Ухвала
від 18.06.2021 по справі 369/5128/21
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 369/5128/21

Провадження по справі № 2/367/4576/2021

У Х В А Л А

про відкриття провадження

18 червня 2021 року суддя Ірпінського міського суду Київської області Саранюк Л.П., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 до Комунального закладу Здвижівська гімназія № 14 Бучанської міської ради Київської області, місцезнаходження: Київська область, с. Здвижівка, буд. Центральна, буд. 104, Бучанської міської ради, місцезнаходження: Київська область, м. Буча, вул. Енергетиків, буд. 12, Відділу освіти Бучанської міської ради, місцезнаходження: Київська область, м. Буча, вул. Островського, буд. 36 про відшкодування моральної шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

До Ірпінського міського суду Київсьокї області надійшла вищевказана цивільна справа.

Відповідно до ухвали Києво-Святошинського районного суду Київської області від 23.04.2021 матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Комунального закладу Здвижівська гімназія № 14 Бучанської міської ради Київської області, Бучанської міської ради, Відділу освіти Бучанської міської ради про відшкодування моральної шкоди, передано за підсудністю на розгляд до Ірпінського міського суду Київської області.

Після автоматичного розподілу автоматизованою системою документообігу справу передано на розгляд судді Саранюк Л.П.

Відповідно до ст. 32 ЦПК України спори між судами про підсудність не допускається. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу , повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Враховуючи предмет спору, а також положення ст. 19 , 274 ЦПК України , справа підлягає розгляду у порядку спрощеного позовного провадження.

Згідно ч. 2 ст. 187 ЦПК України , про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу.

Керуючись ст.ст. 260-261 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі № 369/5128/21 за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального закладу Здвижівська гімназія № 14 Бучанської міської ради Київської області, Бучанської міської ради, Відділу освіти Бучанської міської ради про відшкодування моральної шкоди.

Призначити справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 31 серпня 2021 на 10 годину 30 хвилин, який відбудеться в приміщенні Ірпінського міського суду Київської області (адреса: м. Ірпінь, вул. Мінеральна, буд. 7).

Учасникам справи надіслати копії ухвали про відкриття провадження у справі (в паперовій формі рекомендованим листом з повідомленням про вручення).

Відповідач має право протягом 15 календарних днів з дня отримання даної ухвали надіслати суду заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження, зустрічний позов, відзив на позовну заяву і всі письмові докази, висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідач зобов`язаний в цей же строк надіслати позивачу, за наявності - іншим відповідачам, третім особам - копії відзиву та доданих до нього документів. Роз`яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Запропонувати позивачу у разі отримання ним відзиву на позовну заяву протягом 10 днів подати до суду та одночасно направити відповідачу копію відповіді на відзив разом з копіями доданих до нього документів.

Роз`яснити відповідачу його право на протязі 10 днів з моменту отримання відповіді на відзив одночасно подати до суду та направити позивачу копію заперечень на відповідь на відзив разом з копіями доданих до нього документів.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Роз`яснити учасникам справи їхні права та обов`язки, передбачені ст. 43 ЦПК України.

Попередити учасників справи про наслідки зловживання процесуальними правами, передбачені ст. 44 ЦПК України.

Ухвала може бути оскаржена у зв`язку з порушенням правил підсудності протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Київського апеляційного суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - https://court.gov.ua/sud1013/ та в Єдиному державному реєстрі судових рішень за посиланням - http://reyestr.court.gov.ua .

Суддя: Л. П. Саранюк

СудІрпінський міський суд Київської області
Дата ухвалення рішення18.06.2021
Оприлюднено23.06.2021
Номер документу97802520
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —369/5128/21

Ухвала від 26.06.2023

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 21.01.2022

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 28.10.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Кравчук Ю. В.

Ухвала від 18.06.2021

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Саранюк Л. П.

Ухвала від 23.04.2021

Цивільне

Києво-Святошинський районний суд Київської області

Волчко А. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні