Ухвала
від 23.06.2021 по справі 645/6013/20
ФРУНЗЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ХАРКОВА

Справа № 645/6013/20

Провадження № 2/645/447/21

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 червня 2021 року м. Харків

Фрунзенський районний суд м. Харкова у складі:

головуючого судді Сілантьєвої Е. Є.,

за участі секретаря судового засідання - Ятлової Ю.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - Шилець Артема Руслановича про проведення судового засідання по цивільні справі за позовомОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Фонд гарантування вкладів фізичних осіб,третя особа - Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Індустріальному та Немишлянському районах м. Харків Головного територіального управління юстиції у Харківській області про зняття арешту з майна, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми EASYCON,-

в с т а н о в и в:

Позивача звернулась з позовом до суду, яким просить скасувати арешт нерухомого майна, а саме, квартири за адресою: АДРЕСА_1 , яка належить ОСОБА_1 , накладений Фрунзенським відділом державної виконавчої служби Харківського міського управління юстиції на підставі постанови про відкриття виконавчого провадження № 24754933 від 28.02.2011 року, реєстровий номер обтяження № 10900560, 03.03.2011р.

Ухвалою від 21 травня 2020 року відкрито провадження у справі та призначено підготовче судове засідання.

Ухвалою від 05 січня 2021 року підготовче провадження у цивільній справі закрито, призначено справу до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Ухвалою від 19.04.2021 р. залучено до участі в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа - Міжрайонний відділ державної виконавчої служби по Індустріальному та Немишлянському районах м. Харків Головного територіального управління юстиції у Харківській області про зняття арешту з майна в якості співвідповідача Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

18.06.2021 року до Фрунзенського районного суду надійшло клопотання представника відповідача Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - адвоката Шилець Артем Руслановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми EASYCON.

Суддя, перевіривши матеріали справи, приходить до наступного висновку.

Згідно ч. 1 ст. 212 ЦПК України учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Положеннями ч. 4 ст. 212 ЦПК України передбачено, що під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів . Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус або Державною судовою адміністрацією України.

Ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву (ч. 5 ст. 212 ЦПК України).

Враховуючи наявність у Фрунзенському районному суді м.Харкова технічної можливості для проведення судового засідання в режимі відеоконференції за допомогою сервісу EASYCON, суд вважає необхідним клопотання задовольнити.

Керуючись ст.ст. 212, 260 ЦПК України, суддя,-

п о с т а н о в и в:

Клопотання представника відповідача Фонду гарантування вкладів фізичних осіб - адвоката Шилець Артем Руслановича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції за допомогою програми EASYCON - задовольнити.

Забезпечити участь представника ОСОБА_3 у судових засіданнях в режимі відеоконференції за допомогою сервісу EASYCON ( ІНФОРМАЦІЯ_1 ).

Роз`яснити представнику відповідача- ОСОБА_3 , що ризики технічної неможливості участі в відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Розгляд справи в режимі відеоконференції в системі відеоконференцприйому EASYCON провести 13 липня 2021 року о 10 год 00 хв. а також всі наступні судові засідання.

Копію ухвали направити учасникам судового розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя -

Дата ухвалення рішення23.06.2021
Оприлюднено23.06.2021
Номер документу97831277
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з майна, в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми ЕАSУСОN

Судовий реєстр по справі —645/6013/20

Рішення від 22.09.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Рішення від 22.09.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Ухвала від 29.07.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Ухвала від 23.06.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Ухвала від 19.04.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Ухвала від 05.01.2021

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Фрунзенський районний суд м.Харкова

Сілантьєва Е. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні