Ухвала
від 01.06.2021 по справі 320/3769/20
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

01 червня 2021 року № 320/3769/20

Київський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Горобцової Я. В., розглянувши у місті Києві у підготовчому судовому засіданні адміністративну справу за позовом Головного управління ДПС у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Білоцерківський міськбуд про стягнення податкового боргу,

в с т а н о в и в:

До Київського окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Головного управління ДПС у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю Білоцерківський міськбуд , в якому позивач просить суд:

- стягнути з рахунків у банках, що обслуговують Товариство з обмеженою відповідальністю Білоцерківський міськбуд 1 794 449,15 грн, в рахунок погашення податкового боргу.

Ухвалою Київського окружного адміністративного суду від 13 травня 2020 року відкрито провадження в адміністративній справі за правилами загального позовного провадження, розпочато підготовку справи до судового розгляду та призначене підготовче судове засідання.

01 червня 2021 року через службу діловодства суду від позивача надійшло клопотання закриття підготовчого провадження та призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Відповідач в судове засідання не прибув, належним чином повідомлений про дату, час та місце розгляду справи.

Під час підготовчого судового засідання судом вчинено підготовчі дії, в межах статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

У підготовчому судовому засіданні судом встановлено, що підстави для відкладення підготовчого судового засідання відсутні. Сторони на стадії підготовчого провадження примирення не досягли.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого провадження суд постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 183, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

у х в а л и в:

1. Закрити підготовче провадження.

2. Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 07 липня 2021 року на 16:00 год.

3. Судове засідання відбуватиметься у приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 1-й під`їзд, 6-й поверх).

4. Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду .

Суддя Я.В. Горобцова

СудКиївський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.06.2021
Оприлюднено14.06.2021
Номер документу97560899
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —320/3769/20

Рішення від 16.05.2024

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Горобцова Я.В.

Ухвала від 01.06.2021

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Горобцова Я.В.

Ухвала від 13.05.2020

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Горобцова Я.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні