Постанова
від 11.05.2010 по справі 2-а-2488/10/2270
ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

Справа № 2-а-2488/10/2270

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

11 травня 2010 року м. Хмельницький

Хмельницький окружний ад міністративний суд

в складі: головуючого-судді Гнап Д.Д.

при секретарі Марковій О.В.

за участі: представника позивача Бо ярського О.В.

розглянувши у судовому з асіданні в залі суду м. Хмельн ицького адміністративну спр аву за позовом < в особі > < в чиї х інтересах > Красилівської міжрайонної державної подат кової інспекції третя особа , яка не заявляє самостійних в имог на предмет спору на стор оні позивача < 3-тя особа > до то вариства з обмеженою відпові дальністю "Авантес-Агро" тре тя особа, яка не заявляє самос тійних вимог на предмет спор у на стороні відповідача < 3-тя особа > про припинення юриди чної особи, -

В С Т А Н О В И В:

Красилівська МДПІ зве рнулася з позовом до товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Авантес-Агро" про припин ення юридичної особи, позов м отивує тим, що відповідач від сутній за місцезнаходженням , згідно відомостей отриманн их від державного реєстратор а Красилівської РДА Хмельниц ької області (Витяг з Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб-підпр иємців) в розділі "Статус відо мостей про юридичну особу" за значено-відсутність ТОВ "Ава нтес-Агро" за вказаним його мі сцезнеаходженням. Крім того, віповідач фінансову звітніс ть за 2009 -2010 р.р. не подає, а тому пр осить припинити юридичну осо бу. В судовому засіданні пред ставник позивача позов підтр имав, просить його задоволит и.

Відповідач в судове засіда ння не з' явився, про час і міс це розгляду справи повідомле но своєчасно, причини неявки суду не повідомлено. Явка ві дповідача в судове засідання не визнавалася обов' язково ю, тому, з врахуванням думки по зивача, суд вважає за можливе розглянути справу без участ і відповідача на підставі на явних доказів.

Заслухавши представника п озивача, дослідивши письмові докази, суд вважає, що позов п ідлягає задоволенню.

Судом встановлено, що товар иство з обмеженою відповідал ьністю "Авантес-Агро" з 17.05.2002 рок у зареєстровано як юридична особа та є платником податкі в і зборів, що підтверджуєтьс я копією витягу з Єдиного дер жавного реєстру юридичних ос іб та фізичних осіб-підриємц ів та копією довідки з Держав ного комітету статистики.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 9 Зако ну України «Про систему опод аткування» платники податкі в і зборів зобов' язані пода вати до державних податкових органів та інших державних о рганів відповідно до законів декларації, бухгалтерську з вітність та інші документи і відомості, пов' язані з обчи сленням і сплатою податків і зборів (обов' язкових плате жів).

Згідно ч. 2 ст. 38 Закону Україн и «Про державну реєстрацію ю ридичних осіб та фізичних ос іб - підприємців» підставам и для постановлення судового рішення про припинення юрид ичної особи є неподання прот ягом року органам державної податкової служби податкови х декларацій, документів фін ансової звітності відповідн о до закону; наявність в Єдино му державному реєстрі запису про відсутність юридичної о соби за вказаним її місцезна ходженням.

Оскільки відповідач відсу тній за місцемзнаходженням, документів фінансової звітн ості не подає, що підтверджує ться довідкою з Єдиного держ авного реєстру юридичних осі б та фізичних осіб-підриємці в, актом Красилівської МДПІ в ід 05.05.2010 року, а тому слід припин ити юридичну особу - ТОВ "Ава нтес-Агро".

Керуючись ст. 38 Закону Украї ни „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних о сіб - підприємців” від 15.05.2003 ро ку, ст.ст. 158-163 КАС України, -

П О С Т А Н О В И В:

Позов задоволити.

Припинити юридичну особу - товариство з обмеженою відпо відальністю "Авантес-Агро", ЄД РПОУ 32018930, Хмельницька область , Красилівський район, с. Волиц я - 1, вул. 50 років жовтня, 17.

Постанова відповідно до ч. 1 ст. 254 КАС України набирає за конної сили після закінчення строку подання заяви про апе ляційне оскарження, встановл еного цим Кодексом, якщо таку заяву не було подано.

Постанова суду може бути ос каржена до Львівського апеля ційного адміністративного с уду шляхом подання заяви про апеляційне оскарження поста нови суду та апеляційної ска рги. Заява про апеляційне оск арження постанови суду першо ї інстанції подається протяг ом десяти днів з дня складенн я постанови в повному обсязі . Апеляційна скарга на постан ову суду подається протягом двадцяти днів після подання заяви про апеляційне оскарже ння.

Повний текст постанови виготовлено 11 травня 2010 року

< чи набрала законної сили > < Дата набрання законної сили >

Суддя /підпис/ Д.Д. Гнап

"Згідно з оригіналом" Суддя Д.Д. Гнап

СудХмельницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.05.2010
Оприлюднено10.09.2010
Номер документу9760758
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-2488/10/2270

Ухвала від 31.03.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Гнап Д.Д.

Постанова від 11.05.2010

Адміністративне

Хмельницький окружний адміністративний суд

Гнап Д.Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні