Ухвала
від 11.06.2021 по справі 522/9436/21
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ОДЕСИ1

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 червня 2021 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді ОСОБА_1

за участю:

секретаря судового засідання ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

захисника ОСОБА_4

обвинуваченого ОСОБА_5

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні клопотання обвинуваченого ОСОБА_5 про звільнення від кримінальної відповідальності на підставі п. 2 ч. 1ст.49КК узв`язкуіз закінченнямстроків давностіу кримінальномупровадженні,внесеному доЄдиного реєструдосудових розслідувань24.05.2021року за№32021160000000052за ч.1ст.205-1 КК України та закриття кримінального провадження, -

встановив:

26.05.2021 року до Приморського районного суду м. Одеси надійшов обвинувальний акт з додатками у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 24.05.2021 року за №32021160000000052 за обвинуваченням ОСОБА_5 , у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 205-1 КК України.

В підготовчомусудовому засіданніобвинуваченим поданоклопотання прозвільнення йоговід кримінальноївідповідальності укримінальному провадженніза №32021160000000052 від24.05.2021року зач.1ст.205-1 КК України, у зв`язку із закінченням строку давності.

Прокурор у судовому засіданні висловив думку про можливість закриття кримінального провадження відносно ОСОБА_5 та просив звільнити обвинуваченого від кримінальної відповідальності та кримінальне провадження відносно нього закрити.

У судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_5 надав суду згоду на звільнення його від кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження відносно нього за нереабілітуючими підставамина підставіст. 49 ККу зв`язку із закінченням строків давності, що було підтримане його захисником.

Суд, заслухавши думки учасників судового провадження, дослідивши обвинувальний акт з додатками, оцінивши доводи клоптання, дійшов висновку про звільнення ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження з таких підстав.

Судом встановлено, що ОСОБА_5 , маючи умисел, спрямований на внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, а також подання для проведення такої реєстрації документів, які містять завідомо неправдиві відомості, посягаючи на встановлений законодавством України порядок здійснення підприємницької діяльності та державної реєстрації суб`єктів підприємницької діяльності, у квітні 2018 року здійснив внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи: ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет») завідомо неправдиві відомості, які у подальшому подав Державному реєстратору приватному нотаріусу Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_6 .

Так, статтею 42 Конституції України гарантовано право кожного громадянина на підприємницьку діяльність, яка не заборонена законом.

Відповідно до статті 42 Господарського кодексу України (далі - ГКУ) підприємництво - це самостійна, ініціативна, систематична, на власний ризик господарська діяльність, що здійснюється суб`єктами господарювання (підприємцями) з метою досягнення економічних і соціальних результатів та одержання прибутку.

Згідно із п. 1 ч. 2 ст.55ГКУ суб`єктами господарювання є господарські організації - юридичні особи, створені відповідно до Цивільного кодексу України, державні, комунальні та інші підприємства, створені відповідно до цього Кодексу, а також інші юридичні особи, які здійснюють господарську діяльність та зареєстровані в установленому законом порядку.

Абзацом 3 ч. 1 ст.55-1ГКУ передбачено, що ознаки фіктивності, що дають підстави для звернення до суду про припинення юридичної особи, в тому числі визнання реєстраційних документів недійсними, якщо її зареєстровано (перереєстровано) у органах державної реєстрації фізичними особами з подальшою передачею (оформленням) у володіння чи управління підставним (неіснуючим), померлим, безвісти зниклим особам або таким особам, що не мали наміру провадити фінансово-господарську діяльність або реалізовувати повноваження.

Відповідно до ст.56ГКУ суб`єкт господарювання - господарська організація, яка може бути утворена за рішенням власника (власників) майна або уповноваженого ним (ними) органу, а у випадках, спеціально передбачених законодавством, також за рішенням інших органів, організацій і фізичних осіб шляхом заснування нової господарської організації, злиття, приєднання, виділу, поділу, перетворення діючої (діючих) господарської організації (господарських організацій) з додержанням вимог законодавства;

Згідно із ст. ст. 57, 58ГКУ установчими документами суб`єкта господарювання є рішення про його утворення або засновницький договір, а у випадках, передбачених законом, статут (положення) суб`єкта господарювання. В установчих документах повинні бути зазначені найменування суб`єкта господарювання, мета і предмет господарської діяльності, склад і компетенція його органів управління, порядок прийняття ними рішень, порядок формування майна, розподілу прибутків та збитків, умови його реорганізації та ліквідації, якщо інше не передбачено законом. Суб`єкт господарювання підлягає державній реєстрації як юридична особа чи фізична особа-підприємець у порядку, визначеному законом.

Статтею 65ГКУ визначено, що управління підприємством здійснюється відповідно до його установчих документів на основі поєднання прав власника щодо господарського використання свого майна і участі в управлінні трудового колективу. Власник здійснює свої права щодо управління підприємством безпосередньо або через уповноважені ним органи відповідно до статуту підприємства чи інших установчих документів;

Відповідно до ч. 1 ст. 89 ГКУуправління діяльністю господарського товариства здійснюють його органи та посадові особи, склад і порядок обрання (призначення) яких визначається залежно від виду товариства, а у визначених законом випадках - учасники товариства.

Згідно із вимогами ст. ст. 50, 51Цивільного кодексуУкраїни (далі - ЦКУ) право на здійснення підприємницької діяльності, яку не заборонено законом, має фізична особа з повною цивільною дієздатністю. Фізична особа здійснює своє право на підприємницьку діяльність за умови її державної реєстрації в порядку, встановленому законом. До підприємницької діяльності фізичних осіб застосовуються нормативно-правові акти, що регулюють підприємницьку діяльність юридичних осіб, якщо інше не встановлено законом або не випливає із суті відносин.

Статтями 87 і 89ЦКУ передбачено, що для створення юридичної особи її учасники (засновники) розробляють установчі документи, які викладаються письмово і підписуються всіма учасниками (засновниками), якщо законом не встановлений інший порядок їх затвердження. Установчим документом товариства є затверджений учасниками статут або засновницький договір між учасниками, якщо інше не встановлено законом. Товариство, створене однією особою, діє на підставі статуту, затвердженого цією особою. Юридична особа підлягає державній реєстрації у порядку, встановленому законом. Дані державної реєстрації включаються до єдиного державного реєстру, відкритого для загального ознайомлення.

Пунктами 4 і 13 ч. 1 ст. 1 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців» (далі - Закон), який був чинний на момент правопорушення, визначено, що державна реєстрація юридичних осіб І офіційне визнання шляхом засвідчення державою факту створення або припинення юридичної особи, зміни відомостей, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, про юридичну особу, а також проведення інших реєстраційних дій, передбачених цим Законом. Реєстраційна справа - сукупність документів у паперовій та/або електронній формі, що подавалися для проведення реєстраційних дій.

Відповідно до ч. 1 ст. 14 Закону документи для державної реєстрації можуть подаватися у паперовій або електронній формі. У паперовій формі документи подаються особисто заявником або поштовим відправленням.

Згідно із ч. 4 ст. 17 Закону для державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі, у тому числі змін до установчих документів юридичної особи подаються такі документи: заява про державну реєстрацію змін до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі; примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про зміни, що вносяться до Єдиного державного реєстру, крім внесення змін до інформації про кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) юридичної особи, у тому числі кінцевих бенефіціарних власників (контролерів) її засновника, якщо засновник - юридична особа, про місцезнаходження та про здійснення зв`язку з юридичною особою; документ про сплату адміністративного збору - у випадках, передбачених статтею 36 цього Закону; установчий документ юридичної особи в новій редакції - у разі внесення змін, що містяться в установчому документі; примірник оригіналу (нотаріально засвідчена копія) рішення уповноваженого органу управління юридичної особи про вихід із складу засновників (учасників) та/або заява фізичної особи про вихід із складу засновників (учасників), справжність підпису на якій нотаріально засвідчена, та/або договору, іншого документа про перехід чи передачу частки засновника (учасника) у статутному (складеному) капіталі (пайовому фонді) юридичної особи.

Частини 3 і 4 статті 35 Закону визначають, що Засновники (учасники) юридичної особи несуть відповідальність за відповідність установчих документів законодавству, а також за відповідність перекладу тексту документів у випадках, визначених пунктом 1 частини першої статті 15 цього Закону. Особи, винні у внесенні до установчих документів або інших документів, що подаються для державної реєстрації, завідомо неправдивих відомостей, що підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру, несуть відповідальність, встановлену законом.

Відповідно до положень статті 35 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», засновники (учасники) юридичної особи несуть відповідальність за відповідність установчих документів законодавству; особи, винні у внесенні до установчих документів або інших документів, що подаються для державної реєстрації, завідомо неправдивих відомостей, що підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру, несуть відповідальність, встановлену законом

Однак, ігноруючи вищевказані вимоги законодавства, не маючи мети щодо реального здійснення фінансово-господарської діяльності, на початку квітня 2018 року ОСОБА_5 , перебуваючи у місті Одесі, точну адресу слідством не встановлено, в денний час доби, діючи умисно, надав згоду невстановленій особі чоловічої статі зареєструвати на своє ім`я ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет») за грошову винагороду у розмірі 2700 грн. Так, під час спілкування з вказаною особою, ОСОБА_5 , надав згоду на внесення до документів, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей та подачу цих документів для проведення такої реєстрації.

У подальшому, ОСОБА_5 , реалізуючи попередньо обумовлені з невстановленою особою, свої протиправні наміри, спрямовані на внесення у документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, а також умисне подання зазначених документів для проведення такої реєстрації ОСОБА_5 , під час телефонного спілкування домовився про зустріч з останнім біля офісу приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_6 , що у м. Одесі (точну адресу не встановлено).

Задля реалізації вказаної протиправної домовленості, ОСОБА_5 , прибув на попередньо обумовлене місце зустрічі, де його очікувала невстановлена особа. Під час даної зустрічі, вищевказані особи домовились про надання ОСОБА_5 , необхідних для державної реєстрації юридичної особи документів, а саме: паспорту громадянина України ОСОБА_5 та реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційного коду) останнього. При цьому ОСОБА_5 надав свою згоду на використання вказаних документів для досягнення вказаних протиправних намірів.

Після цього, невстановлена особа, після отримання від ОСОБА_5 вказаних документів, за невстановлених обставин, забезпечила виготовлення документів ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет»), які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичних осіб і які містили завідомо неправдиві відомості, а саме: Протокол №1/2018 установчих зборів засновників.

З метою досягнення своєї незаконної мети, ОСОБА_5 , разом з невстановленою особою, 25.04.2018, у денний час доби (точний час не встановлено), прибув до приватного нотаріуса Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_6 (точну адресу не встановлено), для підписання заздалегідь підготовлених невстановленою особою документів, що забезпечило створення (реєстрацію) на його ім`я суб`єкта підприємницької діяльності - юридичної особи, без справжнього наміру здійснювати господарську діяльність, яка передбачена статутом вказаного Товариства, внесення грошових коштів у статутний капітал, оренди та використання офісного приміщення зазначеного у реєстраційних документах тощо.

Разом із цим, ОСОБА_5 , достовірно усвідомлював, що вносить завідомо неправдиві відомості у документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації, проте, діючи з корисливих мотивів, що полягали в отриманні ним грошової винагороди у сумі 2700 грн. за вчиненні дії, засвідчив власним підписом наступні документи, а саме: Протокол № 1/2018 установчих зборів засновників та заяву (Форма 1) про державну реєстрацію створення юридичної особи.

При реєстрації ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет») та підписанні вказаних документів ОСОБА_5 достовірно усвідомлював факт відсутності у нього фінансових ресурсів, навиків і досвіду для здійснення господарської діяльності у цілому, при цьому розумів, що фактично виконувати обов`язки засновника та службової особи (директора) вказаного товариства наміру він не має та у подальшому їх не виконував, оскільки не бажав займатись підприємницькою діяльністю, а хотів лише отримати обумовлену з невстановленою особою грошову винагороду у сумі 2700 грн.

ОСОБА_5 статутний капітал ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет») не формував, реалізовувати права засновника та службової особи товариства не планував і не здійснював, будь-якою фінансово-господарською та поточною діяльністю ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет») не займався і не мав наміру займатися, не мав наміру провадити таку фінансово-господарську діяльність або реалізовувати надані йому повноваження, нікому цього не доручав. Грошовими рахунками не мав наміру керувати і не керував, звітність не бажав подавати і не подавав.

Після підписання вищевказаних документів ОСОБА_5 , останній надав їх Державному реєстратору приватному нотаріусу Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_6 для проведення реєстраційних дій «Державна реєстрація новоутвореної шляхом заснування юридичної особи» суб`єкта підприємницької діяльності юридичної особи ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет»), про що в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців 25.04.2018 зроблено відповідний запис №15561020000066133.

ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет») з моменту реєстрації взято на податковий обліку у головному управлінні ДПС в Одеській області (Південне управління у м. Одесі). 01.10.2018 підприємство зареєстровано у якості платника податку на додану вартість, реєстраційний номер 420912815517, яке діє до теперішнього часу. Юридична адреса вказаного підприємства на час реєстрації вказана: м. Одеса, вул. Ільфа і Петрова, 18.

У той самий час, ОСОБА_5 з метою втілення свого злочинного наміру та отримання раніше обумовленої грошової винагороди, за вказівкою невстановленої особи, здійснено відкриття банківських розрахункових рахунків ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет»), шляхом підписання ряду необхідних документів.

Відкриття банківських рахунків надало змогу невстановленим особам використовувати їх у незаконній діяльності.

Після чого, за виконання усіх вищевказаних дій, спрямованих на реєстрацію та забезпечення функціонування суб`єкта господарювання ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет»), ОСОБА_5 отримав від невстановленої особи попередньо обумовлену суму грошової винагороди у вигляді грошових коштів в загальному розмірі 2700 гривень.

ОСОБА_5 , діючи з корисливих мотивів, виконавши всі перелічені вище дії, запропоновані йому невстановленою особою та зареєструвавши ТОВ «Агрофірма Південні Лани» (код ЄДРПОУ 42091289) (стара назва ТОВ «Тримет»), реалізував свій умисел направлений на внесення в документи, які подаються відповідно до закону для проведення державної реєстрації юридичної особи завідомо неправдивих відомостей, а також умисне подання для проведення такої реєстрації документів, які містять завідомо неправдиві відомості Державному реєстратору приватному нотаріусу Одеського міського нотаріального округу ОСОБА_6 , що надало змогу в подальшому, невстановленим особам використовувати зазначене товариство для здійснення незаконної діяльності.

Своїми діями ОСОБА_5 вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 205-1 КК України, за кваліфікуючими ознаками: внесення в документи, які відповідно до закону подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи, завідомо неправдивих відомостей, а також умисне подання для проведення такої реєстрації документів, які містять завідомо неправдиві відомості.

У відповідності до п. 2 ч. 3ст. 314 Кримінального процесуального кодексу України(даліКПК), у підготовчому судовому засіданні суд має право закрити провадження у тому числі у випадку встановлення підстав, передбачених частиною другоюстатті 284 цього Кодексу.

Пунктом 1 ч. 2ст. 284 КПКвстановлено, що кримінальне провадження закривається судом у зв`язку зі звільненням особи від кримінальної відповідальності.

Крім того, відповідно до ч. 3ст. 288 КПК, суд своєю ухвалою закриває кримінальне провадження та звільняє підозрюваного, обвинуваченого від кримінальної відповідальності у випадку встановлення підстав, передбачених законом України про кримінальну відповідальність.

ОСОБА_5 26.04.2021 рокуповідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст.205-1 КК.

При цьому при визначенні категорії кримінального правопорушення, у вчиненні якого обвинувачується ОСОБА_5 суд виходить з того, що законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» від 06 грудня 2019 року № 361-IX(даліЗакон № 361-IX), до абз. 2 ч. 1ст. 205-1 ККбули внесені зміни, та кримінальна відповідальність за цією нормою посилена, оскільки розмір штрафу значно підвищений. Так, до внесення вказаних змін, санкцією ч. 1ст. 205-1 ККв редакціїЗакону №835-VIII від 26.11.2015 р. було передбачене основне покарання у виді штрафу від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років. Санкцією ж ч. 1ст. 205-1 ККпісля внесення змінЗаконом №361-IX з 06.12.2019 р. передбачене основне покарання у виді штрафу від п`яти тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Отже, кримінальне правопорушення за ч. 1ст. 205 ККна даний час з урахуванням чинної редакції, згідноЗакону №361-IX від 06.12.2019 р., відповідно до ч. 4ст. 12 ККє нетяжким злочином, оскільки санкцією ч. 1ст. 205-1 ККпередбачене основне покарання у виді штрафу в розмірі від п`яти тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк від трьох до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Але відповідно до ч. 2ст. 4 КК, кримінальна протиправність і караність, а також інші кримінально-правові наслідки діяння визначаються законом про кримінальну відповідальність, що діяв на час вчинення цього діяння. Згідно ж ч. 2ст. 5 КК, закон про кримінальну відповідальність, що встановлює кримінальну протиправність діяння, посилює кримінальну відповідальність або іншим чином погіршує становище особи, не має зворотної дії в часі.

Отже, з урахуванням того, щоЗакон №361-IX від 06.12.2019 р. посилює кримінальну відповідальність за ч. 1ст. 205-1 КК, а також того, що кримінальне правопорушення було вчинене ОСОБА_5 до набрання вказаним законом чинності, виходячи зі змісту ч. 2 ст.4, ч. 2 ст.5 КК, суд вважає за необхідне керуватися положеннями ч. 1ст. 205-1 ККв редакції№835-VIII від 26.11.2015 р, чинної на час вчинення ОСОБА_5 кримінального правопорушення.

А оскільки санкцією ч. 1ст. 205-1 ККв редакції№835-VIII від 26.11.2015 р, чинної на час вчинення діяння, було передбачене основне покарання у виді штрафу від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років, то кримінальне правопорушення за ч. 1ст. 205-1 КК, вчинене ОСОБА_5 , відповідно до ч. 2ст. 12 ККє кримінальним проступком.

Пунктом 2 ч. 1ст. 49 ККвстановлено, що особа звільняється від кримінальної відповідальності, якщо з дня вчинення нею кримінального правопорушення і до дня набрання вироком законної сили минули три роки у разі вчинення кримінального проступку, за який передбачено покарання у виді обмеження волі, чи у разі вчинення нетяжкого злочину, за який передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк не більше двох років.

Судом встановлено, що кримінальне правопорушення було вчинено ОСОБА_5 у квітні 2018 року, тобто на день вирішення питання про звільнення ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності минув строк більш ніж три роки, у зв`язку з чим на підставі п. 2 ч. 1ст. 49 КК ОСОБА_5 має бути звільнений від кримінальної відповідальності.

Оскільки суд дійшов висновку про звільнення ОСОБА_5 від кримінальної відповідальності, то кримінальне провадження відносно нього має бути закрите на підставі п.1 ч. 2ст. 284 КПК.

Керуючись ст.ст.314, 370, 376, 284 КПК України, суд, -

постановив:

Клопотання обвинуваченого ОСОБА_5 задовольнити.

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 205-1 КК, звільнити від кримінальної відповідальності на підставі п. 2 ч. 1ст. 49 КК, у зв`язку із закінченням строків давності.

Кримінальне провадження №32021160000000052від 24.05.2021року заознаками кримінальногоправопорушення,передбаченого ч.1ст.205-1 КК України, за обвинуваченням ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , закрити на підставі п.1 ч.2 ст.284 КПК України у зв`язку із звільненням його від кримінальної відповідальності.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Одеського апеляційного суду через Приморський районний суд м. Одеси протягом семи днів з дня її оголошення.

Повний текст ухвали проголошено 15 червня 2021 року об 11:00 годині в залі судового засідання Приморського районного суду м. Одеси №106.

Суддя

Приморського районного суду м. Одеси ОСОБА_1

11.06.2021

Єдиний унікальний номер справи: №522/9436/21

Номер провадження № 1-кп/522/1910/21

Головуючий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення11.06.2021
Оприлюднено31.01.2023
Номер документу97711216
СудочинствоКримінальне
Сутьзвільнення від кримінальної відповідальності на підставі п. 2 ч. 1ст.49КК узв`язкуіз закінченнямстроків давностіу кримінальномупровадженні,внесеному доЄдиного реєструдосудових розслідувань24.05.2021року за№32021160000000052за ч.1ст.205-1 КК України та закриття кримінального провадження

Судовий реєстр по справі —522/9436/21

Ухвала від 11.06.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Русєва А. С.

Ухвала від 11.06.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Русєва А. С.

Ухвала від 31.05.2021

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Русєва А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні