Ухвала
від 12.07.2021 по справі 910/23448/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

12.07.2021Справа № 910/23448/17

За заявою Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України

Про поновлення строку та видачу дублікатів наказів

У справі №910/23448/17

За позовом Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (03035, м.Київ, ВУЛИЦЯ МИТРОПОЛИТА ВАСИЛЯ ЛИПКІВСЬКОГО, будинок 45)

До Приватного підприємства Охоронна компанія Белс (02099, м.Київ, ВУЛИЦЯ БОРИСПІЛЬСЬКА, будинок 9, офіс 27)

Про стягнення штрафу та пені у розмірі 127 800 грн. 00 коп .

Суддя Бондаренко-Легких Г.П.

Без виклику представників сторін.

ВСТАНОВИВ:

Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (надалі також - Позивач ) звернулось до Господарського суду міста Києва з позовом до Приватного підприємства Охоронна компанія Белс (надалі також - Відповідач ) про стягнення штрафу та пені у розмірі 127 800 грн. 00 коп.

Позовні вимоги вмотивовано тим, що рішенням адміністративної колегії Київського міського територіального відділення Антимонопольного комітету України від 30.06.2017 року №22 Про порушення законодавства про захист економічної конкуренції та накладення штрафу на Приватне підприємство Група компаній Шериф накладено штраф у розмірі 63 900 грн. 00 коп. за вчинення порушення, передбаченого абзацем 2 частини 2 статті 52 Закону України Про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. Як зазначає Позивач, Відповідач до теперішнього часу не сплатив штраф, накладений рішенням. Таким чином, Позивач просить суд стягнути з Приватного підприємства Охоронна компанія Белс штраф у розмірі 63 900 грн. 00 коп. та пеню у розмірі 63 900 грн. 00 коп.

Рішенням Господарського суду міста Києва від 16.05.2018 позов задоволено повністю.

13.06.2018 на виконання вказаного рішення видано накази.

07.07.2021 до Господарського суду міста Києва надійшла заява Північного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, як правонаступника Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету про поновлення строку для пред`явлення виконавчого документа до виконання та видачу дублікатів наказів.

У результаті проведеного повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями заяву передано для розгляду судді Бондаренко-Легких Г. П.

Відповідно до п. п. 19.4 п. 1 Розділу IX "Перехідні положення" Господарського процесуального кодексу України, у разі втрати виконавчого документа суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий документ, може видати його дублікат, якщо стягувач або державний виконавець, приватний виконавець звернувся із заявою про це до закінчення строку, встановленого для пред`явлення виконавчого документа до виконання. Про видачу дубліката виконавчого документа постановляється ухвала у десятиденний строк із дня надходження заяви.

За приписами ч. 2 ст. 329 Господарського процесуального кодексу України заява про поновлення пропущеного строку подається до суду, який розглядав справу як суд першої інстанції, і розглядається в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Суд розглядає таку заяву в десятиденний строк.

Враховуючи викладене та керуючись ст. ст. 234, 329, п. п. 19.4 п. 1 Розділу IX "Перехідні положення" Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти справу № 910/23448/17 до свого провадження для розгляду заяви про поновлення строку та видачу дублікатів наказів.

2. Розгляд заяви призначити на 03.08.21 о 17:45 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 19 .

3. Запропонувати учасникам судового процесу надати суду письмові пояснення з приводу викладених в заяві обставин.

4.Повідомити учасників справи, що всі письмові пояснення та інші документи по справі сторони можуть бути подані засобами поштового зв`язку, а також подані на електронну адресу суду inbox@ki.arbitr.gov.ua з зазначенням номеру справи та прізвища судді у справі та скріплення їх Електронним цифровим підписом.

5. Звернути увагу сторін, що у відповідності до приписів статті 329 ГПК України, не явка учасників справи не є перешкодою для вирішення питання викладеного в заяві, що розглядається.

6.Повідомити сторін про можливість участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням програми EASY CON.

7.Порядок роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання затверджений наказом Державної судової адміністрації України від 23.04.2020 N 196 "Про затвердження Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв`язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду".

7.1. Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник справи повинен попередньо зареєструватись з використанням власного електронного підпису в Системі та перевірити наявні у нього власні технічні засоби на відповідність технічним вимогам, визначеним для роботи з обраною для проведення відеоконференції Системою.

7.2.Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, зразок якої наведено в додатку 2 до зазначеного Порядку, не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи. За відсутності в матеріалах справи належних доказів підтвердження повноважень особи на представництво інтересів учасника справи, подати відповідні докази разом із заявою про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду.

7.3. Головуючий суддя приймає рішення про можливість проведення засідання в режимі відеоконференції за умови наявності у суді відповідної технічної можливості (наявність обладнання та можливість його використання у визначений день і час). Про прийняте рішення головуючим суддею учасники справи інформуються засобами телефонного зв`язку (електронної пошти), вказаними у заяві, щодо технічної можливості проведення засідання в режимі відеоконференції або відсутності такої можливості.

7.4. Учасник, що бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку, зобов`язаний: зайти та авторизуватися в Системі за 10 хвилин до початку судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камера) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи; очікувати запрошення Секретаря до участі в судовому засіданні. Підтвердження особи учасника відбувається шляхом його авторизації в Системі із застосуванням електронного підпису. Система не дає можливості участі в судовому засіданні у режимі відеоконференції неавторизованим учасникам.

8. Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя Г.П. Бондаренко - Легких

ІНФОРМАТИВНО ВАЖЛИВО!!!

Отримання учасниками справи інформації про рух процесуальних документів та дій суду у конкретній справі забезпечується у спосіб:

1) участь уповноважених представників сторін в судових засіданнях;

2) звернення сторін до спеціально створеного інформаційно-довідкового центру Господарського суду міста Києва;

3) надіслання сторонами до канцелярії суду необхідних процесуальних документів;

4) ознайомленням із наявною інформацією на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/.

5) ознайомлення із наявною інформацією в єдиному реєстрі судових рішень за посиланням: http://reyestr.court.gov.ua.

6) подання клопотання про надання судом процесуальних документів у електронному вигляді;

7) ознайомлення із матеріалами справи у встановленому порядку.

УВАГА!!! Спілкування із суддею (сектором судді) за межами вище означених способів отримання інформації процесуальним законодавством не передбачено, у тому числі і через засоби службового телефонного зв`язку !!!

ПРИМІТКА: ОЗНАЙОМЛЕННЯ з матеріалами справи здійснюється ЩОП`ЯТНИЦІ з 10:00 до 16:00 у приміщенні Господарського суду міста Києва за наявності ЗАВЧАСНО поданого через канцелярію суду клопотання. Коли представник з`явиться до суду для ознайомлення з матеріалами справи, він повинен при собі мати документ, що посвідчує особу, оригінал довіреності та належним чином засвідчену копію для долучення до матеріалів справи.

СудГосподарський суд міста Києва
Дата ухвалення рішення12.07.2021
Оприлюднено15.07.2021
Номер документу98296830
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —910/23448/17

Ухвала від 03.08.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко-Легких Г.П.

Ухвала від 12.07.2021

Господарське

Господарський суд міста Києва

Бондаренко-Легких Г.П.

Рішення від 16.05.2018

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чинчин О.В.

Ухвала від 17.04.2018

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чинчин О.В.

Ухвала від 06.03.2018

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чинчин О.В.

Ухвала від 14.02.2018

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чинчин О.В.

Ухвала від 22.01.2018

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чинчин О.В.

Ухвала від 28.12.2017

Господарське

Господарський суд міста Києва

Чинчин О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні