Ухвала
від 10.06.2021 по справі 943/792/20
БУСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер №943/792/20

Провадження № 2/943/320/2021

У Х В А Л А

підготовчого судового засідання

10 червня 2021 року

м.Буськ, Львівська область

Буський районний суд Львівської області в складі:

головуючої-судді Шендрікової Г.О.,

за участю секретаря судового засідання Бузун О.О.

без участі сторін

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні у м. Буську без фіксації технічним засобом цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та Ожидівської сільської ради Буського району Львівської області, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Львівській області про визнання права власності на спадкове майно, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до Буського районного суду Львівської області з позовною заявою до Ожидівської сільської ради Буського району Львівської області про визнання права власності на спадкове майно .

Ухвалою суду від 29 січня 2021 року у справі відкрито провадження та прийнята вказана позовна заява до розгляду.

Згідно з ч. 1 ст. 55 ЦПК України у разі смерті фізичної особи, припинення юридичної особи, заміни кредитора чи боржника у зобов`язанні, а також в інших випадках заміни особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд залучає до участі у справі правонаступника відповідної сторони або третьої особи на будь-якій стадії судового процесу.

10.12.2020 Буська міська рада прийняла рішення №6 Про початок процедури реорганізації юридичних осіб сільських та селищної рад, розміщених поза адміністративним центром Буської міської територіальної громади , в преамбулі якого зазначено, що його прийнято враховуючи факт припинення, з дня набуття повноважень Буською міською радою сформованої територіальної громади, повноважень Боложинівської, Гумниської, Заводської, Кізлівської, Купченської, Кутівської, Милятинської, Новосілківської, Ожидівської, Побужанської, Переволочнянської, Соколянської, Соколівської, Топорівської, Тур`янської, Чанизької, Яблунівської сільських та Олеської селищної рад, обраних територіальними громадами, території яких включені до території сформованої Буської міської територіальної громади.

Отже, починаючи з 10.12.2020 р. Буська міська рада є відповідачем за вимогами, які виникли з діяльності органів самоврядування - юридичних осіб, які припиняються шляхом приєднання до міської ради.

Враховуючи наведене, відповідача Чанизьку сільську раду Буського району Львівської області слід замінити правонаступником - Буською міською радою Золочівського району Львівської області (адреса: 80500, площа 900-річчя Буська, 1, місто Буськ Львіської області).

Керуючись ст.ст.51, 258, 260 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Залучити, як правонаступника, відповідача Буську міську раду Золочівського району Львівської області до участі у цивільній справі позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 та Ожидівської сільської ради Буського району Львівської області, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Львівській області про визнання права власності на спадкове майно.

Направити залученому відповідачу копію ухвали та копію заявленого позову.

Роз`яснити, що до наступного судового засідання, а саме до 13 серпня 2021 року до 10 години 40 хвилин, відповідачу надається строк в порядку ст. 178 ЦПК України, для подачі відзиву.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г. О. Шендрікова

СудБуський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення10.06.2021
Оприлюднено14.06.2021
Номер документу97603786
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —943/792/20

Рішення від 13.08.2021

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Шендрікова Г. О.

Ухвала від 10.06.2021

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Шендрікова Г. О.

Ухвала від 29.01.2021

Цивільне

Буський районний суд Львівської області

Шендрікова Г. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні