Ухвала
від 01.07.2021 по справі 440/5332/21
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

01 липня 2021 року м. ПолтаваСправа №440/5332/21

Полтавський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Шевякова І.С., розглянувши у порядку письмового провадження клопотання представника відповідача про розгляд справи за участю відповідача у справі за позовом Державної екологічної інспекції Центрального округу до Приватного підприємства "Норма-Д" про тимчасову заборону (зупинення) діяльності,

В С Т А Н О В И В :

26.05.2021 Державна екологічна інспекція Центрального округу звернулася до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Приватного підприємства "Норма-Д", відповідно до якої просила:

- застосувати заходи реагування про тимчасову заборону (зупинення) діяльності ПП "Норма-Д" в частині експлуатації автомобільного газозаправного пункту за адресою: Полтавська область, Семенівський район, смт. Семенівка, вул. Матросова, 39 до отримання висновку з оцінки впливу на довкілля на господарську діяльність;

- застосувати заходи реагування про тимчасову заборону (зупинення) діяльності ПП "Норма-Д" в частині експлуатації газозаправної станції для зріджених газів за адресою: Полтавська область, м. Хорол, вул. Фрунзе, 104 б до отримання висновку з оцінки впливу на довкілля господарську діяльність..

Ухвалою суду від 28.05.2021 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі 440/5332/21, ухвалено розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи (у письмовому провадженні).

29.06.2021 до суду від представника відповідача надійшов відзив на позов, в якому поміж іншого наявне клопотання про розгляд справи за участю відповідача.

Суд розцінює вказане клопотання як клопотання про розгляд справи за правилами спрощеного позовного провадження з викликом учасників справи.

Суд, надаючи правову оцінку цьому клопотання вважає за необхідне зазначити наступне.

Дана справа відповідно до приписів частини шостої статті 12 та статті 257 Кодексу адміністративного судочинства України відноситься до спорів, які розглядаються у порядку спрощеного позовного провадження.

Разом із тим, за приписами частини п`ятої статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Однак у клопотанні про розгляд справи за правилами спрощеного провадження з повідомленням (викликом) сторін позивач не навів суду жодних обґрунтувань, конкретних фактів чи процесуальних дій, які б потребували вирішення у судовому засіданні, в зв`язку з чим суд не знаходить підстав для призначення розгляду справи у судовому засіданні з викликом учасників справи, а тому відмовляє в задоволенні такого клопотання.

Керуючись статтями 12, 241, 248, 256, 257, 260 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

У задоволенні клопотання представника відповідача про розгляд за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили негайно після її підписання суддею.

Головуючий суддя І.С. Шевяков

Дата ухвалення рішення01.07.2021
Оприлюднено05.07.2021
Номер документу98003565
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —440/5332/21

Рішення від 11.12.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

Ухвала від 22.11.2023

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

Ухвала від 02.08.2021

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

Ухвала від 01.07.2021

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

Ухвала від 28.05.2021

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

І.С. Шевяков

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні