Ухвала
від 29.01.2010 по справі 2а-19136/09/0370
ВОЛИНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про повернення заяви про перегляд рішення за нововиявленими обставинами  

29 січня 2010 року

Справа № 2а-19136/09/0370

Суддя Волинського окружного адміністративного суду Дмитрук В.В., вивчивши заяву Луцької об’єднаної державної податкової інспекції про перегляд за нововиявленими обставинами постанови суду у справі за позовом Луцької об’єднаної державної податкової інспекції до приватного підприємства «Вілкан» про припинення юридичної особи,

ВСТАНОВИВ:

Луцька об’єднана державна податкова інспекція звернулася в суд із заявою про перегляд за нововиявленими обставинами постанови суду у справі №2а-19136/09/0370 за позовом Луцької об’єднаної державної податкової інспекції до приватного підприємства «Вілкан» про припинення юридичної особи, якою було припинено юридичну особу – приватне підприємство «Вілкан» (м.Луцьк, пр-т Молоді, 7, ідентифікаційний код 35594238).

29 січня 2010 року представником позивача подано клопотання за №581/10/10-012 від 28.01.2010 року про повернення поданої заяви для доопрацювання.

Згідно ч.1 ст.252 КАС України заява про перегляд судового рішення за нововиявленими обставинами розглядається судом протягом двох місяців після її надходження за правилами, встановленими цим Кодексом для провадження у суді тієї інстанції, яка здійснює перегляд.

Відповідно до п. 2 ч.3 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач до відкриття провадження в адміністративній справі подав заяву про її відкликання.

Отже, заяву слід повернути позивачеві.

Керуючись п.2 ч.3 ст.108, ч.1 ст.252 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Заяву Луцької об’єднаної державної податкової інспекції про перегляд за нововиявленими обставинами постанови суду у справі за позовом Луцької об’єднаної державної податкової інспекції до приватного підприємства «Вілкан» про припинення юридичної особи повернути заявнику.

Ухвалу разом із заявою та усіма доданими до неї матеріалами надіслати заявнику.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо заяву про апеляційне оскарження не буде подано. Якщо буде подано заяву  про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не буде подана у строк встановлений статтею 186 Кодексу адміністративного судочинства України, ухвала набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання заяви про апеляційне оскарження та апеляційної скарги до Львівського апеляційного адміністративного суду через Волинський окружний адміністративний суд. Заява про апеляційне оскарження ухвали подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали. Апеляційна скарга на ухвалу подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга на ухвалу може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження. Копія апеляційної скарги на ухвалу одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Суддя                                                                                В.В. Дмитрук

СудВолинський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення29.01.2010
Оприлюднено31.08.2010
Номер документу9809303
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-19136/09/0370

Ухвала від 29.01.2010

Адміністративне

Волинський окружний адміністративний суд

Дмитрук Валентин Васильович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні