадцять) коробок готових до пакування без етикеток;

- 5 (п`ять) ящиків з корками червоного кольору;

- 104 (сто чотири) коробки для фурнітури в розібраному стані;

- 2 (дві) каністри об`ємом по 20 літрів кожна наповнених прозорою речовиною з запахом наповнювача;

- 4480 (чотири тисячі чотириста вісімдесят) пустих баклажок ємністю по 5 літрів;

- 13 (тринадцять) мотків стреч плівки;

- 2 (два) фільтри;

- 2 (два) аркуші формату А4 з чорновими записами;

- Фейрі см. 1л.;

- 4 (чотири) мотка з етикеткою Ansept;

- захисні окуляри в кількості 10 пар;

- 32 піддонів кожний з яких наповнений 60-тьма коробками, в кожній коробці знаходиться по 3 (три) та 5 (п`ять) літрових антисептика загальним об`ємом приблизно 28800 (двадцять вісім тисяч вісімсот) літрів;

- 1 (один) піддон, в якому на момент обшуку знаходиться 49 (сорок дев`ять) коробок в кожній, з яких було по 3 (три) та 5 (п`ять) літрових ємності наповнених прозорою речовиною з характерним запахом спиртово-хімічної суміші, приблизним об`ємом 735 (сімсот тридцять п`ять) літрів;

- договір №4/04-20 на 3 арк.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення проти неї можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Слідчий суддя

Дата ухвалення рішення27.05.2021
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу97363854
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про скасування арешту майна

Судовий реєстр по справі —127/12449/21

Ухвала від 27.05.2021

Кримінальне

Вінницький міський суд Вінницької області

Гриневич В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні