Ухвала
від 15.06.2021 по справі 757/51646/19-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/51646/19-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

15 червня 2021 року

Печерський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді - Григоренко І.В. ,

при секретарі - Ситику Р.В.,

за участю:

представника позивача: не з`явився,

відповідача-1: не з`явився,

відповідача-2: не з`явився,

відповідача-3: не з`явився,

відповідача-4: не з`явився,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду в м. Києві в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Нова інформація , Товариства з обмеженою відповідальністю Інформаційне агентство Українські новини , Приватного акціонерного товариства КП в Україні про визнання недостовірною та спростування інформації, відшкодування моральної шкоди,-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 (далі - позивач, ОСОБА_1 ) звернувся до Печерського районного суду м. Києва з позовом до ОСОБА_2 (далі - відповідач-1, ОСОБА_2 ), Товариства з обмеженою відповідальністю Нова інформація (далі - відповідач-2, ТОВ Нова інформація ), Товариства з обмеженою відповідальністю Інформаційне агентство Українські новини (далі - відповідач-3, ТОВ Інформаційне агентство Українські новини ), Приватного акціонерного товариства КП в Україні (далі - відповідач-4, ПАТ КП в Україні ) про визнання недостовірною та спростування інформації, відшкодування моральної шкоди.

Ухвалою Печерського районного суду м. Києва від 30.09.2019 року в порядку загального позовного відкрито провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Нова інформація , Товариства з обмеженою відповідальністю Інформаційне агентство Українські новини , Приватного акціонерного товариства КП в Україні про визнання недостовірною та спростування інформації, відшкодування моральної шкоди та у справі призначено підготовче засідання.

15.06.2021 року на адресу Печерського районного суду м. Києва надійшла заява представника позивача - адвоката Жили Ю.Ю. про проведення підготовчого засідання без фіксації технічними засобами.

Представник позивача та відповідачі в підготовче засідання не з`явились, про дату, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином.

Підстав для відкладення підготовчого засідання або оголошення перерви, відповідно до вимог ч. 2 та ч. 5 ст. 198 ЦПК України, судом не встановлено.

В порядку підготовчого провадження судом вивчено матеріали справи, з`ясовано всі фактичні обставини справи.

Дослідивши матеріали справи, відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд вважає за можливе закрити підготовче провадження у даній справі та призначити справу до судового розгляду по суті.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 189, 196-200, 280, 281 Цивільного процесуального кодексу України, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Нова інформація , Товариства з обмеженою відповідальністю Інформаційне агентство Українські новини , Приватного акціонерного товариства КП в Україні про визнання недостовірною та спростування інформації, відшкодування моральної шкоди.

Призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , Товариства з обмеженою відповідальністю Нова інформація , Товариства з обмеженою відповідальністю Інформаційне агентство Українські новини , Приватного акціонерного товариства КП в Україні про визнання недостовірною та спростування інформації, відшкодування моральної шкоди до судового розгляду по суті в загальному позовному провадженні на 12 год. 00 хв. 08.11.2021 року в приміщенні Печерського районного суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 15, каб. 218.

Встановити загальний порядок дослідження доказів.

Справу розглядати суддею одноособово.

Копії ухвали направити учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2606.

Ухвала оскарженню не підлягає, заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: І.В.Григоренко

Дата ухвалення рішення15.06.2021
Оприлюднено24.06.2021
Номер документу97850302
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання недостовірною та спростування інформації, відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —757/51646/19-ц

Рішення від 01.11.2022

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 15.06.2021

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 27.01.2020

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

Ухвала від 30.09.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Григоренко І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні